Mäklare Julia Fredin

Julia Fredin

Om mig

Min ambition är att både köpare och säljare ska känna sig riktigt nöjda efter avslutad försäljning. En rekommendation är för mig den bästa utvärderingen som går att få och det är målet för mig vid varje enskild förmedling. Kunskap, kommunikation och förtroende är tre värdefulla ord i mina försäljningar. Hör gärna av er! Årets Mäklare 2020 inom Mäklarhuset Nominerad som Årets Stjärnskott av Hemnet 2020

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vemdalsskalet Vargfjällsvägen 17, Vargen, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Vargfjällsvägen 17

Fritidshus
Vargen, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
3 700 000 kr
87 m²
4 rum

Här! Ditt drömboende på Vemdalsskalet, i området Vargen. Detta helt nybyggda fritidshus är perfekt för avkoppling och njutning. Med sin moderna design och bekväma interiör erbjuder det en underbar tillflyktsort från vardagens stress. Njut av den vackra naturen och närheten till skidbackarna, längdspåren och skoterleden. Entrén välkomnar med varmt klinker. Den rustika atmosfären och mörka träpanel genomsyrar hela huset och ger en härlig känsla. Vardagsrummet och kök i öppen planlösning och stora fönster i sydväst. Kök med alla bekvämligheter i svart dov färg för härliga måltider tillsammans. Tänd en brasa efter en hel dag ute i den härliga naturen i närområdet och njut av tillvaron. Tre rymliga sovrum varav det ena plats för dubbelsäng och två med plats för våningssängar. Helkaklade badrummet med förvaring, dusch och en värmande bastu. Vad mer kan man begära av sin fjällsemester? Groventré med klinker på golvet och tvättmaskin, även ytterligare ett förråd finns i anslutning till entrén. All värme och lampor styrs via app. Kanon att ha möjligheten att värma upp huset lite extra inför ankomsten. Vargen, ett klassiskt område på Vemdalsskalet. Här bor du med pistområdet på ett avstånd på drygt 10 minuter. Där du har alla härliga skidbackar hela vintern, på sommaren klätterpark och cykling. Skalets torg bjuder till matupplevelse med flertal restauranger i världsklass. Välkommen med din visningsbokning!

Björnrike Björnvägen 104, Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Björnvägen 104

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 550 000 kr
60 m²
3 rum
vån 4/5
3 779 kr/mån
25 833 kr/m²

I härlig fjällmiljö och i en välordnad BRF finner vi denna kvadratsmarta lägenheten med bra läge i Björnrike. Denna mysiga trerummaren har genomgående hög standard. Du välkomnas av tro det eller ej med två entréer, två hallar med avhängningsmöjligheter samt torkskåp. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Hiss
Vemdalsskalet Myrbärsstigen 3N, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Myrbärsstigen 3N

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
2 795 000 kr
68 m²
4 rum
vån 1/2
2 581 kr/mån
41 103 kr/m²

Möjlighet att förvärva denna otroligt trivsamma lägenheten i det populära området Vemdalsporten. Här får du ett soligt och ljust läge, längdspåret utanför dörren och skoterleden i den andra änden av området. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
Björnrike Björnvägen 104, Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Björnvägen 104

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
2 150 000 kr
60 m²
3 rum
vån 3/5
3 779 kr/mån
35 833 kr/m²

Välkommen till Björnrike och BRF Vintergatan. Med perfekt läge för den aktiva familjen som vill ha nära till allt! Lägenheten ligger i ett fantastiskt sydläge med utsikt över Sonfjället och två balkonger. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Hiss
Björnrike Tallstigen 20D, Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Tallstigen 20D

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 800 000 kr
50 m²
3 rum
vån 1/2
2 925 kr/mån
36 000 kr/m²

Här flyttar du in i en lägenhet med perfekt läge i Björnrike för paret eller den lilla familjen. Lägenheten har ett härligt sydvästläge med utsikt över Sonfjället. Obelånad förening med bra ekonomi. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
Skärsjövålen 62, Hede/Skärsjövålen/Synderkölen, Härjedalens kommun

Skärsjövålen 62

Fritidshus
Hede/Skärsjövålen/Synderkölen, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 750 000 kr
54 m²
3 rum
1 985 m² tomt

