Mäklare Linnéa Görefält

Linnéa Görefält

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Holmgatan 16B, Pantarholmen, Karlskrona kommun
Holmgatan 16B, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 2
Holmgatan 16B, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 3

Holmgatan 16B

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
895 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 599 kr/mån
23 247 kr/m²

Charmig enrumslägenhet med drömläge där utsikten står i fokus! Höjdpunkten i denna lägenhet är självklart balkongen i klockrent västerläge där du njuta av underbara solnedgångar över vattnet samtidigt som du slappnar av och njuter av den friska luften. Lägenheten har en härlig genomgående planlösning där du kommer känna dig som hemma. Det stora allrummet är känns rymligt tack vare det höga taklivet, här ryms säng och soffgrupp samt mediamöbel. Det stora köket med vita fronter rymmer matbord för 4 - 6 personer med fönster mot den lugna innegården. Här kan du inreda efter dina behov och möjlighet att sätta din egna personliga touch. Badrummet är utrustat med en rymlig dusch, WC handfat och spegelskåp. Lägenheten har även förmånen av närhet till natursköna omgivningar och möjlighet till aktiviteter utomhus. Med den magiska utsikten över Långö och Lilla Pantarholmen får du en ständig påminnelse om den vackra natur som omger dig. Här bor du nära BTH, livsmedelsaffärer och en kort promenad till Trossö. Varmt välkommen att kontakta mig nu för att boka en visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Drottninggatan 50A, Trossö, Karlskrona kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 16:45
Drottninggatan 50A, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Drottninggatan 50A, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Drottninggatan 50A

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
1 650 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/5
3 706 kr/mån
28 947 kr/m²

Här bor du så nära nybyggnation du kan komma! Med en imponerande takhöjd på 2,70 meter och vackra färger och bjuder denna moderna bostad in till ett ljust och trivsamt hem. En bostad med det där lilla extra som renoverats oerhört smakfullt och ingenting lämnats åt slumpen. Bostaden utmärker sig med genomgående ljusa väggar, 1-stavigt parkettgolv och tidlösa materialval. Det trendiga köket i modern design och kulör med stilrena svarta detaljer är en dröm för den matintresserade, med högkvalitativa vitvaror och generösa arbetsytor och förvaringsutrymmen. Det avskilda sovrummet, målat i en harmonisk grön nyans, erbjuder lugn och ro med utsikt mot en stillsam innergård i öster samt skymt av havet och inloppet till gästhamnen. Det luftiga vardagsrummet ger plats för både umgänge och middagar för hela familjen, med direkt utgång till den stora balkongen i västerläge där solen lyser från lunchtid och framåt, perfekt för varma sommardagar och härliga kvällar. Dessutom erbjuder bostaden ett helt nyrenoverat badrum från 2024 med stilren interiör. Här bor du med gångavstånd till allt du behöver utanför dörren, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sothönevägen 15, Trummenäs, Karlskrona kommun
  • Tor 25 apr kl 16:00
Sothönevägen 15, Trummenäs, Karlskrona kommun, bild 2
Sothönevägen 15, Trummenäs, Karlskrona kommun, bild 3

Sothönevägen 15

Radhus
Trummenäs, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
2 350 000 kr
115 m²
5 rum
vån 1/1
7 040 kr/mån
20 435 kr/m²

Drömbostaden på Trummenäs – ett perfekt planerat radhus som överträffar alla förväntningar. Bli den första som flyttar in! Med en elegant stensatt entré och en bekväm carport för dina fordon, känner du dig omedelbart hemma. Huset om 115 kvadratmeter är uppdelat över två plan, där varje detalj är genomtänkt för att skapa den optimala livsstilen. På det sociala entréplanet möts du av en öppen planlösning mellan det moderna köket och det inbjudande vardagsrummet – en perfekt plats för underbara stunder med familj och vänner. Här finns även ett elegant badrum/tvättstuga, vilket gör vardagslivet smidigt och bekvämt. På övre plan väntar de mer privata utrymmena, där tre separata sovrum och ett stilfullt allrum garanterar avskildhet och komfort för hela familjen. Men det är den fantastiska utomhusmiljön som verkligen gör detta radhus till en dröm! Från vardagsrum/matplats når du husets uteplats i klockrent söderläge som omringas av grönskande bokhäck. På altanen får solstolar, matgrupp och loungemöbler plats och gräsmattan är perfekt för barnens fria lek! Här njuter man från tidig vår till sent på hösten. Detta exklusiva radhus är nyproducerat och ingen har tidigare bott här, vilket garanterar dig en fräsch och modern boendemiljö att skapa dina drömmar i! På Trummenäs väntar ett lugnt och naturskönt boende, där det bästa av både naturens skönhet och närheten till havet möts. För golfentusiasten erbjuds en välskött golfklubb med en perfekt underhållen 18-hålsbana, medan de nyfikna kan utforska den utmanande korthålsbanan. Dessutom finns här en mängd andra fritidsmöjligheter att njuta av, såsom en populär camping, en båthamn för båtälskaren, badplatser för avkoppling och minigolf för familjen att ha roligt tillsammans. För den som söker bekvämlighet erbjuds även förskola och andra närserviceinrättningar.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Alamedan 6A, Trossö, Karlskrona kommun
  • Mån 29 apr kl 16:00
Alamedan 6A, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Alamedan 6A, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Alamedan 6A

