Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Karlsbodavägen 47, 5 Tr, Mariehäll, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 28 apr kl 12:30
Karlsbodavägen 47, 5 Tr, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Karlsbodavägen 47, 5 Tr, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Karlsbodavägen 47, 5 Tr

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
6 795 000 kr
94 m²
4 rum
vån 5/7
5 989 kr/mån
72 287 kr/m²

- Totalrenoverad - Privat entré på våning 5 som ej delas med någon granne - Fri utsikt över Bällstaån och Sundbyberg - Underbart ljusinsläpp genom fönster i alla väderstreck! - Två stycken stora inglasade balkonger. Söder-och västerläge - Generös walk in closet - Externt förråd - Stort badrum och separat gäst-WC - Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum - BRF äger marken - Tillgång till bilplatser (både laddplatser och vanliga) samt gästparkering - Så nära Sundbyberg man kan komma, fast lägre skatt! - Nära flertalet skolor, förskolor, butiker, restauranger och utmärkta kommunikationsförbindelser Nu presenterar vi stolt en av Mariehälls absolut bästa fyrarummare, belägen i en skötsam bostadsrättsförening endast ett stenkast från Bällstaån och Sundbyberg. Denna lägenhet är för dig som ställer höga krav på ditt boende såväl som boendemiljö. Bland bostadens alla fördelar finns två stora inglasade balkonger, varav en vetter i ett soligt söderläge med en makalös oskymd utsikt mot Bällstaån och vidare Sundbyberg, den andra som vetter i ett västerläge mot gård, som bjuder på ett härligt eftermiddags- och kvällsljus. Vidare har bostaden helt egen våning med stora fönsterpartier i samtliga väderstreck som ger ett jämnt ljusflöde till alla hörn och kanter i bostaden. Bostaden har även tre ordentliga sovrum, ett stort och välutrustat kök med bardisk och öppen planlösning mot vardagsrummet. I den inre hallen finns både ett stort badrum, separat gäst-toalett och en generös walk in closet. Denna bostad har en privat entré på våningsplan 5 som ej delas med någon annan granne, hit går hissen hela vägen upp från markplan. BRF Bällstabacken 4 är en skötsam förening som äger marken. Gemensamma utrymmen som föreningens medlemmar får nyttja är tvättstuga, barnvagnsförråd, cykelförråd, miljörum för källsortering samt en trevlig gård med utemöbler och grillplats. Föreningen har även 15 st parkeringsplatser varav 12 laddplatser genom eways med förmånliga priser samt 1 korttidsparkering om 30 minuter. På Karlsbodavägen drar man nytta av alla fördelar som Mariehäll och Sundbyberg har att erbjuda. I närområdet finns flertalet grönområden och promenadstråk. Tvärs över gatan ligger Bällstaån. I närområdet finns flertalet skolor och förskolor. På andra sidan Bällsta bro ligger även centrala Sundbyberg, som har ett rikt utbud av restauranger, caféer, butiker och utmärkta kollektivtrafiksförbindelser. Bara några minuters promenad bort ligger även Bromma Blocks, som har ett bra utbud av restauranger, butiker och caféer. Bostäder som dessa kommer oerhört sällan ut till salu. Missa därför inte chansen att köpa en av områdets absolut mest eftertraktade fyrarummare. Kontakta ansvarig mäklare Hevrê redan idag vid frågor och intresse.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ripstigen 8, Bergshamra, Solna kommun

Ripstigen 8

Lägenhet
Bergshamra, Solna kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
4 850 000 kr
76 m²
3 rum
vån 8/9
4 346 kr/mån
63 816 kr/m²

-Sjöutsikt mot Saltsjön, norra Djurgården, Värtan och Brunnsviken -Näst högst upp i huset -Stor inglasad balkong -Stabil förening, extremt låg belåningsgrad om 261kr/kvm -Goda kommunikationer ca 400m till T-bana -Attraktiv adress Varmt välkomna till denna charmiga 3:a i populära Bergshamra! När du kliver in upplever du en känsla av hemtrevnad och lugn, med en smart och rymlig planlösning som ger dig möjligheten att skapa din alldeles egna oas av avkoppling och trivsel. Det som du först möts av är den rymliga hallen, där en stor garderob med skjutdörrar väntar på att hjälpa dig organisera din vardag. Här erbjuds man ett modernt, välutrustat och rymligt kök där man har gott om plats för förvaring, där varje liten detalj är noggrant genomtänkt för att underlätta din vardag. Vidare till vardagsrummet med magiskt ljusinsläpp där det finns rum för valfritt möblemang. En perfekt yta för att umgås med familj och vänner. Här når man även ut till lägenhetens otroligt härliga inglasade balkong med förtrollande sjöutsikt som bjuder på många soltimmar. En oas av lugn och stillhet där du kan njuta av en oslagbar utsikt över sjön. Två sovrum med gott om plats för en större säng samt förvaringsmöjligheter. I det stora sovrummet har man även tillgång till en walk in closet. Badrummet pryds av kakel och klinkers, god förvaringsmöjlighet även här. Bostaden tillhör Brf Ålkistan, vilket är en stabil förening med endast 261 kronor per kvadratmeter i belåningsgrad. Föreningen äger marken och har genomfört flera renoveringsprojekt genom åren. Styrelsen är aktiv och fastigheten är i mycket gott skick. Som medlem har man tillgång till föreningens gemensamma bekvämligheter, inklusive tvättstuga, cykelrum och en gemensam lokal för uthyrning. Dessutom har föreningen fyra hyresrätter som betraktas som en tillgång. Parkeringsmöjligheterna är utmärkta med både vanliga parkeringsplatser och garageplatser, samt platser med och utan laddstolpar. Här i fantastiska Bergshamra bor du bekvämt med bra kommunikationer och god service samtidigt som du har vattnet runt hörnet. I och med att Bergshamra gränsar till både Edsviken och Brunnsviken är detta ett mycket vackert område som bjuder in till bad och båtliv, men samtidigt behåller närheten till City. Från Bergshamra centrum går tunnelbanans röda linje med endast ca 12 minuter in till Stockholm City. Från City når du även övriga tunnelbanelinjer och samtliga pendeltågslinjer mot bland annat Arlanda och Uppsala. Från Bergshamra centrum går även flertalet bussar som bland annat 509 mot Brommaplan och 503 mot Ulriksdals station. I Bergshamra finns fantastiska Tivoliparken med stora grönområden och badklippor. Varför inte ta en trevlig promenad i skogen för att sedan avsluta med ett dopp i Brunnsviken? Varmt välkommen in till ditt nya hem! Kontakta ansvarig mäklare för förhandsvisning.

