Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Åkerby, Hölö, Södertälje kommun

Åkerby

Gård/Skog
Hölö, Södertälje kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
4 950 000 kr
69,9 ha tomt

Fin välarronderad tillväxtfastighet om 70 hektar varav ca 48 hektar produktiv skogsmark, belägen i Hölö i Södertälje kommun. Totalt virkesförråd om 6624 m³sk med en medelbonitet på 7 m³sk/ha/år. Jakten är fri för köparen fr.om. tillträdesdagen. På markerna finns bl.a. vildsvin, småvilt, rådjur, älg och sjöfågel. Vid Simsjön som är en del av fastigheten, finns en ö där tiden stått stilla och skapat naturskogsartad skog med fina naturvärden. Denna mindre del av fastigheten är en nyckelbiotop. Frågan om exploateringsmöjligheter är ej utredd men tomter har tidigare styckats från fastigheten. Försäljningen avser del av fastighet, det stora skogsskiftet på Södertälje Åkerby 8:13 enligt kartmaterial. Välkommen att besöka fastigheten när det passar dig. Ta hänsyn till grannar, djur och natur.

Massum by 60, Massum By, Norrtälje kommun
  • Budgivning pågår

Massum by 60

Gård/Skog
Massum By, Norrtälje kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
4 950 000 kr
107 + 26 m²
4 rum
15,7 ha tomt

Massum by 60 är en otroligt fin gård som renoverats och byggts ut med varsam hand under 2000-talet. Belägen i en by med genuin känsla i närheten av Älmsta. Den vackra välbevarade fruktträdgården har många olika fruktträd, bärbuskar samt ett växthus. I uterummet som är den senaste tillbyggnaden, finns en vedeldad bak-/pizzaugn som förhöjer tillvaron och förlänger säsongen. I den stora ekonomibyggnaden ligger det fina hönshuset med hönsgård. Karl Massgården som gården heter, uppkallad efter byggherre Karl Mattsson, passar perfekt till den som är intresserad av självhushållning och/eller drömmer om sin egen verkstad i ett uppvärmt snickeri. I ekonomibyggnaden inryms idag logen med timmersåg och uppläggningsplats för timmer och virkesförvaring, snickeriet, hönshus, kylrum för jaktintresserade och svetsverkstad. Sidobyggnaden som ligger i anslutning till mangårdsbyggnaden är isolerad och har tidigare tjänstgjort som hundarnas hus. Idag är det ett förråd men kan också nyttjas som bostadsdel. Det finns en carport för två bilar samt ett genuint bevarat magasin i originalskick som innehåller bl.a. en vedbod. Gården är totalt ca 16 hektar, med skog och åkermark i flera olika skiften. Jakt på egen mark och fiske i sjön Bornan. Välkommen till Karl Massgården, Massum by 60.

Gullunge 207, null, Norrtälje kommun

Gullunge 207

Tomt
Norrtälje kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
1 850 000 kr
2 024 m² tomt

Strax söder om Norrtälje, inom en timme från centrala Stockholm, på högt läge och med magisk sjöutsikt, ca 150 m från strandgräns finns nu möjlighet att förvärva denna tomt om 2 024 kvm! Ett unikt tillfälle att uppföra ditt drömhus med sjöutsikt där en variation av träd (björk, tall och gran) har bevarats för egen trädgårdsutformning. Strax intill ligger Gullunges fina naturreservat med härliga vandringsleder. Inom 10 min bilväg från Finsta som förfogar över förskola och grundskola (F-6). Förhandsbesked finns. Väg i anslutning till fastigheten. Promenadavstånd till Ledinge pendlarparkering med avgångar var 10:e minut (10 minuter bilvägsavstånd). Köparen står själv för bygglov, anslutningsavgifter samt övriga kostnader förknippade med framtida byggnation. El- och fiberledningar har dragits fram till tomtgränsen.

Sunnanå 3 och 4, Frösunda, Vallentuna kommun

Sunnanå 3 och 4

Tomt
Frösunda, Vallentuna kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
3 900 000 kr
10 100 m² tomt

Två stora tomter om 5000 kvm vardera, med förhandsbesked, belägen i lantliga Frösunda, Vallentuna, bjuds nu ut på den öppna marknaden! Ett unikt tillfälle att förvärva en eller två tomter, på plan jordbruksmark, med fantastiska kollektiva förbindelser och endast fem kilometer från närmsta tätort, Lindholmen. Fastigheterna ligger utanför detaljplanelagt område vilket skapar stora möjligheter att formge sitt eget drömboende. Frösunda station ligger endast en kilometer bort och tar dig inom 45 min till Stockholm Östra. Busshållplats finns precis intill fastigheterna. I Lindholmen finns närmsta förskola, grundskola (F-6) samt ICA Nära och närområdet bjuder på mysiga gårdsbutiker, golfbanor och härliga naturområden. Vallentuna centrum ligger ynka 16 minuter bort! Det är fritt fram att besöka fastigheterna vid tillfälle.

Visar alla 4