Mäklare Niklas Friberg

Niklas Friberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Tallgatan 4A, Planteringen, Helsingborgs kommun

Östra Tallgatan 4A

Lägenhet
Planteringen, Helsingborgs kommun

595 000 kr

50 m²

2 rum

4 935 kr/mån

11 900 kr/m²

Nu saluför vi kvadratsmart och genomgående 2:a på andra våningen med balkong i söderläge. Planlösningen fördelas på kök, vardagsrum, sovrum, badrum med dusch samt hall. Här bor du bekvämt med närhet till Helsingborg city och endast en kort cykeltur till Råås härliga stränder. Fri parkering på närliggande gator. Möbler på bilderna ingår om så önskas. Ej hiss. Snabbt tillträde! Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Balkong
Brytstugevägen 7, Krusbärsgången stuga 188, Brytstugan, Fredriksdal, Helsingborgs kommun

Brytstugevägen 7, Krusbärsgången stuga 188

Fritidshus
Brytstugan, Fredriksdal, Helsingborgs kommun

350 000 kr

40 m²

3 rum

405 m² tomt

MÅSTE UPPLEVAS! Här är det "hygge", som ägaren själv uttrycker det! Här kan vi nu presentera en riktigt fin koloni som ägarna lagt mycket tid och kärlek på. Fin stuga och mycket välskött trädgård på lugnt och insynsskyddat läge nära naturen. På den fantastiska tomten finns förutom mysiga uteplatser även frodiga rabatter att odla och plantera efter önskemål. Potatis, jordgubbar, kryddor mm odlas med lätthet i pallkragar. Här finns äpple- och körsbärsträd, olika bärbuskar samt flera sorters växter som slingrar sig upp längs spaljéer. Två trädäck varav ett med tak samt flera uteplatser med större/mindre pergola. Här erbjuds ett bra kök, vardagsrum med soffgrupp och värmepump, ett riktigt ljust matrum och sovrum med smart förvaring. Mulltoa finns med ingång utifrån. Arrendet med koloni 188 har en tomtstorlek på 405 m² och en stuga på 40 m². Här är det bara att ta över den fantastiska möjligheten och påbörja odlingen! Idag omfattas Brytstugan av 211 kolonilotter med sina charmiga hus och grönskande trädgårdar. Föreningen är mycket aktiv och det finns möjlighet för socialt umgänge i de arrangemang som föreningen genomför. Området har goda kommunikationsmöjligheter och ligger även på bekvämt cykelavstånd från centrala Helsingborg. I området finns gemensam parkering, toaletter och duschar. Föreningen har sex miljödagar om året, varav varje kolonist har arbetsplikt på tre. Man måste vara skriven i Helsingborgs kommun för att köpa. Arrendeavgiften är 8.435 kr (betald). Medlemskapet i föreningen kostar 1500 kr. För mer information se föreningens hemsida www.brytstugan.se

  • Uteplats
Ryttmästaregatan 9A, Ringstorp, Helsingborgs kommun

Ryttmästaregatan 9A

Lägenhet
Ringstorp, Helsingborgs kommun

1 895 000 kr

63,5 m²

2 rum

3 120 kr/mån

29 843 kr/m²

Brf Ryttmästaren är en skuldfri förening med mycket god ekonomi och välordnad underhållsplan! Mycket trevlig gaveltvåa på fjärde våningen med inglasad balkong i söderläge och fönster i tre väderstreck! Bostaden är ljus tack vare härligt ljusinsläpp och gavelläget. Renoverat kök med skåpinredning inkl diskmaskin. Planlösningen erbjuder bland annat kök med matplats, vardagsrum, sovrum och mycket goda förvaringsmöjligheter. Föreningen utförde stambyte inkl badrumsrenovering 2006. Brf Ryttmästaren ligger i omtyckt stadsdel med smidiga kommunikationsmöjligheter till city, bra närservice och kort avstånd till rekreation i Pålsjö skog. Alla lägenheter har två tillhörande förråd. Fiber via stadsnätet. Garage och p-platser kan hyras separat. Övernattningslägenhet finns att hyra. Hiss finns. Välkommen att kontakta mäklare Niklas Friberg för att boka visning!

  • Balkong
  • Hiss
Gamla vägen 3, Billesholm, Bjuvs kommun

Gamla vägen 3

Villa
Billesholm, Bjuvs kommun

1 450 000 kr

152 m²

7 rum

665 m² tomt

1,5-plan med källare och uteplats i västerläge! Bostaden erbjuder kök och vardagsrum i öppen och planlösning, flera bra sovrum, tre dusch/wc samt två stora hobbyrum i källaren. I trädgården finns ett förråd samt uppställningsplats för 3-4 bilar. Huset är i renoveringsbehov. Endast 20 min med bil till Helsingborgs centrum och föredrar du buss eller tåg så går det numera även från stationen en kort cykeltur bort. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Uteplats

Visar alla 4