Mäklare Hevrê Yildiz

Hevrê Yildiz

Om mig

Med mig som mäklare garanteras du vägledning, stort engagemang och en hög tillgänglighet. Min drivkraft grundar sig i att överträffa alla förväntningar i varje förmedling. Genom att alltid vara tydlig och transparent bibehåller jag kunders förtroende vilket är av stor vikt för mig. Jag är uppvuxen i området och har således en mycket god lokalkännedom. Du kommer inte att hitta en mer driven mäklare som älskar förhandling och alltid vill slå nya prisrekord!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Karlsbodavägen 47, 5 Tr, Mariehäll, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 28 apr kl 12:30
Karlsbodavägen 47, 5 Tr, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Karlsbodavägen 47, 5 Tr, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Karlsbodavägen 47, 5 Tr

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
6 795 000 kr
94 m²
4 rum
vån 5/7
5 989 kr/mån
72 287 kr/m²

- Totalrenoverad - Privat entré på våning 5 som ej delas med någon granne - Fri utsikt över Bällstaån och Sundbyberg - Underbart ljusinsläpp genom fönster i alla väderstreck! - Två stycken stora inglasade balkonger. Söder-och västerläge - Generös walk in closet - Externt förråd - Stort badrum och separat gäst-WC - Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum - BRF äger marken - Tillgång till bilplatser (både laddplatser och vanliga) samt gästparkering - Så nära Sundbyberg man kan komma, fast lägre skatt! - Nära flertalet skolor, förskolor, butiker, restauranger och utmärkta kommunikationsförbindelser Nu presenterar vi stolt en av Mariehälls absolut bästa fyrarummare, belägen i en skötsam bostadsrättsförening endast ett stenkast från Bällstaån och Sundbyberg. Denna lägenhet är för dig som ställer höga krav på ditt boende såväl som boendemiljö. Bland bostadens alla fördelar finns två stora inglasade balkonger, varav en vetter i ett soligt söderläge med en makalös oskymd utsikt mot Bällstaån och vidare Sundbyberg, den andra som vetter i ett västerläge mot gård, som bjuder på ett härligt eftermiddags- och kvällsljus. Vidare har bostaden helt egen våning med stora fönsterpartier i samtliga väderstreck som ger ett jämnt ljusflöde till alla hörn och kanter i bostaden. Bostaden har även tre ordentliga sovrum, ett stort och välutrustat kök med bardisk och öppen planlösning mot vardagsrummet. I den inre hallen finns både ett stort badrum, separat gäst-toalett och en generös walk in closet. Denna bostad har en privat entré på våningsplan 5 som ej delas med någon annan granne, hit går hissen hela vägen upp från markplan. BRF Bällstabacken 4 är en skötsam förening som äger marken. Gemensamma utrymmen som föreningens medlemmar får nyttja är tvättstuga, barnvagnsförråd, cykelförråd, miljörum för källsortering samt en trevlig gård med utemöbler och grillplats. Föreningen har även 15 st parkeringsplatser varav 12 laddplatser genom eways med förmånliga priser samt 1 korttidsparkering om 30 minuter. På Karlsbodavägen drar man nytta av alla fördelar som Mariehäll och Sundbyberg har att erbjuda. I närområdet finns flertalet grönområden och promenadstråk. Tvärs över gatan ligger Bällstaån. I närområdet finns flertalet skolor och förskolor. På andra sidan Bällsta bro ligger även centrala Sundbyberg, som har ett rikt utbud av restauranger, caféer, butiker och utmärkta kollektivtrafiksförbindelser. Bara några minuters promenad bort ligger även Bromma Blocks, som har ett bra utbud av restauranger, butiker och caféer. Bostäder som dessa kommer oerhört sällan ut till salu. Missa därför inte chansen att köpa en av områdets absolut mest eftertraktade fyrarummare. Kontakta ansvarig mäklare Hevrê redan idag vid frågor och intresse.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Strålgatan 45, Lilla Essingen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Strålgatan 45, Lilla Essingen, Stockholms kommun, bild 2
Strålgatan 45, Lilla Essingen, Stockholms kommun, bild 3

