Mäklare Jonas Johansson

Jonas Johansson

Om mig

Hej! Som du säkert redan vet så heter jag Jonas Johansson och jobbar på Mäklarhuset i Oskarshamn. I min roll som fastighetsmäklare är jag ambitiös och strävar alltid efter att en av dina största affärer i livet ska bli den bästa! Jag älskar att hjälpa mina kunder och vill vara den du kan lita på! Jag guidar dig igenom en trygg och lyckad bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ålgränd 6, Centrum, Oskarshamns kommun

Ålgränd 6

Villa
Centrum, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
2 785 000 kr
33 + 82 m²
5 rum
360 m² tomt

Nu har vi äran att presentera en unik möjlighet att förvärva denna ” Lotta på Bråkmakargatan idyll” mitt i centrala delarna i Oskarshamn. Denna villa går tillbaka ända till 1738! Ja du läste rätt, detta är en av Oskarshamns äldsta byggnader som nu är till salu. Tack vare åldern på huset så är takhöjden strax under 190 cm vilket innebär att den taxerade boytan är knappa 8 kvm. Men med vardagsrummets utbyggnad 2004 och en arealmätning av föregående ägare så är en mer korrekt boyta ca 33 kvm och en biyta på ca 82 kvm. Till fastigheten har du en förrådslänga med bastu och ett stort isolerat förråd. Du har även ett gästhus där det nu finns ett sovrum och ett eget badrum, perfekt när du har besök eller vill jobba hemifrån ostört. På gästhuset så finns det även en påbyggd trädgårdsbod för extra förvaring. Det välskötta huset och fastigheten har många unika guldkorn, två av dem är punschverandan och de fina kakelugnarna. En annan är möjligheten att vara mitt i centrum men ändå ha sin ostörda oas på framsidan som har bra med insynsskydd och skydd mot väder. Villan ligger på en lugn och avskild gata med bara enstaka minut till allt som centrum har att erbjuda. Söker du ett unikt boende som ingen annan har? Vill du bo centralt och ha närhet till allt? Då har du absolut hittat rätt! Välkommen att anmäla din plats till visningen!

  • Uteplats
Spånggatan 12, Svalliden, Oskarshamns kommun

Spånggatan 12

Villa
Svalliden, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
2 685 000 kr
132 + 106 m²
6 rum
798 m² tomt

Föreställ dig att bo i en praktisk, väl omhändertagen och påkostad villa belägen på en hörntomt. Vi är nu glada att kunna presentera en sådan bostad på Spånggatan 12 i Svalliden. Med sina 132 kvm i boarea erbjuds en bekväm livsstil för dig och din familj. Huset utstrålar charm och karaktär genom sin smakfulla inredning och sin höga kvalitet. Villan har byggts ut med en hall och ett rymligt sovrum där man även har vattenburen golvvärme. Vardagsrummet är utformat på så sätt att det blir en mysig samlingsplats med en öppen planlösning mot köket och här finns även den fina och värmande kaminen. På den härliga terrassen utanför huset kan du njuta av solen och friska luften samtidigt som du umgås med nära och kära, en perfekt plats för sommarens grillkvällar! Husets trädgård bjuder in till både odling och lek. Det inglasade uterummet bjuder in till trevliga kvällar oavsett väder och vind med både familj och vänner. Läget på Spånggatan 12 är idealiskt med närhet till allt du kan tänkas behöva såsom skolor, restaurang, grönområden och kommunikationer. Det är enkelt att ta sig till Oskarshamn centrum som erbjuder allt du behöver i vardagen. Låter det här som en villa för dig? Då ska du inte glömma att anmäla dig till visningen så att du kan uppleva denna fantastiska villa på plats!

