Mäklare William Stenberg

William Stenberg

Om mig

William har varit framgångsrik mäklare sedan år 2018 och är specialiserad på bostäder i Upplands-Bro & Kallhäll. Han är dessutom själv bosatt i området vilket ger en god lokalkännedom. Som fastighetsmäklare är William driven, engagerad, professionell, målmedveten och med sin långa erfarenhet erbjuder han kunden såväl högsta kvalitet som trygghet. Varmt välkommen att kontakta William redan idag!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sigrids väg 27, null, Upplands-Bro kommun

Sigrids väg 27

Lägenhet
Upplands-Bro kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 050 000 kr
75 m²
3 rum
5 695 kr/mån
40 667 kr/m²

Erbjudande - Avgiftsfritt i 3 år! Fin trerummare om 75 kvm med perfekt läge högst upp i huset på hörnet. Balkong och ljusinsläpp från tre håll. Välplanerad planlösning och en köksdesign som är specifik för just detta våningsplan. Här får du en unik design av fräscha köksluckor, stilfullt kakel, moderna beslag och slitstarka bänkskivor. Dessutom har du naturen runt hörnet och pendeln på promenadavstånd, du är i Stockholm på knappa halvtimmen. Skriv avtal nu och flytta in redan våren 2024! Det växer så det knakar i Bro och Brf Odlingslunden är den första grogrunden i den hållbara resa vi kallar Bro Trädgårdsstad. Här växer en ny stadsdel upp i Upplands-Bro. En stadsdel med fokus på livskvalitet natur och välmående. Har du gröna fingrar som kliar finns här en gemensam odling du kan påta i vattna på och skörda från. Samtidigt är Brf Odlingslunden nära pendeltågsstation som tar dig vidare mot nya resmål. När golfsäsongen kommer 2024 har du nära till golfbanorna Bro Bålsta golfklubb och Bro Hof. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser. Varmt välkommen på visning i vår visningslägenhet på Unnas väg 4. Kontakta vår mäklare på Mäklarhuset för att boka visning: 08-58171530.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Sigrids väg 27, null, Upplands-Bro kommun

Sigrids väg 27

Lägenhet
Upplands-Bro kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 145 000 kr
49 m²
2 rum
4 308 kr/mån
43 776 kr/m²

Avgiftsrabatt i tre år och inflyttning våren 2024. Två rum och kök på 49 kvm med mycket trevlig planlösning och balkong mot gården samt en köksdesign som är specifik för just detta våningsplan. Här får du en unik design av fräscha köksluckor, stilfullt kakel, moderna beslag och slitstarka bänkskivor. Dessutom har du naturen runt hörnet och pendeln på promenadavstånd, du är i Stockholm på knappa halvtimmen. Skriv avtal nu och flytta in redan våren 2024! Det växer så det knakar i Bro och Brf Odlingslunden är den första grogrunden i den hållbara resa vi kallar Bro Trädgårdsstad. Här växer en ny stadsdel upp i Upplands-Bro. En stadsdel med fokus på livskvalitet natur och välmående. Har du gröna fingrar som kliar finns här en gemensam odling du kan påta i vattna på och skörda från. Samtidigt är Brf Odlingslunden nära pendeltågsstation som tar dig vidare mot nya resmål. När golfsäsongen kommer 2024 har du nära till golfbanorna Bro Bålsta golfklubb och Bro Hof. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser. Varmt välkommen på visning i vår visningslägenhet på Unnas väg 4. Kontakta vår mäklare på Mäklarhuset för att boka visning: 08-58171530.

 • Nyproduktion
 • Mars 2024
 • Balkong
 • Hiss
Brf Odlingslunden, null, Upplands-Bro kommun
 • 20 lediga bostäder

Brf Odlingslunden

Lägenhet
Upplands-Bro kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 1 760 000 kr
39-92 m²
1-4 rum
3 649 kr/mån

Avgiftsrabatt i 3 år. Kontakta mäklaren för mer info och skriv ditt kontrakt. Inflyttning är redan våren 2024. Vi erbjuder flexibla ettor till fyror i Bro med naturen precis runt hörnet. Här kan du antingen välja att odla ditt trädgårdsintresse eller bara gro ett gott liv. Med pendeln inom promenadavstånd är du dessutom i Stockholm på knappa halvtimmen.

 • Nybyggnadsprojekt
Femstenavägen 11 4tr, Norrboda, Upplands-Bro kommun

Femstenavägen 11 4tr

Lägenhet
Norrboda, Upplands-Bro kommun
Mäklarhuset Kungsängen
2 195 000 kr
65,4 m²
3 rum
vån 4/6
4 037 kr/mån
33 563 kr/m²

En av Norrbodas finaste 3or! Nu finns chansen att förvärva en superfin bostad i ett trivsamt område! När ni kliver in genom dörren möts ni av ett klinkergolv, perfekt när man kommer in med blöta skor. Hallen är ommålad i en modern kulör och sträcker sig vidare mot sovrum och vardagsrum. Från hallen når ni också bostadens stilrena badrum, här finns klinker på golvet och kakel på väggarna. Badrummet erbjuder också dusch med glasväggar, kombimaskin (tvätt och tork), wc, golvvärme, handfat med kommod och handdukstork. Vägg i vägg med badrummet ligger bostadens ena sovrum. Ett stort rum med skjutdörrsgarderober och en härlig blå/grå kulör på väggarna. Bostadens kök har öppen planlösning mot vardagsrummet. Här erbjuds härliga sällskapsytor med ett snyggt ljust parkettgolv som inte är standard i dessa typer av lägenheter. Köket går i vitt och har integrerade vitvaror. Längst med hela fönsterpartiet i köket & vardagsrummet sträcker sig gardinskenor. Vardagsrummet har en given plats för soffa och tv, härifrån når ni också bostadens inglasade balkong i insynsskyddat läge. Balkongen har en lummig utsikt mot trädkronorna och ger gott om plats för ett större möblemang. Ett extra plus i kanten med just detta läge är att det inte ligger någon balkong direkt bredvid vilket det vanligtvis gör i området. Från vardagsrummet når ni också bostadens andra sovrum, eller kontor om så önskas. Till lägenheten medföljer ett förråd som finns på källarplan. Garage nås från trapphuset och parkeringsplatser finns utanför längs med byggnaden. Den här bostaden kan lova dig en mix av stora utrymmen, snygga detaljer och smakfull inredning. Här kan du skapa ett harmoniskt hem som förenar trevnad och finess på bästa möjliga sätt. Söker du ett lugnt och barnvänligt boende med närhet till natur, idrottsplats, handelsområde och mycket annat är detta något för dig. Välkommen till ditt nya drömboende! Närhet till E18 med god förbindelse till både Stockholm och mot Enköpingshållet. Bussförbindelser mot Brunna och Kungsängen centrum. Pendeltågsresan till Stockholm central från Kungsängen station tar ca 27 minuter. Gångavstånd till den nya handelsplatsen där du finner bland annat Stora Coop, Biltema, Mc-Donalds, Apotek och Byggmax.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 4