Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Oscar Sandberg

Oscar Sandberg

Om mig

Att få vara delaktig och hjälpa till i den största affären i många människors liv, är vad som gör mitt jobb så roligt. Som mäklare är jag engagerad, noggrann och lyhörd. Jag drivs av kundnöjdhet och goda kundrelationer; det viktigaste för mig är att både säljare och köpare känner sig nöjda och trygga genom hela processen. Jag har en bakgrund och fördjupad kunskap inom de agrara näringarna samt med åtta års erfarenhet i branschen vet jag hur viktiga detaljerna är för en lyckad affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Diligensvägen 3A, Skåne Tranås, Tomelilla kommun

Diligensvägen 3A

Villa
Skåne Tranås, Tomelilla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
2 295 000 kr
140 + 26 m²
5 rum
692 m² tomt

Välkomna till Diligensvägen 3A och denna älskvärda villa. En vacker plats i utkanten av byn. Ett tryggt byläge men ändå bara ett stenkast till öppna fält och blommande raps. Praktiskt boende på många sätt med en ljus planlösning, många sovrum, garage, nyrenoverat badrum och en fantastisk lagom stor trädgård i soligt söderläge. Med närhet till livsmedelsaffär och med 10 minuters bilfärd till Tomelillas breda utbud bor man här väldigt bekvämt. Busstationen som tar dig till Tomelilla, Ystad och Malmö på ena hållet och Kristianstad på andra, bara några tiotal meter bort - praktiskt. Sammanfattningsvis erbjuder denna villa en bekväm och trivsam boendemiljö med närhet till både natur och bekvämligheter. Missa inte chansen att besöka detta fantastiska hem – välkommen på visning!

Röllekavägen 5, Brösarp, Tomelilla kommun

Röllekavägen 5

Radhus
Brösarp, Tomelilla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
1 150 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1/1
5 532 kr/mån
13 372 kr/m²

Välkommen till denna marklägenhet med öppen planlösning på populära Rölleka- och Gullvivevägen i Brösarp. De 86 kvadratmetrarna är smart fördelade på ett större vardagsrum i vinkel, två sovrum, ett rymligt badrum och ett ljust kök. Här kan du njuta av din egen trädgård, insynsskyddad och med solig uteplats. Dessutom finns det ett garage samt förråd, vilket ger extra utrymme och komfort. Läget är även idealiskt för dig som uppskattar närhet till naturen och samtidigt som du vill ha bekvämligheten av all service som Brösarp har att erbjuda inom räckhåll. Missa inte chansen att besöka denna trevliga bostad, välkommen på visning!

  • Uteplats
Marknadsgatan 4, Tomelilla, Tomelilla kommun

Marknadsgatan 4

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
2 795 000 kr
126 + 92 m²
6 rum
782 m² tomt

Nu är äntligen en trivsam villa på populära Marknadsgatan till salu! I ett familjevänligt villaområde finner vi denna gedigna 50-talsvilla med välplanerade ytor och tomt i söderläge. Ett stort kök från 2012 finns till ert förfogande med plats för större matgrupp. Energisnålt hus med fjärrvärme. Ett attraktivt läge i Tomelilla med ca 800 meter till station med tåg och-bussförbindelser men ändå ett stenkast ifrån utomhusbad och park. Renoverat från 2012 och framåt med nytt tak, nya aluminiumbeklädda fönster, nytt kök, ytskikt och uterum med mera! Det soliga söderläget kan avnjutas på stensatt uteplats, i växthus eller i uterummet. Uppfart med carport. Fiber finns indragit. Ett boende i mycket gott skick. Välkomna på visning!

Björkebogatan 6C, Tomelilla, Tomelilla kommun
  • Budgivning pågår

Björkebogatan 6C

Lägenhet
Tomelilla, Tomelilla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
495 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/3
4 151 kr/mån
7 615 kr/m²

Välkommen till denna bostadsrätt på första plan utan trappor med inglasad balkong i västerläge. Ett tryggt och bekvämt boende med 65 välplanerade kvadratmetrar, en planlösning som erbjuder förvaring och ett rymligt sovrum. Mellan kök och vardagsrum finns en glasvägg som skapar rymd och ett fint ljusinsläpp med lägenhetens fönster i öster och väster. Plockas glasväggen bort har man med enkelhet en öppen planlösning. Prisvärd avgift och över 21 000 kr i den inre reperationsfonden. Det märks att tidigare ägare skött lägenheten väl. I en trygg HSB förening med närhet till Tomelillas breda serviceutbud lämnar lägenheten lite att önska. Välkommen på visning!

  • Balkong
Norra Vallösavägen 16, Vallösa, Ystads kommun
  • Lör 27 apr kl 10:00
Norra Vallösavägen 16, Vallösa, Ystads kommun, bild 2
Norra Vallösavägen 16, Vallösa, Ystads kommun, bild 3

Norra Vallösavägen 16

Gård/Skog
Vallösa, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
7 750 000 kr
140 + 40 m²
5 rum
11 ha tomt

Vill du driva jordbruk, hästgård eller bara bo på en vacker gård i de öppna landskapen? Då är detta ett ypperligt tillfälle att förvärva denna välskötta fastighet med åkermark inom jordklass 8. Arealen är uppdelad på 10 hektar åkermark samt 1 hektar betesmark. Mangårdsbyggnaden är ett välskött och älskat hem, det märks på många sätt. En robust byggnad om 140 kvm boarea som renoverats 81-82. Kontinuerligt skött och senast uppdaterat är jordvärmepannan som bytts ut 2022. Stall med möjligheter för god djurhållning med anpassningsbar inredning. Praktisk maskinhall med gott om plats, även för större maskiner. Här finns möjlighet att driva lantbruk, hästgård eller bara bo lantligt och rofyll med närhet till såväl Ystad som Malmö. Missa inte denna möjlighet!

