Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Svartrå 130, null, Falkenbergs kommun

Svartrå 130

Gård/Skog
Falkenbergs kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
4 225 000 kr
125 m²
5 rum
9 ha tomt

Denna charmiga hästgård belägen ca 2,5 mil från Falkenberg erbjuder en idyllisk tillflyktsort för både hästentusiaster och naturälskare. Den totala arealen är strax över 9 ha. Betesmarken om ca 4,5 ha är vackert belägen i kuperad terräng omgärdad av grönskande träd. Ridvägarna i området är många och varierande. Här bor man granne med Åkulla bokskog vilken ingår i ett uppskattat och vackert rekreationsområde. Stallet, i klassisk lantlig stil, rymmer bekvämt 3 stora hästar men möjligheten finns att få in fler boxar. De befintliga boxarna är större än standard. En tidigare isolerad butikslokal ligger vägg i vägg med garaget. Detta stora isolerade utrymme är som gjort för en personligt inredd sadelkammare. Dröm stort och inred den efter egen smak och behov. Bostadshuset på gården strålar av genuin lantlig charm med rustika detaljer och panoramautsikt över det vackra landskapet. Ett lantligt välplanerat kök och mysiga sällskapsutrymmen gör denna gård till ett perfekt hem för den som söker en harmonisk lantlig boendemiljö. Egendomens strategiska läge i Falkenbergs kommun ger närhet till både stadsbekvämligheter och natursköna ridvägar. Här kan man njuta av en härlig kombination av lantligt lugn och modern bekvämlighet. Det är helt enkelt en plats där ett liv med hästar och boende smälter samman i en underbar symbios. Ridbana: Den naturligt dränerade ridbanan ger möjlighet till att träna under öppen himmel. Dess strategiska placering inom gårdens område ger även en vacker vy över det omgivande landskapet. Rundkorall: För träning och hantering av unga hästar eller för markarbete är den praktiska rundkorallen en oumbärlig del. Inhägnad med staket och med en cirkulär design möjliggör rundkorallen varierad träning.

Krogsered Stomgård 113, null, Falkenbergs kommun

Krogsered Stomgård 113

Gård/Skog
Falkenbergs kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
3 900 000 kr
20,9 ha tomt

Fastigheten, som är belägen i Krogsered ca 40 minuter från centrala Falkenberg, ca 25 minuter ifrån Hyltebruk och endast 6 minuter bilväg från Ätran, erbjuder ett stillsamt läge med naturen som granne. Fastigheten innehar ett trevligt bostadshus samt flertalet ekonomibyggnader, utmärkt till förvaring eller mindre djurhållning!

  • Plus
null, Störsjö, Falkenbergs kommun

Gård/Skog
Störsjö, Falkenbergs kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
8 500 000 kr
58,6 ha tomt

Skogsfastighet i Störsjö, Falkenberg utbjudes nu till försäljning. Välskött och byggnadsfri skogsfastighet endast 3 mil från centrala Falkenberg. Intressant skogsinvestering med god tillväxt och bra avverkningsmöjligheter. Bra vägnät. Fastigheten omfattar drygt 58 hektar enligt fastighetsregistret på ett skifte med god vägtillgänglighet. Virkesförråd ca 7 688 m3sk i enlighet med uppräknad skogsbruksplan. Bonitet 8,8 m³sk/ha. Skogsbruksplanen finns bifogad Jakträtten är fri att disponera från slutet av våren 2024 Bud skall inkomma skriftligen till [email protected]

Visar alla 3