Välkommen till Skärsjövålen 62, en fantastiskt mysig stuga i det omåttligt populära fritidshus området Skärsjövålen, strax utanför Hede. Fastigheten har under de senaste åren uppdaterats och omsorgsfullt renoverats. På fastigheten ryms storstugan med altan i sydläge, ett stort förråd som upprättades så sent som ifjol av lokala hantverkare, ett vedförråd och en magisk grillplats. Stugan ger dig ett varmt och tryggt välkomnande och man vill verkligen slå sig ner i soffan i vardagsrummet efter en heldag i skidspåret. Ljudet av brasan och någon som står och lagar mat i köket. Eller varför inte njuta av en härlig måltid utomhus? Eller värma på den varma chokladen efter en skotertur? Ljusa trägolv övergripande i hela stugan med träväggar ger en ombonad och härlig känsla. Du välkomnas in i en ljus hall med tåligt vinylgolv och klädhängare. Rakt fram finns det renoverade badrummet med duschkabin, förbränningstoalett och kommod. Öppen planlösning med ett stort allrum med braskamin. Kök och matplats med plats för minst sex personer. Ett sovrum med massor av förvaring och plats för dubbelsäng. Ytterligare ett sovrum där det idag är inrett med två våningssängar. Köket är renoverat med alla bekvämligheter och här kommer det lagas många härliga måltider tillsammans. Här har du naturen runt hörnet, du kan ta skotern från gården och vara ute på fjället på ett ögonblick. I Skärsjövålen når du fantastiska äventyr, sommar som vinter. Härliga turleder, fina längdspår och vill du åka utför har du hela Härjedalens skidanläggnignar på en radie på cirka 10 mil. Sommartid har du möjlighet att spela golf på den vackra golfbanan i Hede som bjuder på en fantastisk 18-håls parkbana. I Hede finns alla bekvämligheter som du kan behöva - Ica Butik, apotek, hälsocentral, blomsterbutik, järnaffär, möbelaffär, träningsmöjligheter, camping med utomhuspool sommartid, pizzerior och restauranger. Besiktning är utförd, ta kontakt med mäklaren för protokollet. Varmt välkomna att kontakta oss för en visning!

Stugvägen 20A, Storhogna, Bergs kommun

Stugvägen 20A

Fritidshus
Storhogna, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 950 000 kr
61 m²
4 rum
161 m² tomt

I härlig omgivning ligger denna pärla redo att bistå med avkoppling för den som befinner sig där. Här vill man lägga ifrån sig telefonen och koppla av till max! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
Vemdalsskalet Klockarstigen Norra 33, Klockarfjället, Härjedalens kommun
 • Idag
Vemdalsskalet Klockarstigen Norra 33, Klockarfjället, Härjedalens kommun, bild 2
Vemdalsskalet Klockarstigen Norra 33, Klockarfjället, Härjedalens kommun, bild 3

Vemdalsskalet Klockarstigen Norra 33

Lägenhet
Klockarfjället, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
2 300 000 kr
54 m²
2 rum
2 271 kr/mån
42 593 kr/m²

Välkommen till Klockarstigen Norra, här finnes en nybyggd och ljus fjällstuga i bostadsrättsform på Klockarfjället. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Vemdalsskalet Lindgrens väg 29 A, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Lindgrens väg 29 A

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
4 495 000 kr
93,6 m²
5 rum
3 900 kr/mån
48 024 kr/m²

Vem har inte drömt om ett perfekt fjällboende med magisk utsikt? Här kliver du in genom dörren och möts av en elegans som genomsyrar hela lägenheten. Med en perfekt planlösning som samsas med exklusiva materialval ger den här lägenheten i parhusform en bekväm fjällsemester året om. Stora härliga fönster i sydläge för ljusinsläpp. Övervåningen rymmer inte bara ett stort härligt kök i snygg grå nyans och vardagsrum i öppen planlösning och med hjärtat en härlig braskamin utan även ett mindre sovrum. Plats för antingen en större enkelsäng eller varför inte inreda ett kontor? I anslutning till hallen finns även ett stort badrum med wc och dusch. Undervåningen känns som ett eget hem! Två sovrum med plats för dubbelsängar eller om man vill maximera sängplatserna inreda med våningssängar. I allrummet som man möts av när man kommer ner för trappen som man med fördel kan inreda som en lounge inför det bästa av allt! En härligt värmande bastu med duschrum och en mindre wc. Här är det fönster från golv till tak och en generös tilltagen uteplats. De dragna elljusspåren är precis nedan så snöra på dig pjäxorna och starta dagen med en tur innan resten av familjen vaknar. En promenad bort ligger slalombackarna och Skalets torg med alla dess bekvämligheter såsom Ica, restauranger och gym.

