Mäklare Per-Anders Haglund

Per-Anders Haglund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Skogshyddegatan 54, Alideberg, Borås kommun

Skogshyddegatan 54

Lägenhet
Alideberg, Borås kommun
Mäklarhuset Borås

1 425 000 kr

72 m²

3 rum

4 380 kr/mån

19 792 kr/m²

Här erbjuds en väldisponerad och hemtrevlig lägenhet vars öppna ytor ger ett mycket inbjudande intryck. Välkommen till ett hem att trivas i. I den funktionella, praktiska och trevliga hallen i denna lägenhet finns hatthylla, platsbyggda skjutgarderober, goda avhängningsmöjligheter och gott om plats för jackor och skor. Vidare har vi ett rymligt, socialt och lättmöblerat vardagsrum som bjuder på generösa sällskapsytor, stora fönster och plats för soffa och matgrupp. Det moderna, praktiska och trevliga köket med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, bänkskiva i laminat och plats för matbord och stolar lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett ljust, mysigt och inbjudande sovrum med rymliga garderober, utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng och ett övriga sovrum. Badrummet är trevligt, smakfullt och funktionellt med toalett, duschvägg, kommod, handfat och badrumsskåp. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en takbeklädd och fin balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder markis och plats för ett mindre bord. I hjärtat av Alideberg bor du centralt, familjevänligt och attraktivt med närhet till bland annat köpcentrum, bra kommunikationer och busshållplats. Knalleland ligger ett stenkast från lägenheten, Centrala Borås en enkel bussresa bort och Almenäs badplats ligger en kort bilresa från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt.

 • Balkong
Brahegatan 12, Nedre Norrmalm, Borås kommun
 • Sön 12 feb kl 11:00

Brahegatan 12

Villa
Nedre Norrmalm, Borås kommun
Mäklarhuset Borås

4 650 000 kr

127 m²

5 rum

851 m² tomt

Varmt välkommen till Brahegatan 12 och detta hemtrevliga hus. Här känner alla sig välkomna. Det första som möter dig i huset är den funktionella och praktiska hallen med hatthylla och golvvärme. Vidare finns ett stort, praktiskt och funktionellt kök med generösa arbetsytor, fönster mot tomten, bänkskiva i laminat, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Huset har tre sovrum, två badrum och ett trevligt, fint och lättmöblerat vardagsrum med generösa sällskapsytor och gott om plats för soffa och matgrupp. Det ena badrummet är trevligt och funktionellt med toalett, badkar, kommod, handfat, badrumsskåp och handdukstork. Det andra är praktiskt och fint med toalett. På Nedre Norrmalm ligger dessa populära, omtyckta och trivsamma kvarter. Knalleland ligger ett stenkast från huset och Centrala Borås ligger en kort promenad bort. Området bjuder även på förskola, skola, matbutik, köpcentrum och bra kommunikationer. Här på Brahegatan 12 är det lätt för hela familjen att trivas. Välkommen till visningen.

 • Plus
 • Uteplats
Harpogatan 5, Hestra, Borås kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Ons 15 feb kl 17:00

