Mäklarhuset Spånga

Mäklarhuset Spånga

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Åkare Engströms Väg 5 , 2 tr (lgh 062), Spånga - Bromstensstaden, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 12:30
Åkare Engströms Väg 5 , 2 tr (lgh 062), Spånga - Bromstensstaden, Stockholms kommun, bild 2
Åkare Engströms Väg 5 , 2 tr (lgh 062), Spånga - Bromstensstaden, Stockholms kommun, bild 3

Åkare Engströms Väg 5 , 2 tr (lgh 062)

Lägenhet
Spånga - Bromstensstaden, Stockholms kommun
Mäklarhuset Spånga
3 440 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/5
4 761 kr/mån
41 446 kr/m²

3/4:a om 83 kvm med balkong på hela 15 kvm med fritt läge i framväxande Bromstensstaden. Möjlighet att göra om en trea till fyra. Uteplats på hela 15 kvm med fritt läge. Garage i huset. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Från master bedroom har man utsikt över Spångaån samt utgång till balkongen. Rymligt badrum. Lägenhetsförråd om ca 3 kvm hör till lägenheten och finns på källarplan. Endast 11 min med pendeln till Odenplan. HSB Brf Ester är med sina 152 lägenheter en del av den första etappen när Bromstensstaden ska befolkas med nya invånare. Bromstensstaden ligger i stadsdelen Spånga-Bromsten i nordvästra delen av Stockholm. Området står inför en stor omvandling från tidigare industriområde till en levande stadsdel med fler bostäder, service och arbetstillfällen. Med närheten till Spånga centrum, pendeltågsstation, övriga kommunikationer och grönområden planeras området att utvecklas till Bromstensstaden. Fullt utbyggd beräknas Bromstensstaden innehålla cirka 2 500 bostäder, parker, förskola och lokaler för centrumändamål. Stockholm stad ser området kring Spånga station som en viktig knutpunkt i västra Stockholm. Staden vill utveckla området genom att skapa en tätare bebyggelse med attraktiva bostäder, en mångfald av verksamheter samt service och tillgänglighet till parker. Kommunikationerna är redan idag utmärkta med några minuters gångavstånd till pendeltåg (Spånga station) och ett flertal busslinjer. För service, vårdcentral och mataffärer med mera finns Spånga centrums serviceutbud på bekvämt promenadavstånd. Längs huvudgatan Skogsängsvägen som löper genom Bromstensstaden kommer det i bottenvåningarna dyka upp nya affärer och olika typer av serviceutbud. En ny gång- och cykelväg under järnvägsspåret kommer att öka möjligheterna till kommunikation och binda samman den nya stadsdelen med intilliggande områden. Alla kvarter kommer att se olika ut, ha sina egna kvaliteter och bidra till att skapa en attraktiv variation. Det är de allmänna ytorna som kommer att vara det sammanhållande kittet i stadsdelen. De flesta husen kommer att vara mellan fyra och sex våningar höga, med ett fåtal högre torn ien tiovåningsskala längs med Skogsängsvägen. Det knyter an till strukturen och densiteten i Spånga centrum och blir ytterligare en detalj som binder ihop de två områdena. Hastighetsdämpande åtgärder kommer bland annat installeras på huvudgatan Skogängsvägen i höjd med parken, för att bidra till en god miljö.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Mellingebacken 16, 7 Tr, Spånga - Tensta, Stockholms kommun

Mellingebacken 16, 7 Tr

Lägenhet
Spånga - Tensta, Stockholms kommun
Mäklarhuset Spånga
965 000 kr
41 m²
1 rum
vån 7/7
3 319 kr/mån
23 537 kr/m²

Här finns nog en av Stockholms billigaste 1:or! 41 kvm högst upp med strålande utsikt över Järvafältet. Lägenheten har 70-tals standard och visst renoveringsbehov. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Hiss
Värsta Allé 6, Spånga Centrum, Stockholms kommun

Värsta Allé 6

Lägenhet
Spånga Centrum, Stockholms kommun
Mäklarhuset Spånga
3 495 000 kr
88,7 m²
4 rum
vån 2/3
5 960 kr/mån
39 402 kr/m²

