Mäklare Robin Ivarsson

Robin Ivarsson

Om mig

Jag har varit partner och kontorschef för Mäklarhuset Vaxholm, Österåker och Skärgård. Men längtan till saltare vatten, Sveriges framsida gjorde att jag valde att fortsätta min karriär på Mäklarhuset i Varberg. Uppvuxen i Storebro, ett litet brukssamhälle i Småland. I bakfickan har jag fastighetsekonomutbildning, internationella studier, båtmäkleri och bra bostäder till salu!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gullkragegatan 11, Träslöv, Varbergs kommun
  • Idag kl 10:00

Gullkragegatan 11

Villa
Träslöv, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
5 495 000 kr
184 m²
7 rum
734 m² tomt

Här har vi villan för dig som vill kunna njuta av lyx hemma i vardagen. Kunna samla familj och vänner och ha plats oavsett om ni vill vara alla tillsammans eller kanske några vill ha spelkväll, några sitta och småprata och sippa på ett glas rött eller tonåringarna som vill kunna dra sig undan... Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Kärravägen 87F, Kärradal, Varbergs kommun
  • Idag kl 12:30

Kärravägen 87F

Lägenhet
Kärradal, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
2 095 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/3
2 819 kr/mån
43 646 kr/m²

Här har du chans till en bostad i unika och vackra Brf Köpenhamsgård 1! Här har du möjlighet att bosätta dig permanent eller ha det som fritidsbostad och njuta av sköna lediga dagar. Mysiga byggnader som skapar en härlig atmosfär och där arkitekturen anpassats till de befintliga byggnaderna. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Hiss
Eskilsgatan 26, Centrum, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Eskilsgatan 26

Övrigt
Centrum, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
6 995 000 kr
976 m² tomt

Centralt belägen flerfamiljsfastighet i funkisstil. Två fulla plan plus källare och vind. 4 lägenheter varav en femma på första plan med uteplats som är reserverad köparen om så önskas. Denna lägenhet har äldre standard men med charmig fiskbensparkett och öppen spis. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Viskastigen 14A, Veddige, Varbergs kommun

Viskastigen 14A

Övrigt
Veddige, Varbergs kommun
Mäklarhuset Varberg
2 995 000 kr
2 053 m² tomt

Rejäl och välskött lager- verkstadslokal med ett bra läge i centrala Veddige. Stora och ljusa utrymmen i båda planen och med separata ingångar. Tomtareal på strax över 2 000 kvm med generös och praktisk asfalterad yta. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Visar alla 4