Mäklare Tim Prasertsri

Tim Prasertsri

Om mig

Jag är en engagerad och erfaren mäklare med flertalet rekordpriser och nöjda kunder. För mig har vägen till mina nöjda kunder i stor utsträckning handlat om min expertis, min struktur och mitt driv att som mäklare finnas tillgänglig, oavsett om det handlar om att hålla privatvisningar eller om det handlar om att vara anträffbar per telefon. Hör av dig om du har några frågor kring marknaden!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Follingbogatan 18, vån 3/4, Beckomberga, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 12:50
Follingbogatan 18, vån 3/4, Beckomberga, Stockholms kommun, bild 2
Follingbogatan 18, vån 3/4, Beckomberga, Stockholms kommun, bild 3

Follingbogatan 18, vån 3/4

Lägenhet
Beckomberga, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
1 450 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 986 kr/mån
56 863 kr/m²

*Accepterat pris!* - En av föreningens bästa lägenheter - Bredband och el inkluderat i avgiften - Stora gemensamma kök och dubbla balkonger på varje våningsplan i huset - Sällan till salu (en av ytterst få lägenheter i föreningen med denna planlösning) - Stort fönsterparti mot Klockhusparken - Ingen insyn - Föreningen äger marken - Generös takhöjd - Tillhörande källarförråd - Gym (Puls & Träning) finns i fastigheten - I föreningen finns även bastu, festlokal, övernattningslägenhet och hobbyrum. Varmt välkommen till en otroligt väldisponerad och kvadratsmart etta om 25,5 kvm med svårslagen utsikt över Klockhusparken. Lägenheten ligger i en historisk fastighet anno 1929, ombyggt 2018. Bostaden erbjuder en helt optimal planlösning (sällan till salu) som gör den lättmöblerad och trivsam. Här får du plats med både matdel, säng och soffa på ett bra sätt. Härligt ljusinsläpp och helt fritt från insyn. Bostaden har kvar charmen från det ursprungliga byggåret med vackra fönster med spröjs och djup nisch. Genomgående ligger en heltäckningsmatta i bostaden som ger en lyxig hotellkänsla. Väggarna är ljust målade vilket ger extra rymd! Bor du i Brf Klockhusparken så erbjuds även på varje våningsplan ett smakfullt, fullutrustat kök med loungedel samt flertalet gemensamma balkonger. I källaren finns en väl tilltagen festlokal som man kan hyra, trevlig övernattningslägenhet samt bastu med stort duschutrymme. Det finns ingenting du kommer sakna i denna förening. Här bor du i rofyllt område med goda förbindelser genom buss som trafikerar Solna/Sundbyberg-Blackeberg och Brommaplan-Spånga samt nära till tunnelbanan vid Islandstorget. Här finns även två välsorterade matbutiker samt flera trevliga restauranger och fik, bland annat Bromma Bistro och Arigato Sushi. För den aktive finns gymmet STC i byggnaden, simhall och sporthall i området samt flera trevliga promenadstråk. Vänligen kontakta Tim Prasertsri vid eventuellt intresse.

  • Premium
  • Hiss
Mariehällstorget 6, Annedal, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 11:45
Mariehällstorget 6, Annedal, Stockholms kommun, bild 2
Mariehällstorget 6, Annedal, Stockholms kommun, bild 3

Mariehällstorget 6

Lägenhet
Annedal, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
5 995 000 kr
109 m²
4 rum
vån 4/9
6 200 kr/mån
55 000 kr/m²

- Smakfullt renoverad med hög standard & exklusiv känsla - Gavellägenhet - Dubbla balkonger (varav en inglasad) - Dubbla badrum - Socialt planerad mellan vardagsrum & kök - Centralt läge - Källarförråd - Välskött förening med goda lokalintäkter (från bl.a. ICA i huset) Nu får jag äntligen äran att presentera denna otroliga gavelfyra med dubbla balkonger, dubbla badrum och stora sällskapsytor i barnvänliga Annedal! Här får du verkligen en bostad som erbjuder allt man behöver för att trivas. Denna bostad präglas utav flertalet stora fönsterpartier och en genomgående rymlig känsla. Utöver ett högkvalitativt boende så bor du här i ett av Annedals bästa lägen och en riktigt bra förening med väldigt goda lokalintäkter (från bl.a. ICA). Dessutom så har föreningen amorterat väldigt mycket sedan de övertog fastigheten 2015.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Pettsons Gata 2, Annedal, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 13:40
Pettsons Gata 2, Annedal, Stockholms kommun, bild 2
Pettsons Gata 2, Annedal, Stockholms kommun, bild 3

Pettsons Gata 2

Lägenhet
Annedal, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
4 195 000 kr
81 m²
3.5 rum
vån 4/5
5 296 kr/mån
51 790 kr/m²

