Mäklare Torbjörn Bäckström

Torbjörn Bäckström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Prästslättsvägen 8, Prästslätten, Karlshamns kommun

Prästslättsvägen 8

Lägenhet
Prästslätten, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

465 000 kr

67 m²

2 rum

4 299 kr/mån

6 940 kr/m²

Tvårummare med inglasad balkong i Prästslätten! Bostadsrättslägenhet om 67 m² på bottenplan. Hall med bra förvaringsmöjligheter. Kök i originalskick med plats för matgrupp samt fräscht badrum med våtrumsgolv samt våtrumstapet, förberett för tvättmaskin och torktumlare. Rymligt sovrum. Vardagsrum med utgång till inglasad balkong i västerläge. I samma byggnad finns tillgång till tvättstuga samt källarförråd. Föreningen tillhandahåller parkering, carport samt garage (separat kö). Från 2017-2019 utfördes en stor upprustning av byggnaderna med bl a byte av radiatorer, installation av fiber, byte av el-ledningar och stambyte. Trevligt område med närhet till motionsslingor, skolor, natur och kort avstånd till Karlshamns centrum/tågstation. Välkomna att boka er till visning!

  • Plus
  • Hiss
Prästslättsvägen 16, Prästslätten, Karlshamns kommun
  • Imorgon kl 15:30

Prästslättsvägen 16

Lägenhet
Prästslätten, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

675 000 kr

67 m²

2 rum

4 441 kr/mån

10 075 kr/m²

Smakfull tvårummare i Prästslätten! Välplanerad lägenhet om 67 m² med mycket smakfull och modern inredd interiör. Stambytt badrum med kakel/klinker. Dusch och tvättmaskin. Stilfullt kök med helt nya köksluckor från Härjedalskök. Klädkammaren i hallen har tagits bort i förmån för en bardisk. Genomgående nya och fräscha ytskikt samt klinkergolv. Ljust och rymligt vardagsrum med utgång till balkong i öster läge. Lägenheten är belägen våning 7, här finns även hiss. Föreningen tillhandahåller parkering, carport samt garage (separat kö). Från 2017-2019 utfördes en stor upprustning av byggnaderna med bl a byte av radiatorer, installation av fiber, byte av el-ledningar och stambyte. Trevligt område med närhet till motionsslingor, skolor, natur och kort avstånd till Karlshamns centrum/tågstation. Välkomna att boka er till visning!

  • Plus
  • Hiss
Järnvägsgatan 24e, Olofström, Olofströms kommun

Järnvägsgatan 24e

Lägenhet
Olofström, Olofströms kommun
Mäklarhuset Karlshamn

165 000 kr

35 m²

1 rum

2 286 kr/mån

4 714 kr/m²

Ett rum och kök på Järnvägsgatan 24E. Här erbjuds badrum, mindre kök, ljust vardagsrum med utgång till den stora balkongen i soligt söderläge! Parkeringsplats följer med lägenheten och ingår i avgiften på 2286kr/mån. Blekinges största sjö Halen ligger endast ca 1km bort och erbjuder bland annat badplats, lekplats, motionsslinga och kanotuthyrning. Välkommen att boka er på visning!

Kraftvägen 7, Svängsta, Karlshamns kommun

Kraftvägen 7

Villa
Svängsta, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

950 000 kr

92 m²

4 rum

995 m² tomt

1½-plansvilla med källare belägen på lugn gata i Svängsta. Här är det bara att flytta in och njuta av en nyrenoverad villa med inbyggd altan och insynsskyddad trädgård. Villan rymmer gästtoalett, helkaklat badrum med duschkabin, nyrenoverat kök, stora ytor i det tvådelade vardagsrummet med fönster på tre håll för maximalt ljusinsläpp. Nymålade väggar med nytt gips samt nya enhetliga golv i hela huset. På övervåningen, 2 rymliga sovrum med garderobsförvaring samt klädkammare. Källarvåning med tvättstuga, förråd, pannrum och matkällare. Renoveringar och förbättringar: Köksrenovering (2022), takbyte (2020) ny papp, läkt och betongpannor, el delvis utbytt och nya tilluftsventiler. Utbytta avloppsrör samt vattenledningar. Nya radiatorer. Grävt upp jordmassor runt huset och ersatt med makadam. Inbyggd altan med nytt tak från 2022. Vattenburen uppvärmning via pelletsbrännare. Förbesiktigat med VA-kontroll, El-kontroll samt dolda fel försäkrat. Insynsskyddad och lummig trädgård på 995 kvm med staket/häckar runtom. Naturskönt område med närhet till fina promenadområden och badplats vid Hundsjön. Välkommen på visning!

