Mäklare Mikael Magnusson

Mikael Magnusson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Starvägen 11, Näsby Park, Täby kommun
Starvägen 11, Näsby Park, Täby kommun, bild 2
Starvägen 11, Näsby Park, Täby kommun, bild 3

Starvägen 11

Villa
Näsby Park, Täby kommun
Magnusson Mäkleri AB
14 500 000 kr
274 + 26 m²
7 rum
1 510 m² tomt

Arkitektritad och exklusivt renoverad 60-talsvilla med en totalyta om 300 kvm. På lugn och stillsam adress i attraktiva Näsby Park med parkliknande, plan och lättskött tomt om 1 510 kvm. En inbjudande villa med genuina 60-talsdetaljer, luftig planlösning och stora fönsterytor. Nyrenoverat kök med smakfulla materialval i öppen planlösning till matplats, vardagsrum och uterum. Uterummet binder ihop trädgården med huset och förlänger sommarhalvåret. Insynsskyddat poolområde i bästa solläge med generös uteplats på offerdalsskiffer och stora gräsytor. Den norra sidan av tomten lämpar sig utmärkt för att sätta upp ett Attefallshus för uthyrning eller generationsboende. Huset ligger nära det mesta och på en radie av ca 700 meter finns förskola, grundskolor, fotbollsplan, rackethall, ICA Stop, SATS, båtklubb och tillgång till bra kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Utgårdavägen 8, Djursholm, Danderyds kommun
Utgårdavägen 8, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Utgårdavägen 8, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Utgårdavägen 8

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
38 000 000 kr
314 + 102 m²
9 rum
2 195 m² tomt

Varmt välkommen till Utgårdavägen 8. I ett högt och fritt läge finner ni en ljuvlig villa med en totalyta om 416 kvm fördelat på tre plan och belägen på mycket attraktiv adress i Djursholm i anrika Svalnäs. I lugna och stillsamma kvarter ligger denna ombyggda 60-talsdröm med genomgående hög standard och vattenburen värme i hela huset. Villan disponerar stora sociala ytor, rymligt kök och vardagsrum, fem sovrum varav ett Master bedroom en-suite med utgång till en härlig terrass, rymlig walk-in-closet samt separat exklusivt badrum. Spa-avdelning med bastu, dusch och badkar. Stora fönsterpartier med fantastiskt ljusinsläpp samt tre fungerande öppna spisar. Flertalet uteplatser för den kräsne där man kan dricka sitt frukostkaffe och njuta av kvällsdrinken i solen på den soldränkta uteplatsen i syd/väst-läge. Lättskött, barnvänlig och plan tomt om 2195 kvm som är helt privat och insynsskyddad. Vacker pool och jacuzzi adderar det där lilla extra för uteplatsen. Nybyggt poolhus bidrar till husets exklusiva intryck. Dubbelgarage och plats för flertalet bilar på uppfarten. Huset vetter på baksidan direkt mot skogen som ramar in villan på ett fint sätt. På Utgårdavägen finner ni ett boende med bästa tänkbara läge i Djursholm. Privat, ostört med skogen intill och det lilla ljudet man hör är trevligt fågelkvitter. Promenadavstånd till golfbanan, löpspår i Altorp, vattnet och Roslagsbanan. Varmt välkommen till denna Djursholmsvilla i absoluta toppskick som inte lämnar någon oberörd.

  • Premium
Norevägen 7, Djursholm, Danderyds kommun
Norevägen 7, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Norevägen 7, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Norevägen 7

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
26 500 000 kr
250 + 37 m²
6 rum
2 003 m² tomt

Gedigen byggmästarvilla med sjönära läge i Djursholm. Här finns gott om sovrum och underbar sällskapsdel med utgång till uteplats i sydväst med pool. Stor tomt med bra tillbyggnadsmöjligheter för den som önskar ännu större.

  • Premium
Sveastigen 9, Djursholm, Danderyds kommun

Sveastigen 9

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
45 000 000 kr
204 + 146 m²
7 rum
2 022 m² tomt

Totalrenoverad villa i Djursholm med mycket bra och privat läge på sjösidan. Villan ligger längst in på återvändsgata, högt upp i väster med pool. Viss sjöutsikt och fantastisk kvällssol. Huset håller genomgående högsta standard och en linjär stilenlighet. Nyanlagd trädgård med gjuten pool. Flertalet uteplatser. Huset i kombination med läget är något utöver det vanliga.

Visar alla 4