Mäklare Oscar Darpö

Oscar Darpö

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra vägen 26, Hemmeslövsstrand, Båstads kommun
  • Ons 1 maj kl 11:00

Norra vägen 26

Fritidshus
Hemmeslövsstrand, Båstads kommun
Ernst Mäklarvillan AB
1 795 000 kr
63 + 8 m²
4 rum
800 m² tomt

Välkommen till denna idylliska arrendestuga i Hemmeslöv, ett boende som erbjuder en perfekt flykt från stadens brus och en chans att njuta av lugnet i en härlig miljö. Denna charmiga stuga om 63 kvm har också en gäststuga, vilket gör den till det ideala valet för dem som uppskattar extra utrymme för familj och gäster eller som söker ett separat arbetsrum / hobbyrum. Stugan är varsamt renoverad år 2019 och framhäver en kombination av traditionell charm och moderna bekvämligheter. Det lilla, men effektivt planerade köket är komplett med matplats, där du kan tillreda och avnjuta måltider med utsikt över den omgivande grönskan. Här finns också två större mysiga sovrum med privat utrymme för vila och återhämtning. Det inbjudande sällskapsrummet fungerar som husets hjärta, med gott om plats för avkoppling och umgänge. Härifrån leder en dörr ut till ett ljust och välkomnande uterum som blir som ett extra vardagsrum där man kan njuta under de flesta av årets månader av den insynsskyddade natursköna omgivningarna på första parkett. Stugan står på en lättskött arrendetomt med en trädgård som omfattas av en gräsmatta som bjuder in till lek och trädgårdsaktiviteter. Här finns gäststugan som lämpar sig ypperligt för övernattande gäster eller som en tyst reträtt för arbete eller kanske ett hobbyprojekt. Detta hem ligger endast en kort promenad från Hemmeslövs milslånga stränder och bara ett par minuter från Båstads pulserande centrum, vilket erbjuder enkel tillgång till såväl natur som uteliv. Här får finns det bästa av två världar - den lugna, lantliga idyllen kombinerat med närheten till Båstad med sina mysiga caféer, restauranger och den livliga sommaratmosfären. Möjlighet att förvärva denna söta stuga som kan bli er egen lugna oas, där ni kan skapa oförglömliga minnen på underbara Bjäre!

  • Plus
Ferievägen 25, Centrum, Båstads kommun
  • Lör 18 maj kl 13:00

Ferievägen 25

Radhus
Centrum, Båstads kommun
Ernst Mäklarvillan AB
6 495 000 kr
119 + 26 m²
4 rum
594 m² tomt

Denna ljusa och välkomponerande bostad är uppförd år 1990 om ca 140 kvm är fördelad på två våningsplan och erbjuder en underbar hemmiljö, huset har modern komfort med enastående utsikter. På entréplanet möts man av ett rymligt sällskapsrum och ett luftigt öppet kök med matplats. Köket har renoverat år 2021, framstår som hemmets hjärta med sina högkvalitativa vitvaror från Siemens med integrerad vinkyl, stilren svart kvartsit bänkskiva samt tillgång till en av utomhusaltanerna - en plats skapad för matlagning, umgänge och avkoppling under soliga dagar och ljumma kvällar. Det angränsande vardagsrummet badar i naturligt ljus från de stora fönstren och öppnar upp för en bedårande vy över Båstads pittoreska takåsar och det glittrande havet. I rummet står en vacker kakelugn som bidrar både med värme och ger elegant karaktär till rummet. Entréplanet bjuder också på ett generöst sovrum med riklig garderobsförvaring och ett nyrenoverat och smakfullt duschrum med wc. På souterrängvåningen hittar man en praktisk och välorganiserad tvättstuga, två ytterligare sovrum och ett extra duschrum/wc. Förvaring är väl tilltaget med ett rejält förrådsutrymme om ca 15 kvm. Denna våning har också en separat entré som öppnar upp direkt mot den inbjudande trädgården och intilliggande carport med biluppställningsplats. Hemmets exteriör kompletteras av en lättskött trädgård och flera altaner som erbjuder sol från morgon till kväll. Beläget bara en promenad från Båstads livliga hamn med dess affärer och restauranger, förenar detta hem en komfortabel livsstil med en oslagbar närhet till natur och hav. Högt belägna på ett lugnt och ostört läge finns detta hemtrevliga boende!

