Mäklare Mirza Licina

Mirza Licina

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Torrängsgatan 1, lgh 8-1203, Järvastaden, Solna kommun

Torrängsgatan 1, lgh 8-1203

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Skanska Sverige AB

4 508 800 kr

71,5 m²

3 rum

4 466 kr/mån

63 060 kr/m²

I denna sociala trea har du en stor balkong mot den mysiga gården. Den halvöppna planlösningen gör hemmet ljust och luftigt, med gott om plats för middagar med vänner. Samtidigt blir vardagen blir lite extra skön med tvättmaskin, torktumlare och riktigt bra förvaring.

 • Nyproduktion
 • Våren 2024
 • Balkong
 • Hiss
Torrängsgatan 1, lgh 8-1201, Järvastaden, Solna kommun

Torrängsgatan 1, lgh 8-1201

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Skanska Sverige AB

2 909 950 kr

46 m²

2 rum

3 142 kr/mån

63 260 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade tvåa med mysig balkong ut mot gatan, halvöppen planlösning, kombimaskin och ett praktiskt vinkelkök som ger dig extra yta när du lagar mat. Utöver det har du tillgång till riktigt bra förvaring.

 • Nyproduktion
 • Våren 2024
 • Balkong
 • Hiss
Gröngölingsgatan 1, lgh 7-1303, Järvastaden, Solna kommun

Gröngölingsgatan 1, lgh 7-1303

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Skanska Sverige AB

7 112 000 kr

122 m²

5 rum

7 088 kr/mån

58 295 kr/m²

Välkommen in i denna ljusa och välplanerade femma med gott om plats för både vardag och stora helgmiddagar med vänner. Den mysiga balkongen blir en förlängning av hemmet under sommarhalvåret. Dessutom har du tillgång till dubbla badrum och bra förvaring. När du kommer in möts du av en ljus entré med plats för avhängning. Här finns även en smidig skjutdörrsgarderob för förvaring av skor och ytterkläder, samt ingången till två av fyra sovrum. Det största sovrummet är ljust och luftigt med ett stort fönster ut mot den mysiga gården, samt en lång skjutdörrsgarderob med linneskåp. Det andra har även det ett fint ljusinsläpp och utsikt mot gården samt en egen garderob för skor och kläder. Från entrén når du dessutom hemmets två helkaklade badrum. Båda är utrustade med dusch vilket underlättar livet om vardagsmorgnar när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Det största har också tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du byta duschen mot ett badkar eller lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du välja det som tillval. Lite längre in i hallen hittar du de två övriga sovrummen som har ett fint ljusinsläpp och varsin garderob. Dessa kan med fördel inredas som bekväma hemmakontor om det passar dig bättre. Utanför finns en rymlig klädkammare med praktiskt städskåp för ännu mer förvaring. Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Rummet har ett fint ljusinsläpp från stora fönster och rymmer både en tilltagen soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket extra arbetsyta när du lagar mat. Utanför ligger den mysiga balkongen och blir en extra plats för umgänge under sommarmånaderna.

 • Nyproduktion
 • Sommaren 2024
 • Balkong
 • Hiss
Gröngölingsgatan 1, lgh 7-1204, Järvastaden, Solna kommun

Gröngölingsgatan 1, lgh 7-1204

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Skanska Sverige AB

3 270 200 kr

50 m²

2 rum

3 350 kr/mån

65 404 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och sociala tvåa med halvöppen planlösning och stor balkong mot den mysiga gården. Här ger vinkelköket extra arbetsyta när du lagar mat samtidigt som kombimaskin och rymlig klädkammare underlättar vardagslivet.

 • Nyproduktion
 • Sommaren 2024
 • Balkong
 • Hiss
Gröngölingsgatan 1, lgh 7-1104, Järvastaden, Solna kommun

Gröngölingsgatan 1, lgh 7-1104

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Skanska Sverige AB

3 236 550 kr

50 m²

2 rum

3 350 kr/mån

64 731 kr/m²

När du kommer in möts du av en ljus entré med plats för avhängning. Här finns även en rymlig skjutdörrsgarderob för förvaring av skor och ytterkläder. Från entrén når du hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du göra det som tillval. Hallen öppnar upp sig mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman. Det ljusa och luftiga rummet har en halvöppen planlösning och rymmer både soffgrupp och matplats för flera gäster. I köksdelen ger det praktiska vinkelköket extra arbetsyta när du lagar mat. Utanför vardagsrumsdelen breder den stora balkongen ut sig mot den mysiga gården. Den blir en naturlig förlängning av rummet under sommarhalvåret och en given favoritplats för avkoppling och middagar när vännerna kommer förbi. I hemmets andra del hittar du det rymliga sovrummet som har ett fint ljusinsläpp. I anslutning har du även den smidiga klädkammaren med linneskåp, praktiskt städskåp och plats för en hel del skor och kläder.