Släthult 106, null, Mönsterås kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tor 2 maj kl 11:30

Släthult 106

Villa
Mönsterås kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
550 000 kr
57 m²
4 rum
2 517 m² tomt

Nu har du möjligheten att förvärva denna oas med adressen Släthult 106. Här kan man, med naturen som granne, finna lugnet och skapa härliga sommarminnen. Det fina bostadshuset, som genom åren har fått bra underhåll, träder fram på ett magnifikt sätt på den lummiga tomten som vi kommer fram till. Den stora trädgården inbjuder under sommarhalvåret till lek, grill och kanske till och med att skapa sin egen odlingsoas. Nära till promenadstigar/motionsslinga och sjöar där man kan andas in den ljuva naturliga luften. När vi kliver in i huset möts vi av historiens vingslag genom välbevarade detaljer som man har låtit behålla när man under åren har underhållit fastigheten. Vedspis, kakelugn, innerdörrar med fina beslag är några saker som man har bevarat under husets renoveringar. Här kan man verkligen uppnå en mysig atmosfär tillsammans med familj och vänner! Välkommen att boka din plats på visningen.

  • Plus
Stridsholmsvägen 12, Påskallavik, Oskarshamns kommun

Stridsholmsvägen 12

Villa
Påskallavik, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 350 000 kr
105 + 18 m²
4 rum
1 639 m² tomt

Den här villan har den perfekta kombinationen av charmigt och praktiskt. Vare sig du är en familj med barn eller en pensionär som vill njuta av lugnet och den vackra naturen, kommer du att älska livet på Stridsholmsvägen 12 i Påskallavik. En rymlig och tilltalande trädgård som ger dig utrymme för rekreation och avkoppling efter en lång arbetsvecka. Du kan njuta av solnedgången på din uteplats eller upptäcka den närliggande naturen och havet. Här finns alla möjligheter till att just denna villa skulle kunna bli ditt drömhem. Ett hem med en stor trädgård, bra med förvaringsmöjligheter och ett underbart läge. Denna villa är verkligen unik tack vare sitt idylliska läge och sin charmiga stil. Det är den perfekta platsen för dig som vill leva nära havet och njuta av en lugn och avkopplande livsstil. Du har bara någon minut promenad till både skola, förskola, havet och i samhället har du också livsmedelsbutik, restaurang och båthamn. Låter det som något för dig? Välkommen att anmäla din plats till visningen!

  • Uteplats
Älgstigen 46, Norrtorn, Oskarshamns kommun
  • Sön 28 apr kl 10:30
Älgstigen 46, Norrtorn, Oskarshamns kommun, bild 2
Älgstigen 46, Norrtorn, Oskarshamns kommun, bild 3

Älgstigen 46

Villa
Norrtorn, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
2 750 000 kr
155 + 49 m²
7 rum
132 m² tomt

Välkommen till denna minst sagt unika och trevliga gavelvilla på Älgstigen 46. Här erbjuds du bekvämlighet och charmen av en nyrenoverad villa som passar perfekt för den stora familjen eller för dig som behöver utrymme. Med sina 7 rum och 155 kvm i boarea, fördelat på tre våningar, finns det gott om utrymme för vardagen och även vid större sammankomster. Säljaren har gjort omfattande renoveringar på villan. Bland annat har man gjort om större delen av planlösningen på entrévåningen och övervåningen. Renoveringarna är utförda med exklusiva material vilket ger en känsla av lyx. Köket och badrummen ger ett modernt och smakfullt intryck. Huset inspirerar till gemenskap och avkoppling med sitt stora och privata altandäck som blir den perfekta platsen för umgänge. Här har du en trevlig vy över staden, skogen på baksidan och på bara 5-10 minuter har du promenerat in till Oskarshamns centrum. Söker du en smakfull och bekväm livsstil, då har du hittat rätt. Kom och upplev charmen i denna fantastiska villa! Boka din plats till visningen, välkommen hem till Älgstigen 46!