Vemdalsskalet Liftstigen 12, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Liftstigen 12

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 995 000 kr
42 m²
2 rum
2 000 kr/mån
47 500 kr/m²

Lägenhet på Vargen, med direktaccess till skoterled. Precis bakom Vargens värdshus och med perfekt läge säljs nu denna mysiga lägenhet. Huset rymmer nio lägenheter i en stabil förening med låg avgift. Omsorgsfullt omhändertagen och uppdaterade i två våningar med en otrolig uteplats i sydväst läge. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
Idrottsvägen 6, Åsarna, Bergs kommun

Idrottsvägen 6

Villa
Åsarna, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
725 000 kr
134 + 16 m²
5 rum
1 657 m² tomt

Välkommen till en väldigt trevlig villa i Åsarna. Här välkomnas ni av en rymlig hall med plats för ytterkläder och förvaring. På övervåningen finns ett kök som har öppnats upp mot allrummet, perfekt för trevlig gemenskap vid matlagningen. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Solviken 1-8, Klövsjö/ Katrina, Bergs kommun
Solviken 1-8, Klövsjö/ Katrina, Bergs kommun, bild 2
Solviken 1-8, Klövsjö/ Katrina, Bergs kommun, bild 3

Solviken 1-8

Villa
Klövsjö/ Katrina, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
3 895 000 kr
195 m²
8 rum
2 960 kr/mån

Nu har vi möjlighet att erbjuda en obelånad bostadsrättsförening med Klövsjö skidområdes bästa läge! Föreningen består av åtta fristående hus på 195 kvm med 14 bäddar, huset är fördelat i två plan med sex sovrum, tre badrum, tvättstuga, kök och två allrum. Pris från 3 895 000 kr. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Vemdalsskalet Lämmelstigen 7, Vemdalsskalet/ Vargen, Härjedalens kommun
Vemdalsskalet Lämmelstigen 7, Vemdalsskalet/ Vargen, Härjedalens kommun, bild 2
Vemdalsskalet Lämmelstigen 7, Vemdalsskalet/ Vargen, Härjedalens kommun, bild 3

Vemdalsskalet Lämmelstigen 7

Fritidshus
Vemdalsskalet/ Vargen, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
5 100 000 kr
110 + 30 m²
4 rum
1 378 m² tomt

Välkommen till Lämmelstigen 7, ett gediget fritidshus med exklusiv karaktär och synnerligen tilltalande stil. Ett boende med wow känsla så missa inte detta tillfälle! Med magisk utsikt över fjällvärlden, med privat känsla men ändå nära till allt. Beläget efter snirkliga vägar vid Vargen på Vemdalsskalet så har du närheten till allt som fjällen kan erbjuda. Huset är högt beläget och mycket väl omhändertaget. Fastigheten i suterräng välkomnar dig med skiffer och värmande golvvärme på nedre plan. Två väl tilltagna sovrum med varsin dubbelsäng. En rymlig tvättstuga som inte bara rymmer tvättmaskin och torktumlare utan massor av förvaring. Ingenting ska behövas ta hem när man åker härifrån. Även en mindre wc finns här. Nedre plans guldkorn är den fantastiska bastun med härligt loungehäng och dubbeldusch. Är du inte hänförd redan här så tar du dig till andra plan och möts av den magiska utsikten och en härlig öppen planlösning. Fräscht kök med matplats med plats för många, en köksö som blir en perfekt samlingsplats vid matlagningen eller mingel vid festen. Intill hittar vi allrummet där braskaminen sprider värme och höjer mysfaktorn under vintertid eller kalla höstdagar. Allrummet övergår i en vardagsrumsdel, här finns verkligen plats för både umgänge och fest. Sällskapsytorna kompletteras dessutom med två uteplatser. Här finns det möjlighet för skugga eller sol beroende på väderlek eller säsong. Planet rymmer ytterligare ett sovrum med plats för dubbelsäng med stort fönster som ger känslan av att vara utomhus i sängen. En magiskt utsikt utöver bakgården med blåbärsris eller snön som hänger i träden. Badrummet är helkaklat i mjuka färger med kommod, wc och dusch. Även på detta plan finns förvaringsmöjligheter. En trappa upp inreder man antingen som ett kontor, ett tv-hörn eller som de här ägarna med bäddsoffa för ytterligare sängplatser. Destination Vemdalen växer och från Lämmelstigen 7 når du pisterna på Vemdalsskalet på fem minuter med bil. Under sommaren har även pistområdet uppdaterats med klätterpark och cykelbanor. Här bor du i närheten av skoterled och dragna längdspår. Du bor lyxigt, rymligt och med den fantastiskt naturen som granne. Välkommen till fjällen!

