Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stormgatan 7, Tomelilla, Tomelilla kommun

Stormgatan 7

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
1 395 000 kr
75 + 18 m²
4 rum
610 m² tomt

På ett trevligt byläge i Tomelilla på Österlen finner vi denna ståtliga villa byggd 1920, med många vackra detaljer så som spegeldörrar, nya flaggfönster, nya dörrar i teak och mycket mer. Ett boende med mycket karaktär och potential i ett gediget stenhus. Trädgård i soligt söderläge. Här finns gott om utrymme för att skapa sitt drömhem. Nuvarande ägare har kommit långt i renoveringen och har höjt standarden avsevärt, nu ges möjlighet till en ny ägare att ta över och slutföra renoveringen. Bostaden säljs med mycket material som ännu inte installerats på fastigheten så som kakelugnspanna 650 L, Ballingslövskök med kakel, Qvesarum köksdetaljer, komplett badrum med kakel och klinkers samt inredning. Närhet till all service som Tomelilla har att erbjuda, skolor, förskola och goda kommunikationer mindre än 450 meter bort. En unik möjlighet för dig som vill ha en central placering med närhet till allt, samtidigt som du har möjlighet att sätta din personliga touch på ditt nyrenoverade 20-talshem.

Oscarsgatan 9, Tomelilla, Tomelilla kommun

Oscarsgatan 9

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
3 650 000 kr
170 m²
5 rum
898 m² tomt

Välkommen till ett nybyggt enplanshus i centrala Tomelilla på en riktigt trevligt läge. Modernt, öppet, påkostat, ljust och trivsamt. Kök i öppen planlösning med vardagsrum, fyra sovrum, stort trädäck i söderläge, helkaklat badrum, duschrum samt gästtoalett. Praktiskt med grovingång via garaget in i tvättstuga. Vattenburen golvvärme via Nibe frånluftsvärmepump i hela huset, kostnadseffektivt och bekvämt. Detta är den perfekta blandningen mellan ett tryggt, praktiskt villaboende och ett lantligt läge med kilometerlånga promenader läng med grusvägar. Från Oscarsgatan finns närhet till byns torg, skolor, förskolor, affärer, apotek, järnvägsstation och kommunens populära kulturhus. Allt inom 1,5 kilometers radie. Här har man det bästa Österlen inom räckhåll, välkomna på visning!

Sankte Knutsgatan 4, Västervång, Ystads kommun
 • Imorgon

Sankte Knutsgatan 4

Villa
Västervång, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
2 950 000 kr
110 + 53 m²
5 rum
508 m² tomt

Välkommen till Sankte Knutsgatan 4! Här finner vi en centralt belägen 1,5 plans villa med källare och friliggande garage. År 1980 genomfördes omfattande ombyggnads- och renoveringsarbeten bl.a. fönster, fasad, dränering, delvis reparation av tak och huset byggdes dessutom till. Tillbyggnaden tar bostaden till nästa nivå och nu erbjuds luftig planlösning med hög trivsel. Övervåningen erbjuder två rymliga sovrum samt generöst badrum. Källarplanet är i original-utförande med gott om plats och erbjuder tvättstuga, badrum, pannrum samt bra förvaring. Uppvärmningen sker tryggt och stabilt via fjärrvärme, detta drogs in under 2005. Centralt men samtidigt lugnt läge med gångavstånd till matbutik, förskola, skola, hav och Ystads stadskärna. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Babordsgången 1P, Edvinshem, Ystads kommun
 • Imorgon

Babordsgången 1P

Lägenhet
Edvinshem, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
1 295 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/2
4 309 kr/mån
19 621 kr/m²

Välkommen till Babordsgången 1P! Här finner vi en mycket trivsam bostad med härlig känsla och totalrenoverat badrum från 2023. Den genomgående planlösning erbjuder ljust kök med egen matplats där helheten är strategisk och välplanerad. Det finns även ett extrarum med fönster, detta används primärt som förråd med går att nyttja till andra användningsområden. Närhet till förskola, skola, matbutiker, bygghandel, gym, padelhall och tennisstadion. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
 • Balkong
Gamla vägen 16, Simrislund, Simrishamns kommun

Gamla vägen 16

Villa
Simrislund, Simrishamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
4 095 000 kr
106 + 54 m²
6 rum
863 m² tomt