  • Balkong
  • Hiss
Borgarfjordsgatan 21A, Kista, Stockholms kommun

Borgarfjordsgatan 21A

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
3 985 000 kr
98 m²
4 rum
vån 25/35
6 430 kr/mån
40 663 kr/m²

På våning 25 erbjuds en modern lägenhet med generösa 98 kvm fördelat på 4 rum och kök till en låg avgift. Här får du det lilla extra med ett fint parkettgolv som harmoniserar med de målade väggarna i vitt och fräscha ytskikt. Stora fönsterpartier fyller rummen med härligt ljus, medan det stilrena köket är utrustat med högkvalitativa vitvaror. Den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en öppen och luftig känsla, med gott om förvaringsutrymme och ett stort, fräscht badrum som inkluderar tvättmaskin och torktumlare. En extra bonus är det tillhörande källarförrådet. Kista Torn, där denna lägenhet är belägen, är inte bara ett av Sveriges högsta bostadskomplex utan också ett av de mest moderna. Vid ingången möts du av en välkomnande, fullt utrustad lobby istället för konventionella brevlådor och trapphus. Här finns även en bastu för avkoppling samt två gemensamma gästlägenheter som kan hyras vid behov. Den delade takterrassen på 36:e våningen erbjuder enastående panoramautsikt över både Globen och flygplan som närmar sig Arlanda. BRF Kista Torn är en stabil förening bestående av 266 bostadsrätter och 1 lokal, utan större underhålls- eller renoveringsplaner då huset är från 2015. Föreningen tillhandahåller 177 parkeringsplatser, varav 11 är för motorcyklar, och erbjuder olika gemensamma utrymmen som takterrass, samlingslokal, möblerad terrasslobby, bastu, gästlägenhet, cykelförråd med mera. Denna bostad erbjuder ett bekvämt läge intill Sveriges mest öppna galleria med shopping, foodcourt, matbutiker och flera gym. Tunnelbanan tar dig till City på bara 18 minuter och det finns även taxiterminal samt flygbussar till Arlanda och Bromma flygplats. Kista är ett nav för kommunikationer med lokalbussar som når hela norra Storstockholm.

  • Hiss
Gröngölingsgatan 5, Järvastaden, Solna kommun
  • Sön 28 apr

Gröngölingsgatan 5

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
5 195 000 kr
93 m²
4 rum
vån 5/7
5 367 kr/mån
55 860 kr/m²

- Optimalt planerad - Gavelläge - Balkong med sol fram till 15.00 - Franskbalkong med eftermiddags/kvällssol - Ett tillhörande förråd - Två rymliga badrum - Smakfulla färg och materialval - Gott om förvaringsmöjligheter - Garageplatser finns lediga - Bredband och kabel-tv ingår i avgiften - Bli den första som får flytta in! På Gröngölingsgatan 5 ligger denna oslagbara fyra om 93 kvm med en hemtrevlig planlösning och balkong där man kan njuta av många soltimmar! Bostaden erbjuder en genomgående social planlösning och fönster i två väderstreck som skapar ett härligt ljusinsläpp. När du kommer in möts du av en ljus och luftig entré med plats för avhängning. Här hittar du även rymliga garderober med skjutdörrar där ena dörren är vit och den andra är en spegel. Vidare in i lägenheten så hittar man det fantastiska köket som är rymligt och utrustat med mörkgråa köksluckor, en ljusare bänkskiva, integrerad diskmaskin, kyl, frys, häll, ugn, mikro samt fläkt. Här har man även gott om förvaring samt arbetsytor. I och med den öppna och sociala planlösningen så övergår köket till bostadens vardagsrum, här får man gott om plats för större matbord samt soffmöblemang. Från vardagsrummet så har man även utgången till bostadens balkong där kan man koppla av och njuta av många härliga soltimmar. Här har man gott om plats för större loungegrupp eller önskat möblemang. De tre sovrummen hittar du i hemmets andra del. Det största har en smidig skjutdörrsgarderob, linneskåp och ett riktigt fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här finns dessutom en fransk balkong som bjuder in naturen under sköna dagar. De två lite mindre sovrummen har varsin garderob för förvaring och kan med fördel inredas som trivsamma hemmakontor om det passar dig bättre. Bostadens badrummen är rymliga och utrusade med dusch, wc, kommod samt golvvärme. Det större badrummet har även tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. I det större badrummet så har man valt mörkt klinkers med vit/grått kakel och i det lilla badrummet så har man valt sandfärgat klinkers med vitt/grått kakel. Denna bostad är lokaliserad i den nya delen av Järvastaden och i ett mycket attraktivt läge. Du har det vackra naturreservatet Igelbäcken runt hörnet, den populära mulle-meck parken ett stenkast ifrån, samt befinner dig några minuters promenadavstånd ifrån Mall of Scandinavia. Goda kommunikationer finns i området, och närmaste busshållsplats är endast en kort promenad ifrån bostaden. Den lokala ICA-butiken är även den endast en kort promenad ifrån. Området är perfekt för den som vill bo centralt, nära city, men ändå lite lugnare och mer avskilt. Du har skog nära tillhands, men bor ändå endast minuter ifrån Mall of Scandinavia, Stockholm city, Solna centrum och allt annat man vill vara nära. För dem som gillar motion och friluftsliv ligger Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår samt golfbana på nära avstånd. Det går flertalet bussar och en promenad på bara 5 minuter tar er till Ulriksdals pendeltågsstation för vidare färd dit ni önskar! I närområdet finns flera livsmedelsbutiker, gym, tandläkare, restauranger, frisör, skräddare och kemtvätt. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Gubbkärrsvägen 29N, Nockebyhov, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Gubbkärrsvägen 29N, Nockebyhov, Stockholms kommun, bild 2
Gubbkärrsvägen 29N, Nockebyhov, Stockholms kommun, bild 3

Gubbkärrsvägen 29N

Lägenhet
Nockebyhov, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
1 690 000 kr
21 m²
1 rum
vån 1/4
1 835 kr/mån
80 476 kr/m²

