Mäklarhuset Kungsängen

Mäklarhuset Kungsängen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Blomstervägen 5, 3 tr, Bro centrum, Upplands-Bro kommun

Blomstervägen 5, 3 tr

Lägenhet
Bro centrum, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
1 495 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 4/6
5 030 kr/mån
18 571 kr/m²

På en av Bros mest centrala adresser saluförs nu en hemtrevlig 3a om 80 m² med nyrenoverat badrum! Mycket hemtrevlig och välplanerad bostad med balkong i högt och soligt läge. Ett tyst och lugnt boende med en bostadsrättsförening som har det väldigt gott ställt ekonomiskt (vilket den senaste avgiftssänkningen väl exemplifierar). Hiss och tvättstuga i huset samt närhet till föreningens parkering där man kan hyra en P-plats eller garageplats för en billig peng (100/300kr/mån). Brf Norrgrinden - Stabil föreningen med stora hyresintäkter från lokal samt trevlig atmosfär med centrum som granne! I Bro centrum finner du äventyrsbad, aktivitetspark, tandläkare, florist, restauranger, gym, Ica, apotek m.m. Stormarknaden Willy`s, diverse affärer nås med ca 10 minuters bilfärd. Goda kommunikationer med pendeltåget som tar ca. 30 min till Stockholm City och går i kvartstrafik morgon och kväll. Även nära ut till E18 via nya av- och påfarten både norr och södergående samt till Upplandsleden och vackra Lejondalssjön! Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2022): 6 019 kr. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Kakelstigen 3, Brunna, Upplands-Bro kommun

Kakelstigen 3

Radhus
Brunna, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
2 695 000 kr
118 m²
4 rum
138 m² tomt

Utbyggt och friköpt radhus i barnvänliga Brunna! Med sina 118 kvadratmeter och det charmiga burspråket har det en unik karaktär. Visst, det kan behöva moderniseras, men det ger dig möjligheten att sätta din personliga touch på det. På övervåningen hittar du tre rymliga rum, perfekta för en växande familj. Och tänk dig att ha en altan på baksidan i sydväst - perfekt för att njuta av soliga eftermiddagar och kvällar med familj och vänner. Det här är verkligen ett drömhem för en familj som vill bo i ett familjevänligt område, nära till naturen och skolor. Brunna är en idyll för barnfamiljen med gång- och cykelvägar till förskolor och skolor och den nya och omtyckta Nyckelbergsparken med lekpark och utegym. Vacker natur och närhet till bad i Mälaren, busshållplats, padelbanor och golfklubb. Cykelavstånd till handelsplatsen i Norrboda med stormarknader och till Kungsängens fina idrottsplats. Pendeltågsstation i Kungsängen centrum med kvartstrafik till Stockholm City, resan tar ca. 25 minuter. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Ringvägen 8, 2tr, Centrum, Upplands-Bro kommun

Ringvägen 8, 2tr

Lägenhet
Centrum, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
1 850 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/7
4 851 kr/mån
24 667 kr/m²

Trevlig 3a i populär förening med ca 1 minuts gångavstånd till Kungsängen station och centrum! Bra planerad lägenhet med badrum från 2017 (stambytt), 2 fullstora sovrum, fint kök, bra förvaringsmöjligheter med klädkammare, rymlig hall och förråd på vinden. Trevlig grön innergård med grillplats, lekplats och fotbollsplan. I direkt närhet till Kungsängens-centrum med diverse allmänservice, buss och pendeltåg som går med kvartstrafik till Stockholm City. På vinden finns förråd och i källaren tvättstuga samt barnvagns- och cykelförråd. Stabil och uppskattad förening med god ekonomi och endast 4.395kr i belåning/kvm. (2022) Gångavstånd ner till Mälaren med badplats och båtklubb.

 • Hiss
Hallonvägen 8, Tibble, Upplands-Bro kommun
 • Sön 8 okt kl 14:15
Hallonvägen 8, Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 2
Hallonvägen 8, Tibble, Upplands-Bro kommun, bild 3

Hallonvägen 8

Lägenhet
Tibble, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
2 150 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/3
4 907 kr/mån
25 595 kr/m²

3a i Tibble med områdets bästa läge! Stor insynsskyddad altan i syd-väst. Stilrent och modernt kök i eleganta gråa toner och vackra mässingsdetaljer, utrustat med nyare vitvaror. Rymligt helkaklat badrum med ny inredning och duschhörna. 2 fullstora sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Praktiskt tvättrum med tork- och tvättmaskin (2020). Nytt golv i hela lägenheten förutom i kök och badrum. Lägenheten har dessutom målats om senare år. Stort tillhörande förråd i anslutning till lägenhetsentrén. Uppskattat område nära Lillsjön, idrottsanläggning, livsmedelsbutiker, busshållplats, skola, förskola och den nya handelsplatsen Brunna Park. Täta bussförbindelser mot Kungsängen centrum där affärer, restauranger, buss och pendeltåg finns. Tågresan till Stockholm City tar ca 25 minuter. Mycket populär och välskött HSB-förening med otroligt låga 1 866kr/kvm i belåning! (2022). Parkeringsplats finns att hyra för 190kr/mån. * Uteplats i syd-väst * Externt förråd * 1 866kr/kvm i belåning!

