Mäklare Sandra Johansson

Sandra Johansson

Om mig

Bostadsaffären är för de allra flesta livets största affär. Mitt mål är därför att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen under hela processen, oavsett om du är säljare, köpare eller visningsbesökare! Min ambition är att ständigt överträffa mina kunders förväntningar och på så sätt skapa långsiktiga relationer som sträcker sig längre än den aktuella försäljningen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lidnersgatan 4, Nyby, Uppsala kommun

Lidnersgatan 4

Lägenhet
Nyby, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 795 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 144 kr/mån
23 464 kr/m²

I naturnära och familjevänliga Nyby återfinns denna välplanerade 3 rok med genomgående rymliga rum och generöst ljusinsläpp från stora fönster. Bostaden är belägen på andra våningen med balkong i soligt sydvästläge och utsikt över bostadsrättsföreningens trevliga innergård. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
S:t Olofsgatan 62B, Höganäs, Uppsala kommun

S:t Olofsgatan 62B

Lägenhet
Höganäs, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 195 000 kr
40 m²
1 rum
vån 4
2 148 kr/mån
54 875 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 1 rok med balkong i soligt sydostläge. Bostaden är belägen i trevliga Höganäs i en bostadsrättsförening med god ekonomi och flera gemensamma utrymmen såsom övernattningsrum och samlingslokal. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
Heidenstamsgatan 3, Löten, Uppsala kommun

Heidenstamsgatan 3

Lägenhet
Löten, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 195 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/3
2 194 kr/mån
38 548 kr/m²

På Heidenstamsgatan 3 återfinns denna välplanerade enrumslägenhet med utmärkt tillgång till service, kollektivtrafikförbindelse och rekreationsmöjligheter! Flexibelt tillträde kan erbjudas! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Regnmolnsvägen 2D, Fullerö Hage, Uppsala kommun

Regnmolnsvägen 2D

Lägenhet
Fullerö Hage, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 695 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/2
4 080 kr/mån
31 981 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en ljus och hemtrevlig tvårumslägenhet i naturnära Fullerö Hage. Här erbjuds ett modernt och välplanerat boende med balkong i härligt västerläge! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Energieffektiv
Faringe-Bärby 521, Almunge, Uppsala kommun

Faringe-Bärby 521

Villa
Almunge, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 095 000 kr
83 m²
3 rum
8 308 m² tomt

Välkommen till Faringe Bärby 521 och detta charmiga enplanshus med delvis inredd vind. Här ges du möjlighet att förvärva ett naturnära boende med generös tomt utan att behöva göra avkall på närhet till service och kommunikation. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Uteplats

Visar alla 5