Nu finns möjligheten att förverkliga Österlendrömmen om boendet vid havet. Med havet som närmaste granne på denna fina hörntomt får man allt vad man kan önska sig. Gatan är som ett idylliskt vykort, naturen där hav och land möts är storslagen och tämligen unik. Bostadshuset på 106 kvm från från 1925 är stabilt byggt i sten och har många vackra attribut så som spegeldörrar, god takhöjd, generösa rum, bedårande trädgård, panoramavy över havet och Bornholms vackra siluett. Stor trevlig trädgård med ett prisbelönt äppelträd och gott om plats för odling och mysiga middagar i solen med ett tiotal meter ner till svalkande bad. Kort promenad till Simrishamns centrum, hamn, med ljuvliga promenadstråk inpå knuten. Med goda kommunikationer och med hela Österlen inom räckhåll är läget oslagbart. Missa inte denna fastighet, välkommen på visning!

Sjögången 13B, Edvinshem, Ystads kommun

Sjögången 13B

Lägenhet
Edvinshem, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
1 300 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2
4 945 kr/mån
15 476 kr/m²

Välkomna till Sjögången 13 B! En välplanerad och fint belägen hörnlägenhet på populära Edvinshemsområdet. 84 kvm boarea som är fördelad på 2 sovrum, fint vardagsrum och rymligt kök med matplats. Ifrån köket når du en stor balkong med västläge. Stort förråd samt bra klädkammare ger optimal förvaringsmöjlighet. Tilltalande månadshyra där både värme, vatten samt garage ingår. Läget är optimalt med närhet till både skola, dagis, hav och grönområden. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Gjuterigatan 56C, Gjuteriet, Ystads kommun
 • Borttagen före visning

Gjuterigatan 56C

Lägenhet
Gjuteriet, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
1 395 000 kr
71,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 555 kr/mån
19 510 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Uteplats
Krusbärsstigen 4D, Bärområdet, Ystads kommun

Krusbärsstigen 4D

Lägenhet
Bärområdet, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
1 950 000 kr
77 m²
3 rum
6 725 kr/mån
25 325 kr/m²

Välkomna till Krusbärsstigen 4D på mysiga Bärområdet. En välplanerad och rymlig bostadsrätt om 77 kvm fördelat på 3 rok. Trädgårdstäppa och stenlagda uteplatser mot öst och väst. 2 st förråd tillhör lägenheten. Förmånlig månadsavgift där värme, vatten och garage ingår i månadshyran. Ett trivsamt och lugnt område med cykelavstånd till centrum.

 • Uteplats
Litteraturgatan 38, Svarte, Ystads kommun

Litteraturgatan 38

Radhus
Svarte, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
2 795 000 kr
122,4 m²
5 rum
6 137 kr/mån
22 835 kr/m²

Välkommen till Litteraturgatan 38! Här finner vi ett toppmodernt bostadsrättsradhus från 2020 beläget på hörna i populära Svarte. Här bor du tryggt med en bostadsrättsförening i ryggen och samtidigt med huskänsla samt egen trädgårdstäppa. Bostaden erbjuder hög standard med stilsäkra badrum och ett socialt kök med en inbjudande köks-ö. Boendet har tre rejäla sovrum och fina sällskapsytor, här kan alla trivas och få plats. Inbjudande uteplats med gott om plats till både matbord och loungegrupp. Från bostaden är det bara en kort promenad till Svartes underbara sandstrand, badbrygga och tågstation. I Svarte finns även förskola, skola, sporthall och idrottsplats. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Flintlåsgatan 69, Backa, Ystads kommun
 • Sön 10 dec

Flintlåsgatan 69

Villa
Backa, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
3 095 000 kr
114 + 66 m²
4 rum
164 m² tomt

Välkommen till Backaområdet och Flintlåsgatan 69! Bostaden erbjuder välplanerade kvadratmetrar med hög trivsel och luftig känsla i alla delar. Detta praktiska men samtidigt rymliga boende passar bra till både den stora och den lilla familjen. Källarplanet tar boendet till ytterligare en nivå och den totala ytan blir hela 180kvm - här finns dessutom egen ingång som skapar möjligheter. Effektiv uppvärmning med både luft-/luft värmepump och kamin ger låga driftskostnader. Trädgård i bästa söderläge med skyddat läge mot grönområde i söder. Egen carport, p-plats, bredband, tv m.m ingår i samfällighetens årsavgift. Mycket bra läge med närhet till fina grönområden, skola, förskola och Ystad centrum. Kort och gott ett riktigt bra boende - vi ses på visningen!