Strålgatan 45

Lägenhet
Lilla Essingen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
3 150 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 1
3 118 kr/mån
80 769 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna renoverade 1,5 rok belägen på attraktiv adress på charmiga Lilla Essingen. En optimalt planerad bostad med generös takhöjd (270cm), rikligt ljusinsläpp från både balkong och stora fönsterpartier. En väl underhållen lägenhet som är redo för inflyttning med genomgående hög standard. Nyrenoverat, stambytt (2021) och stilfullt badrum med påkostade materialval. Renoverat kök (2016) med goda arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Här finns även plats för ett matbord för 4 personer. Utöver detta så har du gott om förvaringsmöjligheter i bostaden och ett tillhörande förråd. Rymlig balkong med plats för cafémöbler där du kan njuta av härliga sommarkvällar. Helt enkelt en bostad att trivas i! Brf Övre Volta i Stockholm är en välskött och stabil förening med god ekonomi och gemenskap. Föreningen erbjuder en trevlig terrass, cykelförråd och tvättstuga. Stora renoveringar har genomförts, inklusive stambytet 2021. Lilla Essingen är känt som "landet mitt i stan". Från lägenheten tar det mindre än 5 minuter att gå till bryggorna för att svalka sig. Ön erbjuder grönskande promenadstigar längs vattnet, båtbryggor, badplatser, mysiga caféer, bagerier, restauranger och mataffärer. Trots den lugna livsstilen på ön är stadens utbud alltid nära till hands. Med busslinjerna 1 och 56 tar man sig snabbt till centrum på bara 7 minuter till Fridhemsplan. Det finns även en Citybike-station på ön nära busshållplatsen Lilla Essingen. Idag går det pendlingsbåtar från ön året runt. Dessutom ligger tvärbanan på Stora Essingen och tunnelbanan vid Thorlidsplan eller Fridhemsplan inom gångavstånd. Missa inte denna möjlighet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Harplingegränd 34, Östbergahöjden, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Harplingegränd 34

Lägenhet
Östbergahöjden, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
1 995 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2
6 900 kr/mån
28 099 kr/m²

• Inglasad balkong om ca 8 kvm i söderläge • Generöst ljusinsläpp • Mycket bra förvaringsmöjligheter • Centralt läge • Parkering finns • Nyttjanderätt till källarförråd • Stambytt 2009 • Tvättstuga Hjärtligt välkomna till denna renoverade och väldisponerade 3 rok i ett av Östbergas mest eftertraktade områden. Det här boendet har verkligen allt man kan önska sig! Bland de många höjdpunkterna finns en stor och solig inglasad balkong i söderläge, ett stilfullt renoverat kök med modern maskinpark och gott om förvaringsutrymmen, ett rejält och lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier och rikligt ljusinsläpp, väl tilltagna sovrum med gott om plats för dubbelsängar samt helkaklat badrum med tvättmaskin. Ytskikten i lägenheten är hållna i stilrena sobra färger och golvet pryds av vackert parkettgolv vilket ger en genomgående trevlig känsla i hela bostaden. Östberga är ett område med ett utmärkt läge med närhet till Årstafältet, Gullmarsplan och Södermalm. Här finns mycket grönområden för härliga promenader eller löpturer runt Årstafältet. Goda kommunikationer med gångavstånd till tvärbana och pendeltåg vid Årstaberg. Med 10 minuters bussresa tar du dig till Liljeholmen, där finns Liljeholmens galleria med butiker och restauranger. Till Gullmarsplan tar du dig på 10 minuter med buss där du har förbindelser med tunnelbanans gröna linje. Med kommunaltrafiken tar man sig in till City på ca 20 minuter. Busshållplatsen ligger ett stenkast från bostaden.