 • Premium
 • Uteplats
Tibble Torg 5, 3tr, Tibble Torg, Upplands-Bro kommun

Tibble Torg 5, 3tr

Lägenhet
Tibble Torg, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
1 395 000 kr
90 m²
3 rum
vån 3/3
7 258 kr/mån
15 500 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en väl omhändertagen bostad med inglasad balkong på populära Tibbel Torg! Väldisponerad 3:a om 90m² med charmigt kök med god arbetsyta, välvårdat duschrum med tvättmaskin, trevligt och rymligt vardagsrum. Två stycken gedigna sovrum i svalt läge. Här möts man av ett trevlig ljusinsläpp från samtliga rum. Den inglasade balkong nås via köket. Extra förvaringsutrymmen med två klädkammare och förråd. Parkeringsplats finns nära bostaden, gemensam tvättstuga i varje port, trevlig gång mellan husen som gör det lätt att hitta och nå alla gemensamma utrymmen i föreningen, finns även en gästlägenhet att nyttja för långväga gäster. Toppenförening för dig som är 55+ (minst en ägare till lägenheten ska ha fyllt 55 år) med en trevlig atmosfär och massa fördelar som ingår! Bekvämt boende i ett lugnt och grönskande område intill ett kolonilottsområde. I föreningen finns bl.a. snickarbod, gym, bastu, tvättstuga, gästsal för större sällskap och boulebana. Ett källarförråd tillhör lägenheten. I direkt närhet finns bl.a. gästparkering, vårdcentral, frisör, fotvård, tandläkare, busshållplats och en Coop-butik. Föreningen anordnar högtids sammankomster samt månadsfika för alla boende, utflykter till diverse resmål, dart- och bouleträffar m.m. Täta bussförbindelser till Kungsängen centrum med affärer, allmänservice, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Varmt välkommen att förvärva en stor bostad i en förening med härlig gemenskap!

 • Balkong
 • Hiss
Berberisvägen 5, Rosenängarna, Upplands-Bro kommun
 • Sön 8 okt

Berberisvägen 5

Radhus
Rosenängarna, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
2 395 000 kr
112 m²
5 rum
6 315 kr/mån
21 384 kr/m²

Välkomna till det här trevliga radhuset i soligt läge mot grönområde! Stilrent kök från 2019, fräscht duschrum nere och badrum uppe - båda renoverade 2014. Övervåningen rymmer 4 bra sovrum, det ena med utgång till balkong i sydväst. Från vardagsrummet på entréplanet tar man sig ut till en mysig uteplats under tak. Fiber är indraget i huset och på parkeringen finns möjlighet till elbilsladdning. Mycket trevligt och uppskattat område, god gemenskap i föreningen. Rejält förråd i anslutning till entrén. Parkering i låsbar carport ingår i avgiften. Goda kommunikationer med pendeltåg som tar ca 30 min till Stockholm Central. Busshållplats med bl.a. direktbuss till Kista finns på ett par minuters gångavstånd. Mycket barnvänligt område nära skola, förskola, natur, golfbanor och bad i Lejondalssjön. Carportplats ingår i avgiften. Anmäl ditt intresse redan idag!

 • Plus
 • Balkong
Lillmossvägen 44b, Norrboda, Upplands-Bro kommun

Lillmossvägen 44b

Radhus
Norrboda, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
4 495 000 kr
125 m²
5 rum
5 740 kr/mån
35 960 kr/m²

Mycket fint och välskött parhus med stort uterum, dubbla terrasser med sol hela dagen, vattenburen uppvärmning, dubbla badrum, egen uppfart med carport, kök från Ballingslöv med mera! Bekymmersfritt boende i mycket populärt och barnvänligt område! Gångavstånd genom skogen till Lillsjön med badstrand och café. Närhet till E18 mot Stockholm och Bålsta/Enköping. Önskas kommunala medel erbjuds buss från området till Kungsängen centrum där pendeltåg mot Stockholm går i kvartstrafik, resan tar ca 25 minuter. På Entréplanet finns kök från Ballingslöv, hall med klinkergolv, helkaklat badrum/tvättstuga samt vardagsrum med utgång till trevlig baksida. 3 sovrum på övervåningen (möjlighet att få 4) varav det ena med egen walk-in-closet , badrum med dusch (förberett för badkar) samt förråd.

