Mäklare Elvira Henningsson

Elvira Henningsson

Om mig

Min ambition som fastighetsmäklare är att genom stort, personligt engagemang och omsorg, skapa värde och ge trygghet i varje bostadsaffär. Som person är jag driven, lyhörd och kommunikativ, vilket såklart speglas även i mitt arbete. Jag drivs av att överträffa förväntningar och har utöver lyckade affärer, som mål att skapa långsiktiga relationer med kunder som återkommer. Jag brinner för jobbet och det viktigaste för mig är att du som kund känner förtroende och tillit till mig som din mäklare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Marklandsgatan 57, Högsbo, Göteborgs kommun

Marklandsgatan 57

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

2 190 000 kr

54 m²

2 rum

3 129 kr/mån
40 556 kr/m²

Med ett fantastiskt läge på omtyckta Marklandsgatan finner ni denna mycket välplanerade tvåa! En ljus och rymlig bostad med väl tilltagna sociala ytor, trevlig kök med goda arbetsytor, stort sovrum samt gott om förvaringsutrymmen. Här erbjuds dessutom en inglasad balkong i härligt västerläge med en fri vy över grönområde. En underbar plats där du kan njuta av solen större delen av dagen, dessutom långt in på hösten tack vare skjutbara glaspartier som förlänger balkongsäsongen. Detta är lägenheten för dig som vill bo i ett rofyllt område med närhet till både innerstadens puls och gröna lungor. Goda förbindelser med buss och spårvagn finns på en kort promenads avstånd från porten.

  • Balkong
  • Hiss
Kapplandsgatan 92B, Högsbo, Göteborgs kommun

Kapplandsgatan 92B

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

1 950 000 kr

41 m²

1 rum

2 654 kr/mån
47 561 kr/m²

Nu finns en unik möjlighet att förvärva en nyproducerad bostad i en trivsam, väletablerad förening med god ekonomi och bästa läge i Högsbo. En modern och stilren bostad med allt du kan tänkas behöva så som fullutrustat kök från Marbodal, väl tilltagna sällskapsytor, badrum med egen tvättmaskin samt gott om förvaring i platsbyggda garderober. En ljus och rymlig bostad med tidlös färgskala, genomgående vinylgolv i ekimitation och generöst ljusinsläpp. Här bor du ostört och lugnt med egen ingång samt en egen insynsskyddad uteplats i söderläge. Detta är lägenheten för dig som vill bo i ett rofyllt område med närhet till både innerstadens puls, gröna lungor samt klippor och hav. Goda förbindelser med buss och spårvagn nås via en kort promenads avstånd från porten, liksom Slottsskogen och stadskärnans härliga utbud.

  • Uteplats

Visar alla 2