Mäklare Sebastian Bergström

Sebastian Bergström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Högmarsövägen 79, null, Norrtälje kommun
Högmarsövägen 79, null, Norrtälje kommun, bild 2
Högmarsövägen 79, null, Norrtälje kommun, bild 3

Högmarsövägen 79

Fritidshus
Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
1 500 000 kr
1 rum

Varmt välkommen till ert nya hem på vattnet! Detta moderna flytande fritidshus erbjuder en unik boendeupplevelse med en perfekt kombination av komfort och äventyr. Med ett fullt utrustat kök, rymligt allrum och ett stilfullt duschrum har du allt du behöver för att leva ett bekvämt liv på vattnet. Bostaden har utformats med tanke på moderna bekvämligheter och stil. Den öppna planlösningen i allrummet skapar en ljus och inbjudande atmosfär med en förtrollande utsikt över vattnet. Här kan du komma hem och koppla av efter en hektisk dag medan du njuter av solen som går ner över horisonten. Det bästa av allt är att du bor mitt i naturen, omgiven av det lugnande ljudet av vattnet och den ständigt föränderliga utsikten. Varje dag är en ny upplevelse när du lever på vattnet, med möjligheten att börja varje dag med ett uppfriskande dopp, avsluta dagen med lite fiske direkt från terrassen eller bara njuta av den friska luften. Missa inte chansen att äga detta unika hem och drömmen om att bo på vattnet. Kontakta oss idag för att boka en visning. Välkommen till livet på vattnet!

  • Premium
Gökvägen 3, Centralt, Norrtälje kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Gökvägen 3, Centralt, Norrtälje kommun, bild 2
Gökvägen 3, Centralt, Norrtälje kommun, bild 3

Gökvägen 3

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
1 275 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
4 508 kr/mån
24 057 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och hemtrevliga tvåa om 53 kvm i centrala Norrtälje. En lägenhet i genomgående fint skick där det höga gavelläget ger ett fint ljusinsläpp till bostaden. Här möts ni av en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter längs garderobsvägg, ett rymligt och socialt vardagsrum med utgång till balkongen på högt och soligt läge. Bostaden erbjuder även ett väldisponerat kök med utrymme för matplats, ett fridfullt sovrum samt ett stilrent badrum, vilket gör detta till ett hem att verkligen trivas i. Här bor ni med gångavstånd till ett brett utbud av restauranger, butiker och allt övrigt som Norrtälje stadskärna har att erbjuda, men även med närhet till mer natursköna områden för en härlig promenad eller träning. Detta gör läget svårslaget för den som vill ha allt inom räckhåll. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Narvagatan 31, Centralt, Norrtälje kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Narvagatan 31, Centralt, Norrtälje kommun, bild 2
Narvagatan 31, Centralt, Norrtälje kommun, bild 3

Narvagatan 31

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
3 500 000 kr
106 m²
4 rum
vån 1/3
9 531 kr/mån
33 019 kr/m²