*Accepterat pris* - Attraktiv och naturnära adress med gångavstånd till tvärbana och buss - Perfekta förstaboendet eller övernattningslägenheten - Kvadratsmart och optimalt planerad - Magisk balkong i soligt läge i insynsskyddat läge - Smakfullt renoverad - Stambytt 2017 - Generös takhöjd - Externt förråd - Stor förening med mycket stora dolda tillgångar i form av flera hyresrätter samt stora löpande intäkter - Direkt närhet till promenadstråk, Mälaren och Judarskogens naturreservat Det är ett sant nöje att få presentera denna renoverade och yteffektiva bostad på en populär adress i omtyckta Nockebyhov. Här finns mycket positivt att lyfta fram. Till höjdpunkterna hör bland annat ett stilfullt och minimalistiskt kök/pentry med öppen planlösning mot det rymliga allrummet, ett helkaklat och stambytt badrum, stort fönsterparti med dörr ut till lägenhetens fantastiska balkong i soligt läge som ger ett fint ljusinsläpp och begränsad insyn. Under sommarmånaderna utgör balkongen en naturlig förlängning av rummet. Tack vare takhöjden, de ljusa väggarna och golvet upplevs bostaden som luftig och ljus för sin storlek. Tillhörande bostaden finns även ett källarförråd. BRF Koppartältet är en stor och mycket välskött förening som utfört många underhållsarbeten (inkl. stambyte) och har mycket stora dolda tillgångar i form av flera hyresrätter, stabila intäkter från lokaler samt mycket pengar i kassan. Gemensamma utrymmen som erbjuds är tvättstugor, barnvagnsförråd, cykelförråd, bibliotek och snickarrum/slöjdateljé. Utöver detta kan man genom föreningen hyra parkerings- och garageplatser. Bostaden är belägen i mysiga Nockebyhov som erbjuder närhet till promenadstråk och bad i Mälaren, förskola och skola, Judarskogens naturreservat med fina promenadstråk invid sjön. God kommunikation i form av bussar som går mycket frekvent in mot Brommaplan, där ni enkelt tar tunnelbanans gröna linje in mot centrum. En kort promenad från lägenheten går även Nockebybanan som enkelt tar er till Alvik.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brålunden 18, Nockeby, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:40
Brålunden 18, Nockeby, Stockholms kommun, bild 2
Brålunden 18, Nockeby, Stockholms kommun, bild 3

Brålunden 18

Lägenhet
Nockeby, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 195 000 kr
33 m²
1 rum
vån 0
1 499 kr/mån
66 515 kr/m²

- ALLT NYTT FRÅN 2015 - EGEN PRIVAT UTEPLATS - LÅG AVGIFT MED TV & BREDBAND INKLUDERAT - STABIL & VÄLSKÖTT FÖRENING SOM ÄGER MARKEN - LUGNT & TRYGGT OMRÅDE Varmt välkomna till denna charmiga lägenhet om 33 välplanerade kvadratmeter med låg avgift på attraktiv adress! Bostaden färdigställdes 2015 och erbjuder allt man kan tänka önska. Smakfullt och fullt utrustat kök med bl.a. diskmaskin som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet har gott om plats för både soffa, mediamöbler samt säng. Stilfullt och helkaklat badrum med bl.a. golvvärme och dusch med infällbara glasväggar, förberett för tvättmaskin. Helt underbar uteplats i fritt östläge. Stor nog för att vistas på hela kompisgänget eller familjen tillsammans. Lägenheten tillhör Brf Ordstävet 1, en omtyckt och mycket välskött förening. Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett källarförråd. Gemensam tvättstuga finns i källaren. Mysig gemensam gård med uteplats och grill finns att nyttja av medlemmarna. Vidare bor ni här med ett optimalt läge intill Nockeby Torg med mataffär, caféer och restauranger. Du tar dig med 12:an till Alviks Torg på ett par minuter. I orådet finns väldigt trevliga promenadstråk. Här erbjuds ett behagligt och stillsamt läge mitt i Nockebys stillsamma villaområde med naturen och Mälaren inpå knuten. Oslagbart beläget endast någon minut från Nockeby Torg med unik småstadskänsla där du har det mesta du behöver som t.ex. Nockeby Bageri, spårvagn, mataffär, sushirestaurang, Apotek mm. Spårvagnen tar dig smidigt genom villaidyllen till Alvik där du kan åka vidare mot Solna eller Liljehjolmen, ta flertalet busslinjer eller T-Banans gröna linje mot stan! Varmt välkommen att höra av dig för visning! Med vänliga hälsningar, Emma Andersson Hejll – Mäklarhuset 073 506 21 58.

  • Premium
  • Uteplats
Tackjärnsvägen 13, Johannesfred, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Tackjärnsvägen 13, Johannesfred, Stockholms kommun, bild 2
Tackjärnsvägen 13, Johannesfred, Stockholms kommun, bild 3

Tackjärnsvägen 13

Lägenhet
Johannesfred, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
5 750 000 kr
91 m²
4 rum
vån 3/8
4 589 kr/mån
63 187 kr/m²

- Lågt belånad BRF - Hiss i huset - Sjöutsikt - Låg avgift - Parkeringsplatser finns att hyra - Både uteplats och balkong - Närhet till tvärbana Äntligen finns chansen att bli nästa ägare av denna välplanerade fyra med radhuskänsla tack vare att huset ligger i souterräng! Här erbjuds både stor balkong i sydöstläge med härlig vattenvy samt en stor uteplats mot naturen. Lägenheten har tre rymliga sovrum där alla har utgång till uteplatsen. Här finns ett stort badrum med golvvärme renoverat 2015 och en separat wc. Vidare finner ni ett stort, praktiskt kök som är helrenoverat 2014 med gott om plats för matbord och stora ytor för både förvaring och bänkyta. I anslutning till köket har vi vardagsrummet med härligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck samt utgång till balkongen som förlänger rummet under sommarmånaderna. Till lägenheten hör ett förråd om 2,4 x 2,4 m. BRF Tackjärnet är en stabil och trygg förening med god ekonomi (belåningsgrad 1 241 kr/kvm). Det finns hiss i husen, tvättstuga på entréplan samt parkeringsmöjligheter för den bilburna. Föreningen är en del av en samfällighet tillsammans med övriga föreningar på gatan där gemensamt bredbandsavtal ingår. Tackjärnsvägen är en populär adress som ligger precis intill vattnet med möjlighet att gå ner och bada direkt bakom husknuten, eller ha båtplats för den som har intresset. Perfekt boende för barnfamilj eller den som söker en lugn adress men med närhet till kommunikation och city. Varmt välkomna på visning! Anmäl er gärna under "läs mer hos mäklaren".

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Ursviksvägen 25, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Ursviksvägen 25

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
3 995 000 kr
62 + 17 m²
2 rum
vån 2/2
5 040 kr/mån
64 435 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna unika bostad som är optimal för dig som drömmer om villalivet men vill ha alla bekvämligheter som följer med en lägenhet. Bostaden är om hela 79 kvm ( 62 kvm boarea + 17 kvm biarea. Bostaden är registrerad som 44 kvm i lägenhetsregistret men har efter renovering samt öppning av kattvindar mätts upp på nytt (mätbevis finns). Varmt välkomna till denna totalrenoverade bostad för den som är kräsen! När man kommer in i bostaden möts man av en stor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ett mycket fint mörklaserat enstavsparkett som går igenom hela bostaden. Den gedigna takhöjden samt rymliga ytan gör vardagsrummet till ett oslagbart rum! Via vardagsrummet nås det välutrustade köket renoverat i industriell stil med full maskinell utrustning samt köksö. Från vardagsrummet finns även en fransk balkong i söderläge. Vidare från köket så når man bostadens sovrum med utgång till bostadens magnika balkong mot lummig grönska i västerläge. Bostaden har utöver balkongen även en fransk balkong som ger optimala vädringsmöjligheter tack vare den genomgående planlösningen. Från hallen når man det lyxiga badrummet med takdusch och dörrar i industriglas. Här finns även tvättmaskin & torktumlare för full bekvämlighet. Optimalt och centralt läge med närhet till allt man kan tänkas behöva! På bara få minuters promenad når man fantastiska Lötsjön. Läget har ypperliga kommunikationsmöjligheter genom ca 50 meter till busstation (Buss 504 har hållplats precis som tar er till Sundbybergs centrum och vidare till Karolinska) samt ca 350 meter till Duvbos tunnelbanestation! För barnfamiljen har man även närhet till lekplatser samt barnomsorg. En bostad som måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Grundläggarvägen 33, vån 3/3, Abrahamsberg, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning

Grundläggarvägen 33, vån 3/3

Lägenhet
Abrahamsberg, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
3 495 000 kr
56 m²
3 rum
vån 3/3
5 452 kr/mån
62 411 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
Svartviksslingan 69, Minneberg, Stockholms kommun

Svartviksslingan 69

Lägenhet
Minneberg, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
3 995 000 kr
63 m²
2 rum
vån 5/9
4 074 kr/mån
63 413 kr/m²

- HÖGT UPP I HUSET - STOR INGLASAD BALKONG I VÄSTLÄGE - MAGISKT LJUSINSLÄPP - GENOMGÅENDE RENOVERAD - MÖJLIG 2,5 ROK - STABIL FÖRENING SOM ÄGER MARKEN Varmt välkomna till Svartviksslingan 69 och denna fantastiska lägenhet som är belägen i populära Minneberg. Trevlig planlösning och genomgående inbjudande och smakfull lägenhet med underbar balkong i mysigt västläge! Här erbjuds en ljus och välplanerad 2:a med en förstklassig planlösning om 63 kvm. Rymligt vardagsrum med plats för stor matgrupp och med utgång till den härliga balkong. Öppen planlösning in mot det renoverade köket med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Generöst sovrum och fräscht badrum med badkar. Vidare bor ni här i underbar, rofylld omgivning med omedelbar närhet till Mälaren. Precis runt knuten finns flertalet badplatser samt promenad- och motionsspår! Närservice i form av Coop och restauranger. Ta bussen enkelt till Alvik för vidare kommunikation via tunnelbana, tvärbana samt bussar. Bostaden tillhör Brf Tangen, en stor och stabil förening som genomgått flertalet renoveringar under åren, äger marken samt har en låg belåningsgrad. Det finns även 7 lokaler och via föreningen har man tillgång till tvättstuga, övernattningslägenhet, gym, bastu samt grillplats. För de bilburna finns totalt 528 p-platser för ca 600kr/mån. Elbilsplatser finns, kö i dagsläget. Föreningen har ett gäng båtplatser samt utrymme där man kan förvara kajak etc. Kontakta mig för mer information! Med vänliga hälsningar, Emma Andersson Hejll 073-506 21 58.

  • Balkong
  • Hiss
Gröngölingsgatan 5, Solna-Järvastaden, Solna kommun

Gröngölingsgatan 5

Lägenhet
Solna-Järvastaden, Solna kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
8 795 000 kr
114 m²
5 rum
vån 7/7
6 669 kr/mån
77 149 kr/m²

Nu får jag äntligen chans att presentera denna unika möjlighet att förvärva en av de absolut bästa bostäderna i hela Järvastaden, en terrasslägenhet högst upp på sjunde våningen med sol hela dagen. Dessutom är du den första som får flytta in, med tillträde redan i augusti! Denna bostad sticker verkligen ut från mängden, med en terrass där du har sol från morgon till kväll helt utan insyn och med vyer över grönska. Detta kombinerat med den öppna planlösningen, vitlaserade golvet och de trendigt målade väggarna ger en otrolig social och öppen känsla. Genomgående finner du i kvalitativa vitvaror, köket är fullt utrustat med en komplett maskinpark från Siemens och i det stora badrummet finner du både tvättmaskin och torktumlare från samma märke. Köket är från kvalitetssäkra Marbodal och skåpluckorna är trendigt lackade i deras populära kulör "Frö". Bostaden har 4 strategiskt placerade sovrum som enkelt möbleras som sovrum eller arbetsrum. Längs med hela bostaden sträcker sig en terrass om 45,5kvm, där solen lyser från 7 på morgonen, tack vare hörnläget som bostaden har finns även den unika möjligheten att bara gå runt hörnet för att njuta av fina solnedgångar över Järvastadens taktoppar. Du finner även i anslutning till ett av sovrummen en mindre terrass som vetter mot den lugna innergården. På Gröngölingsgatan bor du på bästa möjliga läge i Järvastaden, med närhet till allt du kan tänkas behöva. Bara en kort promenad bort har du den lokala ICA-butiken, Spegeldammsparken, buss och pendeltåg. I området finns även fantastiska grönområden där du kan uppleva den finaste naturen med upplysta spår för promenader och löprundor. Mitt emot innegården planeras även en attraktiv park. I området har du även närservice i form av tandläkare, gym, frisör, kemtvätt och skräddare. Du har även närhet till skolor av högsta klass. Endast 5 minuter från porten hittar du både Raul Wallenbergskolan med närhetsprincip och Järvastadens skola för barn upp till och med årskurs 3. BRF Kaprifolen är det senaste projektet som Skanska konstruerat i området och har tack vare sina fina faciliteter samt goda ekonomiska förutsättningar blivit ett av områdets mest attraktiva. Här bor du med garage i källaren som enkelt nås via hissen, där det även finns möjlighet att direkt signa upp på en garageplats. Du har även tillgång till ett externt förråd på källarplan som du även det når via hissen. Skanska har även räntegaranti på föreningens lån, vilket innebär att de kommer täcka föreningens lånekostnader som överstiger 3,35% i upp till 4 års tid. Detta är en unik möjlighet som du inte vill missa!