  • Premium
Dunkelidsvägen 28, Emsfors, Oskarshamns kommun

Dunkelidsvägen 28

Villa
Emsfors, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 795 000 kr
126 + 43 m²
5 rum
1 460 m² tomt

Varmt välkommen till detta välskötta hem i Emmekalv/Påskallavik. Vi möts av en härlig bred grusgång som leder upp till den välkomnande entrén via verandan. Öppna ytor i entréplanet möts vi av när vi kliver som ger härliga sällskapsutrymmen där man kan umgås och njuta av sprakande eldstäder kalla dagar. Helkaklat badrum i kombination med tvättinrättning ger en lyxig känsla, där golvvärmen smeker bara fötter skönt på morgonen. Hallen i anslutning till badrummet leder oss ut på den gemytliga altanen och vidare ut i den välskötta trädgården. På övervåningen har man fått till tre bra planerade sovrum och fina förvaringsmöjligheter. Från övervåningens hall når vi dörren som leder oss ut på den trevliga balkongen ovanför entrén. Under huset finns en källardel där man har en bra möjlighet till förvaring. På tomten finns en praktisk uthuslänga med plats för exempelvis redskap, ved, verktyg med mera. Den härliga trädgårdstomten med bra ytor för sällskapslekar, grillkvällar och barnlek härligt ansluten till den på baksidan anslutna altanen. Välkommen att boka din plats på visningen!

  • Uteplats
Kyrkogårdsgatan 12B, centrum, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kyrkogårdsgatan 12B

Lägenhet
centrum, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 085 000 kr
104 m²
4 rum
vån 3/3
6 188 kr/mån
10 433 kr/m²

Välkommen till denna unika fyrarumslägenhet på Kyrkogårdsgatan 12B, belägen mitt i centrala Oskarshamn. Lägenheten är både rymlig och ljus med hela 104 kvm i boyta att njuta av. Den unika charm som denna lägenhet besitter gör den till ett riktigt kap för den som vill ha ett rymligt boende mitt i stan. Bostaden har en fantastisk planlösning med två separata sovrum, två rymliga vardagsrum som har utgång till de två balkongerna. Här kommer du ha lätt att trivas med ett trevligt ljusinsläpp och bekvämligheter med bra förvaring i form av garderober/förråd och egen tvättmaskin och torktumlare. Lägenhetens centrala läge gör att du har tillgång till allting som Oskarshamn har att erbjuda endast en kort promenad bort. Med tanke på allt detta och mycket därtill är detta boende en unik möjlighet för att få ett rymligt boende mitt i stan. Låter det som något för dig? Då ska du absolut anmäla din plats till visningen, välkommen!

Tallvägen 11, Södertorn, Oskarshamns kommun

Tallvägen 11

Lägenhet
Södertorn, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
750 000 kr
59,8 m²
2 rum
vån 2/3
3 041 kr/mån
12 542 kr/m²

Nu kan vi presentera en tvårummare i omtyckta BRF Södertorn. Bostaden har en genomgående planlösning med bra tilltagna rum och med den insatta skjutdörrsgarderoben i hallen så finns det också bra med förvaringsmöjligheter. Söker du ett boende med en av Oskarshamns lägsta avgifter? Då ska du definitivt titta på denna bostad! Här har du 58,8 kvm boarea med fräscha ytskikt, kök och badrum. Via vardagsrummet har du också den inglasade balkongen som blir ett extrarum under tidig vår till sen höst. Låter det intressant? Då ska du absolut anmäla din plats till visningen, välkomna!

Nygränd 17B, Centralt, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Nygränd 17B

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
650 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/3
3 424 kr/mån
14 130 kr/m²

Den här lägenheten på Nygränd 17B är en perfekt kombination av charm och bekvämlighet. Här kan du njuta av en önskvärd och harmonisk livsstil samtidigt som du befinner dig mitt i smeten. Bostadens planlösning är genomgående vilket ger ett härligt naturligt ljusinsläpp samt att de snygga och stilrena ytskikten ger en hemtrevlig och harmonisk känsla. Läget är oslagbart med närhet till all tänkbar service och nöjen som Oskarshamn har att erbjuda. Här är det enkelt att ta sig till affärer, restauranger, gym och caféer. Detta är en unik möjlighet för den som söker ett centralt placerat boende i ett lugnt område. Missa inte möjligheten att uppleva denna charmiga lägenhet själv! Välkommen att anmäla dig till visningen!