 • Plus
Kryddgatan 3, null, Ystads kommun
 • Sön 10 dec

Kryddgatan 3

Radhus
Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
2 875 000 kr
114 m²
5 rum
888 m² tomt

Välkommen till Kryddgatan 3! Med rymlig hörntomt i västerläge finner vi detta fina och centralt belägna parhus. Detta hemtrevliga boende har tagits hand om med varm hand och har dessutom genomgått flera renoveringar senaste åren. Bostaden är yteffektiv och har många charmiga inslag från byggåret 1909, planlösningen är optimerad med gott om rum och tilltagen takhöjd. På tomten finns flera uteplatser anpassade för solens olika positioner, dessutom finns ett stort dubbelgarage med plats för både bil, arbetsbänk och övrig förvaring. Från fastigheten är det gångavstånd till bl.a. matbutiker, badhus, ljuvlig sandstrand, tågstation och Ystads stadskärna. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Repslagaregatan 18C, Edvinshem, Ystads kommun
 • Budgivning pågår

Repslagaregatan 18C

Lägenhet
Edvinshem, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
1 200 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 486 kr/mån
20 168 kr/m²

Välkomna till Repslagaregatan 18 C i Ystad. På högt och fint läge presenterar vi denna fantastiska bostadsrätt om 59,5 kvm fördelat på 2 ROK. Stilren och tilltalande interiör där både kök och badrum renoverats. Fin inglasad balkong mot väst. Närhet till mataffär, kommunikationer mm. Välkomna att boka in er på visning!

 • Balkong
Fridhemsgatan 36B, Surbrunnen, Ystads kommun

Fridhemsgatan 36B

Lägenhet
Surbrunnen, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
2 595 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/5
4 548 kr/mån
36 042 kr/m²

Välkommen till en smakfull och exklusiv lägenhet med härlig ljus och rymd med hög klass och stil utöver det vanliga! Här möts vi av ett välplanerat och modernt boende med genomgående snygga ekgolv, två sovrum, helkaklat badrum och lyxigt kök med härlig öppenhet till vardagsrummet. Bostaden erbjuder vackert och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i olika väderstreck. Via vardagsrummet når vi den inbjudande och fint inglasade balkongen med trivsam atmosfär och vacker utsikt. Varmt välkommen att boka er på visning! I detta område bor du centralt, attraktivt och trevligt med närhet till bland annat skola, affärer, badhuset, idrottshall, trevliga promenadstråk och restauranger. Ystad Arena ligger ett stenkast från lägenheten, Ystad Centrum med tågstation en promenad bort och Sandskogen ligger en bit bort från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt och samtidigt lugnt läge har du hamnat rätt!

 • Balkong
 • Hiss
Stenstrykaregatan 6, null, Ystads kommun
 • Budgivning pågår

Stenstrykaregatan 6

Lägenhet
Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
1 495 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/4
4 172 kr/mån
22 313 kr/m²

Här finner vi en ljus och rymlig tvåa på högt läge i Ystad. Bostaden erbjuder öppen planlösning där man inte sparat på krutet, omfattade renovering är utförda då kök och vardagsrum blev ett gemensamt utrymme - mycket ljust och modern känsla. Det fräscha köket är både snyggt och praktiskt med många förvaringsmöjligheter - köksön är pricken över i:et och gifter samman kök/vardagsrum på ett optimalt sätt. Hela bostaden upplevs mycket ljus från de många fönsterna i sydväst kombinerat med det höga läget. Föreningen har för endast något år sedan genomfört stambyte vilket medfört ett helt nytt badrum, här finns dessutom både golvvärme, handdukstork och tvättmaskin. Stabil förening med aktiv styrelse. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Styrbordsgången 1CA, Edvinshem, Ystads kommun

Styrbordsgången 1CA

Lägenhet
Edvinshem, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
2 195 000 kr
79 m²
3 rum
3 528 kr/mån
27 785 kr/m²

Välkomna till Styrbordsgången 1CA i Ystad. En fräsch och attraktiv bostadsrätt i markplan om 3 ROK. Trevlig planlösning fördelat på 78 kvm. 2st bra sovrum, rymligt vardagsrum, helkaklat badrum och trivsamt kök. Fin uteplats mot söder med tillhörande trädgårdstäppa. Perfekt läge för dig som vill bo med närhet till matbutiker, lekplatser, skola, förskola och fina grönområden. Bra kommunikationer och kort cykelavstånd till restauranger, butiker och caféer.