Varmt välkomna till Värsta allé 6 även känt som "Konsumhuset"! Kliv in i denna rymliga lägenhet med ett perfekt läge i Spånga torg. Lägenheten erbjuder en generös boyta med fyra rum och kök, samt två badrum för optimal komfort och bekvämlighet. Med gott om förvaringsutrymmen och generösa arbetsytor i köket finns det utrymme för att skapa en trevlig livsmiljö som passar din livsstil och behov. Den stora balkongen, som vetter mot väst, bjuder in till avkoppling och trevliga stunder utomhus med en utsikt över omgivningen. Här kan du njuta av solnedgångar och koppla av efter en lång dag. Brf Solitären har god ekonomi, bland annat genom deras lokalintäkter från antennanläggning på taket. Coopbutik i samma hus. Stor terrass finns för umgänge och grillkvällar med nära och kära. Tvättstuga, samlingslokal och grovsoprum i entréplanet. Garage finns i huset. Detta är Spångas mest praktiska och bra läge nära allt i Spånga Centrum. Busstation och pendeltågstation en kort promenad bort. Med pendeln tar man sig in till Odenplan på 10 minuter och T-centralen på 13 minuter. Området har flertalet populära förskolor, grundskolor och gymnasium samt flera gym, Spånga IP med fotbollsplaner, löparbanor, hockeyrink, inomhushall och utegym. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Med sin generösa yta, fantastiska läge och potential att skapa något helt eget, är detta en bostad som inte bör missas! Kontakta mig vid eventuella frågor Emil Johnsson 073-231 38 04

  • Hiss
Åkare Engströms Väg 9, uteplats (lgh 021), Spånga - Bromstensstaden, Stockholms kommun
Åkare Engströms Väg 9, uteplats (lgh 021), Spånga - Bromstensstaden, Stockholms kommun, bild 2
Åkare Engströms Väg 9, uteplats (lgh 021), Spånga - Bromstensstaden, Stockholms kommun, bild 3

Åkare Engströms Väg 9, uteplats (lgh 021)

Lägenhet
Spånga - Bromstensstaden, Stockholms kommun
Mäklarhuset Spånga
2 900 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/5
4 001 kr/mån
43 939 kr/m²

Bli först att bo i denna 2:a/:3a om 66 kvm i framväxande Bromstensstaden. Möjlighet att göra om en till trea. Uteplats på hela 23,5 kvm med sydvästläge. Garage i huset. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Från master bedroom har man utsikt över Spångaån. Rymligt badrum. Lägenhetsförråd om ca 2 kvm hör till lägenheten finns källarplan. Endast 11 min med pendeln till Odenplan. Hsb Brf Ester är med sina 152 lägenheter en del av den första etappen när Bromstensstaden ska befolkas med nya invånare. Bromstensstaden ligger i stadsdelen Spånga-Bromsten i nordvästra delen av Stockholm. Området står inför en stor omvandling från tidigare industriområde till en levande stadsdel med fler bostäder, service och arbetstillfällen. Med närheten till Spånga centrum, pendeltågsstation, övriga kommunikationer och grönområden planeras området att utvecklas till Bromstensstaden. Fullt utbyggd beräknas Bromstensstaden innehålla cirka 2 500 bostäder, parker, förskola och lokaler för centrumändamål. Stockholm stad ser området kring Spånga station som en viktig knutpunkt i västra Stockholm. Staden vill utveckla området genom att skapa en tätare bebyggelse med attraktiva bostäder, en mångfald av verksamheter samt service och tillgänglighet till parker. Kommunikationerna är redan idag utmärkta med några minuters gångavstånd till pendeltåg (Spånga station) och ett flertal busslinjer. För service, vårdcentral och mataffärer med mera finns Spånga centrums serviceutbud på bekvämt promenadavstånd. Längs huvudgatan Skogsängsvägen som löper genom Bromstensstaden kommer det i bottenvåningarna dyka upp nya affärer och olika typer av serviceutbud. En ny gång- och cykelväg under järnvägsspåret kommer att öka möjligheterna till kommunikation och binda samman den nya stadsdelen med intilliggande områden. Alla kvarter kommer att se olika ut, ha sina egna kvaliteter och bidra till att skapa en attraktiv variation. Det är de allmänna ytorna som kommer att vara det sammanhållande kittet i stadsdelen. De flesta husen kommer att vara mellan fyra och sex våningar höga, med ett fåtal högre torn ien tiovåningsskala längs med Skogsängsvägen. Det knyter an till strukturen och densiteten i Spånga centrum och blir ytterligare en detalj som binder ihop de två områdena. Hastighetsdämpande åtgärder kommer bland annat installeras på huvudgatan Skogängsvägen i höjd med parken, för att bidra till en god miljö.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Fröken Göhles Väg 4, 2 tr (lgh 008), Spånga - Bromstensstaden, Stockholms kommun
Fröken Göhles Väg 4, 2 tr (lgh 008), Spånga - Bromstensstaden, Stockholms kommun, bild 2
Fröken Göhles Väg 4, 2 tr (lgh 008), Spånga - Bromstensstaden, Stockholms kommun, bild 3

