Mäklare Ulrica Carlsson

Ulrica Carlsson

Om mig

I mitt arbete som fastighetsmäklare sedan 2008 träffar jag varje dag människor som ska byta bostad och det är fantastiskt roligt att få vara delaktig i den processen. Varje affär är unik och ska behandlas därefter; säljare, köpare och spekulanter ska få den allra bästa service och för mig är alla lika viktiga oavsett om man köper sin första lägenhet eller om man har gjort flera bostadsbyten tidigare. J

Mäklarens försäljning på Hemnet
Warfvinges väg 18, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 16:00
Warfvinges väg 18, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Warfvinges väg 18, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Warfvinges väg 18

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB
4 500 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 2
4 547 kr/mån
85 714 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade 2:a med optimala sociala ytor där kök och vardagsrum inbjuder till tillställningar i goda vänners lag. Genomgående klassiska, stilrena färg- och materialval. Fina ljusinsläpp samt en underbar takterrass i grönskande och perfekt sydvästläge gör det här till ett hem att trivas i. Takterrassen nås både från vardagsrummet samt sovrummet vilket känns extra lyxigt. Rymligt sovrum med gott om plats för en dubbelsäng och fina förvaringsmöjligheter i flertalet garderober samt fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare bidrar ytterligare till trivseln. Förråd samt möjlighet till garageplats finns i källaren. Det här är hemmet för den som söker det lilla extra av sitt boende, välkommen hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Catalinatorget 5, Hägernäs Strand, Täby kommun
Catalinatorget 5, Hägernäs Strand, Täby kommun, bild 2
Catalinatorget 5, Hägernäs Strand, Täby kommun, bild 3

Catalinatorget 5

Lägenhet
Hägernäs Strand, Täby kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB
3 950 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/4
4 826 kr/mån
63 710 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina 2:a med ett härligt läge i populära Hägernäs Strand. Optimal planlösning med öppna sociala ytor samt stilrena färg- och materialval gör det här till en lägenhet att trivas i. Rymlig balkong i ett perfekt söderläge med utsikt mot vattnet och torget bidrar ytterligare till trivseln. Stort sovrum samt fina förvaringsmöjligheter gör det här till en lägenhet som passar perfekt för såväl singeln som paret. Här bor man med vattnet som närmsta granne med direkt närhet till vattnet med badbryggor samt fina promenadstråk. Välkommen hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2