Mäklarhuset Visby

Mäklarhuset Visby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Greta Arwidssons Gata 20 H, Visby - A7, Gotlands kommun

Greta Arwidssons Gata 20 H

Lägenhet
Visby - A7, Gotlands kommun

3 300 000 kr

84 m²

4 rum

4 543 kr/mån

39 286 kr/m²

Nyare lägenhet från 2018 med ryggåstak och hela 4 meter i takhöjd! 4 rum och kök i nytt bostadsområde på A7 i östra Visby. Trevlig och mycket bra planerad lägenhet på övervåningen med egen entré samt förråd intill entrén. Hall med gott om förvaring. Kök med vit skåpinredning från Ballingslöv och med vitt stänkskydd i kakel och full köksutrustning. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med plats för rymlig matmöbel mitt i rummet. Stort fönster som ger mycket ljus samt soffhörna med öppen spis och plats för en tv-möbel. Från vardagsrummet finns utgång till balkongen som ligger i söderläge. Det finns 3 bra sovrum. Helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten förutom i badrummet där det är el-golvvärme. Brf. Sergeanten 1 i Visby ligger på det nyproducerade A7-området som är Visbys snabbast växande nya stadsdel. Området är beläget mellan de östra delarna av Visby och handelsområdet Stenhuggaren, vilket gör det till ett centralt boende men också med närhet till naturen. Strax söder om lägenheten ligger ett parkområde med lekplats och grönområde. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Greta Arwidssons gata 30 C, Visby - A7 fältet, Gotlands kommun

Greta Arwidssons gata 30 C

Lägenhet
Visby - A7 fältet, Gotlands kommun

2 150 000 kr

54,8 m²

2 rum

3 475 kr/mån

39 234 kr/m²

Välkommen till Greta Arwidssons Gata 30 C! Denna centrala lägenhet når du en våning upp via trappan eller hiss. Här har du ett bekvämt boende på ett av Visbys trevligaste områden. Modern och ljus lägenhet om 54,8 m² med balkong! Du välkomnas i hallen av stora fönster med härligt ljusinsläpp och vardagsrum med matplats intill utgång till balkongen där det finns plats för en loungemöbel. Trevligt arbetskök med den väsentliga utrustningen och bra arbetsytor samt gott om förvaring bakom vita släta skåpluckor. Här är det högt i tak och det ger en rymlig känsla. Lägenheten är en tvåa som där man byggt ut klädkammaren samt inrett med garderober och gjort möjligt att ställa in en säng. Duschrum med helkaklade väggar, klinker på golv med elgolvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. BRF Sergeanten ligger på det nyare A7-området som är Visbys snabbast växande nya stadsdel. Området är beläget mellan de östra delarna av Visby och handelsområdet Stenhuggaren, vilket gör det till ett centralt boende men med närhet till naturen. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Sjudarevägen 10 F, Visby - Terra Nova, Gotlands kommun

Sjudarevägen 10 F

Lägenhet
Visby - Terra Nova, Gotlands kommun

2 400 000 kr

80,8 m²

4 rum

5 569 kr/mån

29 703 kr/m²

Fin och ljus gavellägenhet på andra våningen med balkong i söderläge. Vardagsrum och kök i öppen planlösning där köket har bra förvaring, vit slät inredning från IKEA, diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Tre bra sovrum varav ett med två garderober. Rymligt duschrum med kaklade väggar, tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring dels i klädkammare i lägenheten och i förråd utanför entrén. Inom när området finns skola, förskola, handelsområde och fina strövområden.