Fröken Göhles Väg 4, 2 tr (lgh 008)

Lägenhet
Spånga - Bromstensstaden, Stockholms kommun
Mäklarhuset Spånga
1 850 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/3
2 024 kr/mån
61 667 kr/m²

Blir först att bo i denna nyproducerade etta om 30 kvm med balkong mot innergård . Praktisk sovalkov. Garage finns i huset. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Balkongen når du från kök och vardagsrum. Rymligt badrum. Lägenhetsförråd om ca 1 kvm hör till lägenheten finns i källarplan. Endast 11 min med pendeln till Odenplan. Hsb Brf Ester är med sina 152 lägenheter en del av den första etappen när Bromstensstaden ska befolkas med nya invånare. Bromstensstaden ligger i stadsdelen Spånga - Bromsten i nordvästra delen av Stockholm. Området står inför en stor omvandling från tidigare industriområde till en levande stadsdel med fler bostäder, service och arbetstillfällen. Med närheten till Spånga centrum, pendeltågsstation, övriga kommunikationer och grönområden planeras området att utvecklas till Bromstensstaden. Fullt utbyggd beräknas Bromstensstaden innehålla cirka 2 500 bostäder, parker, förskola och lokaler för centrumändamål. Stockholm stad ser området kring Spånga station som en viktig knutpunkt i västra Stockholm. Staden vill utveckla området genom att skapa en tätare bebyggelse med attraktiva bostäder, en mångfald av verksamheter samt service och tillgänglighet till parker. Kommunikationerna är redan idag utmärkta med några minuters gångavstånd till pendeltåg (Spånga station) och ett flertal busslinjer. För service, vårdcentral och mataffärer med mera finns Spånga centrums serviceutbud på bekvämt promenadavstånd. Längs huvudgatan Skogsängsvägen som löper genom Bromstensstaden kommer det i bottenvåningarna dyka upp nya affärer och olika typer av serviceutbud. En ny gång- och cykelväg under järnvägsspåret kommer att öka möjligheterna till kommunikation och binda samman den nya stadsdelen med intilliggande områden. Alla kvarter kommer att se olika ut, ha sina egna kvaliteter och bidra till att skapa en attraktiv variation. Det är de allmänna ytorna som kommer att vara det sammanhållande kittet i stadsdelen. De flesta husen kommer att vara mellan fyra och sex våningar höga, med ett fåtal högre torn ien tiovåningsskala längs med Skogsängsvägen. Det knyter an till strukturen och densiteten i Spånga centrum och blir ytterligare en detalj som binder ihop de två områdena. Hastighetsdämpande åtgärder kommer bland annat installeras på huvudgatan Skogängsvägen i höjd med parken, för att bidra till en god miljö.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Åkare Engströms Väg 7, 3 tr (lgh 044), Spånga - Bromstensstaden, Stockholms kommun
Åkare Engströms Väg 7, 3 tr (lgh 044), Spånga - Bromstensstaden, Stockholms kommun, bild 2
Åkare Engströms Väg 7, 3 tr (lgh 044), Spånga - Bromstensstaden, Stockholms kommun, bild 3