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
1 450 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 413 kr/mån
27 619 kr/m²

Modern tvåa med havet som granne! På en lugn återvändsgata, direkt intill havet ligger denna charmiga gaveltvåa endast en halv trappa upp, omgiven av en trivsam innergård. Här möts du av en genomgående och stilren bostad med hög takhöjd (2,70 cm) vilket skapar en känsla av rymd och luftighet genom hela lägenheten. Här erbjuds nyrenoverad ytskikt, badrum och kök! Det stilrena köket med ljusa fronter är utrustat med moderna bekvämligheter, här finns även plats för frukostbordet. Det generösa sovrummet, som vetter mot den lugna innergården, erbjuder gott om plats för en bekväm dubbelsäng och garderob. Vardagsrummet är smakfullt har generösa ytor för soffa och matbord, om det är något du önskar. Här finns även ett stilrent badrum renoverat 2023. Här bor du omgiven av vacker natur med kungsbron runt hörnet. Flertalet parkeringsplatser finns precis utanför dörren, boendeparkering 150 kr/mån. Läget kunde inte bli bättre! Välkommen på visning.

  • Premium
  • Hiss
Västra Prinsgatan 14B, Trossö, Karlskrona kommun
  • Imorgon kl 16:00

Västra Prinsgatan 14B

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
2 295 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/4
2 971 kr/mån
45 000 kr/m²

Exklusiv tvåa i sekelskiftesfastighet! Denna moderna tvåa strålar av perfektion, den lockar bland annat med en underbar altan som bjuder på solsken under stor del av dagen. Belägen på föreningens lugna innegård där du kan njuta av lugnet samtidigt som du befinner dig mitt i stadens puls, en kombination av det bästa av två världar. Denna unika bostad utmärker sig med ett stort vardagsrum som badar i naturligt ljus och skapar en nästintill sömlös övergång till den tillhörande altanen tack vare den helglasade altandörren. Detta förlänger rummets upplevelse av rymd, även när dörren är stängd. Köket har genomgått en stilfull renovering där en vacker bänkskiva i kompositsten möter en vit kaklad vägg och fronter i en vacker mörkgrå nyans. Kökets fönster öppnar upp mot den del av altanen som löper längsmed fasaden, vilket inte bara skänker ljus åt köksdelen utan också fungerar som en praktisk serveringslucka till dina gäster. Sovrummet däremot ligger mot den lite svalare norrsidan och imponerar med massor med förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober med spegel, vilket skapar extra rymd och en inbjudande hotellkänsla. Intill hallen finner du det väl tilltagna och elegant kaklade duschrummet. Altanen utgör utan tvekan höjdpunkten i denna bostad. Med sina imponerande 27 kvadratmeter erbjuder den en plats där du kan välkomna våren och njuta av sommaren till fullo, oavsett om du föredrar solens varma strålar eller en svalkande skugga. Här finns gott om plats för utomhusmiddagar och avkoppling vid spabadet, dessutom är altanen speciellt förstärkt för att kunna bära upp en jacuzzi. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Herrgårdsvägen 1C, Hästö, Karlskrona kommun
  • Borttagen före visning
Herrgårdsvägen 1C, Hästö, Karlskrona kommun, bild 2
Herrgårdsvägen 1C, Hästö, Karlskrona kommun, bild 3

Herrgårdsvägen 1C

Lägenhet
Hästö, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
1 550 000 kr
69,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 274 kr/mån
22 302 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Vanngårdsvägen 10 & 12, Sturkö, Karlskrona kommun
  • Budgivning pågår
Vanngårdsvägen 10 & 12, Sturkö, Karlskrona kommun, bild 2
Vanngårdsvägen 10 & 12, Sturkö, Karlskrona kommun, bild 3

Vanngårdsvägen 10 & 12

Fritidshus
Sturkö, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
1 495 000 kr
46 m²
3 rum
1 738 m² tomt