  • Premium
Löneboställsvägen 41, Gärsnäs, Simrishamns kommun

Löneboställsvägen 41

Villa
Gärsnäs, Simrishamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
4 395 000 kr
229 m²
5 rum
7 404 m² tomt

Nu finns möjligheten att förverkliga drömmen om Österlen. Välkomna till denna trelängade Skånegård vars ägare har haft fokus på byggnadsvård och gedigna material vid ombyggnation 2013 och 2017 - vilket har skapat ett fantastisk boende! Ett välskött och älskat hem, det märks på många sätt. Ett läge i de öppna landskapen med kilometerlång utsikt över vajande grödor. De tre längorna utgörs av mangårdsbyggnaden med sina generösa 229 kvm boarea, stall, loge och växthus. Allt detta skyddar den vackra innergården där lugnet alltid råder. Ombyggnationen -13 och -17 har varit genomtänkt och smakfull med fokus på öppna sällskapsytor, praktikalitet och energieffektivitet. Stall och loge i vackert handslaget tegel bjuder in till möjligheter för utökad boarea, gästhus, butik, djurhållning eller annan verksamhet. Detta är verkligen det moderna hemmet i kombination med det genuint tidlösa, välkomna på visning!

Västergatan 51 Lgh 1201, Tomelilla, Tomelilla kommun

Västergatan 51 Lgh 1201

Lägenhet
Tomelilla, Tomelilla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
745 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/3
6 137 kr/mån
9 613 kr/m²

Välkomna till Västergatan 51 med ett fint läge på andra plan. Belägen i en hörna gör denna lägenheten extra ljus och trivsam. Detta är en välskött bostadsrätt med ett exceptionellt bra läge i Tomelilla med närhet till torg, skola, restauranger, livsmedelsaffärer och övrigt utbud - väldigt bekvämt. Buss- och tågstationen som tar dig till Ystad och Malmö på ena hållet och Simrishamn på andra, nås på bara någon minuts promenad - praktiskt! Fönster i tre väderstreck tack vare läget på hörnan. Balkongen ligger i västerläge - vilket innebär härlig kvällssol. Två förråd finns i källarplan. Uteplatser finns i den gemensamma trädgården. Fräsch och välutrustad gemensam tvättstuga i källarplan (mot tidsbokning). Garage finns att hyra i föreningens garagelänga (kösystem). Intill fastigheten finns en kostnadsfri allmän parkering. Ett tryggt boende i en trygg förening.

  • Balkong
Toarp 316, Österlen, Tomelilla kommun

Toarp 316

Villa
Österlen, Tomelilla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
1 850 000 kr
116 + 101 m²
4 rum
1 978 m² tomt

Med skogen som närmaste granne bjuder denna villa på ett trivsamt läge. Detta är den perfekta blandningen mellan ett tryggt, praktiskt villaboende och ett lantligt läge med närhet till både hav samt en av Österlens populäraste golfbanor. Boendet erbjuder 116 välplanerade kvm med biarea på hela 101 kvm i form av garage och en användbar källare. Från vardagsrummet nås även det inglasade uterummet som förlänger säsongen avsevärt. Här bor du kostnads och energieffektivt med en nyare luft/vattenvärmepump från 2019. Med mindre än sex kilometer till centrala Tomelilla finns natur och service inom ett behändigt avstånd. Fiber finns indragit. Allt för en hög livskvalitet och en enklare vardag. Välkomna på visning!

Stormgatan 7, Tomelilla, Tomelilla kommun
  • Budgivning pågår

Stormgatan 7

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
1 395 000 kr
75 + 18 m²
4 rum
610 m² tomt

På ett trevligt byläge i Tomelilla på Österlen finner vi denna ståtliga villa byggd 1920, med många vackra detaljer så som spegeldörrar, nya flaggfönster, nya dörrar i teak och mycket mer. Ett boende med mycket karaktär och potential i ett gediget stenhus. Trädgård i soligt söderläge. Här finns gott om utrymme för att skapa sitt drömhem. Nuvarande ägare har kommit långt i renoveringen och har höjt standarden avsevärt, nu ges möjlighet till en ny ägare att ta över och slutföra renoveringen. Bostaden säljs med mycket material som ännu inte installerats på fastigheten så som kakelugnspanna 650 L, Ballingslövskök med kakel, Qvesarum köksdetaljer, komplett badrum med kakel och klinkers samt inredning. Närhet till all service som Tomelilla har att erbjuda, skolor, förskola och goda kommunikationer mindre än 450 meter bort. En unik möjlighet för dig som vill ha en central placering med närhet till allt, samtidigt som du har möjlighet att sätta din personliga touch på ditt nyrenoverade 20-talshem.

Visar alla 9