Mäklarhuset Spånga

Mäklarhuset Spånga

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Åkare Engströms Väg 7, 4 tr (lgh 049), Spånga - Bromstensstaden, Stockholms kommun
Åkare Engströms Väg 7, 4 tr (lgh 049), Spånga - Bromstensstaden, Stockholms kommun, bild 2
Åkare Engströms Väg 7, 4 tr (lgh 049), Spånga - Bromstensstaden, Stockholms kommun, bild 3

Åkare Engströms Väg 7, 4 tr (lgh 049)

Lägenhet
Spånga - Bromstensstaden, Stockholms kommun
Mäklarhuset Spånga
3 900 000 kr
89 m²
4 rum
vån 5/5
5 059 kr/mån
43 820 kr/m²

Blir först att bo i denna nyproducerade fyra om 89 kvm med balkong i sydvästläge belägen högst upp i huset. Inflyttning 2024-03-07. Två badrum. Garage finns i huset. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Från master bedroom har man utsikt över Spångaån Rymligt badrum. Lägenhetsförråd om ca 4 kvm hör till lägenheten finns källarplan. i hjärtat av framväxande Bromstensstaden. Endast 11 min med pendeln till Odenplan. Hsb Brf Ester är med sina 152 lägenheter en del av den första etappen när Bromstensstaden ska befolkas med nya invånare. Bromstensstaden ligger i stadsdelen Spånga-Bromsten i nordvästra delen av Stockholm. Området står inför en stor omvandling från tidigare industriområde till en levande stadsdel med fler bostäder, service och arbetstillfällen. Med närheten till Spånga centrum, pendeltågsstation, övriga kommunikationer och grönområden planeras området att utvecklas till Bromstensstaden. Fullt utbyggd beräknas Bromstensstaden innehålla cirka 2 500 bostäder, parker, förskola och lokaler för centrumändamål. Stockholm stad ser området kring Spånga station som en viktig knutpunkt i västra Stockholm. Staden vill utveckla området genom att skapa en tätare bebyggelse med attraktiva bostäder, en mångfald av verksamheter samt service och tillgänglighet till parker. Kommunikationerna är redan idag utmärkta med några minuters gångavstånd till pendeltåg (Spånga station) och ett flertal busslinjer. För service, vårdcentral och mataffärer med mera finns Spånga centrums serviceutbud på bekvämt promenadavstånd. Längs huvudgatan Skogsängsvägen som löper genom Bromstensstaden kommer det i bottenvåningarna dyka upp nya affärer och olika typer av serviceutbud. En ny gång- och cykelväg under järnvägsspåret kommer att öka möjligheterna till kommunikation och binda samman den nya stadsdelen med intilliggande områden. Alla kvarter kommer att se olika ut, ha sina egna kvaliteter och bidra till att skapa en attraktiv variation. Det är de allmänna ytorna som kommer att vara det sammanhållande kittet i stadsdelen. De flesta husen kommer att vara mellan fyra och sex våningar höga, med ett fåtal högre torn ien tiovåningsskala längs med Skogsängsvägen. Det knyter an till strukturen och densiteten i Spånga centrum och blir ytterligare en detalj som binder ihop de två områdena. Hastighetsdämpande åtgärder kommer bland annat installeras på huvudgatan Skogängsvägen i höjd med parken, för att bidra till en god miljö.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fröken Göhles Väg 4, 2 tr (lgh 009), Spånga - Bromstensstaden, Stockholms kommun
Fröken Göhles Väg 4, 2 tr (lgh 009), Spånga - Bromstensstaden, Stockholms kommun, bild 2
Fröken Göhles Väg 4, 2 tr (lgh 009), Spånga - Bromstensstaden, Stockholms kommun, bild 3

Fröken Göhles Väg 4, 2 tr (lgh 009)

Lägenhet
Spånga - Bromstensstaden, Stockholms kommun
Mäklarhuset Spånga
2 595 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/4
3 448 kr/mån
43 983 kr/m²