Tallvägen 11, Södertorn, Oskarshamns kommun

Tallvägen 11

Lägenhet
Södertorn, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
950 000 kr
59,8 m²
2 rum
vån 3/3
3 041 kr/mån
15 886 kr/m²

Nu kan vi presentera en totalrenoverad tvårummare i omtyckta Södertorn. 2022 gjordes en omfattande renovering via ett försäkringsärende. Hela bostaden är därför omgjord och samtliga ytskikt, badrum, kök, vitvaror samt garderober är utbytta. Letar du efter ett drömboende där du bara flyttar in och börjar bo? Då har du absolut hittat rätt! Brf Södertorn är ett omtyckt område med tilltalande årskostnader och bra underhåll på deras fastigheter. Läget ligger strax utanför Oskarshamns stadskärna och du har närhet till livsmedelsbutiker, industriområdet, motionsslinga och skola. Det finns även bra förbindelser via buss. Låter detta intressant? Välkommen att boka plats på visningen!

Hantverksgatan 29C, Hantverksgatan, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hantverksgatan 29C

Lägenhet
Hantverksgatan, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
750 000 kr
59,4 m²
2 rum
vån 3/3
3 277 kr/mån
12 626 kr/m²

Nu kan vi presentera en fräsch och hemtrevlig tvårummare på Hantverksgatan 29C. Här på högsta plan har du minimal insyn och vy mot parken samt föreningens grönområde. En genomgående bostad med fräscha och ljusa ytskikt. Här finns ett bra och naturligt ljusinsläpp vilket ger en rogivande och hemtrevlig atmosfär. Under 2017 gjordes större renoveringar i bostaden då man bland annat renoverade badrummet, målade samtliga ytskikt och la in nytt golv. Är du på jakt efter en tvårummare på ett bra läge med bara några få minuter in till Oskarshamnstadskärna? Då har du kommit helt rätt, glöm inte att anmäla din plats till visningen. Välkomna till Hantverksgatan 29C!

Björnhult 11, Björnhult, Oskarshamns kommun

Björnhult 11

Villa
Björnhult, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
695 000 kr
102 + 4 m²
5 rum
850 m² tomt

Välkommen till denna naturnära villa i Björnhult. Villan ligger i nära anslutning till både bad och natur vilket innebär att du kan njuta av en aktiv och avkopplande livsstil direkt utanför dörren. Oskarshamns centrum ligger endast 15 minuter bort. Huset består av 5 rok fördelat på 102 kvm. Bra planlösning med större tilltagna rum, modernt och nyrenoverat badrum samt stilrena ytskikt. Trädgården har fått en snygg inramning av ett påkostat staket som ger en elegant touch. Det bästa av allt? Badplatsen och den vackra naturen ligger bara en kort promenad bort. Här kan du simma, fiska, vandra eller bara njuta av vardagen, en idealisk plats att skapa varaktiga minnen och upplevelser på med dina nära och kära. Denna villa i Björnhult är en utmärkt plats för att börja ett nytt kapitel i ditt liv och skapa en bekväm och önskvärd livsstil. Låter det som något för dig? Välkommen på visning!

Tallvägen 20, Södertorn, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tis 30 apr kl 16:20

Tallvägen 20

Lägenhet
Södertorn, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
825 000 kr
73,8 m²
3 rum
vån 3/4
3 617 kr/mån
11 179 kr/m²

Välkomna till Södertorn som ligger bara några få minuter från Oskarshamns stadskärna. Här har du närhet till livsmedelsbutiker, skola, restaurang, motionsslinga och industriområdet. Bostaden är en trerummare om 73,8 kvm som ligger på våning 3 av 4. Lägenheten renoverades mellan 2019-2020 då man gjorde ytskikt, garderober, kök och vitvaror samt uppdaterade badrummet med nytt möblemang och färg. Boendet har en genomgående planlösning och rummet har bra storlek och plats för de flesta möblemang. Så söker du en trerummare med bra läge och bra månadsavgift? Då ska du absolut anmäla din plats till visningen. Varmt välkomna!