Kornettstigen 5, 1tr, Södra Brunna, Upplands-Bro kommun

Kornettstigen 5, 1tr

Lägenhet
Södra Brunna, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
1 895 000 kr
103 m²
4 rum
vån 2/2
6 206 kr/mån
18 398 kr/m²

Stor 4a om över 100m² med mycket bra läge! Unik och bra planerad lägenhet som det endast finns ett fåtal av i området. Stor balkong i västerläge, dubbla badrum och 3st fullstora sovrum varav 2st med klädkammare/förråd i anslutning. Tvättstuga, lekplats, samlingslokal och grönområden i direkt närhet. Ett stort vindsförråd tillhör lägenheten. Inre reparationsfond: 14.884kr Uppskattad föreningen med stabil ekonomi och en belåningsgrad på ca 4.674kr lån/kvm (2022). Nya fönster och altan-/balkongdörrar från 2018. På bekvämt avstånd finns parkering, idrottsplats, skola, förskola, stormarknader, golfbana och buss till Kungsängen centrum.

Rumbastigen 6, null, Upplands-Bro kommun

Rumbastigen 6

Radhus
Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
3 495 000 kr
115 m²
6 rum
170 m² tomt

Välkommen till det här trevliga radhuset i områdets bästa länga med sitt soldränkta och insynsskyddade söderläge i barnvänliga Brunna. Här har mycket gjorts genom åren, bland annat förbättrad planlösning med sammanslaget duschrum/tvättstuga från 2021 som möjliggjort en större matplats intill premiumköket från Puustelli. Samtliga fönster har bytts ut, trappen har renoverats, elcentralen är utbytt med automatsäkringar, ny varmvattenberedare, garaget har försätts med motordriven port, ny liner på poolen och mycket mer (se detaljerad lista under Fakta). Fiber (100/100) och garageplats ingår i samfällighetsavgiften. Brunna är en idyll för barnfamiljen med gång- och cykelvägar till förskolor och skolor och den nya och omtyckta Nyckelbergsparken med lekpark och utegym. Vacker natur och närhet till bad i Mälaren, busshållplats, padelbanor och golfklubb. Cykelavstånd till den nya handelsplatsen i Norrboda med stormarknader och till Kungsängens fina idrottsplats. Pendeltågsstation i Kungsängen centrum med kvartstrafik till Odenplan och Stockholm City. Missa inte chansen, utan anmäl ditt intresse redan idag!

 • Plus
Hjärtstensvägen 15, 3 tr, Norrboda / Handelsparken, Upplands-Bro kommun
 • Sön 8 okt kl 12:00

Hjärtstensvägen 15, 3 tr

Lägenhet
Norrboda / Handelsparken, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
2 095 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 4/6
3 593 kr/mån
39 905 kr/m²

Välkomna till den här trevliga gavellägenheten med inglasad balkong som ligger i ostört läge mot skogen. Härligt ljusinsläpp med fönster i två väderstreck och lägenheten är i genomgående bra skick med parkettgolv, helkaklat badrum och ett stilfullt Marbodalkök. Bostaden ligger alldeles intill den nya handelsplatsen samt har gång- och cykelavstånd till vacker natur och sjöarna Örnäs och Lillsjön. Är intresset golf, ridning, båtåkning, svampplockning, friluftsliv eller skridskoåkning finns fina möjligheter för det i kommunen. Närhet till E18 mot Stockholm och Bålsta/Enköping. Önskas kommunala medel erbjuds buss från området till Kungsängen centrum där pendeltåg mot Stockholm och Bålsta trafikerar. Resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter och tågen går i kvartstrafik. Förråd finns till varje lägenhet, cykelförråd finns. Matbutik finns runt hörnet. Anmäl ditt intresse redan idag!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Hjortronvägen 67, null, Upplands-Bro kommun
 • Sön 8 okt

Hjortronvägen 67

Lägenhet
Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
1 495 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/3
4 167 kr/mån
22 313 kr/m²