Här tror vi att ni vill bo! På ett eget våningsplan finner ni denna hemtrevliga lägenhet på 106 kvm med ett härligt ljust vardagsrum, kök och matplats med ett fint ljusinsläpp från stort fönsterparti, tre bra sovrum samt två helkaklade dusch/toaletter! Från trapphuset stiger ni in i en rymlig hall och direkt så upplever ni ljuset från lägenhetens fönster. Här ligger klinkers på golvet precis intill entrédörren som sedan övergår till ett parkettgolv i hela lägenheten. Från hallen når ni vardagsrummet med sitt stora fönsterparti som ger ett fantastiskt ljus och skapar en härlig atmosfär. I anslutning till vardagsrummet finner ni det väl tilltagna köket med rymlig matplats, även här har ni ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Från köket når ni även bostadens inglasade balkong där persienner finns och inglasningen är öppningsbar. När ni sitter på balkongen har ni ett stort vackert pilträd åt söder som ger en fin inramande känsla. Det finns tre sovrum i våningen, där det större har god plats för dubbelsäng och en hel garderobsvägg samt det större badrummet i direkt anslutning. Det som är extra bra med detta boende är att det finns två toalett-/duschrum. I det större av dessa så har ni både tvättmaskin och torktumlare. Ett staket och syrenhäck inramar föreningens trädgård och en grindöppning finns här för att du med lätthet ska ta dig vidare mot centrum. Föreningens tomt har dessutom gemensamma trädgårdsmöbler för trevliga sommarstunder. Här bor du på centralt läge med närhet till det mesta som Norrtälje har ett erbjuda. Den trivsamma stadskärnan i direkt närhet med sina restauranger, mysiga caféer och butiker. Detta i kombination med att du är bara en kort bit från mer natursköna områden för en härlig promenad gör att du inte behöver sakna någonting. Fantastiska pendlingsmöjligheter med busstationen precis runt hörnet där buss tar dig runt Roslagen och även goda kommunikationer in till Stockholm. Ett boende som är lättillgängligt, praktiskt och bekvämt. Välkommen att upptäcka ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sjöfartsgatan 1, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun

Sjöfartsgatan 1

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
4 695 000 kr
94 m²
4 rum
vån 7/23
5 842 kr/mån
49 947 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade fyra i Havstornet på utsökt läge i Norrtälje Hamn. Här finner du en modern och stilfull bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till en social tillvaro. Från vardagsrummet når du bostadens balkong i härligt söderläge med utsikt över Societetsparken och kanalen in mot Norrtälje. Tre bra sovrum och två smakfullt inredda badrum ger hela lägenheten en härlig och lyxig känsla. Här i Norrtälje Hamn växer just nu en alldeles speciell känsla fram, en känsla av att ”Här skulle jag vilja bo!” Livet i kvarteren runt Norrtälje Torn omfamnar alla väderstreck. I väster den fina, pittoreska staden med sina små, charmiga trähus och anrika kullerstensgator som gör Gamla Norrtälje till något unikt. I söder den vackra Societetsparken i sin prunkande skrud. Med fina tennisbanor mitt i grönskan. En gång- och cykelbro över kanalen gör det enkelt att ta sig till både utegym och picknick. I öster badrocksavstånd till badet och det skimrande havet. En kvällstur med kajaken eller en joggingrunda har aldrig varit så lättillgänglig. I den trivsamma stadskärnan finns restauranger, butiker, barer och caféer. Här bor du i hjärtat av en mix av stadens puls och ån som rinner genom staden. Du tar dig till busstationen på ett fåtal minuter där buss tar dig runt Roslagen men även med goda kommunikationer till Stockholm som i rusningstrafik avgår med 10 minuters intervaller. Havstornet har ett modernt koncept med conciergeservice och work-lounge i markplan. För dig som bor i Havstornet så finns båtpool, bilpool samt cykelpool att tillgå genom touchkonceptet. Varmt välkomna på visningen!

  • Balkong
  • Hiss
Trädgårdsgatan 4D, Centralt, Norrtälje kommun

Trädgårdsgatan 4D

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
3 995 000 kr
100 m²
4 rum
vån 1/2
8 942 kr/mån
39 950 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska fyra precis intill Norrtäljeån. Belägen i ett vackert hus erbjuder denna bostad en unik kombination av modern elegans och tidlös arkitektur. De stora och vackra fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp och skapar en atmosfär av lugn och harmoni. Den rymliga balkongen är perfekt för avkoppling och sociala tillställningar med familj och vänner samtidigt som den ljusa och luftiga interiören bjuder in till avslappnad boendekomfort. Varje rum är omsorgsfullt utformat för att maximera både funktionalitet och estetik. Föreningen stoltserar med fina faciliteter som ett lusthus, en liten brygga och uteplats vid ån där du kan njuta av vackra dagar och lyssna till ljudet av rinnande vatten. Här bor du med ett lugnt och centralt läge samtidigt som du har närhet till det mesta som Norrtälje har ett erbjuda. Den trivsamma stadskärnan precis runt hörnet med sina restauranger, mysiga caféer och butiker. Detta i kombination med att du är bara en kort bit från mer natursköna områden för en härlig promenad eller bara för att samla energi gör att du inte behöver sakna någonting. Busstationen nås på ett fåtal minuter där buss tar dig runt Roslagen men även med goda kommunikationer in till Stockholm. En lägenhet som helt enkelt måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Gökvägen 3, Centralt, Norrtälje kommun