  • Plus
Köpmansgatan 39 0901, Centrum, Båstads kommun

Köpmansgatan 39 0901

Lägenhet
Centrum, Båstads kommun
Ernst Mäklarvillan AB
7 995 000 kr
123 m²
4 rum
6 515 kr/mån
65 000 kr/m²

Denna bostad på bottenplan är på 123 kvadratmeter och har 4 rum och kök, inklusive en imponerande terrass på 57 kvadratmeter. Välkommen till kvarteret Borgen, ett attraktivt nybyggnadsprojekt i hjärtat av Båstad. När du kommer in i hallen möts du av ljus och rymd. Till höger finner du badrummet, utrustat med tvättmaskin och torktumlare av märket Siemens. Lägenheten erbjuder även en extra toalett för ökad komfort. Köket från Skånska Ballingslöv har hög kvalitet och tidlös design. De energieffektiva vitvarorna är av märket Siemens. Köket är integrerat med sällskapsrummet i en öppen planlösning. Från sällskapsrummet har du direkt tillgång till den rymliga terrassen, som utgör en naturlig förlängning av det sociala utrymmet och bjuder in till måltider och samvaro under bar himmel. Bostaden innehåller tre sovrum; ett större sovrum med direktåtkomst till terrassen och två mindre sovrum som kan användas som kontor eller förråd, vilket ger flexibilitet i bostadens användning. Dessutom finns ett förråd för ytterligare förvaringsutrymme. Bostaden är utrustad med 1-stavs ekparkett och vitmålade väggar, vilket ger en elegant och modern atmosfär. Du har även chansen att personligt anpassa bostaden med val av färg och tapet samt anpassning av köks- samt badrumsinredning. Projektet är en del av Brf Borgen, en restaurering av ett av Båstads mest omtalade hus, med inflyttning planerad 2025. Det består av 19 bostadsrätter, designade av BSV Arkitekter. För mer information, besök kvarteretborgen.se. Som en extra förmån finns en gemensam pool på gården, vilket tillför en lyxig touch och möjlighet för avkoppling och social samvaro. Projektet återskapar husets historiska karaktär med ikoniska lejon vid ingången och storslagna balkonger och terrasser. Här erbjuds du ett bekvämt boende mitt i hjärtat av Båstad.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Hyllebäcksvägen 9, Centrum, Båstads kommun
  • Ons 1 maj kl 13:00
Hyllebäcksvägen 9, Centrum, Båstads kommun, bild 2
Hyllebäcksvägen 9, Centrum, Båstads kommun, bild 3

Hyllebäcksvägen 9

Villa
Centrum, Båstads kommun
Ernst Mäklarvillan AB
16 950 000 kr
201 + 24 m²
6 rum
513 m² tomt