 • Balkong
Sören Norrbysgatan 13 A, Visby - Södercentrum, Gotlands kommun

Sören Norrbysgatan 13 A

Lägenhet
Visby - Södercentrum, Gotlands kommun

1 790 000 kr

42 m²

1 rum

2 890 kr/mån

42 619 kr/m²

Välkommen till denna sekelskiftsinspirerade vindslägenhet med trivsam takhöjd och fint ljusinsläpp via flertal fönster. Här bor du med ett lugnt och centralt läge med gångavstånd till Visby innerstad, 200 meter till Söderport samt 400 meter till Visbyhamn. Välplanerad och yteffektiv enrumslägenhet om 42 m². Rymligt vardagsrum med sovalkov och många möbleringsmöjligheter. Separat kök med matplats invid fönster och ett välutrustat kök med vit köksinredning samt nyare kyl/frys. Badrum med kaklade väggar och genomgående bra förvaringsmöjligheter i lägenheten. Till lägenheten hör egen parkeringsplats i garage och ett förråd. Två stycken gemensamma tvättstugor. Här bor du i en stabil och välskött förening. Varmt välkommen till visning!

Schéelegatan 1 C, Visby - Öster, Gotlands kommun

Schéelegatan 1 C

Lägenhet
Visby - Öster, Gotlands kommun

2 600 000 kr

74 m²

2 rum

4 851 kr/mån

35 135 kr/m²

Stor ljus och modern 2:a med en uteplats och inglasad balkong på Östercentrum! Bostadsrätt från 2012 i öppen och modern planlösning om 74 m² fördelat på 2 rum och kök. Trevligt kök med vita skåpluckor och rostfria vitvaror i öppen planlösning med vardagsrummet som har vackert ljusinsläpp från stora fönster. Från vardagsrummet når man en stor uteplats ca 26 m² i sydvästläge. På entrésidan finns en mindre uteplats om ca 9 m². Ett bra sovrum med garderob bakom skjutdörrar samt klädkammare. Duschrum med klinkergolv och golvvärme (el) samt kaklade väggar. Egen tvättmaskin och torktumlare. Genomgående ekparkettgolv och målade väggar. Fiber finns via Telia. Det finns hiss i huset som går ända ner till parkeringsgaraget samt förrådet. Månadsavgift 5 063 kr inkl. värme, vatten, Tv, internet och 1 st parkering i garaget. Välkommen till Brf. Dovhjorten!

 • Uteplats
 • Hiss
Sjudarevägen 30 E, Visby - Terra Nova, Gotlands kommun

Sjudarevägen 30 E

Lägenhet
Visby - Terra Nova, Gotlands kommun

2 590 000 kr

85 m²

4 rum

5 364 kr/mån

30 471 kr/m²

Välkomna till denna 4:a på gaveln med radhuskänsla och entré via loftgång samt stor balkong i västligt läge. Lägenheten är ljus och välplanerad med skön eftermiddags- och kvällssol. När ni kliver in i bostaden så möte ni av en generös hall med bra förvaringsmöjligheter. Köket är vitt och stilrent och ligger i öppen planlösning med vardagsrummet som erbjuder en stor social yta med plats för såväl ett rejält matbord som familjesoffan att mysa i. Ifrån vardagsrummet når ni den stora balkongen. Vidare i lägenheten finns 3 sovrum och ett rymligt badrum med bekvämligheter som badkar, tvättmaskin och torktumlare. Boendet har närhet till natur, promenadstråk, skola, växthus/inredningsaffär med restaurang och det växande affärsområdet Stenhuggaren. Bra bussförbindelser finns in till Visby. I månadsavgiften ingår eget förråd och parkeringsplats. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Mjölkgatan 10, Tingstäde - Norra Gotland, Gotlands kommun

Mjölkgatan 10

Villa
Tingstäde - Norra Gotland, Gotlands kommun

1 975 000 kr

93 m²

5 rum

2 506 m² tomt

Välkommen till denna funktionella 1,5-plansvilla med källare i vänliga Tingstäde! Här kan du bo nära naturen med bekvämt pendlingsavstånd till Visby. Entréplan med hall, sovrum, badrum, vardagsrum med utgång till altan och ett kontor/matrum med braskamin samt ett ljust kök med matplats invid fönster. Övervåningen erbjuder två sovrum. Källaren har stora förvaringsutrymmen, tvättstuga, duschrum och verkstad. Stor och plan trädgårdstomt med plats för aktiviteter och egna odlingar samt med en stor södervänd altan. Nybyggd carport med plats för två bilar. Tingstäde är en socken på norra Gotland som är i ett generationsskifte och utvecklas. Närhet till grill, närlivsbutik med thaimat, badplats, kanotuthyrning, försvarshistoriska byggnader och ett rikt fågelliv. Bra bussförbindelser mot Visby och ut mot Fårösund med linje 20. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Burs Allmunde 121, Burs - Sydöstra Gotland, Gotlands kommun

