Mäklare Carolina Lindsjö

Carolina Lindsjö

Om mig

När ni idag vänder er till mäklarfirman Bönnemarks är det mig och min kollega Lotta Carlstedt ni möter! Jag har bott hela mitt liv i Trelleborg och känner att alla kontakter och min lokalkännedom kommer till stor nytta för alla kunder, säljare som köpare. Jag trivs med det höga tempot i yrket och har ofta många järn i elden. Fördelen med firman är att jag kan ha full insyn och överblick i allt som sker och att jag är involverad från början till slut i alla mina försäljningar.

Mäklarens försäljningar
Nygatan 88, Centralt, Trelleborgs kommun

Nygatan 88

Lägenhet
Centralt, Trelleborgs kommun
Mäklarfirman Bönnemarks AB

1 050 000 kr

61,5 m²

2 rum

3 338 kr/mån

17 073 kr/m²

Charmig lägenhet belägen i centrum med kort avstånd till centralstation och affärer. På andra våningen finner ni denna rymliga tvåa med balkong i söderläge. Lägenheten har renoverat kök, uppfräschat badrum i originalutförande, sovrum med klädkammare och garderober, hall med garderob, vardagsrum med ekparkettgolv. Välkomna på visning!

  • Balkong
Köpingegatan 100, Kyrkoköpingeområdet, Trelleborgs kommun
  • Budgivning pågår

Köpingegatan 100

Villa
Kyrkoköpingeområdet, Trelleborgs kommun
Mäklarfirman Bönnemarks AB

2 495 000 kr

120 m²

5 rum

322 m² tomt

Nu finns ett av de populära och välplanerade 1-planhusen på Kyrkoköpingeområdet till salu hos oss! Bostaden har en mycket praktisk planlösning som passar många och det är ypperligt för dig som vill sätta din egen prägel på ditt nästa boende då det finns ett visst uppfräschningsbehov. Det finns garage, carport, en lättskött atruimträdgård med trädäck och en gräsmatta i behändigt format. Här bor ni på ett familjevänligt läge med närhet till buss, affär och skolor.

Kompanigatan 15, Centralt, Vellinge kommun
  • Budgivning pågår

Kompanigatan 15

Lägenhet
Centralt, Vellinge kommun
Mäklarfirman Bönnemarks AB

3 195 000 kr

78 m²

3 rum

5 028 kr/mån

40 962 kr/m²

Med närhet till centrum finns denna helt nybyggda 3:a belägen på andra boendeplanet och högst upp i huset. Superfin hörnlägenhet med stor balkong i söder, välplanerade och sociala sällskapsytor, stilrena val - helt enkelt ett väldigt trivsamt hem! Bra läge med gångavstånd till Stortorget och dess utbud med affärer, caféer och restauranger, till Malmö tar det ca en kvart att köra och det finns bra kommunikationer. I Vellinge finns allt på nära håll; förskola, skola, Sundsgymnasiet, service, affärer, vårdcentral, badhuset Vanningen samt bibliotek och gym. På kort avstånd finns grönområde och promenadstråk. Själva lägenheten håller god standard och är i bästa nyskick med kök från Vedum och Bosch-vitvaror, kaklat duschrum med kombimaskin och Nibe panna, två bra sovrum med garderober, öppen planlösning mellan allrum och kök. Ett praktiskt boende med eget förråd och egen parkeringsplats. På den gemensamma innergården finns lekplats, uteplats och spabad. Unikt tillfälle! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Borggården 7, Borggården, Trelleborgs kommun

Borggården 7

Lägenhet
Borggården, Trelleborgs kommun
Mäklarfirman Bönnemarks AB

795 000 kr

54,2 m²

2 rum

4 333 kr/mån

14 668 kr/m²

På Borggården, med gångavstånd till centrum, finns denna välplanerade, ljusa och mycket trivsamma tvåa till salu till ett riktigt bra pris! Lägenheten är ca 54 kvm och genomgående i väster/öster vilket ger en luftig känsla! Lägenheten består av en ljus välkomnande hall, helkaklat duschrum, sovrum med garderober, kök med plats för matbord, vardagsrum med utgång till den mysiga balkongen i österläge. Här bor du centralt med närhet till affärer, caféer, restauranger och framförallt närhet till centralstationen, perfekt för pendlaren. Välkommen på visning!