Gökvägen 3

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
1 475 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/3
3 926 kr/mån
32 065 kr/m²

Varmt välkomna till denna charmiga och centralt belägna tvåa med närhet till allt vad Norrtälje har att erbjuda. Här finner ni en modern lägenhet i utmärkt skick där det smakfulla köket gör matlagningen till en fröjd. En välplanerad och yteffektiv bostad som bjuder in till ett trevligt umgänge med ett ljust och rymligt vardagsrum. Detta i kombination med ett rofyllt sovrum samt det stilrena badrummet gör detta till en lägenhet att längta hem till. Med gångavstånd till ett brett utbud av restauranger, butiker men även mer natursköna områden för en härlig promenad eller träning gör läget svårslaget för den som vill ha allt inom räckhåll. Denna stilfulla lägenhet är perfekt för den som önskar en bekväm och praktisk livsstil mitt i stadens hjärta. Kom och upptäck denna pärla och ta ett kliv in i ditt nya hem!

  • Balkong
Sjöfartsgatan 2, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun

Sjöfartsgatan 2

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
3 695 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/5
6 158 kr/mån
46 772 kr/m²

I markplan från innergården, med en egen uteplats, ligger denna trea på 79 kvm i föreningen Orangeriet som är placerad på första parkett i Norrtälje hamn. Från lägenhetens uteplats når du, med några få steg, föreningens gemensamma rymliga terrass med utemöbler, där du kan ta med dig ditt morgonkaffe och slå dig ner i sittgruppen för att blicka ut över Norrtäljeån och inloppet eller vidare över på den gröna Socitetsparken. I den gemensamma Vinterträdgården har du en oas där de bästa årstiderna förlängs. Våren börjar tidigare, sommaren stannar längre. Innergården och Orangeridelen med växtlighet inbjuder till umgänge med både gamla och nyfunna vänner. Här finns en relaxdel, gym och bastu. Du når lägenheten från två håll, antingen från innergården där lägenheten ligger i markplan. Eller från gatan där man tar hissen eller trappan en våning upp. Lägenheten ligger alltså fri från insyn mot gatan och samtidigt med perfekt läge i markplan från innergården. Inne i lägenheten är interiören i stort sett ny. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning och från fönstret i köket kan man se ner mot den glittrande Norrtäljeån. 2 vilsamma sovrum och ett elegant helkaklat duschrum. Lägenhetens interiör har genomgående lättskötta trägolv i vitlaserad ek. Väggarna är vitmålade. Det stilrena köket kommer från experterna på HTH. Energisnåla köksmaskiner av hög klass. Duschrum med lyxkänsla. De varmgrå väggarna i granitkeramik möter samma material på golvet. En tilltagen tvättställskommod i vitt och en stor spegel med belysning. Arbetsbänk med tvättmaskin och torktumlare placerade under arbetsytan. Lägenheten har två vilsamma sovrum varav det ena är större och har utgång till den tillhörande uteplatsen. På din egna uteplats kan du gränsa av med växlighet eller insynsskydd om så önskas. Men det bästa är nog att ta med sig sitt vinglas eller kaffekopp och gå de få stegen upp på den gemensamma terrassen med utsikt över Norrtäljeån och inloppet. I Brf Orangeriet finns även lokaler. Lokalen som vetter mot ån serverar stenugnsbakade pizzor samt fina tilltugg och till det passande dryck. Det finns frisör i en av de andra lokalerna och ett Urban Winery med vinprovningar i det tredje. Så bekvämligheten att bo här överträffar det mesta. Du kommer även att ha tillgång till Touch, en concergie, som hjälper dig att sköta om hemmet om du är bortrest! Livet i Orangeriet omfamnar den fina, pittoreska staden med sina små, charmiga trähus och anrika kullerstensgator som gör Gamla Norrtälje till något unikt. I söder den vackra Societetsparken i sin prunkande skrud. Med fina tennisbanor mitt i grönskan. En gång- och cykelbro finns över kanalen gör det enkelt att ta sig till både utegym och picknick. En promenad runt Borgmästarholmen är att rekommendera. Ta med dig något att grilla på någon av de anordnade grillplatserna och njut av det omkringliggande vattnet och vacker natur. I öster utloppet till det skimrande havet. En kvällstur med kajaken eller en joggingrunda har aldrig varit så lättgängligt. Välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Svartnö Kallvik 1C, Svartnö, Norrtälje kommun