Burs Allmunde 121

Villa
Burs - Sydöstra Gotland, Gotlands kommun

6 500 000 kr

175 m²

7 rum

9 318 m² tomt

Fastighet i Burs på sydöstra Gotland med stort bostadshus och flera uthyrningshus på en stor uppväxt trädgårdstomt i lugnt läge och vackra vyer. Stort bostadshus om 175 m² - fördelat på 7 rok varav 4 sovrum. Trevligt vardagsrum och kök i öppen och modern planlösning. Braskamin och vedspis. Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Äldre hus som är tillbyggt i olika omgångar och renoverat under de senaste 20 åren. 4 st uthyrningshus om 55 m², 105 m², 105 m² och 15 m² för sommar- och Åretrunt uthyrning. Uppvärmning via luftluftvärmepumpar eller oljefyllda elelement. Eget vatten och avlopp. Fiber finns. Vidare på fastigheten finns det ett stort nyare dubbelgarage samt mindre garage och grillhus samt ett växthus. Uthyrningen av hus har under åren varit: 2022 - 23 veckor 2021 - 19 veckor + 4 månader långtidsuthyrning 2020 - 19 veckor

Vindelbosgatan 4 A, Visby - Söder, Gotlands kommun

Vindelbosgatan 4 A

Lägenhet
Visby - Söder, Gotlands kommun

1 850 000 kr

50,2 m²

2 rum

3 391 kr/mån

36 853 kr/m²

Ljus 2:a med inglasad balkong! Boarea 50,2 m² fördelat på 2 rum och kök. Lägenheten är belägen på våning 1, bara 6 trappsteg upp. Ljust vardagsrum med utgång till stor inglasad balkong i söderläge. Kök med matplats för ca 4 personer och gott om förvaringsskåp. Sovrum med inbyggda garderober samt ett duschrum. Lägenhetsförråd i både källare och på vinden. Den gemensamma tvättstugan ligger i grannhuset i trapphus 4 B. Parkering görs lättast längs med gatan och på allmän p-plats. I närområdet finns det livsmedelsaffär, skolor, frisör, kiosk, vårdcentral, apotek mm inom gångavstånd. Mån.avg 3 391 kr inkl värme, vatten och fiber. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Lojsta Kvie 205, Lojsta - Södra Gotland, Gotlands kommun

Lojsta Kvie 205

Villa
Lojsta - Södra Gotland, Gotlands kommun

2 800 000 kr

170 m²

6 rum

7 420 m² tomt

1-plansvilla i Lojsta med uthyrningslägenhet. Praktisk villa om 4 rum och kök med allt i ett plan och en bra planlösning. Rymligt vardagsrum med braskamin och utgång till uterum i söderläge. 3 bra sovrum samt ett rymligt helkaklat badrum. Vattenburen värme via elpanna och värmepump. Den vidbyggda uthyrningslägenheten har egen entré via en trälagd altan på husets gavel och är på 3 rum och kök varav 2 sovrum. Vattenburen värme via elpanna och värmepump. Fiber finns. Eget vatten och avlopp. Lättskött trädgårdstomt med stora öppna ytor och ett växthus samt en grusad uppfart med plats för flera bilar. Carport med plats för en bil samt förråd och vedbod. Välkomna på visning!