  • Balkong
Västra Kvarnvingen 1, Väster, Trelleborgs kommun

Västra Kvarnvingen 1

Villa
Väster, Trelleborgs kommun
Mäklarfirman Bönnemarks AB

4 375 000 kr

132 m²

5 rum

566 m² tomt

På attraktivt och lugnt läge med närhet till Flaningen, grönområde, skola och förskola finns denna 1,5 plans villa nu till salu. Med bra kommunikationer med stadsbuss och regionbuss, bra pendlingsläge och flera mataffärer inom gångavstånd är detta ett perfekt läge för de flesta. Huset ligger på en fin hörntomt intill Flaningen och blev renoverat 2018 med ny planlösning och allt nytt invändigt; kaklat badrum med dusch och badkar, kaklad gästtoalett, ny köksinredning och vitvaror. Planlösningen är öppen på bottenplan med kök och allrum samt utgång till uterummet, här finns också ett sovrum, toalett och tvättstuga. På ovanvåningen finns idag två sovrum, stort badrum med badkar och dusch, allrum samt stor klädkammare (det går att dela av och få fler sovrum vid behov). En fin familjevilla att trivas i; välkomna på visning!

Sveagatan 19, Granlunda, Trelleborgs kommun

Sveagatan 19

Villa
Granlunda, Trelleborgs kommun
Mäklarfirman Bönnemarks AB

3 695 000 kr

120 m²

5 rum

597 m² tomt

På omtyckta Granlunda finns nu denna gedigna 50-tals villan till salu! 1½ plan med hel källare, uterum och en skyddad trädgård. Villan består av rymligt vardagsrum i vinkel, kök med matplats, 3 sovrum på ovanvåningen, badrum, gästtoalett samt en källare med gott om plats för hobby och relax. Här bor ni med närhet till centrum, förskola, skola, idrottsplats och park.

Granats väg 53, Smygehamn, Trelleborgs kommun

Granats väg 53

Villa
Smygehamn, Trelleborgs kommun
Mäklarfirman Bönnemarks AB

4 975 000 kr

118 m²

5 rum

692 m² tomt

För dig som vill bo i Smygehamn, det gemytliga och idylliska samhället längs kusten på Söderslätt, finns nu möjlighet att bygga nytt på tomt i norra delen av byn. Nordiska Villor planerar att uppföra en villa på tomten, som köpare kan ni vara med och bestämma vilken modell som passar er, deras villor är välplanerade stenhus med hög kvalitet. Ni kan välja mellan enplanshus och 1,5 planshus. Positivt besked kring nybyggnation på den nyligen avstyckade tomten finns från kommunen (ej förhandsbesked eller bygglov är sökt). Det finns många fördelar med nybyggt kring fastighetsskatt (fritt i 15 år). Här har ni möjlighet att vara med från start och bygga ert drömhus. Läget i Smygehamn är utmärkt för den med höga krav på området kring sitt boende. Du bor havsnära, lugnt och med vackra omgivningar. Sveriges sydligaste udde finns inom gångavstånd och en promenad bort ligger flera restauranger och affärer. I Smygehamn finns mataffär, bageri och pizzeria som har öppet året om, samt Smygehus Havsbad. I Smygehuk, Sveriges sydligaste udde, finns flera butiker, kiosker, rökeri och caféer, mest öppet sommartid. Åk gärna och titta på tomten på egen hand eller boka en visning! För mer info om de olika villorna från Nordiska Villor, kontakta Victor 0769467164.