Västra Kustvägen 263, Svarte, Ystads kommun

Västra Kustvägen 263

Villa
Svarte, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
6 750 000 kr
75 + 10 m²
3 rum
436 m² tomt

På första parkett och med vidsträckt utsikt mot Östersjön ligger denna fantastiska fastighet som nu letar ny ägare. Trivsam bostad med harmonisk strandtomt i söderläge. Välplanerad bostadsbyggnad som erbjuder 1,5-plan med takkupa - bostaden är i dag totalt cirka 75kvm samt tillhörande uterum. Renoveringsbehov finns men läget kan knappt bli bättre. Med tåg pendlar du snabbt och smidigt till Malmö, Lund och Köpenhamn. Varmt välkommen att boka din tid för visning!

Borgmästaregatan 2, null, Ystads kommun

Borgmästaregatan 2

Lägenhet
Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
895 000 kr
45 m²
1 rum
vån 3/3
2 296 kr/mån
19 889 kr/m²

Välkommen till Borgmästaregatan 2! Här finner vi en genomgående och rymlig etta i en av Ystads bästa föreningar. Bostaden erbjuder lättmöblerade ytor och gott om förvaringsmöjligheter. Kök och badrum är i välhållet skick med trevlig känsla. Centralt läge med närhet till allt Ystad centrum har att erbjuda. Brf Cedern är en mycket stark bostadsrättsförening med fantastisk ekonomi och an aktiv styrelse. Varmt välkommen på visning!

Sälgatan 15, Nybrostrand, Ystads kommun

Sälgatan 15

Lägenhet
Nybrostrand, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
2 300 000 kr
74 m²
3 rum
4 805 kr/mån
31 081 kr/m²

Välkomna till Sälgatan 15 i havsnära Nybrostrand. En stilren och ytterst fräsch 3:a i markplan om 74 kvm. Modern och ljus interiör med påkostade tillval. Underbart kök med öppet upp i nock, 2 fina sovrum och härligt vardagsrum. Ifrån vardagsrummet når du den prydliga trädgården med stenlagd uteplats. Tillhörande carport och förråd. I Nybrostrand är det gångavstånd till underbar sandstrand, tennisbana, golfbana, tennisbana, förskola, minilivs mm.

 • Uteplats
Tillufsgränd 1C, Surbrunnen, Ystads kommun

Tillufsgränd 1C

Lägenhet
Surbrunnen, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
1 745 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/2
3 600 kr/mån
26 045 kr/m²

Välkommen till en fantastiskt fin och fräsch lägenhet på första våningen med 3ROK på fint och lugnt läge i Ystad, strax intill den mysiga Surbrunnsparken. Lägenheten har två rymliga sovrum, modernt kök med ny diskbänk och delvis nya vitvaror, helkaklat badrum med ny tvättmaskin och en härligt inglasad balkong, där man kan avnjuta dagar som kvällar. En bostad med hög komfort och trivsel med låg månadsavgift. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Stormgatan 23J 4tr, Västra Sjöstaden, Ystads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Stormgatan 23J 4tr

Lägenhet
Västra Sjöstaden, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
1 590 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
3 397 kr/mån
28 909 kr/m²

Välkommen till en bostadsrätt på 2ROK som erbjuder mycket rymd, lyx och hög trivsel. Här finner vi en lägenhet i toppskick där du inte behöver göra något annat än att flytta in och börja trivas och njuta. I den funktionella och praktiska hallen finns goda avhängningsmöjligheter med gott om plats för jackor och skor i den praktiska klädkammaren. Badrummet är funktionellt, rymligt och smakfullt och med allt man kan önska sig. Vidare har vi det sociala och moderna köket med generösa arbetsytor, bänkskiva i snygg ek och härlig öppen planlösning mot vardagsrummet som bjuder på vacker utsikt över vyerna och härliga umgängesytor med fint ljusinsläpp ifrån den mysiga och underbara balkongen. Utöver det finns ett rymligt sovrum med garderober och gott om plats för dubbelsängen. Här bor du vid ett av Västra Sjöstadens bästa lägen med fantastisk utsikt ner mot havet och Ystad centrum ligger endast en kort cykeltur bort. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Regementsgatan 47D, Ystad Centrum, Ystads kommun
 • Budgivning pågår