Lärbro Lilla Källstäde 3635, Lärbro - Norra Gotland, Gotlands kommun

Lärbro Lilla Källstäde 3635

Villa
Lärbro - Norra Gotland, Gotlands kommun

3 850 000 kr

130 m²

6 rum

5 419 m² tomt

Fastighet strax norr om Lärbro samhälle i ett enskilt och lugnt bostadsläge med renoverat och fräscht bostadshus om 6 rum och kök varav 4 sovrum samt med vattenburen värme via vedpanna och braskamin i köket. På fastigheten finns även 2 st gäststugor om ca 40 m² och 35 m² samt ekonomibyggnad om ca 42 m² med allrum och pub med braskamin och loft. Fin gårdsbild och vacker uppväxt trädgårdstomt om 5 419 m² med vackra vyer utöver jordbruksmark och skog.

Vindelbosgatan 4 A, Visby - Söder, Gotlands kommun

Vindelbosgatan 4 A

Lägenhet
Visby - Söder, Gotlands kommun

1 700 000 kr

35,7 m²

1 rum

2 508 kr/mån

47 619 kr/m²

Ljus och bra planerad lägenhet med hotellkänsla! En halvtrappa upp finner ni denna trevliga totalrenoverade 1a. Hela lägenheten uppfattas som ljus. Du välkomnas av en hall med gott om förvaring i lyxiga belysta garderober som leder er in i vardagsrummet och köket med smakfullt målade väggar. Köket inklusive alla vitvaror är från årsskiftet 22/23 och är fullutrustat med diskmaskin och även en vinkyl! Ljusa skåpsluckor med stilrena svarta detalje där du även finner den naturliga matplatsen invid fönstret. Vardagsrum med slipad fiskbensparkett som inrymmer såväl soffa som dubbelsäng och utgång till balkong i söderläge. Helkaklat duschrum med glasdörrar och ny kommod med tillhörande spegellampa. Möjlighet finns att köpa lägenheten möblerad. Välskött och bra bostadsrättsförening med låga skulder. Stora renoveringar är gjorda såsom stambyte och omläggning av tak. Till bostadsrätten ingår bra förrådsmöjligheter via ett källarförråd och ett vindsförråd. I området finns gott om 24h parkeringsplatser och även några utöver detta som hör till föreningen där man också kan stå gratis i mån om plats. I föreningen finns en bastu och en stor gemensam tvättstuga. I närområdet finns det mataffär, skolor, frisör, kiosk, vårdcentral, apotek med mera inom gångavstånd. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Valleängsvägen 2, Klintehamn - Västra Gotland, Gotlands kommun

Valleängsvägen 2

Tomt
Klintehamn - Västra Gotland, Gotlands kommun

500 000 kr

2 007 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en detaljplanelagd tomt i lugnt och lantligt läge endast 5 min från Klintehamns samhälle. Det är en 2007 kvm stor hörntomt som ligger fint och naturskönt på ängsliknande mark mellan Klintehamns samhälle och Klinte kyrka. Tomtens mittparti utgörs av en öppen glänta som omgärdas av stora äldre ekar och hasselbuskar. Tomten omfattas av en avstyckningsplan från 1936, vilket innebär att det finns en byggrätt. Avstyckningsplanen anger inga begränsningar vad gäller byggnadsvolym. I bygglovsprövningen görs en bedömning av byggnationens lämplighet utifrån omgivande bebyggelse. Utmed den återvändsgata som går ner i området ligger övervägande permanentbostäder. Möjlighet att ansluta till det kommunala vatten- och avloppssystemet finns och anslutningsavgiften är för närvarande 219 331 kr. Anslutningsavgiften för el är för närvarande 44 375 kr (16-25 ampere), utöver det tillkommer kostnad för mätarskåp. Klintehamn är en tätort som ligger vid kusten, ca 3 mil från Visby. Klintehamns samhälle erbjuder service som bl a livsmedelsaffär, bibliotek, apotek, bensinstation, restauranger, mindre butiker, bageri samt förskola och skola upp till årskurs 9. Från hamnen avgår Karlsöbåten. Den kommunala kollektivtrafiken har bussavgångar till och från Visby nästan varje timme under dagtid och även trafik till närliggande tätorten Hemse. Mindre än en kilometer bort intill Klinte kyrka ligger Klinteberget med ett flertal vandrings- och löpstigar. Eller varför inte bara avnjuta en kopp kaffe och ta del av en fantastisk utsikt från Klintebergets platå. Ett annat trevligt utflyktsmål är Warfsholm som ligger alldeles norr om hamnen. Där erbjuds boende, mat, badbrygga och sandstrand.