  • Balkong
  • Hiss
Karlsbodavägen 47, Mariehäll, Stockholms kommun

Karlsbodavägen 47

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
5 650 000 kr
94 m²
4 rum
vån 3/7
5 989 kr/mån
60 106 kr/m²

- Fri utsikt över Bällstaån och Sundbyberg - Underbart ljusinsläpp tack vare det unika gavelläget - Stor inglasad balkong i underbart solläge - Externt förråd - Stort badrum och separat gäst-WC - Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum - BRF äger marken - Tillgång till bilplatser samt gästparkering - Så nära Sundbyberg man kan komma, fast lägre skatt! - Nära flertalet skolor, förskolor, butiker, restauranger och utmärkta kommunikationsförbindelser Nu presenterar vi stolt en av Mariehälls absolut bästa fyrarummare, belägen i en skötsam bostadsrättsförening endast ett stenkast från Bällstaån och Sundbyberg. Denna lägenhet är för dig som ställer höga krav på ditt boende såväl som boendemiljö. Bland bostadens alla fördelar finns en stor och inglasad balkong, och en ostörd utsikt över bällstaån och Sundbyberg. Vidare har bostaden ett unikt gavelläge med stora fönsterpartier som ger ett jämnt ljusflöde till alla hörn och kanter i bostaden. Bostaden har även tre ordentliga sovrum, ett stort och välutrustat kök med bardisk och halvöppen planlösning mot vardagsrummet. I den inre hallen finns både ett stort badrum och separat gäst-toalett. BRF Bällstabacken 4 är en skötsam förening som äger marken. Gemensamma utrymmen som föreningens medlemmar får nyttja är tvättstuga, barnvagnsförråd, cykelförråd, miljörum för källsortering samt en trevlig gård med utemöbler och grillplats. Föreningen har även 15 st parkeringsplatser som hyrs ut efter kölista samt 1 st korttidsparkering om 30 minuter. På Karlsbodavägen drar man nytta av alla fördelar som Mariehäll och Sundbyberg har att erbjuda. I närområdet finns flertalet grönområden och promenadstråk. Tvärs över gatan ligger Bällstaån. I närområdet finns flertalet skolor och förskolor. På andra sidan Bällsta bro ligger även centrala Sundbyberg, som har ett rikt utbud av restauranger, caféer, butiker och utmärkta kollektivtrafiksförbindelser. Bara några minuters promenad bort ligger även Bromma Blocks, som har ett bra utbud av restauranger, butiker och caféer, men som fortsätter att växa i och med bygget av nya Hangar 5. Bostäder som dessa kommer oerhört sällan ut till salu. Missa därför inte chansen att köpa en av områdets absolut mest eftertraktade fyrarummare. Kontakta ansvarig mäklare Tobias Willhardt för vidare frågor!

  • Balkong
Kratsbodavägen 55, Bromma / Mariehäll, Stockholms kommun

Kratsbodavägen 55

Lägenhet
Bromma / Mariehäll, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
3 150 000 kr
53 m²
2 rum
3 580 kr/mån
59 434 kr/m²

- Sällan till salu - Gavelläge - Ingen insyn - Stor uteplats i söderläge - Nästintill obelånad förening - Social och öppen planlösning - Föreningen äger marken Nu finns en unik möjlighet att förvärva denna fantastiska tvåa om 53 kvadratmeter med Mariehälls kanske absolut bästa läge. Detta hem är välplanerat och erbjuder ett ljust helkaklat stambytt badrum, väl tilltaget sovrum med gott om förvaring, socialt kök med tilltagna arbetsytor och ett generöst lättmöblerat vardagsrum med plats för stora umgängen. Som om det inte vore nog finns en helt fantastisk soldränkt uteplats i rakt söderläge i grönskande omgivning. Stora fönsterpartier i tre väderstreck bidrar med ett rikligt ljusinsläpp och en känsla av rymd. Lägenheten präglas genomgående av smakfulla materialval. De bevarade originaldetaljerna som bland annat fiskbensparkett och fönsterbrädor i marmor skänker bostaden minst sagt karaktär och bidrar till den perfekta balansen mellan nytt och gammalt. Ett hem att trivas i helt enkelt! Bo i en populär och stabil förening som äger marken, har mycket låg belåning om 833 kr/kvm och är väl underhållen med alla stora renoveringar gjorda. Välskött fastighet med hög trivselfaktor bland de boende. Inom bekvämt promenadavstånd ligger Sundbybergs centrum med allt man kan tänkas behöva för en smidig vardag. Flertalet välsorterade matbutiker, caféer, restauranger och gym. Bromma Blocks beläget med kort avstånd från bostaden erbjuder ytterligare möjligheter till shopping. Kommunikationsläget är en av Mariehälls främsta styrkor med tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, Bromma flygplats och bussar ett stenkast från bostaden. Mysiga promenadstråk utefter Bällstaån och cykelväg som tar en hela vägen in till centrala Stockholm.

  • Uteplats
Fridensborgsvägen 31, Järvastaden, Solna kommun

Fridensborgsvägen 31

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
5 195 000 kr
102 m²
4 rum
vån 4/5
5 903 kr/mån
50 931 kr/m²

Nu får jag äntligen saluföra denna fantastiska fyra belägen i Järvastadens populäraste läge. Med dubbla balkonger, en fantastisk halvöppen planlösning, stora sovrum och dubbla badrum med golvvärme är detta en bostad värd att vänta på. Själva lägenheten i kombination till det föredömliga läget där du har nära till kommunikationer och vägnätet gör detta till en av områdets bästa bostäder. Balkongerna bjuder på utmärkta sollägen med sol från förmiddag till kväll. Genomgående fina materialval, stora sovrum och goda förvaringsmöjligheter. En mycket välplanerad fyra med utspridda sovrum och halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stort härligt vardagsrum, enorm klädkammare, stort kök med gott om plats för stor matplats intill fönster och bostadens balkong. På Fridensborgsvägen 31 bor du på bästa möjliga läge i Järvastaden, med närhet till allt du kan tänkas behöva. Bara en kort promenad bort har du den livsmedelsbutik, Spegeldammsparken, buss, mulle meckparken och pendeltåg. I området finns även fantastiska grönområden där du kan uppleva den finaste naturen med upplysta spår för promenader och löprundor. I området har du även närservice i form av tandläkare, gym, frisör, kemtvätt och skräddare. Du har även närhet till skolor av högsta klass. Endast minuter från porten hittar du Raul Wallenbergskolan med närhetsprincip, Agnesbergs förskola, Tunets förskola och Järvastadens skola för barn upp till och med årskurs 3. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kratsbodavägen 46a, 6 tr, Mariehäll, Stockholms kommun
Kratsbodavägen 46a, 6 tr, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Kratsbodavägen 46a, 6 tr, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Kratsbodavägen 46a, 6 tr

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
10 750 000 kr
112 m²
4 rum
vån 6/6
6 821 kr/mån
95 982 kr/m²

