Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
51 ha, null, Gislaveds kommun

51 ha

Gård/Skog
Gislaveds kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
5 000 000 kr

Ludvig & Co fastighetsförmedling har nöjet att förmedla skogsmark samlat i ett skifte, beläget sydväst om Gislaved. Totalt omfattar fastigheten 51,2 hektar varav 41,1 hektar är produktiv skogsmark. Skogen är välskött och har ett bedömt virkesförråd om cirka 7212 m³sk. Medelboniteten är beräknad till 8,6 m³sk/ha och år och tillväxten är bedömd till 227 m³sk/år. Fastigheten har god arrondering och ett gott vägnät som ger god tillgänglighet. Jakträtten är fri för ny ägare.

  • Plus
Rosenbols gård, null, Gislaveds kommun
  • Lör 20 apr kl 13:30
Rosenbols gård, null, Gislaveds kommun, bild 2
Rosenbols gård, null, Gislaveds kommun, bild 3

Rosenbols gård

Gård/Skog
Gislaveds kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
5 850 000 kr
35,2 ha tomt

Välkommen till Rosenbols Gård och en gård med fint läge strax utanför Burseryd med välskött bostadshus och bra ekonomibyggnader. Totalt omfattar gården 35 ha varav cirka 20 ha produktiv skogsmark, och cirka 10 ha inägomark. Rosenbols gård ligger trevligt belägen med ett fint solläge och utsikt över den omkringliggande inägomarken. Gårdscentrum ligger i fastighetens västra del med ett byggnadsbestånd som domineras av en välbyggd mangårdsbyggnad som är väl underhållen och renoverad. Här finns också rejäl verkstad, ladugård och maskinhallar. Rosenbols gård har det mesta för att kunna utveckla ett jord- och skogsbruk med djurhållning i mindre skala.

  • Premium
Sölje Hyltan 1, null, Värnamo kommun

Sölje Hyltan 1

Gård/Skog
Värnamo kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
6 900 000 kr
139,4 ha tomt

I vacker omgivning i skogslandskapet i Sölje ligger gården, Sölje Hyltan 1 cirka 1 mil öster om Värnamo. Naturskönt läge med en trevlig gårdsmiljö med välhållen torpstuga och äldre ladugård i direkt anslutning till den öppna marken. Total areal om 139 ha varav ca 45 ha skogsmark, ca 87 myrmark, och ca 5 ha inägomark. Totalt virkesförråd om 6079 m³sk i välskött bestånd. Fastigheten erbjuder goda möjligheter till jakt och rekreation. Välkommen på visning!

Skogaryd Södergård 5, null, Ljungby kommun

Skogaryd Södergård 5

Gård/Skog
Ljungby kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
2 000 000 kr
5,2 ha tomt

Välkommen till skogaryd Södergård 5! Längtar du ut på landet och letar du efter en egen gård? Då finns nu möjligheten att förvärva Södergård 5. I Skogaryd ca 3 mil sydväst om Ljungby finns denna mindre gård med bostadshus, ekonomibyggnader och cirka 4 ha åkermark. Bostadshuset är på 130+20 kvm och uppfördes omkring 1920. På entréplan ryms hall, badrum, kök, matsal, samt vardagsrum. På övre plan ryms hall och tre stycken sovrum. Bostadshuset har ett underhåll/renoveringsbehov. Ekonomibyggnaderna består av högbyggd ladugård med sedvanliga utrymmen såsom fähus, logdel och ränne. Ladugården har ett renoveringsbehov. Enklare förrådsbyggnad, samt maskinhall uppförd i träkonstruktion och plåt på väggar och tak. I del av maskinhallen finns slaktbod. Markerna består av ca 4 ha åkermark, samt mindre del betesmark. Fastigheten har fin arrondering med all mark samlad i ett skifte. Varmt välkommen att anmäla dig till visning.

Bredhult 4, null, Ljungby kommun

Bredhult 4

Gård/Skog
Ljungby kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
6 400 000 kr
42,3 ha tomt

Välkommen till Bredhult 4! Här möts man av en trevlig gårdsbild med välskött byggnadsbestånd och utsikt över de egna markerna. Bostaden är ett tilltalande 1900-talshus som håller bra standard. Markerna uppgår sammanlagt till 44,6 ha varav 36 ha skogsmark, 3 ha inägomark invid gårdscentrum samt övrig mark. En inte så ofta återkommande möjlighet för dig som vill äga en gård kombinerat med skogsägande, allt i en fin miljö. Småviltjakt inom egna fastigheten och gemensam älgjakt. Fastigheten kan säljas i delar där gårdscentrum med betesmark utgör en del och skogsmarken en del. Välkommen på visning!

Visar alla 5