 • Plus
Bergmansgatan 1 B, Visby - Länna, Gotlands kommun

Bergmansgatan 1 B

Lägenhet
Visby - Länna, Gotlands kommun

1 850 000 kr

50,5 m²

2 rum

3 812 kr/mån

36 634 kr/m²

Ljus och trevlig 2:a på Länna endast en halvtrappa upp. Välkomnande hall med garderob och intill entrén ligger duschrummet som helrenoverades 2022 med kaklade väggar och toppmatad tvättmaskin. Köket som ligger på baksidan av huset mot innergården har vit slät inredning och full maskinell utrustning. Rymligt vardagsrum med plats för myshörna och matmöbel. Sovrum intill köket med stor garderob. I källaren finns lägenhetsförråd och tvättstuga. På baksidan av huset finns en grön innergård med gemensam uteplats. Centralt och bra läge på populära Länna och med närhet till Visby innerstad, centrum och flertalet skolor. Stabil förening med låg belåning.

Broväg 6 B, Visby - Norr, Gotlands kommun

Broväg 6 B

Lägenhet
Visby - Norr, Gotlands kommun

2 250 000 kr

67 m²

3 rum

4 427 kr/mån

33 582 kr/m²

Välkommen till denna 3:a på Broväg endast en halvtrappa upp. 67 väldisponerade kvadratmeter fördelat på 3 rum och kök varav 2 sovrum. Du möts av en stor välkomnande hall med förvaring. Lägenheten känns ljus och rymlig med sobra färger. Den rejäla takhöjden skapar en behaglig och trivsam atmosfär och vardagsrummet har utgång till balkong i söderläge mot innergården. I närområdet finns affär, restauranger, konditori, skolor och fina strövområden.

 • Balkong
Strandvägen 36 - Stuga 118, Slite - Norra Gotland, Gotlands kommun
 • Borttagen före visning

Strandvägen 36 - Stuga 118

Lägenhet
Slite - Norra Gotland, Gotlands kommun

1 200 000 kr

24 m²

2 rum

2 185 kr/mån

50 000 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
Talluddskviar 8 D, Visby - Norr, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Talluddskviar 8 D

Lägenhet
Visby - Norr, Gotlands kommun

4 750 000 kr

122 m²

5 rum

5 339 kr/mån

38 934 kr/m²

Strandnära bostadsrättsradhus i 2-plan med 5 rum och kök om 122 m² fördelat på 5 rum och kök varav 4 sovrum på övervåningen. Mycket bra läge i brf Talludden 1 vid Gustavsvik. Radhuset är stort och välplanerat med 2 uteplatser, den på baksidan ligger i ogenerat läge med havsglimt. Invändigt på bottenvåningen finns hall med stort kapprum, modernt kök, stort vardagsrum med parkettgolv och utgång till uteplats samt ett badrum, klädkammare och tvättstuga. På övervåningen finns 4 bra sovrum samt ett duschrum. Carport och förråd tillhör lägenheten. Stabil bostadsrättsförening i ett fridfullt område. Här bor man granne med havet och promenerar snabbt ner till badplatsen i Gustavsvik. Gemensam tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, elektrisk kall- och varmmangel. På med morgonrock och tofflor, ett dopp i havet är tillgängligt året runt för den som önskar. Vi ses på visning!