- Penthouse med ca 96kvm egen takterrass - Bubbelpool på terrassen - Högst upp i hela området - Helt insynsfritt i hela lägenheten - Milsvid utsikt med sol från morgon till kväll - Förening med goda lokalintäkter - Föreningen äger marken - Påkostade material i kök och badrum Om du letar efter en boendelösning som går bortom det vanliga, så har du just hittat det perfekta hemmet. Denna exklusiva etagevåning, som sträcker sig över de högsta våningarna i byggnaden, erbjuder en oslagbar takterrass på cirka 96 kvm där du kan njuta av solen under alla timmar på dagen. Med sitt högre läge i jämförelse med grannfastigheterna, öppnar sig en fri utsikt över hela staden. Terrassen är smyckad med bekvämligheter som jacuzzi och dusch. På entréplanet av lägenheten möts du av en öppen planlösning där köket smälter samman med vardagsrummet. Direkt från vardagsrummet når du en balkong som låter ljuset strömma in och ger en öppen och luftig känsla. Det stilrena HTH-köket i nyanser av grått inkluderar en praktisk köksö och är komplett med högkvalitativa Siemens vitvaror, såsom kyl, frys, induktionshäll, 2 st varmluftsugnar varav ena är kombinerad Micro samt diskmaskin. Master bedroom i lägenheten är rymligt och inbjudande med gott om plats för en dubbelsäng samt garderobsvägg. Entréplanet rymmer också ett ytterligare sovrum för flexibel användning. Det stora och stilfullt helkaklade badrummet har en elegant duschhörna och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme för extra komfort. På övre planet finner du ännu ett sovrum samt en separat toalett. Från detta plan har du direkt tillgång till den magnifika takterrassen som verkligen sätter pricken över i:et på detta boende i Mariehäll. Här kan du uppleva en extraordinär boendemiljö med alla bekvämligheter du kan önska dig.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mariehällstorget 6, Annedal, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Mariehällstorget 6, Annedal, Stockholms kommun, bild 2
Mariehällstorget 6, Annedal, Stockholms kommun, bild 3

Mariehällstorget 6

Lägenhet
Annedal, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
5 995 000 kr
109 m²
4 rum
vån 4/9
6 200 kr/mån
55 000 kr/m²

- Smakfullt renoverad med hög standard & exklusiv känsla - Gavellägenhet - Dubbla balkonger (varav en inglasad) - Dubbla badrum - Socialt planerad mellan vardagsrum & kök - Centralt läge - Källarförråd - Välskött förening med goda lokalintäkter (från bl.a. ICA i huset) Nu får jag äntligen äran att presentera denna otroliga gavelfyra med dubbla balkonger, dubbla badrum och stora sällskapsytor i barnvänliga Annedal! Här får du verkligen en bostad som erbjuder allt man behöver för att trivas. Denna bostad präglas utav flertalet stora fönsterpartier och en genomgående rymlig känsla. Utöver ett högkvalitativt boende så bor du här i ett av Annedals bästa lägen och en riktigt bra förening med väldigt goda lokalintäkter (från bl.a. ICA). Dessutom så har föreningen amorterat väldigt mycket sedan de övertog fastigheten 2015.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Johannesfredsvägen 26, Johannesfred, Stockholms kommun
Johannesfredsvägen 26, Johannesfred, Stockholms kommun, bild 2
Johannesfredsvägen 26, Johannesfred, Stockholms kommun, bild 3

Johannesfredsvägen 26

Lägenhet
Johannesfred, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 395 000 kr
59 m²
3 rum
vån 3/3
4 299 kr/mån
40 593 kr/m²

Varmt välkommen till denna optimalt planerade trerummare med balkong i en bra och lågt belånad förening. Här finns mycket som är värt att lyfta fram. Bostaden består av en yteffektiv hall med plats för klädförvaring, två funktionella sovrum, ett stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång mot inglasad balkong samt ett välutrustat kök. BRF Hammarsmedjan är en lågt belånad förening som äger marken och har investerat i energisparande åtgärder. Gemensamma utrymmen som medlemmarna har tillgång till är tvättstuga i källarplan (samma huskropp som bostaden), cykel/barnvagnsförråd, sopstation samt styrelserum. Området är familjevänligt, omgivet av grönskan samt nära till vattnet och kommunikationer. En tvärbanestation bort når du Alvik, med byte till tunnelbanans gröna linje. Nu har även den nya tvärbanelinjen öppnat som går mot Bromma Blocks, med ett bra utbud av shopping och restauranger. Denna bostad vill ni inte missa! Kontakta ansvarig mäklare vid intresse/frågor redan idag! Vi ses på visningen.

  • Premium
Björkbacksvägen 26, Ulvsunda, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Björkbacksvägen 26

Lägenhet
Ulvsunda, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
1 995 000 kr
38 m²
2 rum
vån 2/3
3 984 kr/mån
52 500 kr/m²

- Flexibelt tillträde - Förråd ingår - Närhet till kommunikationer - Renoverat kök med diskmaskin och fullstor kyl och frys Varmt välkomna till Björkbacksvägen 26 där en perfekt förstalägenhet erbjuds! Från andra våningen har du ett härligt ljusinsläpp från genomgående fönster i öst och väst samt en halvöppen planlösning som bidrar till ljus och rymd. Här finns ett mindre sovrum med gott om förvaring i platsbyggda garderober samt utrymme för säng. Vidare har ni ett helkaklat badrum som är stambytt tidigt 90-tal. Kök och vardagsrum går i halvöppen planlösning, vilket gör det enkelt att möblera med köksbord, tv samt soffa. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, fullstor kyl och frys, stor induktionshäll samt integrerad ugn och micro. Perfekt kök för den som älskar att laga mat! BRF Förmannen är en större HSB-förening med 228 lägenheter och har flertalet bekvämligheter. Här finns tillhörande källarförråd till lägenheten, övernattningslägenhet samt festlokal att hyra och bastu/relaxavdelning. Föreningen har även sju tvättstugor runt om i husen. Föreningen har stabil ekonomi, inga planerade avgiftshöjningar och en belåningsgrad på 5 069 kr/kvm. Området bjuder på natur, vatten, badbrygga samt fina promenadstråk. Här finns närhet till tvärbana samt buss som enkelt tar dig till Solna, Alvik eller Brommaplan. Bromma blocks hittar du fem minuter bort med stort utbud av matbutiker, shopping och restauranger. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Brommabågen 13, Brommaplan, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Brommabågen 13

Lägenhet
Brommaplan, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 350 000 kr
40 m²
2 rum
vån 3/3
3 089 kr/mån
58 750 kr/m²

- HÖGST UPP I HUSET - UNDERBAR BALKONG I SOLIGT LÄGE - TV & BREDBAND INKLUDERAT I AVGIFTEN - 300 M TILL TUNNELBANAN - STABIL & VÄLMÅENDE FÖRENING Varmt välkomna till Brommabågen 13 och denna ljusa och smakfulla tvåa belägen högst upp i huset! Bostaden bjuder på ett kompromisslöst boende med en hemtrevlig känsla, stilrent kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, rymligt & rofyllt sovrum med gott om förvaring. Underbar balkong med grönskan precis intill som bjuder på många härliga soltimmar, en riktig höjdare under vår- och sommarmånaderna. Till bostaden hör även ett rymligt förråd. Lägenheten tillhör Brf Syskrinet 14, en omtyckt och välskött förening med väldigt god ekonomi. De har amorterat regelbundet på sina lån och har fortfarande många hyresrätter kvar som är en dold tillgång till föreningen. Medlemmarna har möjlighet att hyra en övernattningslägenhet som tillhör föreningen. Vidare bor ni här med ett optimalt läge med närhet till Brommaplan. Där finns goda kommunikationer samt ett brett serviceutbud med allt man kan tänkas behöva. Med tunnelbanans gröna linje tar ni er till City på ca 15 min. Området är även mycket uppskattat tack vare de trevliga omgivningarna vid exempelvis Åkeshofs slott, Lillsjön & naturreservatet Judarn med promenadstråk och löpslingor. Varmt välkommen på visning! Planritning kommer inom kort!