  • Balkong
  • Hiss
Hamngatan 18D, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Hamngatan 18D, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Hamngatan 18D, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Hamngatan 18D

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
3 395 000 kr
54,5 m²
2 rum
4 229 kr/mån
62 294 kr/m²

- Garage i fastigheten - Högt i tak! - Stilfulla materialval - Välskött förening - Strandpromenad utanför bostaden - Närhet till Centrum & kommunikationer - Tillhörande förråd Hjärtligt välkomna till denna perfekt disponerade 2 rok, belägen på en av Sundbybergs absolut mest attraktiva gata! Ett kvalitativt och modernt boende med väl genomtänkta detaljer. Bostaden som präglas av generösa sällskapsytor bjuder på ett lättmöblerat vardagsrum, fullt utrustat och stilfullt kök med köksö, väl tilltaget sovrum, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt uteplats i västläge som ligger ostört mot föreningen trevliga innergård. Golv i ekparkett, ljusa ytskikt och en få förunnad takhöjd i stort sett genomgående för lägenheten. Här bor du med allt inom räckhåll. Endast ett par kliv ut från entréporten når du den vackra strandpromenaden som tar dig till Pampas Marina, Karlbergs slott och vidare in till Stockholms innerstad. Med sin charmiga småstadskaraktär erbjuder Sundbyberg ett rikligt utbud av butiker, promenadstråk, parker, gym, flertalet restauranger och fenomenala kommunikationsmedel som gör området till ett av de mest lättillgängliga i hela Storstockholm. Brf Elverket II blev med sin tidlösa charm nominerad till årets byggnad i Sundbyberg 2017. Hiss ner till garaget samt tillhörande förråd. Ett boende för dig som inte vill kompromissa. Måste upplevas på plats!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Kratsbodavägen 50c, Mariehäll, Stockholms kommun
Kratsbodavägen 50c, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Kratsbodavägen 50c, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Kratsbodavägen 50c

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 090 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2/5
2 700 kr/mån
77 407 kr/m²

- Exklusiv & hög standard med hotellkänsla - Kök från Ballingslöv och SMEG - Integrerad diskmaskin och kombimaskin - Tillgång till takterrass i föreningen - Kort gångavstånd till Sundbyberg C - Föreningen äger marken - Tillhörande förråd - Garage i huset Hjärtligt välkomna till trivsamma Kratsbodavägen 50C och denna väldisponerade och yteffektiva 1 rok som har mycket att bjuda på! Bland bostadens många höjdpunkter finns ett lyxigt kök från Ballingslöv med maskinpark från märket Smeg, generöst och ljust allrum fönsterpartier från golv till tak samt fransk balkong. Lägenhetens badrum är exklusivt och ger en hotellkänsla! Gott om avhängnings- och förvaringsmöjligheter i bostadens walk in closet som du hittar bakom spegelskjutdörr i hallen! Inte nog med detta har du tillgång till föreningens stora takterrass bara genom att ta hissen upp! BRf The Bronze är en stabil förening som äger marken, amorterar årligen på sina lån. Gemensamma utrymmen som medlemmarna har tillgång till är gemensam takterrass, cykelparkering, barnvagnsrum i varje trapphus samt gemensamt soprum för sortering. Varmgarage finns i fastighetens källarplan med 22 st platser (samtliga med laddstationer och 5 uteparkeringsplatser. Medlemmar i föreningen har även tillgång till två hyrbilar som bokas via M. Föreningen har även lånecyklar till förfogande. I Mariehäll bor du nära till det mesta man kan önska sig. Här bor du med en perfekt kombination av Mariehälls fina natur med Bällstaån och parker, men samtidigt mycket kort gångavstånd till Sundbyberg och dess rika utbud av restauranger, butiker och välkända kommunikationsmedel.

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 5