Denna bostad har en fantastisk planlösning med fönster som släpper in ljus från två olika riktningar. Det öppna köket smälter samman med sällskapsdelen och skapar en rymlig och lätthanterlig yta. Köket och badrummet är utrustade med alla moderna bekvämligheter som du kan önska dig i ditt hem. Dessutom har lägenheten 2 sovrum (möjlig 3 sovrum) och generösa förvaringsmöjligheter med garderober och en rymlig klädkammare (som även kan disponeras som ett kontor eller mindre barnrum) med fönster. Från vardagsrummet når du den soliga balkongen, som har plats för en skön loungemöbel eller ett matbord med stolar. Det finns även ett stort förråd i källaren för extra förvaring. BRF Körsbärsdalen är en populär förening med stabil ekonomi och erbjuder en rad gemensamma faciliteter, inklusive en övernattningslägenhet, cykelförråd, utrymme för rullstolar och barnvagnar, källsorteringsrum och ett gemensamt garage. Lägenheten på Pettsons gata 2 har ett fantastiskt läge i Annedal, omgiven av grönska från Lönnebergaparken, pittoreska promenad- och joggingstigar längs Bällstaån samt närhet till Sundbybergs stadspuls. På uteplatsen kan du njuta av föreningens charmiga innergård med körsbärsträd som blomstrar på våren. Du har också bekvämt gångavstånd till centrala Sundbyberg, Bromma Blocks och flygplatsen. Inom 300 meters radie finner du grundskolor, flera förskolor, MGL Sushi, ett bageri och Direkten för dina dagliga behov. Mariehällstorget ligger också nära, där du hittar en välsorterad ICA-butik, gym, restauranger och busshållplats. När tvärbanan öppnar kommer det att finnas en gångtunnel under Ulvsundavägen (från Dartanjangs gata), vilket kommer att ge boende i Brf Körsbärsdalen en oslagbar tillgänglighet till tunnelbanan och pendeltåget. Det blir helt enkelt inte mycket bättre än så här när det gäller läge och kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Pippi Långstrumps Gata 44, Annedal, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Pippi Långstrumps Gata 44, Annedal, Stockholms kommun, bild 2
Pippi Långstrumps Gata 44, Annedal, Stockholms kommun, bild 3

Pippi Långstrumps Gata 44

Lägenhet
Annedal, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
4 295 000 kr
80 m²
3 rum
4 585 kr/mån
53 688 kr/m²

- Dubbla balkonger - Gästlägenhet i föreningen - Modernt och stilrent kök - Utsikt mot Bällstaån - Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och låg belåningsgrad för området om ca 7300 kr lån/kvm - Direkt närhet till den nya tvärbanestationen Solvalla - Gångavstånd till Sundbybergs C med ett stort utbud av service & kommunikationer Välkomna till denna otroliga trea med tvåa balkonger samt fantastisk utsikt över hamnbassängen! Här erbjuds du en rymlig och social lägenhet som verkligen erbjuder allting du behöver för att trivas. Denna välplanerade lägenhet disponerar en välkomnande hall med exceptionell förvaring, två välplanerade sovrum varav en klädkammare i anslutning till det ena, ett stort och fräscht badrum med tvättmaskin & torktumlare samt ett generöst och väl tilltaget vardagsrum med en luftig karaktär och ett socialt samspel med det fina och moderna köket. Bostaden är belägen på en av Annedals mest populära gator i en av områdets bästa föreningar med stabil ekonomi och bra avgifter. I närområdet finns bl.a. grönområden, parker, restauranger, konditori och strandpromenader längs Bällstaån. Ett gångavstånd bort ligger även Sundbyberg & Bromma Blocks, som har ett ytterligare rikt utbud av bl.a restauranger, caféer, butiker och utmärkta kollektivtrafiksförbindelser. Dessutom är bostaden mycket nära den kommande tvärbanestationen i Solvalla. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info.

  • Premium
Gubbkärrsvägen 29N, Nockebyhov, Stockholms kommun
Gubbkärrsvägen 29N, Nockebyhov, Stockholms kommun, bild 2
Gubbkärrsvägen 29N, Nockebyhov, Stockholms kommun, bild 3

Gubbkärrsvägen 29N

Lägenhet
Nockebyhov, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
1 700 000 kr
21 m²
1 rum
vån 1/4
1 835 kr/mån
80 952 kr/m²

- Attraktiv och naturnära adress med gångavstånd till tvärbana och buss - Perfekta förstaboendet eller övernattningslägenheten - Kvadratsmart och optimalt planerad - Magisk balkong i soligt läge i insynsskyddat läge - Smakfullt renoverad - Stambytt 2017 - Generös takhöjd - Externt förråd - Stor förening med mycket stora dolda tillgångar i form av flera hyresrätter samt stora löpande intäkter - Direkt närhet till promenadstråk, Mälaren och Judarskogens naturreservat Det är ett sant nöje att få presentera denna renoverade och yteffektiva bostad på en populär adress i omtyckta Nockebyhov. Här finns mycket positivt att lyfta fram. Till höjdpunkterna hör bland annat ett stilfullt och minimalistiskt kök/pentry med öppen planlösning mot det rymliga allrummet, ett helkaklat och stambytt badrum, stort fönsterparti med dörr ut till lägenhetens fantastiska balkong i soligt läge som ger ett fint ljusinsläpp och begränsad insyn. Under sommarmånaderna utgör balkongen en naturlig förlängning av rummet. Tack vare takhöjden, de ljusa väggarna och golvet upplevs bostaden som luftig och ljus för sin storlek. Tillhörande bostaden finns även ett källarförråd. BRF Koppartältet är en stor och mycket välskött förening som utfört många underhållsarbeten (inkl. stambyte) och har mycket stora dolda tillgångar i form av flera hyresrätter, stabila intäkter från lokaler samt mycket pengar i kassan. Gemensamma utrymmen som erbjuds är tvättstugor, barnvagnsförråd, cykelförråd, bibliotek och snickarrum/slöjdateljé. Utöver detta kan man genom föreningen hyra parkerings- och garageplatser. Bostaden är belägen i mysiga Nockebyhov som erbjuder närhet till promenadstråk och bad i Mälaren, förskola och skola, Judarskogens naturreservat med fina promenadstråk invid sjön. God kommunikation i form av bussar som går mycket frekvent in mot Brommaplan, där ni enkelt tar tunnelbanans gröna linje in mot centrum. En kort promenad från lägenheten går även Nockebybanan som enkelt tar er till Alvik.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5