Trevlig 2:a i mycket populär och välskött HSB-förening! Genomgående ljus lägenhet med vitmålade väggar, ljust laminatgolv och mörklaserat parkettgolv i vardagsrum. Rymlig matplats intill fönsterpartier med fri utsikt över grönska och gårdshus. Stort vardagsrum med bra plats för en trevlig sällskapsyta. Sovrummet har gott om utrymme för både dubbelsäng och arbetsyta i form av skrivbord om så önskas. Badrummet med vitt kakel och plastmatta har ett badkar, tvätt- och torkmaskin (2021). Balkong med morgonsol. Mycket uppskattat och barnvänligt område med närhet till förskolor, skolor, badplats samt idrottsanläggning och ett stenkast till tvättstuga, parkering (god tillgång), busshållplats och Coop samt Lidl. Täta bussförbindelser mot Kungsängen centrum och pendeltåg med kvartstrafik mot Stockholm City, resan tar ca. 25 minuter. Föreningens belåning anmärkningsvärt låg 1 866 kr/m² enl. årsredovisning från 2022. Snabbt tillträde möjligt i den här inflyttningsklara lägenheten, välkommen att anmäla dig på visning! * Otroligt låga 1 866kr/kvm i belåning! (2022) * Parkeringsplats finns att hyra för 190kr/mån. * Förråd intill lägenheten * Inre reparationsfond: 19 306:- * Snabbt tillträde!

 • Plus
 • Balkong
Smedstorpsvägen 4, Långvreten, Upplands-Bro kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Smedstorpsvägen 4

Villa
Långvreten, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
2 995 000 kr
94 m²
3 rum
1 998 m² tomt

**NYTT PRIS NY VISNING, KONTAKTA MÄKLAREN FÖR INFORMATION OM INOMHUSBILDER** Varmt välkomna till ett trivsamt hus med utsikt över åkrar. Här finner ni lugnet på 94 kvm fördelat på 3 rok. När ni välkomnas in i huset har ni en vägg med förvaring på er vänstra sida samt vardagsrummet och en hall med gott om förvaring till höger om er. I den rymliga hallen finner ni en kamin, perfekt för årets kalla dagar. Till höger om hallen finner ni matsal och kök, från matsalen tar ni er vidare till en mindre hall som leder in vidare till sovrummet. Här finner ni ett sovrum med härlig utsikt över åkrarna. Från sovrummet når ni bostadens badrum som sedan leder er vidare ut i hallen igen. Runt om huset finns en altan och en terrass, båda med utsikt över en vacker åker. För den trädgårdsintresserade är denna fastigheten en otrolig möjlighet! Nästan 2000 m2 trädgårdstomt, med flera fina äppleträd. På tomten finns också ett stort garage, gäststuga med två separata rum med egen ingång. Här finns också en bastu med tillhörande dusch. Att bo i Långvreten är något som många längtar till. Här har ni en härlig gemenskap mellan grannar och en badplats som ingår i samfälligheten. Upplands-Bro kommun planerar att bygga ut området med kommunalt vatten och avlopp inom ca 6 år, för mer information kontakta mäklaren.

Tibble Skogsväg 2, Norrboda, Upplands-Bro kommun
Tibble Skogsväg 2, Norrboda, Upplands-Bro kommun, bild 2
Tibble Skogsväg 2, Norrboda, Upplands-Bro kommun, bild 3

Tibble Skogsväg 2

Villa
Norrboda, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
5 395 000 kr
124 m²
5 rum
5 469 kr/mån

Mycket fint och energisnålt enplanshus i barnvänliga Norrboda! Hög standard och bra planerat med stora sällskapsytor, vattenburen golvvärme i hela huset, dubbla badrum, kök från Ballingslöv med öppen planlösning mot vardagsrum och allrum samt 3 fullstora sovrum (möjlighet till 4). Trevligt naturläge med trädgård som mynnar ut mot skogen och gångavstånd till Lillsjön med badstrand och café, handelsplats, skolor och förskolor. Norrboda är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till E18 mot Stockholm och Bålsta/Enköping. Önskas kommunala medel erbjuds buss från området till Kungsängen centrum där pendeltåg mot Stockholm går i kvartstrafik, resan tar ca 25 minuter. Möjlighet till långt tillträde om så önskas. Med denna villa i bostadsrättsform slipper du betala lagfart, pantbrev och fastighetsskatt.

 • Premium
Femstenavägen 3, Brunna Park, Upplands-Bro kommun

Femstenavägen 3

Lägenhet
Brunna Park, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
3 295 000 kr
98 m²
4 rum
vån 5/6
6 019 kr/mån
33 622 kr/m²