Harpogatan 5

Villa
Hestra, Borås kommun
Mäklarhuset Borås

4 995 000 kr

170 m²

6 rum

1 078 m² tomt

Varmt välkommen till Harpogatan 5 och detta inbjudande hus som är så fint och välskött att det bara är att ställa in möblerna och börja känna dig som hemma. Husets generösa ytor skapar förutsättningar för ett härligt socialt umgänge. Här får alla plats. En stor, funktionell och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter, klädhängare och bra förvaringsmöjligheter välkomnar dig in i detta hus. Här finns ett modernt, funktionellt och stilrent kök med påkostade material, bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, vita skåpluckor och bänkskiva i granit. Vidare har huset fyra sovrum och ett rymligt, lättmöblerat och härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp, fönster åt två håll, öppen spis med insats och härliga umgängesytor. Boendet erbjuder två badrum – ett smakfullt, fint och funktionellt med toalett, duschkabin, kommod, handfat, förvaringsskåp, handdukstork och spotlights, samt ett nyligen renoverat, fräscht och fint med toalett handfat, kommod, handdukstork samt dusch med två duschväggar, handdusch samt takdusch. Badrummet har även en TYLÖ bastu i anslutning till badrummet. På den rogivande, lättskötta och fina hörntomten finns en stor och lyxigt SPA bad där både barn och vuxna trivs. Tomten bjuder i övrigt på många soltimmar. I detta hus finns även en stor, insynsskyddad och inglasad uterum samt öppen terass med trädäck, eftermiddagssol och SPA bad samt en stor, insynsskyddad och takbeklädd balkong. På Hestra ligger dessa populära, fridfulla och omtyckta kvarter. Rya Åsar ligger inom gångavstånd och Centrala Borås ligger en enkel bussresa bort. Området bjuder även på förskola, skola, bra kommunikationer, vackra grönområden och friluftsområden. Här på Harpogatan 5 är det lätt för hela familjen att trivas. Välkommen till visningen!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Skogssvedjegatan 7E, Öresjö Ängar, Borås kommun

Skogssvedjegatan 7E

Lägenhet
Öresjö Ängar, Borås kommun
Mäklarhuset Borås

1 490 000 kr

47,6 m²

2 rum

2 912 kr/mån

31 303 kr/m²

Här erbjuds en lyxig och stilren lägenhet där det generösa ljusinsläppet ger lägenheten en härlig rymd. Om du är ute efter ett nyproducerat hem med själ kan det här vara helt rätt boende för dig. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en fin och underbar balkong med söderläge som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder eftermiddagssol. Öresjö ängar är en mycket trivsam del av Borås. Därför har man valt att bygga nya bostäder just här. På bekvämt avstånd finns busshållplats, vackra grönområden och 10 minuters promenadväg till Öresjö.

 • Balkong
Folkhögskolevägen 5A & 5B, null, Färgelanda kommun

Folkhögskolevägen 5A & 5B

Villa
Färgelanda kommun
Mäklarhuset Borås

2 295 000 kr

148 m²

732 m² tomt

En fastighet i Färgelanda med två lägenheter till försäljning. Totalyta BOA 148 kvm, lägenheterna 2 stycken 3or på 74 kvm/styck. BIA på 60 kvm i fastigheten. Fiber finns i fastigheten. Nybyggnadsår 1943. Om/tillbyggnadsår 2002, 38 kvm. Tomtareal 732 kvm. Hyresintäkter: 131 040 kr/år 5460kr/mån/lägenhet (gäller från 1/1 2023). Kostnader: Vattenfall 11 000 kr. Borås El 17 103 kr. Sophämtning 3145 kr. Vatten & Avlopp 9329 kr. Vägförening 1200 kr. Total kostnad 41 707 kr/år. Driftsnetto: 89 333 kr/år. Renoveringar/om och tillbyggnader: 2002/2003 plan 2 nybyggnation samt så blev plan renoverat och ombyggt. 2002 Nya vatten & värmerör samt nya radiatorer. 2002/2006 Avloppsstammar bytta. 2002/2006 Ny el i hela fastigheten. 2002/2006 Dränerat runt fastigheten. 2006/2006 Takbyte. 2018 Fasad samt grund är målad. 2021 Nytt grus på gårdsplanen. 2021 Bytt bergvärmepump.

