Mäklare Erik Roslund

Erik Roslund

Om mig

Driftig och fokuserad lagspelare med stor känsla för affärer och med lång erfarenhet inom mäklarbranschen. Hungrig och målorienterad med nöjda kunder och rekommendationer som fokus. Att sälja sin bostad är, för vissa, den största affären i livet. För vissa ska det gå snabbt och smidigt och för vissa handlar det om stora känslor och mjuka värden. Min styrka som mäklare är att kunna anpassa mig efter just dina behov. Stolt Franchisetagare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling sedan 2012.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sankte Knutsgatan 4, Västervång, Ystads kommun

Sankte Knutsgatan 4

Villa
Västervång, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
2 950 000 kr
110 + 53 m²
5 rum
508 m² tomt

Välkommen till Sankte Knutsgatan 4! Här finner vi en centralt belägen 1,5 plans villa med källare och friliggande garage. År 1980 genomfördes omfattande ombyggnads- och renoveringsarbeten bl.a. fönster, fasad, dränering, delvis reparation av tak och huset byggdes dessutom till. Tillbyggnaden tar bostaden till nästa nivå och nu erbjuds luftig planlösning med hög trivsel. Övervåningen erbjuder två rymliga sovrum samt generöst badrum. Källarplanet är i original-utförande med gott om plats och erbjuder tvättstuga, badrum, pannrum samt bra förvaring. Uppvärmningen sker tryggt och stabilt via fjärrvärme, detta drogs in under 2005. Centralt men samtidigt lugnt läge med gångavstånd till matbutik, förskola, skola, hav och Ystads stadskärna. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Babordsgången 1P, Edvinshem, Ystads kommun
 • Imorgon

Babordsgången 1P

Lägenhet
Edvinshem, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
1 295 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/2
4 309 kr/mån
19 621 kr/m²

Välkommen till Babordsgången 1P! Här finner vi en mycket trivsam bostad med härlig känsla och totalrenoverat badrum från 2023. Den genomgående planlösning erbjuder ljust kök med egen matplats där helheten är strategisk och välplanerad. Det finns även ett extrarum med fönster, detta används primärt som förråd med går att nyttja till andra användningsområden. Närhet till förskola, skola, matbutiker, bygghandel, gym, padelhall och tennisstadion. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
 • Balkong
Flintlåsgatan 69, Backa, Ystads kommun
 • Imorgon

Flintlåsgatan 69

Villa
Backa, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
3 095 000 kr
114 + 66 m²
4 rum
164 m² tomt

Välkommen till Backaområdet och Flintlåsgatan 69! Bostaden erbjuder välplanerade kvadratmetrar med hög trivsel och luftig känsla i alla delar. Detta praktiska men samtidigt rymliga boende passar bra till både den stora och den lilla familjen. Källarplanet tar boendet till ytterligare en nivå och den totala ytan blir hela 180kvm - här finns dessutom egen ingång som skapar möjligheter. Effektiv uppvärmning med både luft-/luft värmepump och kamin ger låga driftskostnader. Trädgård i bästa söderläge med skyddat läge mot grönområde i söder. Egen carport, p-plats, bredband, tv m.m ingår i samfällighetens årsavgift. Mycket bra läge med närhet till fina grönområden, skola, förskola och Ystad centrum. Kort och gott ett riktigt bra boende - vi ses på visningen!

 • Plus
Kryddgatan 3, null, Ystads kommun
 • Imorgon

Kryddgatan 3

Radhus
Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
2 875 000 kr
114 m²
5 rum
888 m² tomt

Välkommen till Kryddgatan 3! Med rymlig hörntomt i västerläge finner vi detta fina och centralt belägna parhus. Detta hemtrevliga boende har tagits hand om med varm hand och har dessutom genomgått flera renoveringar senaste åren. Bostaden är yteffektiv och har många charmiga inslag från byggåret 1909, planlösningen är optimerad med gott om rum och tilltagen takhöjd. På tomten finns flera uteplatser anpassade för solens olika positioner, dessutom finns ett stort dubbelgarage med plats för både bil, arbetsbänk och övrig förvaring. Från fastigheten är det gångavstånd till bl.a. matbutiker, badhus, ljuvlig sandstrand, tågstation och Ystads stadskärna. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Stenstrykaregatan 6, null, Ystads kommun
 • Budgivning pågår