  • Plus
Allévägen 11C, Centralt, Oskarshamns kommun

Allévägen 11C

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
750 000 kr
73 m²
4 rum
vån 3/3
6 307 kr/mån
10 274 kr/m²

Nu kan vi presentera denna charmiga fyrarummaren som är en ombyggd trea i centrala Oskarshamn. Med sitt omtycka läge där du har möjlighet att sätta dig på uteplatsen eller den inglasade balkongen och njuta av lugnet. Här har du bara någon enstaka minuts promenad in till stadens stadskärnan och med allt den ar att erbjuda. Bostaden har en unik och hemtrevlig planlösning med väl tilltagna rum och inbjudande entréhall, renoverat kök, stambytt badrum och inglasad balkong. Söker du en fyrarummare med centralt läge? Vill du bo högst upp utan någon över dig? Då ska du absolut anmäla din plats till visningen!

  • Uteplats
Hantverksgatan 29 A, Centralt, Oskarshamns kommun

Hantverksgatan 29 A

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 095 000 kr
76,6 m²
3 rum
vån 1/3
4 237 kr/mån
14 295 kr/m²

Välkommen till en trerummare om 76 kvm på första våningen, perfekt belägen på Hantverksgatan 29A. Här erbjuds en bostad som inte bara uppfyller dina behov utan förhoppningsvis även överträffar dina förväntningar. Inbjudande och ljus interiör välkomnar dig in i denna trivsamma bostad. Det generösa vardagsrummet bjuder in till avslappnande stunder och skapar en naturlig samlingspunkt. De stora fönstren ger en känsla av rymd och släpper in det fantastiska dagsljuset. Den stora inglasade balkongen blir en naturlig förlängning av ditt vardagsrum där det finns möjlighet att njuta av ditt morgonkaffe eller arrangera trevliga middagar med vänner och familj. Centralt beläget ligger Hantverksgatan 29A nära till stadens alla bekvämligheter samtidigt som du kan dra nytta av det gröna och lugna området runt stadsparken. Här får du det bästa av två världar - stadslivets pulserande energi och naturens fridfulla harmoni. Varmt välkommen till ditt nya hem!

Södra Korpemåla 809, Södra Korpemåla, Mönsterås kommun

Södra Korpemåla 809

Villa
Södra Korpemåla, Mönsterås kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
2 285 000 kr
127 m²
3 rum
994 m² tomt

Välkomna till ert drömhem i Södra Korpemåla! Detta kan bli din framtida oas där harmoni möter modern bekvämlighet. Denna charmiga enplansvilla, uppförd år 2008 som ett vackert timmerhus , omges av en grönskande trädgård och ligger på en återvändsgata vilket ger mer lugn och ro. Boendeyta: Stig in i en öppen atmosfär med en genomtänkt layout i hela huset. Den generösa boytan gör det enkelt att anpassa hemmet efter dina behov och önskemål. Golvvärme finns indraget i hela huset för extra komfort året runt, även om systemet för närvarande inte är påkopplat. Du har även möjlighet att ha ett till sovrum om det skulle önskas. Sällskapsytor Ett enhetligt och fullt utrustat kök utgör hjärtat av hemmet, med trevliga ytor, bra skåpförvaring och smarta detaljer. Vardagsrummet har en imponerade yta med sitt vackra burspråk som erbjuder en vy över framsidan. Här har du den imponerande täljstenskaminen och rummet blir den givna ytan för avkoppling och vardagsliv. Badrum Ett stilrent kaklat badrum i bra storlek med de bekvämligheter man önskar. Via badrummet tar du dig också till tvättstugan (som tyvärr inte finns med på bild). Trädgård Ute har du en lummig tillflyktsort med möjlighet till odling och lek. Ett fristående garage erbjuder bekväm parkering och extra förvaringsutrymme. En enskild brunn för trädgårdsbevattning är en praktisk detalj för att hålla trädgården frodig och grön. Du har också en matkällare i fint skick och en förvaringsbod/snickarbod. Södra Korpemåla är känt för sin lugna atmosfär och sin närhet till naturen och havet. Här bor du med bekvämt avstånd till Mönsterås centrum och dess service, du har även bara en kort bilfärd till Kalmar. Det är en plats där du kan njuta av det bästa av båda världar - avskildhet och närhet till samhället. Detta är en unik möjlighet att förvärva ett välbyggt hem i en idyllisk miljö. Låter det något för dig? Då ska du absolut anmäla din plats för visningen!