 • Uteplats
Fårö Norra Gattet 1792, Fårö - Norra Gattet, Gotlands kommun

Fårö Norra Gattet 1792

Villa
Fårö - Norra Gattet, Gotlands kommun

4 500 000 kr

75 m²

3 rum

1 569 m² tomt

Här på västra delen av Fårö hittar du lugnet och avskildheten alldeles intill havet med den karaktäristiska karga naturen runtom. Putsad enplansvilla omfattande tre rum och kök samt källare. Kök med vedspis och skåpinredning av gedigna furuluckor. Vidare finns duschrum med tvättmaskin, vardagsrum och två sovrum som bägge har garderober. I källaren finns garage, kontorsrum, pannrum, bastu och matkällare. På den stora öppna tomten som ger plats för egen odling, lek och spel finns även tre gäststugor som alla är isolerade och med el indraget. Utanför tomten börjar alvarmarken med vindpinade tallar, låga enbuskar och klapperstensfält som ger Fårö dess karaktär och egna ljus. Ner till havet är det ca 300 meter och precis utanför ligger ön Aurgrunn med obemannad ledfyr dit det går att vada. Från huset och tomten är havet alltid närvarande mellan de glesa tallarna och du ser även bort mot det gotländska fastlandet. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul.

Hålvägen 4, Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun
 • Tis 30 maj kl 16:00

Hålvägen 4

Villa
Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun

7 650 000 kr

166 m²

7 rum

2 964 m² tomt

Generös fastighet i Ljugarn med en stor villa om 166 m² och uppvuxen trädgårdstomt om 2 964 m²! Villa om 166 m² fördelat på 7 rum och kök varav 4 sovrum på övervåningen. Entréplan med ett trevligt kök med bra skåpförvaring och i angränsande finns ett matrum att duka upp i. Vidare finns 2 generösa rum med bra sällskapsytor samt helkaklat duschrum. Övervåningen erbjuder flera sovrum, en toalett samt en balkong med härlig utsikt över nejden. Källare med tvättstuga och stora förvaringsmöjligheter. Vattenburen värme via Bergvärme. Fiber finns installerat. Tomten är stor och insynsskyddad med både träd och buskar och här finns det möjlighet att ha egna odlingar. På fastigheten finns även ett förråd och en vedbod. Ljugarn har mycket att erbjuda. Stranden är fantastisk och på promenadavstånd, även Vitvär och Folhammar ligger nära och är väl värd besök. Under vinterhalvåret har man här ett fantastiskt lugn med livsmedelsaffär och fik. Sommarhalvåret lever Ljugarn upp och så även många fina restauranger och fler fik. Vacker strand och närhet till enastående natur. Bra bussförbindelse till Visby och Hemse finns.

 • Plus
Mellangatan 3C, Visby - Innerstad, Gotlands kommun

Mellangatan 3C

Lägenhet
Visby - Innerstad, Gotlands kommun

2 450 000 kr

45 m²

2 rum

2 751 kr/mån

54 444 kr/m²

Med bra läge i Visby innerstad ligger denna gårdshuslägenhet med egen entré och liten uteplats. Lägenheten är ljus och modern med stora fönsterpartier samt genomgående slipade betonggolv. På 45 m² ryms allt man behöver som kök, matplats, vardagsrum, sovrum och duschrum. Kök med vita släta skåpluckor och moderna vitvaror, bl.a. ugn i arbetshöjd. Intill köket finns plats för matbord och längre in i rummet finner vi vardagrummet med plats för TV och liten soffgrupp. Sovrummet rymmer dubbelsäng och fyra garderober. Modernt duschrum med vitt kakel på väggarna, vit mosaik på golvet, vägghängd toalett och tvättmaskin. Lägenheten disponerar en stenlagd uteplats om 7 m² varpå det ryms ett litet cafébord med stolar där man kan sitta och njuta av lavendel och rosor som är planterade intill gårdshusets vägg. Mysig innergård med uteplats som är gemensam med grannarna. Tvättstuga och källarförråd finns i källaren på Mellangatan 3 A. Bo i egen gårdshuslägenhet i bostadsrättsform i hjärtat av Visby med närhet till allt som staden erbjuder, vackra kulturmiljöer, affärer, restauranger och närhet till havet. Uthyrning är tillåten. Lägenheten säljs möblerad och två cyklar ingår. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Boge Mojner 849, Slite - Norra Gotland, Gotlands kommun