Internationellt formspråk med havet som scen I Båstad på ett centralt läge, strax ovanför centrum med närhet till både naturen, havet och hamnen, finner ni denna påkostade och moderna bostad i absolut toppskick. Vacker vy över Båstads kustlinje, och vidare ut mot öppet hav i norr. Detta magnifika nybyggda hus i två plan från år 2022 bjuder på en total boyta om ca 210 kvm fördelat på 6 rum och kök. Här finns det flertalet utomhusplatser att njuta på såsom takterrass, balkonger samt ett trädäck som omger poolen. Huset håller genomgående hög klass med kvalitativa materialval såsom kök från Ballingslöv med stenskiva på köksön och nedsänkt köksfläkt. Utökad takhöjd, stora fönsterpartier mot havet, en stilfull finish och med en privat inramning blir detta ett hus som gjort för att trivas i. Från entrédörren, omges du omedelbart av en känsla av ljus och rymd, som välkomnar dig till detta exklusiva boende. Entréplanet är en skickligt planerad yta med två elegant inredda sovrum och ett lyxigt badrum komplett med en generös dusch. Här inges en känsla av avslappning och komfort. I den övre planlösningen strömmar ljuset in genom stora fönsterpartier och ger liv åt det öppna köket, matplatsen och vardagsrummet. Köket är ett mästerverk i modern design med toppklassiga apparater, en central köksö och med plats för sittande gäster. Köket leder vidare till vardagsrummet, som med sina golv-till-tak-fönster, erbjuder en oöverträffad utsikt. En balkong med exklusivt alu/glasräcke löper längs hela kök- och vardagsrumsområdet. En ståtlig öppen trappa med glasräcke leder dig till souterrängplanet, där ännu en fridfull värld av lyx och komfort öppnar sig. Ett rymligt allrum bjuder på en makalös panoramavy över havet och Hallandsås, med skjutdörrar som öppnar sig till en terrass och poolområde. Här finns också ett stort masterbedroom med skjutdörrar som leder ut till terrassen, och ett extra sovrum, ett badrum med dusch, tvättstuga, och ett teknikrum. Utomhusområdet är en ljuvlig oas med pool och ett trädäck för avkoppling. Höjdpunkten är takterrassen med ett alu/glasräcke som erbjuder en oslagbar 360-graders panoramavy där spektakulära solnedgångar kan beskådas. En carport med ett angränsande förråd är ett praktiskt tillägg till denna exklusiva fastighet. Här lever du livet i en perfekt symbios med Bjärehalvöns enastående natur i ett magnifikt boende med panoramavy och samtidigt har du bara några minuters promenad till centrala Båstad. Detta är en plats som ger dig högsta livskvalitet!

  • Premium
Friggas väg 5A, Båstad - Ranviksterrassen, Båstads kommun

Friggas väg 5A

Villa
Båstad - Ranviksterrassen, Båstads kommun
Ernst Mäklarvillan AB
4 300 000 kr
113 + 18 m²
5 rum
351 m² tomt

Välkommen till detta underbara hem som har en öppen och inbjudande planlösning med härligt stora fönsterpartier som låter ljuset flöda in. Beläget på den eftertraktade Ranviksterrassen, erbjuder det här parhuset en härlig panoramautsikt över byn, havet och den förtrollande åsen. Huset är totalrenoverat 2019 och är idealiskt både som permanent- och fritidsbostad med minimal skötsel och en skyddad liten härlig trädgård. Här erbjuds panoramautsikt över Hallandsåsen, havet och Båstad, vilket ger dig en känsla av frihet och rymd. Planlösningen består av tre sovrum, två helkaklade badrum, ett ljust sällskapsrum med öppen planlösning mot allrummet och kök med stor köksö med plats för 3–4 personer. Från köket når du enkelt den skyddade trädgården och uterummet, där solen sträcker sig långt in på kvällen. Dessutom finns en balkong där man kan njuta av den magnifika utsikten. Förvaringsmöjligheterna är generösa två förråd och en carport. Missa inte detta hem är ett komplett paket av komfort, funktionalitet och fantastiska vyer!

