Mäklare Hevrê Yildiz

Hevrê Yildiz

Om mig

Med mig som mäklare garanteras du vägledning, stort engagemang och en hög tillgänglighet. Min drivkraft grundar sig i att överträffa alla förväntningar i varje förmedling. Genom att alltid vara tydlig och transparent bibehåller jag kunders förtroende vilket är av stor vikt för mig. Jag är uppvuxen i området och har således en mycket god lokalkännedom. Du kommer inte att hitta en mer driven mäklare som älskar förhandling och alltid vill slå nya prisrekord!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Götgatan 4A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Sön 3 mar kl 12:00
Götgatan 4A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Götgatan 4A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Götgatan 4A

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Mäklarhuset Sundbyberg
4 195 000 kr
62 m²
3 rum
vån 3/4
5 133 kr/mån
67 661 kr/m²

- Gavelläge - Balkong - Generös takhöjd - Fönster i tre väderstreck - Hiss På en av Sundbybergs mest attraktiva adresser finner ni denna 3 rok med alla efterfrågade detaljer och lite till. Utöver sin charm bjuder bostaden på ett rofyllt och rymligt vardagsrum i gavelläge, smakfullt kök med plats för matbord, två väl tilltagna sovrum, rymlig balkong och helkaklat badrum förberett för tvättmaskin. Genomgående lägenhet med rikligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck, golv i ekparkett, generös takhöjd och djupa fönsternischer i marmor. Till bostaden hör ett källarförråd. Sundbyberg har en charmig småstadskaraktär och erbjuder ett rikt utbud av parker, promenadstråk, butiker, flertalet restauranger och gym. Inom endast några minuters gångavstånd når ni Sundbybergs omfattande kollektivtrafiknätverk, som inkluderar tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, bussar och flygbussar. Detta gör området till ett av de mest lättillgängliga områdena i hela Storstockholm. Utöver detta så bor du precis intill Råsundavägen och dess utbud och mysiga caféer, restauranger, matvarubutiker, biograf och Näckrosens T-banestation endast 500 meter bort! Ett boende för dig som inte vill kompromissa. Måste upplevas på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Örsvängen 13, Ör, Sundbybergs kommun
 • Sön 3 mar kl 13:15

Örsvängen 13

Lägenhet
Ör, Sundbybergs kommun
Mäklarhuset Sundbyberg
3 495 000 kr
87 m²
4 rum
vån 3/8
4 824 kr/mån
40 172 kr/m²

- Gavelläge - Stambytta badrum och kök (2019) - Fri utsikt - Tillhörande källarförråd - Föreningen äger marken och har 23 hyresrätter (dolt kapital) Hjärtligt välkomna till denna väldisponerade gavel 4:a på Örsvängen med alla rätt! Bostaden bjuder på ett lättmöblerat och stort vardagsrum med plats för både större soffgrupp och läshörna, fullt utrustat kök med goda arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen, matplats för 6-8 personer, tre väl tilltagna sovrum med goda förvaringsmöjligheter, klädkammare inredd med hyllplan som underlättar förvaringen ytterligare samt en få förunnad inglasad balkong med fri utsikt som förlänger de sociala ytorna. Badrummet är utrustat med dusch och kombimaskin (tvätt och tork i ett) och är även förberett för installation av wc. Utöver det så har ni även en gäst-wc i bostaden. Med promenadavstånd till två olika tunnelbanestationer, bussar, mataffärer och den imponerande Mall of Scandinavia med sitt omfattande utbud av shopping och nöjen, är detta boendet både praktiskt och centralt beläget. Det tar cirka 5 min att gå till tunnelbanan i Hallonbergen och ca 15 min till Näckrosens tunnelbana. Endast några bort ligger motionsområdet Ursvik, liksom de två sjöarna, Råstasjön och Lötsjön med promenadvägar, minigolf och kafé. Till centrala Stockholm kommer man på bara 13 minuter med tunnelbana (Hallonbergen) och till centrala Sundbyberg tar det 9 minuter med buss. I området ligger Örskolan (F–6) och på andra sidan Lötsjön ligger Ängskolan (F–9). Upplev komforten och njutningen av att bo i en harmonisk och modern miljö, där bekvämlighet och vackra omgivningar går hand i hand.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Alpvägen 10, Mariehäll, Stockholms kommun

Alpvägen 10

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma
1 850 000 kr
28,7 m²
1 rum
3 215 kr/mån
64 460 kr/m²

- ACCEPTERAT PRIS! - Perfekta första boendet! - Yteffektiv planlösning! - Renoverat kök med köksö och bardel! - Renoverat badrum - Fritt från insyn! - Tillhörande stort källarförråd! - Ca 5 min gång till Tvärbanan - Stenkast från Sundbyberg C Hjärtligt välkomna till Alpvägen 10 och denna väldisponerade enrummare som är det perfekta första boendet! Bostaden har mycket att erbjuda! Stort och lättmöblerat allrum med stora fönsterpartier, renoverat kök med köksö och bardel, renoverat badrum med takdusch och golvvärme samt en inbjudande och praktisk hall med rejäla förvaringsutrymmen bakom garderobsvägg med skjutdörrar. Föreningen äger marken, har 29 st parkeringsplatser och erbjuder gemensamma utrymmen i form av tvättstuga och cykelförråd. I lummiga och omtyckta Mariehäll bor du nära Sundbyberg, som med sin charmiga småstadskaraktär har ett rikt utbud av restauranger, butiker och fenomenala kommunikationsmedel i form T-bana, Pendeltåg, Fjärrtåg, Tvärbana, Bussterminal samt Flygbussar. Här bor du även nära naturen, med Bällstaån som granne samt Köpcentret Bromma Blocks med stort utbud av butiker, restauranger och service. Missa inte chansen att köpa en mycket fin bostad!

 • Hiss
Hjulstavägen 92, Spånga, Stockholms kommun

Hjulstavägen 92

Lägenhet
Spånga, Stockholms kommun
Mäklarhuset Sundbyberg
1 195 000 kr
22 m²
1.5 rum
vån 7/8
2 967 kr/mån
54 318 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! - Högt upp! - Perfekt planerad - Låg avgift - Separat sovrum Hjärtligt välkomna till denna optimalt planerade bostad som idag disponeras som en 2 rok. Yteffektiv bostad med alla rätt, perfekt för dig som ska köpa din första bostad! En bostad som bjuder på fullt utrustat kök med bardel, allrum med plats för soffa och tv, modernt badrum med tvättmaskin, separat sovrum med plats för säng och garderober samt en få förunnad balkong högt upp i huset med milsvid utsikt. Belysningen i bostaden kan enkelt styras via app surfplatta/mobil. Missa inte denna bostad, måste upplevas på plats!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 4