  • Plus
Torrängsgatan 1, Järvastaden, Solna kommun

Torrängsgatan 1

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
5 495 000 kr
95 m²
4 rum
vån 5/6
5 709 kr/mån
57 842 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade fyra med gott om plats för livet. Här njuter du av dubbla badrum, bra förvaring och en stor balkong mot gården som förlänger hemmet under sommarhalvåret. Den är som gjord för mysiga middagar i gott sällskap. När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning. Härifrån når du även en lång och rymlig skjutdörrsgarderob, ett praktiskt städskåp och hemmets två helkaklade badrum. Båda badrummen är utrusade med dusch vilket underlättar livet om morgnarna när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Det ena har även tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du byta duschen mot ett badkar eller lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du välja det som tillval. Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman. Rummet har ett rikligt ljusinsläpp från fönstren och rymmer både en tilltagen soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket extra arbetsyta när du lagar mat. Utanför breder den härliga balkongen ut sig mot gården och blir en given favoritplats för middagar under sommarmånaderna. Det största sovrummet hittar du i hemmets andra del. Det är ljust och luftigt och har en klädkammare med linneskåp för förvaring. De två lite mindre sovrummen har varsin garderob för skor och kläder. Ett av rummen kan med fördel inredas som ett hemmakontor om du vill kunna arbeta bekvämt hemifrån. Denna bostad är lokaliserad i den nya delen av Järvastaden och i ett mycket attraktivt läge. Du har det vackra naturreservatet Igelbäcken runt hörnet, den populära mulle-meck parken ett stenkast ifrån, samt befinner dig några minuters promenadavstånd ifrån Mall of Scandinavia. Goda kommunikationer finns i området, och närmaste busshållsplats är endast en kort promenad ifrån bostaden. Den lokala ICA-butiken är även den endast en kort promenad ifrån. Området är perfekt för den som vill bo centralt, nära city, men ändå lite lugnare och mer avskilt. Du har skog nära tillhands, men bor ändå endast minuter ifrån Mall of Scandinavia, Stockholm city, Solna centrum och allt annat man vill vara nära. För dem som gillar motion och friluftsliv ligger Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår samt golfbana på nära avstånd. Det går flertalet bussar och en promenad på bara 5 minuter tar er till Ulriksdals pendeltågsstation för vidare färd dit ni önskar! I närområdet finns flera livsmedelsbutiker, gym, tandläkare, restauranger, frisör, skräddare och kemtvätt. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Askängsbacken 52, Mariehäll, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Askängsbacken 52

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 295 000 kr
34 m²
2 rum
vån 1
3 146 kr/mån
67 500 kr/m²

- Balkong i söderläge - Nära Sundbyberg C - Källarförråd - Föreningen äger marken - Garage - Tvättstuga i samma port Denna underbara 2-rumslägenhet hälsar dig välkommen till en livsstil där komfort och charm går hand i hand. Med generösa fönster som öppnar upp för naturligt ljus, skapar varje rum en känsla av rymlighet och välbefinnande. Den smarta planlösningen ger generösa och ljusa sociala ytor, med kök och vardagsrum som smidigt flyter samman. Sovrummet är en fristad av lugn och ro, med gott om plats för en bekväm säng och förvaring. Den separata delen av lägenheten ger möjlighet till avskildhet, vilket ger utrymme för personlig stil och behov. Lägenheten badar i naturligt ljus och köket, klätt i eleganta vita skåpsluckor och tidlöst kakel, förstärker den ljusa och luftiga känslan. Köket är stilrent och komplett med alla maskinella apparater för att underlätta vardagen. Det moderna badrummet är utrustat med en bekväm dusch och golvvärme för extra komfort. Balkongen fångar in det härliga naturliga ljuset och blir en perfekt plats för avkoppling och umgänge. Här kan du njuta av både morgonkaffet och solnedgången medan du tar in den friska luften. Byggt år 2013, erbjuder denna förening alla bekvämligheter som behövs för ett trivsamt hem. i port 52 finns en gemensam tvättstuga med två tvättstationer samt tillgång till garage. Dessutom finns cykelförråd och barnvagnsförråd för bekvämligheten. Denna lägenhet är en perfekt kombination av modern komfort och bekvämlighet i ett attraktivt läge. Missa inte chansen att kalla detta för ditt nya hem! Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Strålgatan 45, Lilla Essingen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Strålgatan 45, Lilla Essingen, Stockholms kommun, bild 2
Strålgatan 45, Lilla Essingen, Stockholms kommun, bild 3

Strålgatan 45

Lägenhet
Lilla Essingen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
3 150 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 1
3 118 kr/mån
80 769 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna renoverade 1,5 rok belägen på attraktiv adress på charmiga Lilla Essingen. En optimalt planerad bostad med generös takhöjd (270cm), rikligt ljusinsläpp från både balkong och stora fönsterpartier. En väl underhållen lägenhet som är redo för inflyttning med genomgående hög standard. Nyrenoverat, stambytt (2021) och stilfullt badrum med påkostade materialval. Renoverat kök (2016) med goda arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Här finns även plats för ett matbord för 4 personer. Utöver detta så har du gott om förvaringsmöjligheter i bostaden och ett tillhörande förråd. Rymlig balkong med plats för cafémöbler där du kan njuta av härliga sommarkvällar. Helt enkelt en bostad att trivas i! Brf Övre Volta i Stockholm är en välskött och stabil förening med god ekonomi och gemenskap. Föreningen erbjuder en trevlig terrass, cykelförråd och tvättstuga. Stora renoveringar har genomförts, inklusive stambytet 2021. Lilla Essingen är känt som "landet mitt i stan". Från lägenheten tar det mindre än 5 minuter att gå till bryggorna för att svalka sig. Ön erbjuder grönskande promenadstigar längs vattnet, båtbryggor, badplatser, mysiga caféer, bagerier, restauranger och mataffärer. Trots den lugna livsstilen på ön är stadens utbud alltid nära till hands. Med busslinjerna 1 och 56 tar man sig snabbt till centrum på bara 7 minuter till Fridhemsplan. Det finns även en Citybike-station på ön nära busshållplatsen Lilla Essingen. Idag går det pendlingsbåtar från ön året runt. Dessutom ligger tvärbanan på Stora Essingen och tunnelbanan vid Thorlidsplan eller Fridhemsplan inom gångavstånd. Missa inte denna möjlighet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Harplingegränd 34, Östbergahöjden, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Harplingegränd 34

