Mäklare Maja Roberg

Maja Roberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Blystigen 15C, Galgberget, Falu kommun

Blystigen 15C

Lägenhet
Galgberget, Falu kommun
Mäklarhuset Leksand/Rättvik
1 670 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/2
5 182 kr/mån
24 559 kr/m²

VÄLKOMMEN TILL BLYSTIGEN 15C Här erbjuds möjligheten att förvärva en hemtrevlig trerumslägenhet på familjevänliga Galgberget! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
Vikavägen 173, null, Falu kommun
Vikavägen 173, null, Falu kommun, bild 2
Vikavägen 173, null, Falu kommun, bild 3

Vikavägen 173

Villa
Falu kommun
Mäklarhuset Leksand/Rättvik
6 995 000 kr
176 m²
7 rum
3 778 m² tomt

Vänligen kontakta oss för visning! Varmt välkommen till Vikavägen 173 Här erbjuds unik möjlighet att förvärva en Enplansvilla med Sjönära Läge i Attraktiva Vika! Villan erbjuder en boarea om 176 kvm och mycket välplanerad planlösning fördelat på sju rum och kök. Med öppna ytor, generöst ljusinsläpp och en takhöjd om 4 meter i kök och vardagsrum skapas en inbjudande atmosfär för plats för umgänge och gemenskap. Köket är utformat för den matlagningsintresserade. Med tilltagna arbetsytor, mycket förvaringsutrymmen och en köksö med spishäll gör det lätt att umgås med gäster eller familj medan man lagar mat. Matplatsen erbjuder utsikt i två väderstreck där man skymtar sjön Runn åt väst och Vikasjön med dess storslagna karaktär åt öst. Huset rymmer fem sovrum varav ett master bedroom med eget badrum med relax och bastu. Från huvudsovrummet finns egen utgång till baksidan med enastående utsikt över Vikasjön. Härifrån kan ni promenera ner till stranden i badrock för ett morgondopp, för att sedan sätta er vid uteplatsen och avnjuta dagens första kopp kaffe medan ni möter morgonens solstrålar och startar dagen. Den stora trädgårdens vackra miljö bjuder på flertalet fruktträd och bärbuskar. Härliga gräsytor bereder ut sig och ger gott om utrymme för trädgårdsentusiasten att plantera och odla. För de andra finns det gott om plats att bara slappna av i en hängmatta, njuta av omgivningen eller svalka kroppen i sjön under sommarens soliga dagar. Tomten utlovar flera sociala umgängesytor som enkelt blir en central och utmärkt plats att samla hela familjen. I Vika finns allt som gör vardagslivet enklare; förskola och grundskola upp till årskurs 6, bibliotek, närlivs och restaurang. Rikt friluftsliv och motionsmöjligheter med elljusspår, aktivitetsfält med hinderbana, beachvolleybollplan, bouleplan, skateramp, discgolfbana, plogade isbanor under vinterhalvåret på Vikasjön och Kyrkbytjärn. Badplats med badbrygga och hopptorn. Närhet till svamp- och bärskogar. Aktivt och lättillgängligt sjöliv med officiellt stopp för båtevenemanget poker Runn. Vika är belägen ca 20 kilometer från både Falun och Borlänge. Detta boende är något utöver det vanliga och behövs upplevas på plats. Varmt välkommen hem! Är du intresserad ? Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Maja Roberg 070-644 48 61 för mer information!

  • Premium
Forssa Gränd 3, Forssa, Borlänge kommun

Forssa Gränd 3

Lägenhet
Forssa, Borlänge kommun
Mäklarhuset Leksand/Rättvik
650 000 kr
43 m²
1 rum
vån 4/4
3 833 kr/mån
15 116 kr/m²

NYTT LÄGRE PRIS! VÄLKOMMEN TILL FORSSA GRÄND 3 Här presenteras en trevlig bostadsrätt om 43 kvm i Forssa. Bo bekvämt högst upp i huset med hiss och ett förråd på samma våningsplan som lägenheten. Välskött förening och närhet till alla bekvämligheter som gör vardagslivet lättare! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss
Sveagatan 23, Haga/Britsarvet, Falu kommun

Sveagatan 23

Lägenhet
Haga/Britsarvet, Falu kommun
Mäklarhuset Leksand/Rättvik
1 050 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
2 912 kr/mån
26 923 kr/m²

VÄLKOMMEN TILL SVEAGATAN 23 Nu finns möjligheten att förvärva denna charmiga vindsvåning om 39 kvm med snedtak och stora takfönster i Haga/Britsarvet. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Västra Tvillingvägen 11, Daglöstäkten, Falu kommun
Västra Tvillingvägen 11, Daglöstäkten, Falu kommun, bild 2
Västra Tvillingvägen 11, Daglöstäkten, Falu kommun, bild 3

Västra Tvillingvägen 11

Villa
Daglöstäkten, Falu kommun
Mäklarhuset Leksand/Rättvik
5 595 000 kr
145 + 62 m²
6 rum
710 m² tomt

Vänligen kontakta oss för visning! Varmt välkommen till Västra Tvillingvägen 11 Här erbjuds möjligheten att förvärva ett 2-plans hus med källare i trevliga Daglöstäkten! På villans entréplan finnes uterum/hall, kök med intilliggande middagsrum, rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och WC. Övre plan har ett badrum och tre sovrum i bra storlek varav ena har egen balkong. Källarplan har tvättstuga, relax med bastu och dusch, pannrum, mat- och vinkällare och bra med förvaringsutrymmen. Vid entrén finns ett rejält tilltagen altan där det finns grillplats, vindskyddad matplats och ett stort parasoll man gärna sitter under en varm sommardag. Bilen parkerar du bekvämt i garaget som har elektrisk port och de finns även gott om plats för flera bilar parkerade på den grusade uppfarten. Fastigheten är en hörntomt som omsluts av tujahäck och längst tomtgränsen ligger slinga för robotgräsklippare nedgräv. Det här är ett energieffektivt hus med både bergvärme och solcellsanläggning installerat. Här bor ni i lugnt villakvarter med gångavstånd till för- och grundskola, sköna promenadstråk och Falu Gruva. Närhet till stadskärnan med dess butiker, restauranger, caféer, Falu lasarett, Högskolan Dalarna samt kommunikationer vid knutpunkten och resecentrum. Är du intresserad ? Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Maja Roberg 070-644 48 61 för mer information!

  • Premium
Hagmarksgatan 32, null, Hofors kommun

Hagmarksgatan 32

Radhus
Hofors kommun
Mäklarhuset Leksand/Rättvik
1 595 000 kr
165 m²
7 rum
903 m² tomt

NYTT LÄGRE PRIS! Kedjehus i barnvänligt område där hela familjen får plats! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Visar alla 6