  • Uteplats
Tallvägen 22, Södertorn, Oskarshamns kommun

Tallvägen 22

Lägenhet
Södertorn, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
675 000 kr
48,1 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 608 kr/mån
14 033 kr/m²

Nu kan vi presentera en 1,5 rummare i omtyckta Södertorn. Bostaden har en tilltalande planlösning med en entréhall med god garderobsförvaring, renoverat badrum från 2018 och ett uppfräschat kök från 2023. Vardagsrummet har en bra yta med utgång till den inglasade balkongen samt sovalkoven där du får plats med en dubbelsäng om så önskas. Söker du en bostadsrätt där du bara kan flytta in med bra förvaring, fräscha ytskikt och renoverat kök och badrum? Vill du dessutom ha en låg månadskostnad och bo bara några minuter från Scania, industriområdet, livsmedelsbutiker och centrum? Då ska du absolut anmäla dig till visningen!

Södra Långgatan 21 A, Centrum, Oskarshamns kommun

Södra Långgatan 21 A

Lägenhet
Centrum, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
595 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 548 kr/mån
11 121 kr/m²

Nu kan vi presentera en tvårummare i Oskarshamns centrum! På Södra Långgatan 21A hittar ni den här genomgående bostaden med trevligt ljusinsläpp. Planlösningen erbjuder ett rymligt sovrum, ett stambytt badrum samt trevliga sällskapsytor i form av ett charmigt kök och ett större vardagsrum där också utgången finns till den fina inglasade balkongen som också har en fin vy mot innergården. Så söker du en bra planerad tvårummare centralt i Oskarshamn? Då har du hittat rätt! Välkommen att anmäla din plats till visningen!

Oxelvägen 13A, null, Mönsterås kommun

Oxelvägen 13A

Villa
Mönsterås kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 495 000 kr
210 m²
8 rum

Nu kan vi presentera denna fastighet med tre hyreslägenheter varav man har två uthyrda och en tvårummare till förfogande. De lägenheter som finns är två stycken tvårummare på övervåningen och en fyrarummare på entréplan. Samtliga lägenheter är ljusa och rymliga med funktionella planlösningar. De tre lägenheterna erbjuder dessutom en varierande boendeyta för olika behov och livsstilar, perfekt för både singlar, par och familjer. Ute i trädgården finns det trivsamma miljöer där de boende kan njuta och koppla av. Källarvåningen erbjuder bra förrådsutrymmen, tankrum, pannrum och tvättstuga. Oxelvägen 13A har ett bra läge i det pittoreska samhället Fliseryd. Här finner du allt för vardagen då det finns livsmedelsbutiker, skola, förskola, restaurang, gym, lekpark och fina grönområden. Du har också bra bussförbindelser till köpingen Mönsterås och bra pendlingsväg till Oskarshamn och Högsby. Varmt välkommen att ta del av detta unika tillfälle att bli ägare till en trivsam hyresfastighet! Låter det som något för dig? Då ska du absolut anmäla ditt intresse till visningen!