Blir först att bo i denna nyproducerade tvåa om 59 kvm med balkong i västerläge. Klädkammare med fönster på 3 kvm som kan användas som arbetsrum eller barnrum. Inflyttning 2024-01-25. Garage finns i huset. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Balkongen når du från kök och vardagsrum. Rymligt badrum. Lägenhetsförråd om ca 2 kvm hör till lägenheten finns i källarplan. Endast 11 min med pendeln till Odenplan. Hsb Brf Ester är med sina 152 lägenheter en del av den första etappen när Bromstensstaden ska befolkas med nya invånare. Bromstensstaden ligger i stadsdelen Spånga - Bromsten i nordvästra delen av Stockholm. Området står inför en stor omvandling från tidigare industriområde till en levande stadsdel med fler bostäder, service och arbetstillfällen. Med närheten till Spånga centrum, pendeltågsstation, övriga kommunikationer och grönområden planeras området att utvecklas till Bromstensstaden. Fullt utbyggd beräknas Bromstensstaden innehålla cirka 2 500 bostäder, parker, förskola och lokaler för centrumändamål. Stockholm stad ser området kring Spånga station som en viktig knutpunkt i västra Stockholm. Staden vill utveckla området genom att skapa en tätare bebyggelse med attraktiva bostäder, en mångfald av verksamheter samt service och tillgänglighet till parker. Kommunikationerna är redan idag utmärkta med några minuters gångavstånd till pendeltåg (Spånga station) och ett flertal busslinjer. För service, vårdcentral och mataffärer med mera finns Spånga centrums serviceutbud på bekvämt promenadavstånd. Längs huvudgatan Skogsängsvägen som löper genom Bromstensstaden kommer det i bottenvåningarna dyka upp nya affärer och olika typer av serviceutbud. En ny gång- och cykelväg under järnvägsspåret kommer att öka möjligheterna till kommunikation och binda samman den nya stadsdelen med intilliggande områden. Alla kvarter kommer att se olika ut, ha sina egna kvaliteter och bidra till att skapa en attraktiv variation. Det är de allmänna ytorna som kommer att vara det sammanhållande kittet i stadsdelen. De flesta husen kommer att vara mellan fyra och sex våningar höga, med ett fåtal högre torn ien tiovåningsskala längs med Skogsängsvägen. Det knyter an till strukturen och densiteten i Spånga centrum och blir ytterligare en detalj som binder ihop de två områdena. Hastighetsdämpande åtgärder kommer bland annat installeras på huvudgatan Skogängsvägen i höjd med parken, för att bidra till en god miljö.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Skogängsvägen 35C, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun

Skogängsvägen 35C

Lägenhet
Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Mäklarhuset Spånga
3 295 000 kr
55 m²
2 rum

Bli den första att flytta in i denna nyproducerade ägarlägenhet! Inflyttning Februari 2024. I ett lugnt och soligt läge ligger denna fina och optimalt planerade tvåa. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Äganderätt
Åkare Engströms Väg 9, 2 tr ( lgh 025), Spånga - Bromstensstaden, Stockholms kommun
Åkare Engströms Väg 9, 2 tr ( lgh 025), Spånga - Bromstensstaden, Stockholms kommun, bild 2
Åkare Engströms Väg 9, 2 tr ( lgh 025), Spånga - Bromstensstaden, Stockholms kommun, bild 3

Åkare Engströms Väg 9, 2 tr ( lgh 025)

Lägenhet
Spånga - Bromstensstaden, Stockholms kommun
Mäklarhuset Spånga
3 200 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/5
4 316 kr/mån
42 667 kr/m²

3:a om 75 kvm med balkong i sydväst i framväxande Bromstensstaden. Garage i huset. Inflytt 2024-02-08. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Skogängsvägen 31J, Spånga, Stockholms kommun

Skogängsvägen 31J

Lägenhet
Spånga, Stockholms kommun
Mäklarhuset Spånga
3 295 000 kr
82 m²
3 rum
5 468 kr/mån
40 183 kr/m²

Nyproduktion JM, inflyttning mitten av april 2024. Trea om 82 kvm. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Hillerödsgränd 7, Kista, Stockholms kommun

Hillerödsgränd 7

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Mäklarhuset Spånga
2 595 000 kr
85,5 m²
5 rum
vån 1/4
6 077 kr/mån
30 351 kr/m²

Här med lugnt läge i Kista finns en mycket bra lägenhet om 5 rok! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Hiss

Visar alla 6