Åkare Engströms Väg 7, 3 tr (lgh 044)

Lägenhet
Spånga - Bromstensstaden, Stockholms kommun
Mäklarhuset Spånga
2 095 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3/4
2 712 kr/mån
47 614 kr/m²

Blir först att bo i denna nyproducerade tvåa om 44 kvm med balkong i fritt läge. Garage finns i huset. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Balkongen når du från kök och vardagsrum. Rymligt badrum. Lägenhetsförråd om ca 2 kvm hör till lägenheten finns i källarplan. Endast 11 min med pendeln till Odenplan. Hsb Brf Ester är med sina 152 lägenheter en del av den första etappen när Bromstensstaden ska befolkas med nya invånare. Bromstensstaden ligger i stadsdelen Spånga - Bromsten i nordvästra delen av Stockholm. Området står inför en stor omvandling från tidigare industriområde till en levande stadsdel med fler bostäder, service och arbetstillfällen. Med närheten till Spånga centrum, pendeltågsstation, övriga kommunikationer och grönområden planeras området att utvecklas till Bromstensstaden. Fullt utbyggd beräknas Bromstensstaden innehålla cirka 2 500 bostäder, parker, förskola och lokaler för centrumändamål. Stockholm stad ser området kring Spånga station som en viktig knutpunkt i västra Stockholm. Staden vill utveckla området genom att skapa en tätare bebyggelse med attraktiva bostäder, en mångfald av verksamheter samt service och tillgänglighet till parker. Kommunikationerna är redan idag utmärkta med några minuters gångavstånd till pendeltåg (Spånga station) och ett flertal busslinjer. För service, vårdcentral och mataffärer med mera finns Spånga centrums serviceutbud på bekvämt promenadavstånd. Längs huvudgatan Skogsängsvägen som löper genom Bromstensstaden kommer det i bottenvåningarna dyka upp nya affärer och olika typer av serviceutbud. En ny gång- och cykelväg under järnvägsspåret kommer att öka möjligheterna till kommunikation och binda samman den nya stadsdelen med intilliggande områden. Alla kvarter kommer att se olika ut, ha sina egna kvaliteter och bidra till att skapa en attraktiv variation. Det är de allmänna ytorna som kommer att vara det sammanhållande kittet i stadsdelen. De flesta husen kommer att vara mellan fyra och sex våningar höga, med ett fåtal högre torn ien tiovåningsskala längs med Skogsängsvägen. Det knyter an till strukturen och densiteten i Spånga centrum och blir ytterligare en detalj som binder ihop de två områdena. Hastighetsdämpande åtgärder kommer bland annat installeras på huvudgatan Skogängsvägen i höjd med parken, för att bidra till en god miljö.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Åkare Engströms Väg 5, 2 tr (lgh 065), Spånga  - Bromstensstaden, Stockholms kommun
Åkare Engströms Väg 5, 2 tr (lgh 065), Spånga  - Bromstensstaden, Stockholms kommun, bild 2
Åkare Engströms Väg 5, 2 tr (lgh 065), Spånga  - Bromstensstaden, Stockholms kommun, bild 3

Åkare Engströms Väg 5, 2 tr (lgh 065)

Lägenhet
Spånga - Bromstensstaden, Stockholms kommun
Mäklarhuset Spånga
2 300 000 kr
43 m²
2 rum
vån 3/5
2 662 kr/mån
53 488 kr/m²

2:a om 43 kvm med balkong i fritt läge. Garage i huset. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Hiss
Skogängsvägen 35C. Samfällighetsavgift 1714kr/månad, Spånga  - Bromsten, Stockholms kommun

Skogängsvägen 35C. Samfällighetsavgift 1714kr/månad

Lägenhet
Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Mäklarhuset Spånga
3 350 000 kr
55 m²
2 rum
60 909 kr/m²

Visning nu på Söndag 2024-02-25 klockan 13:30-14:00 Bli den första att flytta in i denna nyproducerade ägarlägenhet! Inflyttning Februari 2024. Samfällighetsavgift 1714kr/månad. I ett lugnt och soligt läge ligger denna fina och optimalt planerade tvåa. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Äganderätt

Visar alla 8