Högt upp i huset med en optimal planlösning hittar vi denna rymliga bostad! Underbart ljusinsläpp från kök, vardagsrum och där balkongen har sitt fantastiska söderläge! Nästan hela Kungsängen syns från denna vackra vy och även Mälaren skymtar i bakgrunden. Köket i vitt ger plats till många gäster och har en öppen planlösning mot vardagsrummet. Två rejäla helkaklade badrum, ett med dusch och det andra med badkar. Tre sovrum, alla i nordväst mot gården. Extra förråd finns i källaren. Självklart finns en rymlig hiss! På ett par minuters promenad har du den nya handelsplatsen Brunna Park och tvärs över gatan ligger Lidls nya butik. Bussen tar dig bekvämt till Kungsängen centrum där pendeltåget mot Bålsta och Stockholm central trafikerar. Tågresan till centralen tar ca 27 minuter. Har du bil? Då tar du dig snabbt ut på E18. Dessutom ges möjlighet att hyra en p-plats i garaget eller en utomhusplats runt huset. Njuter du av vacker natur, bad, båtliv, skridskor, hästar och golf? Ja, då har du kommit rätt! Välkommen till en underbar bostad och område att trivas i!

 • Balkong
 • Hiss
Magna Sunnerdahls väg 2, Säbyholm, Upplands-Bro kommun
 • Sön 8 okt kl 13:00

Magna Sunnerdahls väg 2

Lägenhet
Säbyholm, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
3 150 000 kr
101 m²
4 rum
vån 1/2
5 942 kr/mån
31 188 kr/m²

Visning i samband med Säbyholms höstmarknad. Förutom varor från lokala producenter och ponnyridning så kommer det finnas foodtrucks och annan matförsäljning så passa på att ta en lunch eller fika efter visningen och bekanta er med området. Välkommen till anrika Säbyholm och det vackra sekelskifteshuset Bränna där modernt och bekvämt möter sekelskiftesromantik! Huset totalrenoverades 2015 så den här ljusa bostaden om hela 101 kvm är i nyskick men med bevarad sekelskiftscharm som återspeglas i de vackra detaljerna. Generös takhöjd, stora spröjsade fönster, rikligt med ljusinsläpp och vackra listverk ger ett harmoniskt intryck och minner om svunna tider. Till lägenheten hör både parkeringsplats och en egen uteplats, utöver föreningens gemensamma. Idag har bostaden 2 sovrum, matsal och ett stort sällskapsrum med eldstad och utsikt mot den pampiga äppellunden. Med enkla medel kan rummet delas av för ytterligare ett sovrum. Genomgående fina ekparkettgolv, målade väggar och fönster med spröjs i tre väderstreck mot den vackra naturen. Fullt utrustat kök med diskmaskin, spishäll, fläkt, inbyggdnadsugn, inbyggnadsmicro samt kyl/frys. Nylackade köksluckor i en snygg blå ton med ekbänkar och vitt kakel. Det är verkligen som en tidsresa att komma till Säbyholm med anor som sträcker sig till 1300-talet. Området med hela 23 hektar traditionsrik parkmiljö med slingrande vägar, skogbeklädda höjder, vackra trädgårdar och flera hundra äppelträd i äppellundarna. Området sprudlar av klorofyll och växtlighet som sköts av områdets trädgårdsmästare. Här får man det bästa av två världar med den lantliga idyllen intill Mälaren och ändå bara 30 minuter från City. I avgiften ingår vatten, sophantering och samfällighetsavgift samt parkeringsplats. Brf Säbyholm 4 är en välskött förening och när man totalrenoverade byggnaden försågs den med likväl bergvärme som FTX-ventilation. Förskola finns i området och Bro centrum nås med en kort biltur alt. med buss där hållplatsen nås ett par raska steg. I närheten finns bl.a. vårdcentral, mataffärer, apotek, bensinmack, bibliotek, skolor, förskolor och simhall samt restauranger. Lugna och naturnära Säbyholm är verkligen ett litet paradis med egen badplats och närhet till bl.a. högklassiga golfbanor, galoppbana och kommunikationer m.m. Stockholm City finns på behagligt pendlingsavstånd!

 • Plus
 • Uteplats
Trombonstigen 11, Brunna, Upplands-Bro kommun

Trombonstigen 11

Lägenhet
Brunna, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
1 795 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2
5 469 kr/mån
21 118 kr/m²

Endast bokade visningar. Kontakta mäklaren vid intresse! Härlig och rymlig 3:a i en bra förening belägen i ett familjevänligt område. Lägenheten har genomgående vita väggar, golv i parkett förutom i ena sovrummet och klädkammaren, bra förvaringsmöjligheter och ett fräscht helkaklat badrum med tvätt- och torkmaskin. Lägenheten har förutom 2 bra sovrum även en rejäl klädkammare som skulle kunna nyttjas som kontor om så önskas. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum tillför en härlig sällskapsyta. I direkt närhet finns tvättstuga, lekplats, skolor, förskolor, samlingslokal och på bekvämt avstånd finns parkering, idrottsplats, skola, förskola, stormarknader, golfbana och buss till Kungsängens centrum. Området är omgivet av natur och är känt för sina grönområden och parker, vilket ger dig gott om möjligheter till friluftsliv och avkoppling. du kan ta långa cykelturer, picknicka med familjen eller bara njuta av den vackra naturen runt omkring dig Vill man hyra en av de 180 parkeringsplatserna kostar det från 120 kr/mån. * Externt förråd * Inre reparationsfond: 17 176 kr Anmäl dig för visningstid, så ses vi på Trombonstigen 11!

