Mäklare Ella Lövestedt

Ella Lövestedt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Dröjabacken 47, Ekeby-Almby, Örebro kommun
  • Mån 13 feb kl 17:00

Dröjabacken 47

Radhus
Ekeby-Almby, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro

2 995 000 kr

122 m²

5 rum

5 990 kr/mån

24 549 kr/m²

Beläget i vackra och lugna Ekeby-Almby finns nu detta kedjehus om 5 rok till salu. Här kommer du in till en inbjudande hall med ingång till tvättstuga och ett helkaklat badrum med dusch. Praktiskt kök av märket HTH med vita skåpsluckor och rostfria vitvaror av märket Siemens. Från vardagsrummet kommer du ut till det inglasade uterummet (2021) som förlänger vår och höst. Vidare finns trädgården som bjuder på underbar förmiddagssol! På ovanvåningen finns 4 sovrum (ett av dem kan byggas om till ett tv-rum), här finns även ett badrum med badkar och en klädkammare. Här får du fin utsikt mot skogen och bra ljusinsläpp från flera väderstreck! På tomten finns även en carport och ett förråd. Perfekt boende för barnfamiljen som letar efter ett lättskött boende med villakänsla. I Ekeby-Almby finns Förskolan Heimdal och friskolan Fyren för årskurs F-6. Länstrafikens buss 721 går in till Örebro, det går även utmärkt att cykla in till längs cykelbanan som löper efter Hjälmarvägen (väg 207). Det finns många fina och utmärkta naturområden i Ekeby-Almby, Kärleksstigen längs Hjälmaren som leder ner till naturreservatet Ekeby Dreve. Här finns också naturreservatet Ekeby Ekhage som just är känd för sina vackra ekar och vårblomster! Vid småbåtshamnen finns det under sommartid ett café och längs gamla Hjälmarvägen finns en pizzeria. Från Ekeby-Almby är det ca. 6 km in till Ica Maxi Universitetet och ca. 7 km till Almbyplan med Willys, Blomsterlandet, restauranger och Friskis och Svettis. En bostad som måste ses, hjärtligt välkommen på visning!

  • Plus
Porfyrvägen 12, Lundby, Örebro kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Porfyrvägen 12

Villa
Lundby, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro

3 195 000 kr

102 m²

7 rum

518 m² tomt

Välkommen till denna friköpta enplansvilla med källare i hörnläge med dubbelgarage i Lundby! Huset är på 102 + 102 kvm och innehar hela fem sovrum. Entréplanet består av en välkomnande hall, större badrum med bubbelbadkar och en enskild wc. Vidare in finns tre sovrum i fil. Ballingslöv-kök med alla bekväma vitvaror samt plats för matbord. Utgång till stenlagd uteplats där man kan avnjuta sitt kaffe i morgonsolen! Stort vardagsrum med en avskild del för kontor. En trappa ner i källarplanet finns två sovrum och en gillestuga. Enskild wc och dusch samt bastu och tvättstuga. Här får hela familjen plats! I anslutning till groventrén finns stort förvaringsutrymme och garderober. Utgång till uteplats under tak och trädgårdstomt i hörnläge med plommonträd, krusbär- vinbär- och hallonbuskar. Bergvärme för förmånliga driftskostnader som installerades 2015. Fiber är påkopplat! Ny elcentral och jordfelsbrytare installerades 2007. Huset är besiktigat och energideklarerat! Familjevänligt område med både barnfamiljer och pensionärer, flertalet förskolor samt Lundbyskolan med förskoleklass- årskurs 6 ligger bara ett stenkast från huset. Flera stora matbutiker, systembolag, apotek och bensinstation finns vid Eurostop. Hjärtligt välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

ALMBY 11:352, Mark, Örebro kommun

ALMBY 11:352

Tomt
Mark, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro

1 500 000 kr

1 700 m² tomt

Nu får du chansen att bygga din drömvilla i vackra och fridfulla Mark! Fastigheten omfattas inte av kommunens detaljplan, positivt förhandsbesked för byggnation av enfamiljshus. El och fiber finns i gatan och går att koppla på. I området finns idag kommunalt vatten och avlopp via en samfällighet! Köparen får rätt att anlägga anslutande väg. Du behöver inte betala någon fastighetsavgift de första 15 åren för nybyggda småhus. Fastigheten är under förrättning, byggnation kan påbörjas direkt efter tillträdet. Här bor du med naturreservat som närmsta granne på återvändsgata. Du når med enkelhet löpspår och vackra promenadstråk precis utanför huset som går bort till Ässkogstorp och Ljungstugan. 3 km till skola och förskola, 10 minuter till b.la. stora matbutiker, gym och apotek. 15 minuter till Örebro city!

Visar alla 3