Skärgårdsstuga på Blekinges största ö! Drömmer du om en idyllisk sommarstuga med härlig natur och havsutsikt? Då är denna röda pärla, med badrocksavstånd till havet på Sturkö, det perfekta valet för dig! Denna skärgårdsstuga som bokstavligen ligger med badrocksavstånd till havet, har nyrenoverade ytsikt och ett stilrent kök, perfekt lämpad för den som inte vill renovera på sin semester. Här finner du en väl planerad planlösning med två mysiga rum som idag används som sovutrymme och ett ljust vardagsrum där du kan njuta av utsikten över det glittrande havet i sydöst. En generös tomt om cirka 1700 kvm som ger dig gott om utrymme att njuta av soliga dagar och sköna kvällar. Stugan erbjuder ett exklusivt servitut på en båtplats precis vid havet. Fastigheten behöver dra in ny el samt kommunalt vatten och avlopp. För mer detaljerad information om kostnader och kartor, klicka på "Läs mer hos mäklaren", se under "Övrigt". Sturkö är känt för sina fantastiska badvikar och fiskevatten. Två naturreservat, Västra Skällön och Uttorp, bjuder in till avkopplande promenader längs markerade vandringsleder. Njut av lokala pärlor som Sturkö Camping med badplats och uthyrning av båtar, kajaker och cyklar. Besök Sturkö kvarn och Andréns bageri för härliga fika- och lunchstunder. Kristinas trädgårdscafé och skärgårdsbageriet är också trevliga platser att upptäcka. Här finns även fina cykelvägar, som Bredaviksrundan och Uttorpsrundan för den aktiva. Stensviks badstrand, underhållen av en ideell förening, är perfekt för avkopplande dagar vid havet. Skärgårdstrafiken ger dig också smidig tillgång till pärlor som Sanda och Bredaviksbrygga.

  • Premium
Annebovägen 7, Annebo, Karlskrona kommun

Annebovägen 7

Lägenhet
Annebo, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
995 000 kr
102 m²
4 rum
vån 3/3
7 704 kr/mån
9 755 kr/m²

Sällan till salu! Imponerande fyrarummare om 102 kvadratmeter, belägen högst upp i huset. Här möts du av genomgående vackra parkettgolv och moderna tapeter, ett fräscht kök med gott om plats för matbordet, renoverat badrum och WC och tre rymliga sovrum som ger möjlighet till personlig utformning och trivsel. Lägenheten är belägen i klockrent söderläge där solen skiner in genom fönster och balkongen, perfekt varma sommardagar! Denna lägenheten är belägen i en välskött bostadsrättsförening med en stabil ekonomi. De imponerar med solceller på taket vilket gör att föreningen även kan inkludera hushållselen i månadsavgiften – en miljövänlig och ekonomisk lösning! Föreningens medlemmar har även tillgång till den parkliknande trädgården med bekväma stolar och bord. Läget är optimalt med endast tre minuters gångavstånd till busshållplatsen och cirka fem minuter till Bergåsa tågstation. Närheten till restauranger, pizzerior och mataffärer gör vardagen smidig och bekväm. För studenter är närheten till Blekinge Tekniska Högskola oslagbar, och för naturälskare finns västra mark, vackra promenadstråk och havet inom bekvämt räckhåll.

  • Balkong
Bredgatan 13, Trossö, Karlskrona kommun
  • Budgivning pågår

Bredgatan 13

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
3 495 000 kr
111,5 m²
4 rum
vån 2/2
5 761 kr/mån
31 345 kr/m²

Unik etagevåning med imponerande takhöjd och karakteristiska detaljer från förr i modern tappning! Med historia som sträcker sig tillbaka till början av 1900-talet är detta en unik lägenhet som bjuder på en genuin upplevelse av det gamla och det nya. En spännande planlösning i två plan med imponerande takhöjd på 3,7 meter, gigantiska spröjsade fönster släpper in naturligt ljus som lyser upp alla rum. Stig in på det nedre planet av denna spektakulära etagevåning och upptäck det öppna luftiga köket med stilrena materialval och en rymlig matplats med tre gigantiska fönster som översvämmar rummet med naturligt ljus. Badrummet har egna tvättmöjligheter och moderna materialval och ett sovrum med praktisk loftsäng. Upp på övervåningen möts du av ett rymligt och inbjudande vardagsrum, med en fransk balkong med fin kommer detta utan tvekan att bli det självklara samlingsrummet för hela familjen. På denna våning finns ytterligare två sovrum med stora spröjsade fönster som släpper in massor av naturligt ljus, ett helkaklat modernt badrum och ett praktiskt kontorsloft som ger en idealisk arbetsmiljö eller extra förvaringsutrymme. Så, om du vill ha det bästa av två världar, då är detta din drömbostad!

  • Balkong
  • Hiss
Landsvägsgatan 12B, Pantarholmen, Karlskrona kommun
  • Budgivning pågår

Landsvägsgatan 12B

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
1 695 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 262 kr/mån
27 120 kr/m²

Totalrenoverad och exklusiv genomgångstvåa med balkong i sydvästligt läge! Här erbjuds en modern och rymlig tvårummare om hela 62 kvadrat med enhetliga golv, trendiga kulörer, egna tvättmöjligheter och badrum och sovrum med hotellkänsla! Bostaden är välplanerad med ett stort och trevligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från det vackra burspråket, härifrån nås även balkongen i soligt läge. Det ljusa och fräscha köket ligger i öppen planlösning till hemmets matplats vilket blir en naturlig mittpunkt att umgås! Vidare ligger sovrum med fönster mot gården, exklusivt badrum från 2021 med hotellkänsla! Här bor du i en stabil förening med låg skuldsättning som registrerades år 1944. På Pantarholmen bor du med närhet till centrum, högskola och livsmedelsbutik. Här bor du även nära Långö med möjlighet till badplats, minigolf och beachvolleyboll. Du vill inte missa denna lägenheten!

  • Balkong

Visar alla 10