 • Balkong
 • Hiss
Husbytorpsvägen 24a, Bro Mälarstad, Upplands-Bro kommun

Husbytorpsvägen 24a

Radhus
Bro Mälarstad, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
3 895 000 kr
110 m²
4 rum
4 996 kr/mån
35 409 kr/m²

Nybyggt och mycket påkostat parhus i bostadsrättsform! Energisnålt boende med under 8000 kW/h i årsförbrukning! Mycket hemtrevligt och pedantskött hus med platsbyggt kök i teak, platsbyggda garderober, dubbla, helkaklade badrum och 3 sovrum samt klädkammare i övre plan. Inhägnad, plan tomt med vacker utsikt. Vattenburen uppvärmning via fråluftsvärmepump (golvvärme i entréplan och radiatorer i övre plan). Uppfart med plats för 2 bilar och extern förråd i anslutning. Med detta parhus i bostadsrättsform slipper du betala lagfart, pantbrev och fastighetsskatt.

 • Plus
Hjärtstensvägen 11, Brunna Park, Upplands-Bro kommun

Hjärtstensvägen 11

Lägenhet
Brunna Park, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
1 795 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 1/6
3 318 kr/mån
37 010 kr/m²

Välkomna till en smart planerad 2:a med det bästa läget och uteplats i markplan! Bostaden är belägen på hörnet med ljusinsläpp från två håll och den soliga uteplatsen i sydväst. Framför uteplatsen ligger ett cykelförråd vilket innebär att man varken störs av insyn eller av bilvägen. Kök och vardagsrum i öppen planlösning som ligger fritt utan grannar. Bostaden ligger alldeles intill den nya handelsplatsen samt har gång- och cykelavstånd till vacker natur och sjöarna Örnäs och Lillsjön. Är intresset golf, ridning, båtåkning, svampplockning, friluftsliv eller skridskoåkning finns fina möjligheter för det i kommunen. Närhet till E18 mot Stockholm och Bålsta/Enköping. Önskas kommunala medel erbjuds buss från området till Kungsängen centrum där pendeltåg mot Stockholm och Bålsta trafikerar. Resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter och tågen går i kvartstrafik. Förråd finns till varje lägenhet, cykelförråd finns. Matbutik finns runt hörnet.

 • Plus
 • Hiss
Femstenavägen 11 4tr, Norrboda, Upplands-Bro kommun

Femstenavägen 11 4tr

Lägenhet
Norrboda, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
2 395 000 kr
65,4 m²
3 rum
vån 4/6
4 037 kr/mån
36 621 kr/m²

Accepterat pris! Nu finns chansen att förvärva en superfin bostad i ett trivsamt område! När ni kliver in genom dörren möts ni av ett klinkergolv, perfekt när man kommer in med blöta skor. Hallen är ommålad i en modern kulör och sträcker sig vidare mot sovrum och vardagsrum. Från hallen når ni också bostadens stilrena badrum, här finns klinker på golvet och kakel på väggarna. Badrummet erbjuder också dusch med glasväggar, kombimaskin (tvätt och tork), wc, golvvärme, handfat med kommod och handdukstork. Vägg i vägg med badrummet ligger bostadens ena sovrum. Ett stort rum med skjutdörrsgarderober och en härlig blå/grå kulör på väggarna. Bostadens kök har öppen planlösning mot vardagsrummet. Här erbjuds härliga sällskapsytor med ett snyggt ljust parkettgolv som inte är standard i dessa typer av lägenheter. Köket går i vitt och har integrerade vitvaror. Längst med hela fönsterpartiet i köket & vardagsrummet sträcker sig gardinskenor. Vardagsrummet har en given plats för soffa och tv, härifrån når ni också bostadens inglasade balkong i insynsskyddat läge. Balkongen har en lummig utsikt mot trädkronorna och ger gott om plats för ett större möblemang. Ett extra plus i kanten med just detta läge är att det inte ligger någon balkong direkt bredvid vilket det vanligtvis gör i området. Från vardagsrummet når ni också bostadens andra sovrum, eller kontor om så önskas. Till lägenheten medföljer ett förråd som finns på källarplan. Garage nås från trapphuset och parkeringsplatser finns utanför längs med byggnaden. Den här bostaden kan lova dig en mix av stora utrymmen, snygga detaljer och smakfull inredning. Här kan du skapa ett harmoniskt hem som förenar trevnad och finess på bästa möjliga sätt. Söker du ett lugnt och barnvänligt boende med närhet till natur, idrottsplats, handelsområde och mycket annat är detta något för dig. Välkommen till ditt nya drömboende! Närhet till E18 med god förbindelse till både Stockholm och mot Enköpingshållet. Bussförbindelser mot Brunna och Kungsängen centrum. Pendeltågsresan till Stockholm central från Kungsängen station tar ca 27 minuter. Gångavstånd till den nya handelsplatsen där du finner bland annat Stora Coop, Biltema, Mc-Donalds, Apotek och Byggmax.

