Mäklare Sophi Eriksson

Sophi Eriksson

Om mig

Service, kundrelation och kundnöjdhet är något jag värdesätter högt i bostadsaffärer. Mitt namn är Sophi Eriksson och jag befinner mig på Magnusson Mäkleri i Norrtälje. Mitt mål som fastighetsmäklare är att ni ska få den maximala avkastning, trygghet och 100% kundnöjdhet. Att överträffa kunders förväntan är det jag jobbar för. Denna resan gör vi tillsammans, jag är alltid anträffbar oavsett när.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjöfartsgatan 1, null, Norrtälje kommun

Sjöfartsgatan 1

Lägenhet
Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
5 650 000 kr
105 m²
4 rum
vån 13/23
6 525 kr/mån
53 810 kr/m²

Nu är den äntligen här, bostaden alla väntat på! Här får ni en strålande utsikt över Norrtäljevikens inlopp mot den vackra staden. Vem vill inte vakna upp med en förstklassig utsikt av staden som sakta väcks till liv. Låt oss därför presentera denna fyrarummare på våning 13, med en otrolig planlösning som passar alla familjekonstellationer. Den moderna och stilfulla lägenheten med öppen planlösning bjuder på stora sociala ytor. Köket är hemmets hjärta. Matglädjen här är enorm med sina stora matlagningsytor. Köksön är centrerad i rummet som skapar riktig villakänsla. I detta kök stannar man gärna till för ett glas bubbel innan middagen serveras. Här ser jag framför mig stora middagsbjudningar och ett fullt uppdukat bord med vänner och familj. Från köket finner vi utgången till den fantastiska balkongen. Balkongen är inglasad och vetter mot societetsparken, kajen och den anrika Norrtäljebåten. Balkongen ger hela bostaden ett lyft, inte bara för utsikten. Utan det blir också en förlängning av vardagsrummet genom att öppna de enastående balkongdörrarna som också är otroliga mot att stänga bort ljud. Vidare finner vi idag bostadens tv-rum som även går att ha som ett sovrum. Där finner vi även hemmets andra toalett, dusch och bostadens förråd. Förrådet går att utveckla till en walk in closet. Föreställ er att vakna upp med en fantastisk utsikt dag som natt, underbart! Bostaden erbjuder två sovrum till, plus ett till duschrum. Ni finner också högklassiska vitvaror och med lyxen att ha både tvättmaskin och torktumlare i bostaden. Kvarteren runt Norrtälje Torn omfamnar alla väderstreck. Bostaden är belägen precis bredvid den pittoreska staden med sina små, charmiga trähus och anrika kullerstensgator som gör Gamla Norrtälje till något unikt. I söder finner vi den vackra Societetsparken som prydes av fina tennisbanor mitt i grönskan. En gång- och cykelbro över kanalen gör det enkelt att ta sig till både utegym och picknic. I öster har man nära till havsbad. En kvällstur med kajaken eller en joggingrunda har aldrig varit så lättillgänglig. Havstornet har ett modernt koncept med conciergeservice och work-lounge i markplan. För dig som bor i Havstornet så finns båtpool, bilpool samt cykelpool att tillgå genom touchkonceptet. Alla som bor i Havstornet har tillgång till denna App i sin mobiltelefon. Pendlingsmöjligheter till Stockholm är smidiga via buss 676 på ca 1 timme. Kontakta mäklare för visning, välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Segelbåtsvägen 9, Rosättra, Norrtälje kommun
Segelbåtsvägen 9, Rosättra, Norrtälje kommun, bild 2
Segelbåtsvägen 9, Rosättra, Norrtälje kommun, bild 3

Segelbåtsvägen 9

Villa
Rosättra, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
6 995 000 kr
127 m²
4 rum
2 002 m² tomt

Exklusiv villa i skärgårdsnära Rosättra med gott om plats för en stor familj. En fenomenal utsikt ner mot havet med ditt arrendeområde direkt utanför altanen med egen båtplats, allt ingår. Bara flytt in! Ett hus som måste ses i verkligheten. Ord kan inte beskriva, mer än perfektion! Det är en ära att få presentera denna stilsäkra fastighet där allt, precis allt är påkostat och storslaget. Här är inget lämnat åt slumpen och varje detalj är genomtänkt med havet som närmsta granne. Ett modernt arkitektritat hus med fokus på ett skandinaviskt avskalat utförande där stora fönsterpartier karaktäriserar byggnaden. Njut av en fridfull utsikt mot det glittrande havet och känn sommarbrisen i håret. Med sitt höga och ståliga läge står denna otroliga fastighet och väntar på sin nästa ägare. Detta är ett perfekt boende för dig med höga krav och som söker något unikt. Huset erbjuder tre generösa sovrum med stora fönsterpartier och två duschrum och gott om förvaring. Köket och vardagsrummet sitter ihop och skapar huset naturliga samlingsplats med stora glasskjutdörrar mot altanen. Här kan det arrangeras stora festliga arrangemang utan problem, öppna dörrarna så kan man få plats med långbord. Huset är beläget intill Rosättra båtvarv där dem tillverkar populära segelbåtarna Linjett. Ett 50 års arrende finns för ca. 1500 kvm som avser området mellan fastigheten och vattnet. Markägaren som upplåter arrendeområdet har beviljat tillstånd att anlägga brygga under förutsättning att tillståndsgivande myndighet beviljar det. Drönar film: https://www.youtube.com/watch?v=dKUtsO6kMRs&embeds_widget_referrer=https%3A%2F%2Fmy.matterport.com%2F&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fcdn.embedly.com%2F&embeds_referring_origin=https%3A%2F%2Fcdn.embedly.com&source_ve_path=MTM5MTE3LDIzODUx&feature=emb_title Kontakta ansvarig mäklare för visning

  • Premium

Visar alla 2