Mäklare Niklas Friberg

Niklas Friberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södergatan 37A, Ekeby, Bjuvs kommun

Södergatan 37A

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
1 995 000 kr
123 m²
4 rum
787 m² tomt

Välhållet enplanshus med insynsskyddad trädgård med solchanser hela dagen på lugnt och trivsamt läge. Husets planlösning fördelas bland annat på kök, allrum med kamin samt badrum med golvvärme. Vidare finns två bra sovrum och ett stort vardagsrum som lätt avdelas till ytterligare ett sovrum. Stort uterum med skjutpartier och lättskött trädgård med fiskdamm. Garage, carport, två uppställningsplatser och förråd samt två extra rum och wc, perfekt för tonåringen eller egna företaget. Möjlighet till snabbt tillträde för den som önskar. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul avseende dolda fel. Välkommen att kontakta mäklare Niklas Friberg för att boka enskild visning!

  • Uteplats
Kadettgatan 72A, Västra Berga, Helsingborgs kommun

Kadettgatan 72A

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
925 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 687 kr/mån
15 289 kr/m²

Nu saluför vi trevlig tvåa med bra renoveringspotential. Badrummet är totalrenoverat 2017 i samband med stambyte, men allt annat är i behov av uppfräschning. Trevlig planlösning med bra förvaring och balkong i söderläge. Stort tillhörande förråd finns i samma huskropp. Möjlighet till snabbt tillträde. Välkommen att kontakta mäklare Niklas Friberg för att boka enskild visning!

  • Balkong
Domaregatan 11B, Elineberg, Helsingborgs kommun

Domaregatan 11B

Lägenhet
Elineberg, Helsingborgs kommun
1 350 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 885 kr/mån
23 478 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva renoveringstvåa på andra våningen! Här kan du sätta din egen prägel på bostaden efter tycke och smak. HSB Ängslyckan är en populär och nästintill skuldfri och välskött förening. Planlösningen fördelas på kök med matplats, vardagsrum med utgång till stor inglasad balkong i söderläge samt hall, sovrum och helkaklat badrum med tvättmaskin. Från Domaregatan har du bara en kort promenad till busshållplats eller tåg från Ramlösa station till city samt matbutiker och annan service. Förening med gästrum, festlokal och garage. Välkommen att kontakta mäklare Niklas Friberg för att boka enskild visning!

  • Balkong
Frontgatan 1C, Fredriksdal, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår

Frontgatan 1C

Lägenhet
Fredriksdal, Helsingborgs kommun
850 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/4
6 209 kr/mån
11 333 kr/m²

Nu saluför vi välhållen lägenhet en trappa upp med endast en ägare sedan byggåret 1965. Denna trevliga trerummare behöver renoveras men ni slipper ta er an badrummet då detta renoverades via föreningens försorg vid stambytet 2020: Lägenhetens planlösning fördelas på hall med klädkammare, två rymliga sovrum, kök med matplats, vardagsrum samt dusch/wc. Föreningen har trevliga uteplatser med grillmöjligheter samt egna garage, p-platser och gäst-lägenhet till uthyrning. Som boende på Fredriksdal har du nära till flera rekreationsområden, närservice som matbutiker och apotek samt Filbornabadet med bad och gym. Stadsbuss 7 trafikerar området med ca 10 minuters restid till stadskärnan! Välkommen att kontakta mäklare Niklas Friberg för att boka visning!

  • Balkong
Vagnmansgatan 22, Eneborg, Helsingborgs kommun

Vagnmansgatan 22

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
850 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
4 689 kr/mån
15 455 kr/m²

Nu saluför vi denna ljusa och trevliga lägenhet med stor härlig balkong i soligt västerläge! Gavelläge på fjärde våningen i välskött förening med stabil ekonomi. Lägenheten har öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum vilket avspeglas i det härliga ljusinsläppet. Vidare finns kök, ett stort sovrum samt helkaklat badrum. Föreningens underhållsplan innehåller de senaste åren allt från stambyte, fiberoptik, säkerhetsdörrar och större balkonger. Förening med egna p-platser. Gångavstånd till bra närservice och endast en kortare cykeltur till Campus, city och Helsingborg C. Ej hiss. Välkommen att kontakta mäklare Niklas Friberg för att boka visning!

  • Balkong
Narvagatan 1B, Råå, Helsingborgs kommun

Narvagatan 1B

Lägenhet
Råå, Helsingborgs kommun
1 375 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 468 kr/mån
26 699 kr/m²

Nu saluför vi trevlig tvåa på första våningen (halv trappa) med Öresund i blickfånget och bara 200 m till strand och bad! Bostadens planlösning fördelas på ett ljust vardagsrum med utgång till balkong, kök med alla bekvämligheter, helkaklat badrum samt sovrum och hall med bra förvaringslösningar. Narvagatan 1 ligger med samtliga balkonger i västerläge med föreningens fina trädgård nedanför. Välskött förening med lokal och gästlägenhet att hyra av föreningens medlemmar. Möjlighet till parkeringsplats och mc-garage. I källaren finns två tillhörande förråd, tvättstuga och cykelrum. Bra kommunikationer med stads- och regionbussar. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Redaregatan 47, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun

Redaregatan 47

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
3 895 000 kr
78 m²
2 rum
vån 3/6
4 229 kr/mån
49 936 kr/m²

Välkommen till detta ljusa och moderna boende med utsikt på Helsingborgs nya ö! Stor tvårumslägenhet som med lätthet kan förvandlas till en 3:a och ytterligare ett sovrum. Bostaden med öppen planlösning erbjuder ett rymligt kök med matplats och vardagsrum i vinkel, två balkonger, ett bra sovrum, helkaklat dusch/wc samt tvättrum och goda förvaringsmöjligheter. Genomgående vitmålade släta väggar och parkettgolv samt stora fönsterpartier med generöst ljusinsläpp. Föreningens medlemmar kan njuta av en mysig innergård med lusthus samt rejäl takterrass med bänkar, gym och härlig utsikt över sund och stad. Det finns även underjordiskt garage samt egen bilpool och bikeport för föreningens medlemmar. Alla lägenheter har ett tillhörande förråd i källarplan. Cykelförråd finns både i källarplan och på innergården. Brf Oceanpiren ligger på bra läge i Oceanhamnen med närhet till flera bra restauranger och bara en kort cykeltur/promenad till city och Helsingborg C. Välkommen att kontakta mäklare Niklas Friberg för att boka enskild visning på Redaregatan 47!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 7