Stenstrykaregatan 6

Lägenhet
Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
1 495 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/4
4 172 kr/mån
22 313 kr/m²

Här finner vi en ljus och rymlig tvåa på högt läge i Ystad. Bostaden erbjuder öppen planlösning där man inte sparat på krutet, omfattade renovering är utförda då kök och vardagsrum blev ett gemensamt utrymme - mycket ljust och modern känsla. Det fräscha köket är både snyggt och praktiskt med många förvaringsmöjligheter - köksön är pricken över i:et och gifter samman kök/vardagsrum på ett optimalt sätt. Hela bostaden upplevs mycket ljus från de många fönsterna i sydväst kombinerat med det höga läget. Föreningen har för endast något år sedan genomfört stambyte vilket medfört ett helt nytt badrum, här finns dessutom både golvvärme, handdukstork och tvättmaskin. Stabil förening med aktiv styrelse. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Västra Kustvägen 263, Svarte, Ystads kommun

Västra Kustvägen 263

Villa
Svarte, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
5 900 000 kr
75 + 10 m²
3 rum
436 m² tomt

På första parkett och med vidsträckt utsikt mot Östersjön ligger denna fantastiska fastighet som nu letar ny ägare. Trivsam bostad med harmonisk strandtomt i söderläge. Välplanerad bostadsbyggnad som erbjuder 1,5-plan med takkupa - bostaden är i dag totalt cirka 75kvm samt tillhörande uterum. Renoveringsbehov finns men läget kan knappt bli bättre. Med tåg pendlar du snabbt och smidigt till Malmö, Lund och Köpenhamn. Varmt välkommen att boka din tid för visning!

Borgmästaregatan 2, null, Ystads kommun

Borgmästaregatan 2

Lägenhet
Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
845 000 kr
45 m²
1 rum
vån 3/3
2 296 kr/mån
18 778 kr/m²

Välkommen till Borgmästaregatan 2! Här finner vi en genomgående och rymlig etta i en av Ystads bästa föreningar. Bostaden erbjuder lättmöblerade ytor och gott om förvaringsmöjligheter. Kök och badrum är i välhållet skick med trevlig känsla. Centralt läge med närhet till allt Ystad centrum har att erbjuda. Brf Cedern är en mycket stark bostadsrättsförening med fantastisk ekonomi och an aktiv styrelse. Varmt välkommen på visning!

Oscarsgatan 39, null, Tomelilla kommun

Oscarsgatan 39

Tomt
Tomelilla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
3 995 000 kr
2 784 m² tomt

Ta chansen att skapa ett spännande projekt på bra läge i Tomelilla nu eller längre in i framtiden. Tomten har byggrätt på 900kvm och 6 meter högt (alltså två fulla våningar) vilket ger enorm flexibilitet och många möjligheter. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
Storgatan 51, Smedstorp, Tomelilla kommun

Storgatan 51

Villa
Smedstorp, Tomelilla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
2 490 000 kr
121 m²
6 rum
388 m² tomt

I gemytlig bymiljö på vackra Österlen finner vi denna påkostade villa från tidigt 1900-tal. Den pampiga frontespisen stoltserar ut mot Storgatan, här har vi en byggnad med karaktär! Bostaden präglas av många sovrum och hög standard med varsamt renoverade ytor, kök och badrum är tidlöst ombyggda från 2016. Övervåningen är rymlig och har högt i tak med synliga takbjälkar. I vinkelbyggnaden finns separat gäst-del med eget kök och sovrum, perfekt för långt beresta gäster eller som generationsboende. Solceller är installerade så sent som 2023 och tar hela fastigheten till ytterligare en nivå - här bor du med en låg driftskostnad även vintertid. Smedstorp är en aktiv by, här finns bl.a skola (F-6), friluftsbad, matbutik och tågstation. Du tar dig smidigt med tåget till Ystad, Malmö, Lund och Köpenhamn. Varmt välkommen att boka din tid för visning!

Visar alla 9