 • Nyproduktion
 • Sommaren 2024
 • Balkong
 • Hiss
Lekparksgatan 6, lgh 4-1305, Järvastaden, Solna kommun

Lekparksgatan 6, lgh 4-1305

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Skanska Sverige AB

2 893 600 kr

46,5 m²

2 rum

3 141 kr/mån

62 228 kr/m²

Inflyttningsklar i maj 2023. I den här ljusa tvåan njuter du av en härlig balkong med morgonsol. Fönstren fyller hemmet med ljus och den öppna planlösningen ger gott om plats när vännerna kommer på besök. Välkommen in! Stig in i entrén till denna sociala tvåa. Till höger finns utrymme för skor och ytterkläder och till vänster når du hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch och kombimaskin med en praktisk arbetsbänk ovanpå samt väggskåp för extra förvaring. Fortsätt in mot hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en härlig umgängesyta som badar i ljus från flera fönster. I vardagsrumsdelen finns plats för både tv med soffgrupp och matplats för flera gäster. Samtidigt skapar vinkelköket extra arbetsyta. Precis utanför ligger den härliga balkongen som blir ett extra rum under sommarmånaderna. Från vardagsrumsdelen når du det ljusa sovrummet. Här har du gott om förvaringsutrymme för allt det där som du vill ha men inte vill se. Både i ett linneskåp och i en rymlig walk in-closet med städskåp.

 • Nyproduktion
 • Maj 2023
 • Balkong
 • Hiss
Järva skjutbaneväg 27, lgh 3-1203, Järvastaden, Solna kommun

Järva skjutbaneväg 27, lgh 3-1203

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Skanska Sverige AB

6 139 300 kr

101,5 m²

4 rum

6 000 kr/mån

60 486 kr/m²

Inflyttningsklar i juni 2023. Upptäck denna trevliga genomgångsfyra med generösa umgängesytor, bra förvaring och två badrum med dusch. Här ryms både vardagsliv, soliga balkongbruncher om somrarna och kvällsbjudningar med många gäster. Stig in i entrén till denna rymliga fyra med fönster i två väderstreck. Till vänster finns en garderob med plats för skor och ytterkläder. Från entrén når du även hemmets största sovrum med fönster in mot den mysiga gården och en lång skjutdörrsgarderob med linneskåp. Fortsätt in genom hemmets inre hall. Här hittar du de två mindre sovrummen med härligt ljusinsläpp, varav det ena med egen garderob. Längre in i lägenheten ligger de två helkaklade badrummen. Båda är utrustade med dusch vilket är guld värt under vardagsmorgnar när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Det större har dessutom tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk arbetsbänk ovanpå samt väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar så kan du välja det som tillval. Bredvid badrummet hittar du en rymlig walk in-closet med städskåp. Fortsätt in mot hemmets största rum, där köket och vardagsrummet smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både tv med soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket gott om arbetsyta. Öppna balkongdörren och bjud in naturen! Balkongen blir ett extra rum under sommaren. Perfekt för soliga frukostar och bruncher med de du tycker om.

 • Nyproduktion
 • Juni 2023
 • Balkong
 • Hiss
Kaprifolen, Järvastaden, Solna kommun
 • 5 lediga bostäder

Kaprifolen

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Skanska Sverige AB

2 909 950 kr

122 m²

5 rum

3 142 kr/mån

På ett centralt läge i populära Järvastaden mittemot en kvarterspark växer Kaprifolen fram. Här hittar du bostäder med öppna sociala sällskapsytor, bra förvaring och balkonger, uteplatser eller terrasser. Njut av det bekymmersfria livet i en nybyggd bostad i ett område som ofta kallas för barnens stadsdel.