 • Plus
Kellgrensgatan 5, Druvefors / Centrum, Borås kommun

Kellgrensgatan 5

Övrigt
Druvefors / Centrum, Borås kommun
Mäklarhuset Borås

5 350 000 kr

899 m² tomt

Hyreshus med tre lägenheter på Druvefors till försäljning. Hyresintäkter: 402 000 kr/år Lägenhet 1, 15 000 kr/mån, el ingår i hyran. Boa 92 kvm samt källare Lägenhet 2, 11 000 kr/mån, el ingår i hyran. Boa 92 kvm Lägenhet 3, 7 500 kr/mån, el ingår i hyran. Boa 70 kvm Driftskostnader: 90 000 kr/år, (uppvärmning i fastigheten är fjärrvärme villapaket 2). Driftsnetto: 312 000 kr/år Renoveringar: Takbyte 1986/87 Lägenhet 1, totalrenoverad mellan 2017-2020 Lägenhet 2, nytt kök 2014 med köksö Fasadrenovering (puts) 2020 Terass 60 kvm 2020 Förråd/Garage 2020 Fönsterbyte, hela sydsidan på fastigheten samt delar av övriga fönster, samtliga fönster är 3-glas fönster i fastigheten. 2020 Dränering 2020 Lägenhet 1: Golvvärme i hela lägenheten. Lägenheten är totalrenoverad 2020. Samtlig el utbytt med jordfelsbrytare. Lägenheten har en boarea på 92 kvm samt källare där tvättstuga finns. Hall: Parkettgolv, vitmålade väggar, fondvägg med stensättning, goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrum/kök/matsal: Härlig öppen planlösning med stora fönsterpartier och skjutdörr ut till den stora terassen på ca 60 kvm samt tillgång till trädgården från terassen. Köket är från Kvik med induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, diskmaskin samt hel kyl och frys. Samtliga vitvaror är av märket Siemens. Bänkskiva i grå laminat. Det finns dimbara spotlights i taket i köket. Badrum: Badkar med lejontassar, stort handfat med kommod, dubbelspegel med förvaring, separat förvaringsskåp samt vägg hängd toalett. Väggarna är kaklade till hälften på väggen sen vitmålade på andra hälften samt mönstrat fint klinkergolv med golvvärme. Sovrum 1: Fönster åt två håll, bra förvaringsgarderober med skjutdörrar, vitmålade väggar, fondvägg i sten, parkettgolv. Sovrum 2: Fönster åt två håll, vitmålade väggar, parkettgolv. Tvättstuga i källare. Torktumlare 2020, torkskåp 2021, tvättmaskin 2022. Förråd och förvaring i källare för lägenheten. Lägenhet 2: El utbytt med jordfelsbrytare, kök bytt 2014, tvättstuga i separat ingång utifrån fastigheten. Lägenhet 3: Tvättstuga via separat ingång utifrån fastigheten.

 • Plus
Tennisvägen 18B, null, Borås kommun

Tennisvägen 18B

Tomt
Borås kommun
Mäklarhuset Borås

3 250 000 kr

957 m² tomt

Tomt på återvändsgata i Aplared med färdigt bygglov för Villa Fanny Älvsbyhus. Villa Fanny är gavelställt 1,5-planshus om 107 m² + 56 m² (inredningsbar övervåning). Huset levereras med två sovrum möjlighet att göra tre sovrum på entréplan, varav det största sovrummet med egen walk-in-closet och wc. Det stora vardagsrummet och köket bjuder in till umgänge och har direkt tillgång till trädgården. Huset planeras bli klart i början av 2023 men för en köpare finns möjligheter att göra tillval på villan vid behov. Tveka inte att ta kontakt med ansvarig mäklare redan idag!

Tomt till salu i Västra Sävshult 700 000 kr, null, Borås kommun

Tomt till salu i Västra Sävshult 700 000 kr

Tomt
Borås kommun
Mäklarhuset Borås

700 000 kr

1 803 m² tomt

Tomt till salu i Västra Sävshult. 1803 kvm tomt Bostadshus med en byggarea på ca 150 kvm samt garage med byggnadsarea på 50 kvm Kontakta Per-Anders Haglund för mer information. Per-Anders Haglund Fastighetsmäklare Mobil: 073-346 09 05 [email protected]

Visar alla 8