Mäklare Ida Goding

Ida Goding

Om mig

Med ett stort leende på läpparna, en drivkraft utöver det vanliga och en stor portion envishet är jag mäklaren som aldrig ger upp. Jag brinner för att ge dig som kund trygghet och bäst betalt för din kanske livs största affär. Detta gör jag genom att vara lyhörd, ha en tydlig strategi och en hög tillgänglighet för både dig som köpare och som säljare. Mitt mål är att överträffa dina förväntningar genom genuin service och stort engagemang!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rävekärrsgatan 77, Mölndal Rävekärr, Mölndals kommun
 • Tis 5 dec kl 16:00
Rävekärrsgatan 77, Mölndal Rävekärr, Mölndals kommun, bild 2
Rävekärrsgatan 77, Mölndal Rävekärr, Mölndals kommun, bild 3

Rävekärrsgatan 77

Radhus
Mölndal Rävekärr, Mölndals kommun
Lundin Fastighetsbyrå
4 795 000 kr
112 + 56 m²
5 rum
178 m² tomt

Välkommen till detta underbara radhus i soldränkt västerläge och med mysig tillhörande trädgård. En renoverat kök med genomgående sobra materialval. Köket är från Marbodal. Här bor man nära natur, skolor, kommunikationer och service. På promenadavstånd når man Mölndals centrum där restauranger, butiker, shopping och galleria finns.

 • Premium
Sixten Camps gata 14, Nya Gårda, Göteborgs kommun
 • Idag
Sixten Camps gata 14, Nya Gårda, Göteborgs kommun, bild 2
Sixten Camps gata 14, Nya Gårda, Göteborgs kommun, bild 3

Sixten Camps gata 14

Lägenhet
Nya Gårda, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
3 850 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/7
3 403 kr/mån
55 797 kr/m²

Den här bostaden sticker ut med sin tydliga utformning för de sociala tillställningarna då den har öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med utgång till balkongen i sydvästläge. Detta är en uppskattad tillgång när vännerna är på ingång för att klinga några glas och njuta av den ljumna sommarkvällen med grillat på menyn. Bostaden erbjuder även två sovrum med exemplariska förvaringsmöjligheter och ett modernt badrum med tvättsektion som underlättar i vardagsbestyren.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lövgatan 4 E, Mölndal Enerbacken, Mölndals kommun
 • Tis 5 dec kl 18:15
Lövgatan 4 E, Mölndal Enerbacken, Mölndals kommun, bild 2
Lövgatan 4 E, Mölndal Enerbacken, Mölndals kommun, bild 3

Lövgatan 4 E

Lägenhet
Mölndal Enerbacken, Mölndals kommun
Lundin Fastighetsbyrå
3 995 000 kr
105,5 m²
4 rum
vån 3/3
6 673 kr/mån
37 867 kr/m²

Nu har vi det stora nöjet att presentera en ljuvlig gavelfyra (tidigare 5:a) med högt och fritt läge på familjära Lövgatan 4E! Här möts ni av en tilltalande charm, sociala sällskapsytor och ett fantastiskt ljusinsläpp från tre håll som gör att hemmet badar i ljus. I anslutning till det stora och praktiska köket finner ni matsalen med plats för större sällskap, denna delen av hemmet förlängs vidare ut i en inglasad balkong som bjuder på hänförande utsikt ut över Mölndals Stad. Bostaden rymmer hela tre stora sovrum med möjlighet att sätta upp en vägg mellan nuvarande matsal och kök för att skapa ytterligare ett sovrum om så önskas. Vidare erbjuds badrum samt gäst wc. Stabil HSB-förening som erbjuder övernattningslägenhet, bastu och motionsrum till medlemmarnas förfogande. Mysig och grönskande gård där barnen kan leka. Föreningen sätter av 397 kr/månad till en inre fond tillhörande lägenheten. Till denna lägenheten hör 8726 kr i dagsläget som en ny köpare övertar. Här får ni leva i en lugn och trygg stadsdel med närhet till ljuvliga strövområden, förskola och skola, busshållplats och natursköna omgivningar vid Stensjön. Vi ses på visning!

 • Premium
 • Balkong
Splintvedsgatan 10, Hills, Mölndals kommun
 • Imorgon kl 16:00
Splintvedsgatan 10, Hills, Mölndals kommun, bild 2
Splintvedsgatan 10, Hills, Mölndals kommun, bild 3

Splintvedsgatan 10

Lägenhet
Hills, Mölndals kommun
Lundin Fastighetsbyrå
3 200 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 1/3
6 595 kr/mån
42 953 kr/m²

Lugnet som infinner sig vid ankomst till det naturnära och vackert belägna Hills är svårt att inte tycka om! Den här stilrena och socialt utformade trerummaren får ett fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och inreds i jordnära färgval där intrycket förstärks av den grönskande och rofyllda omgivningen. Den rymliga balkongen ligger i soligt läge. Området är som en oas omgiven av lummig skogsmiljö bland välklippta greener på Hills Golf & Sports Club och den moderna arkitekturen smälter in i landskapet. Här bosätter ni er i en avkopplande miljö som definitivt har förutsättningarna för att trivas!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kärnvedsgatan 36, Hills, Mölndals kommun
 • Imorgon kl 17:00
Kärnvedsgatan 36, Hills, Mölndals kommun, bild 2
Kärnvedsgatan 36, Hills, Mölndals kommun, bild 3

Kärnvedsgatan 36

Radhus
Hills, Mölndals kommun
Lundin Fastighetsbyrå
5 350 000 kr
106 m²
5 rum
4 775 kr/mån
50 472 kr/m²

Välplanerat bostadsrättsradhus med hörntomt med ett av de bästa lägena i Hills. Bostaden är inredd i sobra färger och till bostaden ingår två parkeringsplatser i avgiften. Entréplan bjuder på de sociala ytorna med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Två altaner så man kan njuta av solen hela dagen. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Kärnvedsgatan 65, Hills, Mölndals kommun
 • Tis 5 dec
Kärnvedsgatan 65, Hills, Mölndals kommun, bild 2
Kärnvedsgatan 65, Hills, Mölndals kommun, bild 3

Kärnvedsgatan 65

Lägenhet
Hills, Mölndals kommun
Lundin Fastighetsbyrå
3 595 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/3
4 679 kr/mån
50 634 kr/m²

Lugnet som infinner sig vid ankomst till det naturnära och vackert belägna Hills är svårt att inte tycka om! Den här stilrena och socialt utformade trerummaren får ett fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och inreds i jordnära färgval där intrycket förstärks av den grönskande och rofyllda omgivningen. Den rymliga balkongen ligger i härligt västerläge. Området är som en oas omgiven av lummig skogsmiljö bland välklippta greener på Hills Golf & Sports Club och den moderna arkitekturen smälter in i landskapet. Här bosätter ni er i en avkopplande miljö som definitivt har förutsättningarna för att trivas! Nu går även buss 759 från området som smidigt tar dig till Mölndals centrum.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6