Timmermansgatan 32, Österlid, Trelleborgs kommun

Timmermansgatan 32

Radhus
Österlid, Trelleborgs kommun
Mäklarfirman Bönnemarks AB

2 895 000 kr

75 m²

3 rum

557 m² tomt

På mysigt läge invid park på Österlidsområdet finner ni detta parhus som totalrenoverats till toppskick under 2022! Här har ni ett hus med väldigt yteffektiva kvm! Med hjälp av fackmän har huset fått; nytt tak och ny kupa med högre takhöjd, delvis ny planlösning, helkaklat duschrum kombinerat med tvättstuga, helt nytt kök med ny Ikea-inredning och nya vitvaror, ny kamin och luftvärmepump, nya golv i hela huset, renoverad trappa, nymålade väggar och tak, två nya trädäck. Dessutom finns garage/förråd och en mysig, uppväxt trädgård med flera uteplatser och fina fruktträd! Välkommen att flytta rakt in i detta mysiga, lilla hus på Österlid med närhet till förskola, skola, affärer och med gång- /cykelavstånd till centrum och centralstationen. Detta huset är perfekt för dig som inte vill renovera och fixa utan bara flytta in och njuta och det passar den mindre familjen. Välkomna på visning!

Liljeborgsgatan 20 B, Centralt, Trelleborgs kommun

Liljeborgsgatan 20 B

Lägenhet
Centralt, Trelleborgs kommun
Mäklarfirman Bönnemarks AB

995 000 kr

52,2 m²

2 rum

3 591 kr/mån

19 061 kr/m²

På Liljeborgsgatan, ett lugnt och centralt läge, finner ni denna välplanerade tvåa belägen på FÖRSTA våningen och med en stor inglasad balkong i västerläge. Lägenheten renoverades under 2020 med nytt kök och ommålning samt badrum uppfräschat 2021, det finns också ett fin sovrum med trägolv och garderober samt hall med klädkammare. Här har du nära till alla kommunikationer. Välkomna på visning!

  • Balkong
Hallakroken 8B, Hallakroken, Trelleborgs kommun

Hallakroken 8B

Lägenhet
Hallakroken, Trelleborgs kommun
Mäklarfirman Bönnemarks AB

1 850 000 kr

83 m²

3 rum

4 905 kr/mån

22 289 kr/m²

Tillfälle på populära Hallakroken! Nu finns denna fina trean till salu, belägen på tredje våningen och med en stor inglasad balkong i söderläge. Här har ni närhet till Flaningen, skola, förskola, affärer och busshållplatser. Lägenheten är ca 83 kvm och har ett kök som renoverades 2012 (kyl/frys och spis 2018, resterande vitvaror 2012) med utgång till balkongen, helkaklat badrum med badkar, rymligt vardagsrum med utgång till balkongen, två bra sovrum finns samt en rymlig hall med klädkammare. Balkongen är helt fantastisk och måste upplevas på plats! I den låga månadsavgift ingår fiber via Telia (tv, bredband, telefoni). Välkommen på visning!

  • Balkong
Äspövägen, Klagstorp, Trelleborgs kommun

Äspövägen

Tomt
Klagstorp, Trelleborgs kommun
Mäklarfirman Bönnemarks AB

1 825 000 kr

1 500 m² tomt

Nu finns möjligheten att köpa en tomt i den trevliga byn Östra Klagstorp på fina Söderslätt. Här kan ni bygga ert drömhus och bo lantligt med fina vyer över slätten men ha kvar bekvämligheten med närheten till byn med skola, förskola, affär, restaurang samt bra busskommunikationer. Tomten är ca 1500 kvm och du har ca 15 km till Trelleborg och ca 5 km till havet. Det finns möjlighet att anpassa storleken för tomten, då säljaren kommer att reglera/stycka tomten efter försäljningen om man vill köpa mindre eller mer. Se tomtkarta under bifogade dokument. Kör gärna ut och titta på tomten och dess omgivningar och kontakta mäklaren för mer information.

Visar alla 11