Lägenhet
Östbergahöjden, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
1 995 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2
6 900 kr/mån
28 099 kr/m²

• Inglasad balkong om ca 8 kvm i söderläge • Generöst ljusinsläpp • Mycket bra förvaringsmöjligheter • Centralt läge • Parkering finns • Nyttjanderätt till källarförråd • Stambytt 2009 • Tvättstuga Hjärtligt välkomna till denna renoverade och väldisponerade 3 rok i ett av Östbergas mest eftertraktade områden. Det här boendet har verkligen allt man kan önska sig! Bland de många höjdpunkterna finns en stor och solig inglasad balkong i söderläge, ett stilfullt renoverat kök med modern maskinpark och gott om förvaringsutrymmen, ett rejält och lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier och rikligt ljusinsläpp, väl tilltagna sovrum med gott om plats för dubbelsängar samt helkaklat badrum med tvättmaskin. Ytskikten i lägenheten är hållna i stilrena sobra färger och golvet pryds av vackert parkettgolv vilket ger en genomgående trevlig känsla i hela bostaden. Östberga är ett område med ett utmärkt läge med närhet till Årstafältet, Gullmarsplan och Södermalm. Här finns mycket grönområden för härliga promenader eller löpturer runt Årstafältet. Goda kommunikationer med gångavstånd till tvärbana och pendeltåg vid Årstaberg. Med 10 minuters bussresa tar du dig till Liljeholmen, där finns Liljeholmens galleria med butiker och restauranger. Till Gullmarsplan tar du dig på 10 minuter med buss där du har förbindelser med tunnelbanans gröna linje. Med kommunaltrafiken tar man sig in till City på ca 20 minuter. Busshållplatsen ligger ett stenkast från bostaden.

  • Balkong
  • Hiss
Åbergssons Väg 17, null, Solna kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Åbergssons Väg 17, null, Solna kommun, bild 2
Åbergssons Väg 17, null, Solna kommun, bild 3

Åbergssons Väg 17

Lägenhet
Solna kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
3 550 000 kr
63 m²
2 rum
vån 5/6
3 196 kr/mån
56 349 kr/m²

Varmt välkomna till denna härliga 2:a med utsikt över Brunnsviken! - Härlig utsikt. - Våning 5. - Stabil förening. - Bra ljusinsläpp. - Ica ca 200 meter från bostaden. - Tunnelbana ca 200 meter från bostaden. - Välplanerad planlösning. - Bra med förvaring . Lägenheten präglas av ett härligt ljusinsläpp tack vare stora fönster i vardagsrummet tillsammans med den öppna balkongen. Direkt när du kommer in i lägenheten har du köket till höger. Köket är utrustat med allt som man kan tänka sig behöva, här finns det diskmaskin, spishäll, ugn, mikro, kyl och frys samt ett fönster som bidrar med ett härligt ljus inne i köket samt att du får plats med ett matbord. Vidare in i lägenheten har du en klädkammare som rymmer olika garderober eller om det önskas så kan det göras om till ett hemmakontor. Lägenhetens badrum är utrustat med ett badkar, handfat, klinkers och kakel, toalett och en handdukstork. Sovrummet rymmer en större säng, garderober och sängbord. Sovrummets fönster blickar ut mot lägenhetens balkong samt utsikt över Brunnsviken! Vardagsrummet är rymligt, här får du plats med en större soffa och ett matbord om så önskas. Här har du även direkt anslutning till den härliga balkongen. Från balkongen ser du inte bara ut över Brunnsviken utan du ser även Naturhistoriska riksmuseet. BRF Sippan är en stabil förening som har god ekonomi. Föreningen har även 5 st hyresrätter och en lokal. Föreningen jobbar även aktivt med att förbättra föreningen med renoveringar och underhåll. Föreningen har även tre tvättstugor i tre olika trapphus (13, 17 och 19), barnvagnsförråd, cykelförråd, en snickeribod samt en övernattningslägenhet. Södra Bergshamra har nära till det mesta. Här har du en ICA butik samt tunnelbana ca 200 meter från bostaden. Tunnelbanan tar dig till Östermalmstorg på ca 8 minuter. Med tunnelbanan tar du dig även till Mörby C på enbart 3 minuter, där finner du Hemköp, ICA kvantum, apotek och Åhlens mm. Från lägenheten har du även nära till Restaurang Bockholmen samt Kafé Sjöstugan, promenadstråk längst vatten, badklippor och en brygga. Bergshamra centrum ligger i närheten som har butiker, restauranger, Apotek samt vårdcentral.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Epistelvägen 7, Västra skogen, Solna kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Epistelvägen 7, Västra skogen, Solna kommun, bild 2
Epistelvägen 7, Västra skogen, Solna kommun, bild 3

Epistelvägen 7

Lägenhet
Västra skogen, Solna kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 985 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 4/5
2 990 kr/mån
62 842 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för en privatvisning! Utmärkt disponerad och yteffektiv tvåa byggd 2016 där ljus och rymd sätter sin tydliga prägel. Tack vare fint ljus ges en häftig känsla som måste upplevas på plats. En stilsäker interiör tillsammans med en av områdets allra bästa läge gör detta till en riktigt bra bostad. Köket ligger delvis avskilt, men ändå med fin öppenhet mot vardagsrummet där matbordet blir en perfekt länk mellan rumsenheterna. Köket har ljus skåpinredning med rostfria vitvaror, badrummet går neutralt i gråskala och i övrigt ligger fina parkettgolv i ek som på bästa vis matchas av gråmålade väggar. Epistelvägen tillhör området Ingenting och här bor du bra med närhet till all tänkbar service. Området är under slutfasen av en expandering och med direkt närhet från just detta hus finns en utmärkt sushirestaurang och mer service och bland annat ny förskola öppnar inom kort. Med ca 5 minuters promenad tar du dig till Västra skogens torg. Här finns tunnelbana, apotek, restauranger, livsmedelsbutik med mera. På intilliggande Armégatan ligger den lokala Ica-butiken. Skulle inte detta vara nog finns Solna Centrum 15 minuters promenad bort med ca 120 butiker, caféer och restauranger. I trakterna av Västra Skogens T-bana hittar du även Ulvsundavikes strandpromenad som tar dig in till Stockholm C på mindre än en kvart med cykel. Längs vägen passerar du bl.a. Karlbergs slott, Pampas marina och Huvudsta-badet med både friluftsbad och pool. För dig med bil tar du dig via pampaslänken ut till E4:an på bara ett par minuter. Via gångbron i trakterna av Karlbergs slott tar man sig via gångbron till Stadshagen och Hornsberg strand med restauranger, kajpromenad och Ica Maxi Välkommen till Epistelvägen 7! För mer information, vänligen kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 56