Mäklare Anna Jonsson

Anna Jonsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hagbacksgatan 14:4, Domnarvet, Borlänge kommun

Hagbacksgatan 14:4

Lägenhet
Domnarvet, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
1 325 000 kr
75 + 30 m²
3 rum
4 600 kr/mån
17 667 kr/m²

Här kommer du in i en varm och ombonad lägenhet i radhuslänga. Det är 3 våningar med sammanlagt 75+ ca 30 kvm som är optimalt utnyttjat. Stora förvaringsutrymmen, 3 sovrum och öppet kök och vardagsrum med egen uteplats i markplan. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Lennheden 459, Lennheden, Borlänge kommun

Lennheden 459

Villa
Lennheden, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
500 000 kr
40 + 5 m²
2 556 m² tomt

På den här lantliga gården finns det 6 st småhus, varav ett boningshus som är ett rivningsobjekt. Det finns sedan 5 olika uthus/garage i dåligt skick. I huset finns det ett sovrum, ett badrum, kök och vardagsrum. En fin och stor gård med 2 st hundgårdar. Bygglov ej ansökt för någonting. Huset är i sig ganska litet men fortfarande i rivnings skick. Platsen är väldigt lämplig för dig som gillar att spendera tiden i naturen och skogen. Även bra tomt för dig som har barn eller djur som kan springa runt på gården. De små husen som står på gården kan användas eller fixas till som förråd eller kanske som lekstuga till barnen, för den som är händig. I ett av småhusen är det ny målat och kan eventuellt fungera som sommar/gäst/boende. El är indraget och vatten / avlopp finns. Mer information kring detta kommer att kompletteras från Lennheden vatten. Det går bra att svänga förbi och kika då det saknas belysning så är det bäst under dagtid.

Gångstigen 8, Kvarnsveden, Borlänge kommun

Gångstigen 8

Villa
Kvarnsveden, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
3 600 000 kr
120 + 32,5 m²
5 rum
611 m² tomt

Vill du bara flytta in? då har du kommit rätt, här är en ny villa som uppförts under 2023 på ett väletablerat område i Kvarnsveden. Praktisk trädgårdstomt med infart från båda sidor. Huset har uppförts i lösvirke från Hedins trä och inretts helt enligt säljarens önskemål. Hög kvalité på samtliga ytskick och ljusa fina färger samt 3 stav parkettgolv. Till detta kan man tillägga att det är perfekt för dig som inte vill ha källare eller övervåning men ändå rymligt! Det har hela 4 sovrum samt vardagsrum som rymmer hela familjen. Köket har härligt ljusinsläpp och ger gott om yta för att baka och laga mat till en större familj. I vinkel kan man bygga en härligt vindskyddad uteplats, eller varför inte ett uterum vad det lider. Utgång från både kök och vardagsrum ger alla möjligheter. Huset måste upplevas på plats för att ge rättvisa åt bostaden! Välkomna att anmäla ditt intresse till mäklaren.

Häradsvägen 34b, Centrum/Östermalm, Borlänge kommun

Häradsvägen 34b

Lägenhet
Centrum/Östermalm, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
1 300 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/3
3 437 kr/mån
19 697 kr/m²

Mycket hemtrevlig och renoverad 2:a på 3:e våningen i Brf Guldsmeden. Lägenheten har ljusa ytskikt, bra förvaring och en nyligen inglasad balkong med eftermiddagssol. Enkelt för dig som bara vill flytta in och bo centralt! Gångavstånd till Centralen, affär samt högskolan som snart öppnar i centrum.

Brusbro 75, Brusbro, Falu kommun

Brusbro 75

Villa
Brusbro, Falu kommun
Mäklarhuset Borlänge
1 400 000 kr
82 + 6 m²
4 rum
1 582 m² tomt

Välkommen till Brusbro 75! I Vallmora kommer nu möjligheten att få bo i ett naturnära och lugnt läge med direkt närhet till både Falun och Borlänge. Huset består av två våningar som rymmer 2 stycken sovrum samt 2 allrum, kök och badrum. Köket renoverades så sent som 2018 där även nytt golv med golvvärme under finns. I köket finns även en fin spis som ger möjlighet att elda i och är kopplad till alla element och golvvärme, vilket ger bra värme. Huset har också en luftvärmepump installerad, ekonomiskt bra när elen är dyr. Tomten rymmer fin växtlighet med fina odlingsmöjligheter. En mysig uteplats med utekök finns på tomtens framsida och på baksidan finns ett garage med plats för en bil. Här bor du i ett lugnt område med fin grönska runt omkring dig, endast 15 minuter från Falun och Borlänge. Med andra ord perfekt för dig som har drömmen att bo lite utanför staden men ändå ha närhet till jobbet. Missa inte denna bostad, välkommen att anmäla dig till visning!

Blomsterstigen 6, Kvarnsveden, Borlänge kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Blomsterstigen 6

Villa
Kvarnsveden, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
1 675 000 kr
145 + 91 m²
6 rum
1 104 m² tomt

Härlig villa med stora ytor och stor potential med gångavstånd till skola, dagis och snart också Northvolt. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Massarbäcks Handelsträdgård, Massarbäck, Rättviks kommun

Massarbäcks Handelsträdgård

Gård/Skog
Massarbäck, Rättviks kommun
Mäklarhuset Borlänge
2 000 000 kr
2 ha tomt

Få chanser som denna kommer att korsa din väg. En väletablerad handelsträdgård med ekologisk odling i den mest unika Dalamiljö. Rättvik med all sin historia och dess fantastiska omgivningar. Här kan du ta över en handelsträdgård och ta vid direkt vid rodret. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Olsnäs Skalkgattu 9, Olsnäs, Leksands kommun

Olsnäs Skalkgattu 9

Villa
Olsnäs, Leksands kommun
Mäklarhuset Borlänge
1 350 000 kr
66 + 15 m²
2 rum
1 415 m² tomt

Välkommen till Olsnäs vid Siljans Strand straxt utanför Siljansnäs och Leksand. I närområdet finns allt från bad och fritid till golf, svampskog och fina skidspår på vintern. inom en timme kommer du även till Romme Alpin eller en timme till så är du i Sälen. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Vasagatan 4, Centrum, Säters kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vasagatan 4

Övrigt
Centrum, Säters kommun
Mäklarhuset Borlänge
195 000 kr
183,5 m²
3 rum

Nu har du som länge drömt om att öppna din egen verksamhet eller flytta till lokaler med A läge i Säter möjlighet att förverkliga detta. Stor och rymlig affärslokal som du har möjlighet att äga i bostadsrättsform. Det stor yta för affär eller kanske någon annan typ av verksamhet. Det finns gott om förråd och även kontor och toaletter. Återkoppla till Mäklaren för ytterligare information och visning. 070-690 09 09

Visar alla 9