 • Nybyggnadsprojekt
Linnean, Järvastaden, Järvastaden, Solna kommun
 • 2 lediga bostäder

Linnean, Järvastaden

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Skanska Sverige AB

2 893 600 kr

101,5 m²

4 rum

3 141 kr/mån

Är du intresserad av ett nytt hem i en trevlig småstad tio minuter från city? Då borde du flytta till Linnean i Järvastaden. Här lever du och din familj ett bekvämt liv i ett nybyggt hem med vardagsservice, kommunikationer, förskolor, skolor, härliga parker och gröna löpstråk ett stenkast från din port. Här är gatorna lugna och barnvänliga och gårdarna fulla av liv.

 • Nybyggnadsprojekt
Fridensborgsvägen 157, Järvastaden, Solna kommun

Fridensborgsvägen 157

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Mäklarhuset Solna

2 995 000 kr

53,5 m²

2 rum

3 320 kr/mån

55 981 kr/m²

-Högt upp i huset -Välplanerad -Söderläge på balkongen -Stor balkong Denna välplanerade bostad erbjuder en härlig och ljus känsla samt en öppen planlösning som bidrar till ett luftigt intryck med en social känsla. Fantastisk ekparkett som är genomgående i hela bostaden med ljusa ytskikt. En solig balkong i bästa söderläge som man når via bostadens vardagsrum. Sällskapsytor i de luftiga vardagsrummet som har en öppen planlösning mot köket. Modernt och fullt utrustat kök. Ett generöst sovrum med plats för dubbelsäng samt skrivbord. Bra förvaring i form av inbyggd garderob med skjutdörrar. Helkaklat badrum utrustat med kombimaskin. Kommunikationer trafikerar Buss 157, 505 och 540 i närområdet och tar dig till bland annat Ulriksdals pendeltågsstation, Hallonbergens tunnelbana och Sundbybergs Centrum, Bergshamra, Stockholms universitet, Solna C. Mall of Scandinavia, Danderyds sjukhus och Spånga. Bussen är ca 1 minut från bostaden. Här bor ni barnvänligt och lugnt nära naturen, samtidigt centralt med mataffär, caféer, restauranger och goda bussförbindelser samt nära till Ulriksdals station. Naturreservatet Igelbäcken som närmaste granne med ca 100 m från bostaden som erbjuder ett rikt djurliv, leder, stigar och rastplatser. För att dem boende ska nå ut till naturen så har man underlättat det genom att bygga en gång och cykelbro över järnvägen mot Överjärva gård. Här bor man också nära Ursviks motionsgård samt utegym och Brunnsvikens stränder samt nära till Mall of Scandinavia. Varmt välkomna på visning! Vid frågor eller funderingar kontakta ansvarig mäklare Mirza Licina 070 072 96 66 , Mäklarhuset Solna

 • Balkong
 • Hiss
Evenemangsgatan 34, Vån 11, Arenastaden, Solna kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Evenemangsgatan 34, Vån 11

Lägenhet
Arenastaden, Solna kommun
Mäklarhuset Solna

4 100 000 kr

67 m²

3 rum

4 243 kr/mån

61 194 kr/m²

Accepterat pris. Kontakta ansvarig mäklare för mer info och/eller visning! Välkomna till denna charmiga trea utöver det vanliga med stor balkong i underbart läge samt mer unik med den höga takhöjden! När dörren öppnas till denna fina bostad möts du av härligt ljus, rymd och atmosfär. Väldisponerad med öppen planlösning bidrar till ett socialt hem, rymlig inglasad balkong, som bidrar med en utsikt över Solna som förlänger bostaden och kan nyttjas större delen av året samt genomgående ljusa och mycket fräscha materialval. Läget på Evenemangsgatan 34 intill Friends Arena och Råstasjön klassas ofta som ett av de mest attraktiva i Solna. Här har ni direkt närhet till service, restauranger, butiker och kommunikationer. Välkomna till ett riktigt drömboende! - Våning 11 - 2,7m i takhöjd - Inglasad balkong - Rymliga rum - Gavellägenhet - Diskmaskin - Tvättmaskin - Mall Of Scandinavian - Gula-Linjen T-bana (beräknad bli klar 2028) - Garage finns - Råstasjön & Lötsjön - Mycket välskött förening

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 11