  • Plus
Rubinvägen 6, Östra Karup, Båstads kommun

Rubinvägen 6

Villa
Östra Karup, Båstads kommun
Ernst Mäklarvillan AB
3 100 000 kr
135 + 12 m²
3 rum
1 035 m² tomt

Välskött 1-plansvilla i härliga Östra Karup Bostaden har en större hall med gott om plats att hänga av sig ytterkläder, vidare följer en inre hall som för oss vidare i hemmet. Till vänster finns vardagsrummet samt ett större sovrum. Vardagsrummet har vackert stavparkett golv och större fönsterpartier som inger en härlig rymd. Vardagsrummet skärmas av med glas skjutdörrar mot Intilliggande sovrum. Nyrenoverat fräscht duschrum från 2018 och vidare följer ett öppet kök med matplats och en centrad kamin från år 2019 som inger en härlig myskänsla. Bostaden har också ett till större rum, som idag används som både masterbedroom och kontor. Här finns bra med förvaring i form av flertalet skjutgarderober. Vidare följer en relaxavdelning med dusch, wc samt bastu. Huset har också ett litet separat gästrum som nås via trädgården. Trevlig boendemiljö med närhet till både förskola och skola, vilket gör vardagen smidig för familjelivet. För den som pendlar är detta en idealisk plats då det är enkelt att ta sig till E6:an och vidare till övriga destinationer. Välkommen till detta charmiga enplanshus med utmärkt läge i ett lugnt och naturskönt område med närhet till Båstad centrum!

  • Plus
Södra Rundvägen 10B, Hemmeslövsstrand, Båstads kommun

Södra Rundvägen 10B

Radhus
Hemmeslövsstrand, Båstads kommun
Ernst Mäklarvillan AB
3 500 000 kr
82 + 18 m²
3 rum
600 m² tomt

Missa inte chansen att äga detta välskötta och moderna 1-planshus, perfekt beläget i det idylliska Hemmeslöv. Med en yta på ca 85 kvm och byggt 1974, genomgick det en imponerande renovering 1996 som har lyft det till en ny nivå av komfort och stil. En rymlig hall med gott om förvaringsutrymme som leder vidare in i det moderna köket. Vita köksluckor och vacker mosaik ger en tidlös elegans, och de rostfria vitvarorna, inklusive kyl, frys och vinkyl, ger köket en modern touch. Vardagsrummet och matsalen bjuder in till mysiga stunder med en centralt placerad kamin och eleganta tapeter av Josef Frank. Glasdörrarna öppnar upp till en privat trädgård, och från matsalen når du masterbedroom med en separat wc och en rymlig walk-in closet. Ett stort duschrum med tvättstuga och ett extra sovrum kompletterar detta hem. På fastigheten finns en carport, ett förråd samt en separat gäststuga och vedbod. En altan omger hela huset och bubbelbadet i trädgården ger den perfekta platsen för avkoppling och njutning. Det här hemmet passar lika bra som permanentboende som fritidsbostad och erbjuder en lättskött livsstil på ett lugnt läge nära tågstationen och Båstads centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Kabyssgränd 27A, Torekov, Båstads kommun

Kabyssgränd 27A

Villa
Torekov, Båstads kommun
Ernst Mäklarvillan AB
3 200 000 kr
111 m²
4 rum
196 m² tomt

Charmigt gavelradhus nära havet, naturen och golfbanan i Torekov. Det charmiga huset om ca 111 kvm är lättskött och praktiskt, alldeles intill Torekovs naturreservat. Här kan man avnjuta sköna promenader, havsbad samt bara några minuter från Torekovs Golfbana och morgonbryggan mitt i byn. Närheten till havet och salta bad gör läget särskilt attraktivt. Fina utflyktsmål såsom Väderöarna och Hovs hallar finns för den som vill utforska Bjäres härliga omgivningar. Samfällighetsföreningen Sancta Thora med styrelse och områdesvärdar förvaltar de 70 st friköpta hus. Området är tryggt och välskött och alla gemensamma ytor, gångbanor, garageuppfarter, innergårdar, trädgårdsanläggningar belysning mm sköts om löpande. Huset har två plan, ovanvåningen är idag utrustat som en separat gästdel om ca 20 kvm. Entréplanet består av två stora sovrum, ett vardagsrum samt ett kök med matplats. Badrum med tvättstuga samt en walk-in closet. Två fina uteplatser ger tillfälle till sköna grillkvällar och mys under sommarmånaderna. Ovanvåningen byggdes om år 2007 till gästdel som man når via en trappa från utsidan. Den lämpar sig bra för nära och kära på besök eller till uthyrning. Här finns ett badrum och wc, sängplats och plats för möbler samt i dagsläget köksutrustning I form av kylskåp, kokplatta och micro. Den här fastigheten gör det lätt att bara njuta och leva!