Mellangatan 1, Svalliden, Oskarshamns kommun

Mellangatan 1

Villa
Svalliden, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
695 000 kr
50 m²
2 rum
1 518 m² tomt

Letar du fortfarande efter ditt drömprojekt? Det här charmiga torpet på Mellangatan 1, i hjärtat av Svalliden, erbjuder en pittoresk och unik möjlighet att skapa ditt eget personliga hem. Som centralt belägen i Svalliden erbjuder denna fastighet närhet till restaurang, skola, förskola, grönområden och vackra promenadstråk. Du har bara en kortare tids väg in till Oskarshamns stadskärna. Renoveringspotential Denna villa är en äkta pärla som bara väntar på att återställas till sin forna glans. Här erbjuds du en charm och idyll som tar dig tillbaka ända till 1927. Fastigheten erbjuder en trädgård som talar för sig själv, här har du möjligheten att bevara den nuvarande parkkänslan eller göra det till ditt personliga trädgårdsparadis. Ett sällsynt tillfälle för dig att få äga en fastighet med så mycket potential. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning!

Kvapvägen 2 & 4, Havslätt, Oskarshamns kommun

Kvapvägen 2 & 4

Villa
Havslätt, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
3 500 000 kr
14 rum

Nu har vi fått möjligheten att presentera Kvapvägen 2 & 4, mer känd som Havslätts förskola. Här har du otroliga möjligheter till att skapa just dina visioner. Ett av husets många bra egenskaper är dess flexibilitet, det finns nämligen möjlighet att driva verksamhet här, du kan ha huset som en privatbostad eller varför inte ett generationsboende. Huset har en otrolig bruksarea (boarea + biarea) på hela 437 kvm vilket ger flera fina möjligheter. För att vara tydlig så är det två fastigheter som du som spekulant köper. Under 1980-talet byggde man ihop de båda huskropparna med ett skyddsrum som fortfarande är aktivt. Vill du läsa mer om vad som gäller med skyddsrum och MSB? Då har du information och länk under den "allmänna information" i annonsen. Fastigheterna är belägna på en lugn återvändsgata med bara några få minuter till Havslätts badstrand, restaurang, fina grönområden, motionsslinga och har en cirka 6 minuters bilfärd in till centrala Oskarshamn. Detta är en sällsynt möjlighet att äga en fastighet som ger dig friheten att skapa ditt eget drömboende i en av de vackraste delarna av Oskarshamn. Missa inte chansen att förverkliga dina drömmar. Välkomna till visning!

Strandlyckevägen 18, Påskallavik, Oskarshamns kommun

Strandlyckevägen 18

Tomt
Påskallavik, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
850 000 kr
1 489 m² tomt

Nu har vi äran att presentera en möjlighet som kanske aldrig kommer igen, en tomt med havsläge i det populära och omtyckta kustsamhället Påskallavik! Här har du möjligheten att bygga ditt drömboende i ett befintligt villaområde med bara några meter från havet och promenadavstånd till skola, förskola, restaurang och livsmedelsbutik. Du får bebygga 1/5 av tomtens yta vilket motsvarar 297,8 kvm av tomtens totala yta på 1489 kvm. Huset får vara i ett våningsplan med max en nockhöjd på 5,6 meter. Påskallavik som samhälle har en idyllisk skärgårdsmiljö med fina omkringliggande skogspartier, motionsspår och närhet till båtliv, natur, golfbana och bara 10-15 minuters pendlingsväg till Oskarshamn respektive Mönsterås. Har du länge letat efter en tomt med närhet till havet och på en omtyckt adress? Då är detta din unika möjlighet att förverkliga din nybyggnadsdröm!

Benkroksvägen 9, Dragskär, Oskarshamns kommun

Benkroksvägen 9

Tomt
Dragskär, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
650 000 kr
1 572 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva en tomt i omtyckta Dragskär och närmare bestämt på Benkroksvägen 9. Tomten är på 1572 kvm och till fastigheten finns en tillhörande båtplats. Du har indraget kommunalt vatten och avlopp och byggnadsrätten är 100 kvm varav 80 kvm till huvudbyggnad. Söker du en tomt med närhet till både skog och hav? Vill du ha ditt sommarställe/villa i ett lugnt område med bra pendlingsmöjligheter? Vill du ha en egen båtplats i en fantastisk skärgård? Då ska du absolut kika på Benkroksvägen 9!

Visar alla 23