 • Premium
Fjällgården 662, Fjällgården, Bergs kommun

Fjällgården 662

Fritidshus
Fjällgården, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 500 000 kr
45 m²
2 rum
1 580 m² tomt

Välkommen till ett vackert beläget fritidshus! Här njuter du gärna av morgonkaffet på uteplatsen och njuter av naturens alla skiftningar. Lugnet är något du slås av när du kommer till Fjällgården 662. Det kvadratmetersmarta fritidshuset på 45 kvm erbjuder allt du behöver för en mysig vistelse nära naturen. Väldisponerat med ett allrum med en värmande öppen spis, sovrum, kök och badrum med dusch. På fastigheten finns även en fristående gäststuga för plats till gästerna, med öppen spis, ett mindre kök och extra sängplatser. Ytterligare ett hus finns där det finns plats för förvaring och en värmande bastu, perfekt efter en kall höstdag eller en tur i längdspåret. Omringat av djurliv och vacker natur blir det här en fridfull tillflyktsort för alla naturälskare. Kom och upplev den magiska atmosfären i detta fritidshus, där du kan skapa minnen för livet i detta idylliska och mysiga läge. Det här är ett perfekt läge mellan Storhogna och Vemdalsskalet. Här är äventyren bara utanför dörren, vintertid finns milstal av dragna längdspår i närheten. Cykling, vandring, fiske och golf erbjuds på sommaren. Här finns gott om aktiviteter året om för hela familjen.

Björnrike Björnvallsvägen 29, null, Härjedalens kommun
Björnrike Björnvallsvägen 29, null, Härjedalens kommun, bild 2
Björnrike Björnvallsvägen 29, null, Härjedalens kommun, bild 3

Björnrike Björnvallsvägen 29

Tomt
Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
3 600 000 kr
1 620 m² tomt

Här finns möjligheten för er som drömmer om en stor tomt med ski in och ski out läge! Här bygger man på en solig mark med klar tomt om 1620 kvm med Sonfjället i blickfånget. En unik chans och perfekt för dig som vill bygga nytt och förverkliga din dröm! Här finns möjlighet att bygga efter egna önskemål och använda den rejäla byggrätten på 200 kvm i byggyta och två plan. Högst två lägenheter. Mellan backarna Nallesvängen och Riket i Björnrike når du med bara några stavtag Nallesvängen som leder ned till barnområdet. Härifrån har man gångavstånd till Björnrike Torg med restaurang och shop. Det här är läget är nästan för bra för att vara sant! Björnrike bjuder på fantastiskt välpistade backar i alla svårighetsgrader. Ett perfekt barnområde strax nedanför tomten och Grizzly Express tar dig ända upp till toppen för att nå de svårare pisterna. Dragna elljusspår finns strax nedanför Björnrike Torg, perfekt för kvällsturen efter middagen och innan bastun kanske? För mer information läs under dokument där detaljplanen är inlagt.

 • Premium
Fridas stig 23, Storhogna, Bergs kommun
Fridas stig 23, Storhogna, Bergs kommun, bild 2
Fridas stig 23, Storhogna, Bergs kommun, bild 3

Fridas stig 23

Tomt
Storhogna, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 395 000 kr
1 734 m² tomt

Tomt till salu i Storhogna, ett stenkast från Storhogna torg och närhet till både längdåkning, alpinåkning och skoteråkning. Här får du bygga totalt 180 kvm där huvudbyggnad får vara max 140 kvm stor. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Vemdalsskalet Myrbärsstigen 21, null, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Myrbärsstigen 21

Tomt
Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 595 000 kr
1 268 m² tomt

Övre Skalsporten, området är optimalt för dig som vill ha lite mer avskildhet från Vemdalsskalets puls men samtidigt bo i ett område med hög standard. Har du chans att bygga din egen fjälloas, avskilt och samtidigt med närheten till den fantastiska naturen. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
Fridas stig 8, Storhogna, Bergs kommun

Fridas stig 8

Tomt
Storhogna, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 295 000 kr
1 824 m² tomt

Bygg ditt drömhus med fjället som granne i vackra Storhogna! Nu kan vi erbjuda en tomt i attraktiva Storhogna. I Storhogna är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar och erbjuder livskvalitet för den som värdesätter natursköna omgivningar. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus

Visar alla 18