Svartnö Kallvik 1C

Radhus
Svartnö, Norrtälje kommun
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
5 250 000 kr
122 m²
5 rum
682 m² tomt

Tänk dig att du kliver in genom dörren och möts av en varm och mysig atmosfär. Utanför börjar gräset bli grönt och träden knoppar. Doften av nybakade bullar sprider sig i hela huset från det rymliga köket. Ni samlas på altanen mot den lummiga baksidan och insuper vårens värme. Efter att strosat runt i trädgården, där skärgårdens dofter och känsla gör sig påmind kryper ni upp i soffan och avslutar dagen med en riktigt familjekväll i det mysiga vardagsrummet. Den här bostaden är en fantastisk plats att tillbringa somrarna som vintrar på. Med sin året runt standard kan du njuta av alla bekvämligheter och komfort hela året. Tänk dig att spendera soliga dagar på den rymliga uteplatsen där du kan grilla och umgås med vänner och familj. Du kan också njuta av den vackra trädgården och kanske odla dina egna grönsaker eller blommor. Radhus i två plan där hela familjen får plats med tillhörande parkering och förråd. Blicka ut över det glimrande vattnet och känn stoltheten att kunna bo just här. Uteplats i bästa solläge och en trädgård lagom stor för lek och skoj men samtidig kunna ha tid över till annat som livet har att erbjuda. På nederplan finns allt man behöver, ordentligt kök, stort vardagsrum där det finns möjlighet att bygga ett ytterligare sovrum. Stilrent badrum och separat tvättstuga. Går man upp för trappan kommer man direkt till allrummet alternativt hemmakontor, i anslutning finns tre sovrum där ett är större. Finns även klädkammare samt badrum med badkars möjligheter. På grannön finns Furusunds värdshus, som erbjuder ett brett utbud av skärgårdsupplevelser och till och med möjlighet till övernattning. Du kan utforska de vackra skärgårdsöarna runt Furusund och njuta av den natursköna miljön. Om du vill ta en färja över till Ylxan eller Blidö, kommer du få upptäcka ännu fler vackra öar. På Yxlan, Köpmanholm finns förskola och skola med årskurs 6 som erbjuder en trygg miljö för barn att lära och växa. Ni har en enkel tillgång till kollektivtrafik. Bussen stannar bara på några minuters gångavstånd från bostaden. Ett bekvämt sätt att enkelt ta bussen till din bostad eller utforska andra delar av Norrtälje kommun. Waxholmsbolaget trafikerar både Yxlan och Blidö och med Ångfartyget Blidösund kan man göra utflykter till Norröra där Saltkråkan (Astrid Lindgren) spelades in. Varmt välkomna att inleda året med att uppfylla drömmen ett nytt boende, huset beräknas stå klart med möjligt tillträde i slutet av januari.

  • Nyproduktion

Visar alla 8