Dansbanevägen 1A, Centrum, Båstads kommun

Dansbanevägen 1A

Tomt
Centrum, Båstads kommun
Ernst Mäklarvillan AB
2 500 000 kr
903 m² tomt

Möjlighet att förverkliga ditt drömboende om 150 kvm endast ett par minuter från Båstad centrum. Tomten om 903 kvm ligger i ett lugnt och trivsamt kvarter med vacker miljö och promenadavstånd till butiker, strand och salta bad. Detaljplanen erbjuder 1-planshus alt. ett suterränghus i 2-plan samt ett garage / carport om 30 kvm. För förslag på byggnation finns Fasadritningar och planlösning under fliken dokument

Dansbanevägen 1B, Centrum, Båstads kommun

Dansbanevägen 1B

Villa
Centrum, Båstads kommun
Ernst Mäklarvillan AB
8 000 000 kr
134 m²
4 rum
914 m² tomt

Denna fantastiska villa i Båstad är en elegant arkitektritad pärla. Med sina 4 rum och cirka 134 kvm erbjuder den en känsla av lyx och elegans, präglad av noggrant utvalda material och välplanerade ytor. Den moderna designen skapar en öppen planlösning där ljuset strömmar in genom vackra fönsterpartier. Villan, utrustad med vattenburen golvvärme och generös takhöjd, skapar en hög mysfaktor och en känsla av rymd. Belägen med naturen som granne, med Laholmsbukten, Båstad och Hallandsåsen som panorama, erbjuder den en hög livskvalitet. Trädgården nås från alla rum och kompletteras av en praktisk carport med tilliggande förråd på tomten. Huvudentrén, skyddad under tak, leder till en generös hall med anslutning till en groventré med klädvård. Köket öppnar upp med imponerande takhöjd och en rymlig köksö med sittplatser, perfekt för socialt umgänge och matlagning med nära och kära. Det lyxiga master bedroomet har ett dressing room och ett badrum ensuite, samt en utgång till en stor altan mot nordost. I den andra änden av huset finns två ytterligare rymliga sovrum med ett gemensamt badrum. Samtliga rum har direkt utgång till trädgård eller altandäck. Köket är utrustat med inredning från Ballingslöv i grått och köksbänkar i sten, medan badrummen har kakel på väggarna och klinker på golvet, samt badrumsinredning från Dansani. Denna villa är inte bara ett hem; den är en levande konstnärlig upplevelse som kombinerar stil, komfort och närhet till naturen på ett oöverträffat sätt.

  • Nyproduktion
Hässjevägen 1, Båstad - Väster, Båstads kommun

Hässjevägen 1

Villa
Båstad - Väster, Båstads kommun
Ernst Mäklarvillan AB
Pris saknas
260 + 60 m²
6 rum
1 531 m² tomt