 • Balkong
 • Hiss
Kokillbacken 1, 1tr, Kungsängen centrum, Upplands-Bro kommun

Kokillbacken 1, 1tr

Lägenhet
Kungsängen centrum, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
2 695 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/6
4 285 kr/mån
39 632 kr/m²

Välplanerad 3:a byggd 2020 med hög klass på material och inredning! Omtyckt HSB förening med ca 1 minuts gångavstånd till Kungsängen station och tågresan till Stockholm City tar ca 25 minuter. I Kungsängens centrum finns bland annat matbutiker, apotek, gym, restauranger, fiskhandlare, konditori och du tar dig lätt ut i naturen. Strandvägsområdet ligger precis nedanför, där det finns både badplats och båthamn. Genomgående parkettgolv i hela lägenheten, helkaklat badrum, modernt kök med vitvaror i rostfritt, 2 fullstora sovrum varav det ena med skjutdörrsgarderob samt en stor balkong i västerläge.

 • Balkong
 • Hiss
Rankhusvägen 48B, Gamla Kungsängen, Upplands-Bro kommun

Rankhusvägen 48B

Villa
Gamla Kungsängen, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
4 750 000 kr
101 + 54 m²
7 rum
773 m² tomt

Endast bokade visningar. Kontakta mäklaren vid intresse! Välkommen till detta unika timmerhus med uthyrningsdel och närhet till pendeltåg, beläget i det populära området Gamla Kungsängen! Här får du verkligen det bästa av 2 världar - en vacker och charmig bostad i 3 plan, med en uthyrningsdel i källaren som ger dig en möjlighet att tjäna en extra krona. Huset är fullt av karaktär och har bevarat sin rustika charm med två vackra kakelugnar som ger en mysig atmosfär under kalla vinterkvällar. Här kan du sitta framför elden och njuta av lugnet och värmen. Trädgården är en riktig pärla med en mängd olika träd och buskar som skapar en fridfull och avkopplande miljö. Här kan du njuta av att sitta under träden och koppla av med en bra bok eller kanske ha en trädgårdsfest med vänner och familj. I trädgården finner du äppelträd, päronträd, plommonträd, fläderbuskar, blåbärsbuskar, hallonbuskar, krusbär, körsbärsträd och jordgubbar. Området runt huset är mycket attraktivt med närhet till Kungsängens centrum, pendeltågsstation, vacker natur och utmärkta möjligheter till friluftsliv. Du kan ta långa promenader i skogen eller cykla längst de pittoreska vägarna. I Centrum finns kommunala trafikförbindelser, matbutiker, apotek, gym, restauranger, fiskhandlare, konditori, bibliotek m.m. Tåget tar dig till Stockholms city på 25 minuter. Du finner även Mälaren en kort promenad bort. Missa inte chansen att äga detta underbara hem och njuta av allt det har att erbjuda!

Melofonstigen 9, 1 tr, Södra Brunna, Upplands-Bro kommun

Melofonstigen 9, 1 tr

Lägenhet
Södra Brunna, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
1 800 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 121 kr/mån
27 481 kr/m²

**Nytt accepterat pris, först till kvarn!** Hör av dig för att inte missa chansen! Stor totalrenoverad 2:a i låghusen i södra Brunna! Den smakfulla renoveringen har skett mellan 2022-2023 och bostaden består av ett rymligt sovrum samt stor praktisk hall med klädkammare. Nytt, stilrent helkaklat duschrum i sobra färger och ett klanderfritt nytt kök med moderna detaljer. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet som bjuder rofylld utsikt mot skogen bakom huset. Nytt tröskelfritt laminatgolv pryder lägenheten och väggarna är vitmålade. I väster ligger balkongen med vy över innergården. Här ges alltså chansen att förvärva en bostad som andas nyproduktion men i en stabil förening med god ekonomi (belåning om 4698 kr enl. årsredovisning från 2021). Föreningen har dessutom bytt fönster och altan-/balkongdörrar 2018. På bekvämt avstånd finns parkering, idrottsplats, skola, förskola, stormarknader, golfbana och buss till Kungsängen centrum. För dig som gillar motionsspår och längdskidåkning eller bara promenader i vacker natur finns Gröna dalen med omnejd strax intill. Kvartstrafik med pendeltåget till Stockholm City från Kungsängens station varifrån resan tar ca. 28 minuter. Anmäl ditt intresse på hemsidan redan idag!