Regementsgatan 47D

Lägenhet
Ystad Centrum, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
1 945 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/3
5 496 kr/mån
24 012 kr/m²

Välkommen till Regementsgatan 47 D! Med hiss tar vi oss tryggt och smidigt upp på andra våningen i huset. Här finns utsikten, ljuset och denna trivsamma trerummare med delvis öppen planlösning. Här bor du på rymliga 81 kvadratmeter med välhållen standard och fönster i två väderstreck. Välplanerad planlösning med två sovrum kombinerat med goda förvaringsmöjligheter, inte minst i den praktiska klädkammaren. I vardagsrummet och köket öppnar sig väl tilltagna sällskapsytor upp och det finns utgång till inglasad balkong.

 • Balkong
 • Hiss
Oscarsgatan 39, null, Tomelilla kommun

Oscarsgatan 39

Tomt
Tomelilla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
3 995 000 kr
2 784 m² tomt

Ta chansen att skapa ett spännande projekt på bra läge i Tomelilla nu eller längre in i framtiden. Tomten har byggrätt på 900kvm och 6 meter högt (alltså två fulla våningar) vilket ger enorm flexibilitet och många möjligheter. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
Ullstorp 328, Ullstorp, Tomelilla kommun

Ullstorp 328

Villa
Ullstorp, Tomelilla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
2 795 000 kr
129 + 30 m²
5 rum
752 m² tomt

Välkommen till en villa på attraktivt och avkopplande läge strax utanför Tomelilla. Här finner vi en ljus och fint renoverad bostad som erbjuder vackert och praktiskt kök för härliga matstunder och fina sociala ytor att umgås i. Ett välplanerat boende med tre sovrum och vackert ljusinsläpp från olika väderstreck. Ett hus som inger harmoni och lugn med endast du och naturen omkring och bara någon kilometer in till Tomelilla. Varmt välkommen på visning!

Östra Ingelstad 817, Österlen, Tomelilla kommun

Östra Ingelstad 817

Villa
Österlen, Tomelilla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
2 495 000 kr
135 + 81 m²
5 rum
1 139 m² tomt

Välkomna till Östra Ingelstad 817 och en trevlig 50-talsvilla på ett pangläge. Ett smycke mitt på Österlen. En välskött och älskad villa, vilket märks på många sätt. Den vackra bostaden erbjuder trevlig planlösning, tre sovrum, nyrenoverat kök och stort garage med elport. Här finns även vattenburen värme via ny luft/vattenvärmepump och en fantastisk mysig och lagom stor trädgård med ett rejält trädäck och en rejäl utsikt. Bostaden har renoverats varsamt och stilfullt med fokus på kvalitet, hållbarhet och ärliga material. Fiber finns indraget. Här finns hela Österlen inom räckhåll, välkomna på visning!

Solbackavägen 21, Hammenhög, Simrishamns kommun
 • Idag kl 12:00

Solbackavägen 21

Villa
Hammenhög, Simrishamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
3 995 000 kr
160 + 65 m²
8 rum
2 400 m² tomt

Vill du ha ett boende där man kan sitta i trädgården och det nästintill är helt tyst? Nu finns chansen att förverkliga drömmen om Österlen. Denna fyrlängade Skånegård ligger mitt ute bland de öppna fälten och fria vidderna. Ett underbart avskilt läge. På tomten finns en robust mangårdsbyggnad om ca 160 kvm boyta där helafamiljen samt gäster med enkelhet trivs. De fyra längorna utgörs av mangårdsbyggnad, dubbelgarage och två större inredningsbara logdelar. Allt detta skyddar den vackra kullerstensinnergården där lugnet alltid råder. Så mycket mer pittoreskt blir det inte!

 • Plus

Visar 1 - 25 av 28