Detta nybyggda hem från år 2020 erbjuder en perfekt kombination av modern elegans och stilfullt designade materialval. Italienska stengolv och högt i tak gör att varje rum skapar en underbar atmosfär och med stora öppningsbara glaspartier inges också ett naturligt ljus och en ljuvlig vy över de vackra omgivningarna. Här finns flera sällskapsytor att umgås på, perfekta för att bjuda in vänner och familj till mysiga tillställningar. Detta boende är rymligt och välplanerat med en total boyta på 356 kvm. Här finns ett boningshus på cirka 200 kvm fördelat på två våningar. Det finns en separat gästdel om ca 60 kvm, perfekt för att välkomna dina nära och kära. Ett tillhörande kontor på cirka 30 kvm som ger möjlighet att arbeta hemifrån, samtidigt som du behåller avskildheten från resten av bostaden. På tomten finns också ett garage på ca 35 kvm. Tomten sträcker sig över 1531 kvm med en intill liggande porlande bäck som ger en rogivande känsla. Det är bara en kort promenad i badrock till Paulins brygga, där du kan njuta av havsbad. Möjlighet att flytta in i ett privat insynsskyddat och modernt drömboende med närhet till både centrum och endast några hundra meter från havet och Paulins brygga!

  • Plus
Hamngatan 25 / Köpmansgatan 7, Båstad, Båstads kommun

Hamngatan 25 / Köpmansgatan 7

Övrigt
Båstad, Båstads kommun
Ernst Mäklarvillan AB
Pris saknas
537 m²
606 m² tomt

Ett unikt tillfälle att förvärva en av Båstads mest extraordinära fastigheter, en välbevarad kulturfastighet från 1870-talet attraktivt belägen intill Mariatorget. Fastigheten är k-märkt och pietetsfullt renoverad, 1996, med bibehållen känsla av tradition, elegans och charm från slutet av 1800-talet men inredd med alla moderna bekvämligheter. Denna vackra fastighet, belägen mitt i händelsernas centrum, består av 5 lägenheter och 6 affärslokaler, totalt ca 800 kvm, har en enorm potential för vidareutveckling. För baksidan av fastigheten finns tillstånd att bygga balkonger vilket ger möjlighet till en vidunderlig havsutsikt över bukten, exempelvis för exklusiva vindsvåningar. Möjligheterna är otaliga och erbjuder många unika lösningar. Här finns allt av den livskvalitet många av oss söker!

Nedre långgatan 39, Grebbestad, Tanums kommun

Nedre långgatan 39

Villa
Grebbestad, Tanums kommun
Ernst Mäklarvillan AB
10 400 000 kr
150 m²
15 rum
296 m² tomt

Med toppläge i hamnen i charmiga Grebbestad finns nu möjlighet att förvärva denna unika fastighet! Fastigheten består av ett huvud hus om ca 100 kvm, ett gårdshus om ca 150 kvm och ett större sällskapsrum som binder ihop fastigheterna. Över sällskapsrummet finns en altan (lika stor som rummet) ca 53 kvm, fin att njuta av med vänner o familj under ljumma sommarkvällar. Den mysiga innergården är helt insynsskyddad och ger ett fint privat läge. Huvudhusets nedervåning har fyra sovrum, två duschrum, kök med matplats och stor tvättstuga med flera tvättmaskiner. En praktfull trappa leder upp till övervåningen och ett generöst kök med köksö och en matsal som ligger i anslutning till den stora altanen. Vidare finns tre sovrum, ett mindre tv-rum och stort badrum med bubbelbad. Gårdshuset har totalt sex sovrum, fyra på nedervåningen, två rum på övervåningen som också har pentry och två duschrum. Fastigheten har totalt tretton sovrum varav tio är inredda för uthyrning, all inredning och sänglinne ingår i försäljningspriset. Det finns också ett brandskydd med direkt access till brandmyndigheten inkopplat för dessa rum. Framför gårdshuset som vetter mot havet finns dessutom ett flertal parkeringsplatser. Här finns gott om utrymme för att låta fantasin flöda och skapa något utöver det vanliga, kanske ett drömboende, ett generationsboende, bed & breakfast eller restaurang. Grebbestad erbjuder det bästa av Bohuslän, stort utbud av restauranger som bl.a. serverar goda skaldjur som fiskas lokalt. En perfekt blandning av rikt kustliv, vacker natur och en myllrande småstadsidyll. Förverkliga din dröm i Grebbestads härliga marina miljö!

Visar alla 13