 • Plus
 • Balkong
Kokillbacken 6, 2 tr, Centrum, Upplands-Bro kommun

Kokillbacken 6, 2 tr

Lägenhet
Centrum, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
2 895 000 kr
82,5 m²
3 rum
5 422 kr/mån
35 091 kr/m²

Mycket fin 3a i nyskick vid pendeln, med hög standard och likväl balkong som uteplats. Tilltalande läge med vatten, natur och bra kommunikationer i direkt närhet. Den smart planerade och relativt nya lägenheten har genomgående ljusa väggar och ett modernt vitlaserat ekgolv. Stilrent kök från Ballingslöv med vita skåpluckor och vitt kakel som kontrasterar den mörkgrå bänkskivan. Maskinparken består av induktionshäll, integrerad diskmaskin, rostfri kyl, frys och inbyggnadsugn samt mikro. Det helkaklade badrummet inkluderar både tvättmaskin och torktumlare och en praktisk arbetsbänk samt överskåp. Lägenheten ligger intill pendeltågstationen i Kungsängen Centrum och tåget tar bara 25 minuter till Odenplan. Dessutom bekvämligheter såsom butiker, restauranger, systembolag i omedelbar närhet. Några hundra meter bort finns även båtklubb och badplats. Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa chansen!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Visthusgatan 3, Stationslunden, Bålsta, Håbo kommun

Visthusgatan 3

Lägenhet
Stationslunden, Bålsta, Håbo kommun
Mäklarhuset Kungsängen
3 150 000 kr
119 m²
4 rum
7 685 kr/mån
26 471 kr/m²

Önskas privatvisning? Kontakta mäklaren på 070-611 99 51 alt. [email protected] Denna 4:a (3 + 1 rum och kök) erbjuder flera möjligheter! Vill du nyttja 1:an som master bedroom för en privat oas med egen balkong? Eller har du behov av ett generationsboende med en ungdom som är på väg att flytta ut? Har du äldre föräldrar som behöver din närhet? Eller vill du hyra ut och få in hela månadsavgiften medan du bor i 3:an? Ja, möjligheterna är många och du väljer det som passar bäst för dig! Föreningen accepterar fri andrahandsuthyrning! 1:an är utrustad med ett helkaklat duschrum, kök, hall och ett rymligt sov/vardagsrum med utgång till en egen balkong om 5 kvm. 3:an har en 2 st. sovrum, 2 st klädkammare, helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Marbodal-kök och vardagsrum med klassiska färger i vitt och grått. Kyl, frys och diskmaskin har integrerade luckor. Från vardagsrummet når du balkongen i ett högt fint läge i sydväst. *Föreningen accepterar juridisk person *Uthyrningsdel *2 balkonger i söderläge *Externt förråd

 • Plus
 • Hiss
Berberisvägen 49, Rosenängarna, Upplands-Bro kommun

Berberisvägen 49

Radhus
Rosenängarna, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
2 795 000 kr
112 m²
4 rum
6 315 kr/mån
24 955 kr/m²

Trivsamt radhus i två plan i BR-form på familjevänliga Rosenängarna! Bra planlösning där övervåningen består av ett stort master bedroom med utgång till balkong, ytterligare 2 bra sovrum samt badrum. Entréplan har ett snyggt kök från 2018 med inbyggnadsugn och mikro, integrerad diskmaskin och induktionshäll. Rymligt vardagsrum med utgång till uteplats under tak i västerläge med eftermiddags- och kvällssol, samt duschrum, tvättstuga och ett förråd under trappen. Fiber är indraget i huset och i carporten finns elbilsladdare. Mycket trevligt och uppskattat område, god gemenskap i föreningen. Rejält förråd i anslutning till entrén. Parkering i låsbar carport ingår i avgiften. Goda kommunikationer med pendeltåg som tar ca 30 min till Stockholm Central. Busshållplats med bl.a. direktbuss till Kista finns på ett par minuters gångavstånd. Mycket barnvänligt område nära skola, förskola, natur, golfbanor och bad i Lejondalssjön. Carportplats ingår i avgiften. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen!

 • Plus
 • Balkong

Visar 1 - 25 av 29