Fasanvägen 3, Mörrum, Karlshamns kommun

Fasanvägen 3

Villa
Mörrum, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

1 950 000 kr

109 m²

6 rum

740 m² tomt

Är ni intresserad av en inflyttningsklar villa med allt i ett plan och en tomt med insynsskyddat läge, då är denna villan något för er! Villan rymmer 6 rum varav 5 sovrum, flexibel planlösning för färre & större sovrum. Möjlighet för ett större vardagsrum i vinkel. Ypperlig villa för både den stora och den lilla familjen. Lättskött trädgårdstomt med häckar och staket runtom samt gräsmatta. Stor gårdsplan med garage, plats för båt eller husvagn samt flertalet bilar. Inglasad altan i västerläge med förlängd säsong-glas samt trädäck intill med plats för grill och utemöbler. Trivsamt område med närhet till motionsslingor, skolor, förskolor, ishall och trevlig natur. Omläggning av tak till dubbelfalsad plåt inklusive sval och papp 2021. Omläggning av papptak på garaget 2021. Helt nytt värmesystem IVT (luft/vattenvärmepump) installerat 2021 och nya isolerglasfönster 2021. 2021-2022 har flertalet förbättringar utförts såsom interiör och exteriör målning, nytt golv i vardagsrummet, installation av fiber, tillbyggnad av uteplats samt anläggning av större parkering/gårdsplan. Överlåtelsebesiktning finns i bifogat tillsammans med energideklaration, frågelista och detaljplan för området. Välkomna att boka er till visning!

Hembygdsvägen 4, Mörrum, Karlshamns kommun

Hembygdsvägen 4

Villa
Mörrum, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

1 400 000 kr

134 m²

4 rum

774 m² tomt

1½ -plansvilla med källare (ca 134+95 m²) belägen på hörntomt i närheten av kommunikationer samt promenadavstånd till centrala Mörrum. Kök med mindre matplats, sovrum, badrum och fina sällskapsytor i vardagsrummet där vinkeln är tillbyggd. Stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Övervåning med hall, WC, 2 sovrum samt balkong. På källarplan garage, matkällare, tvättstuga, hobbyrum samt fjärrvärmeanläggning. En barnvänlig och lättskött trädgårdstomt på 774 kvm med buskar/staket runtom. Fiber finns installerat. Överlåtelsebesiktning, radonmätning och energideklaration är utfört. Dolda fel försäkrat. Välkomna att boka er till visning!

Lokevägen 2, Brännaregården, Olofströms kommun

Lokevägen 2

Villa
Brännaregården, Olofströms kommun
Mäklarhuset Karlshamn

1 100 000 kr

110 m²

4 rum

658 m² tomt

1-plansvilla på barnvänligt läge i Brännaregården! Fint läge som första hus på återvändsgata. Bekvämt boende på Lokevägen 2 med allt i ett plan. 2 sovrum, allrum, vardagsrum, inglasat uterum, nyrenoverat kök med matplats, nyrenoverat badrum samt gästtoalett. Mysig insynsskyddad trädgård på baksidan med fin friggebod uppförd 2019. Carport med tillhörande förråd. Närhet till både centrum och härlig natur. Besiktning är utförd. Säljs med friskrivningsklausul. Välkommen på visning!

Klockvägen 12, Asarum, Karlshamns kommun

Klockvägen 12

Villa
Asarum, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

1 250 000 kr

113 m²

5 rum

849 m² tomt

1½-plansvilla med fjärrvärme och centralt läge! Villan erbjuder fem rum varav tre sovrum. Praktiskt kök med anslutande matplats. Övervåning med två sovrum, WC( ej i bruk) samt väl tilltaget allrum med utgång balkong. Plan trädgårdstomt med goda möjligheter till odling och plantering. Huset är försett med fjärrvärme för låga driftskostnader! Barnvänligt område med närhet till grönområden, skolor, busslinjer, idrottsanläggningar och samhällsservice. Överlåtelsebesiktning och energideklaration är utförd. Fiber finns installerat. Välkomna att boka er till visning!

Järnvägsgatan 24c, Olofström, Olofströms kommun

Järnvägsgatan 24c

Lägenhet
Olofström, Olofströms kommun
Mäklarhuset Karlshamn

195 000 kr

35 m²

1 rum

2 286 kr/mån

5 571 kr/m²

Trivsam etta belägen på första våningen. Genomgående fräsch bostadsrätt med rymligt vardagsrum, praktiskt kök samt goda förvaringsmöjligheter. Utgång till stor inglasad balkong i västerläge. Parkeringsplats följer med lägenheten och ingår i avgiften på 2286kr/mån. Blekinges största sjö Halen ligger endast ca 1km bort och erbjuder bland annat badplats, lekplats, motionsslinga och kanotuthyrning. Välkommen att boka er på visning!

Borgvägen 15, Korpadalen, Karlshamns kommun

Borgvägen 15

Villa
Korpadalen, Karlshamns kommun
Mäklarhuset Karlshamn

1 900 000 kr

141 m²

5 rum

366 m² tomt

Rymlig 1½-plansvilla på återvändsgata i Korpadalen! Villan rymmer 5 rum varav 4 sovrum med möjlighet till ytterligare ett i övre plan. Bottenplan har fått ändrad planlösning, nu samspelar kök och vardagsrum på ett modernt sätt! Vinterisolerat uterum med utgång till insynsskyddad baksida i västerläge. Asfalterad uppfart, garage, förråd och lättskött trädgård. Vattenburen uppvärmning via fjärrvärne (2011) för låga driftkostnader. Barnvänligt område med närhet till grönområden, ICA Maxi, Jysk, lekplats, förskola samt 0-9 skolor. Överlåtelsebesiktning, energideklaration samt radonmätning finns att läsa under dokument. Välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 10