Boge Mojner 849

Villa
Slite - Norra Gotland, Gotlands kommun

3 500 000 kr

152 m²

5 rum

1 552 m² tomt

Välkomna till denna vackra villa från 1930 på en uppväxt och lummig trädgårdstomt om 1 552 m² i södra Slite på norra Gotland! Tegelvilla i 2 plan om 152 m² med källare om 72 m². Bostaden inrymmer 5 rum och kök varav 3 sovrum på övervåningen. Vacker entré via dubbeldörrar till en stor ljus hall. Vidare finns matrum och stort vardagsrum som har en öppen spis med insats. Bottenvåningen har ett bra kök med utgång till en stor uteplats i söderläge och ett toalettrum. Övervåningen har 3 stora sovrum, ett med utgång till balkong samt ett duschrum. I källaren ryms ett pannrum, tvättstuga, apparat-rum och matkällare. Vattenburen värme via nyare CTC elpanna med värmepump. Här bor man i ett lugnt område när havet och fina promenadstråk. Slite erbjuder bland annat bränslestation, mataffärer, apotek och restauranger. Här finns en av Gotlands mest trafikerade busslinje in till Visby eller upp till Fårösund. Välkomna på visning!

Kustparksvägen 17 B, Fårösund - Norra Gotland, Gotlands kommun

Kustparksvägen 17 B

Fritidshus
Fårösund - Norra Gotland, Gotlands kommun

415 000 kr

97,5 m²

5 rum

1 178 m² tomt

En andelsrätt i fantastiskt läge i Kronhaga strand och med utsikt över havet. Vackert arkitektritat parhus med hög standard och skön golvvärme. Gotländsk marmor och ljusa sobra färger ger ett välkomnande intryck. Generöst med plats för familj och vänner med tre bra sovrum samt en gäststuga med sovrum och duschrum. Stor tomt med goda solchanser då huset långsida ligger i sydväst. Två uteplatser varav en i lä med inramad innergård samt altan mot havet. Hund är välkommen. Vid stranden nedanför finns bad med brygga och gemensam bastu. I närområdet finns sim- och sporthall, gym, motionsslingor, trampolinhall, padelbanor, bra cykelvägar och fina promenader. I närområdet finns också större mataffär, mack, café och restauranger. Till Fårö tar man sig snabbt med bilfärjan. På Fårö finns förutom en omväxlande natur, flera raukområden, fina badplatser och spännande matställen. På norra Gotland finns det också många sevärdheter. Närmaste golfbana finns i Slite, ca en halvtimme bort. Apotek och systembolag finns i Slite. Andelshus innebär att fastigheten ägs av en ekonomisk förening och där en medlem/andelsägare har rätt till fem veckors vistelse per år. Andelsrätt går ej att belåna. Andelsägande passar dig som är förtjust i och för en rimlig peng vill ha en fast punkt på norra Gotland samtidigt utan en massa ”måsten.” Veckor för respektive hus väljs I anslutning till årsmöte på hösten enligt ett rullande schema. Veckor tillgängliga för köpare av andelsrätt F i hus B: 2023: Vecka 31 och 47. 2024: Vecka 16, 19, 26, 42 och 49. Avgiften beslutas på årsmöte. Avgiften täcker bl.a. kostnaden för drift, försäkring, lån och avsättning till underhållsfond. För laddning av elbil tillkommer 5 kr/kWh. Tillträde enligt överenskommelse. Upplåtelseform är andelsrätt (ej bostadsrätt) och går ej att belåna.

 • Plus
 • Uteplats
Sjudarevägen 16 A, Visby - Terra Nova, Gotlands kommun

Sjudarevägen 16 A

Lägenhet
Visby - Terra Nova, Gotlands kommun

1 800 000 kr

55 m²

2 rum

3 546 kr/mån

32 727 kr/m²

Fin och ljus hörnlägenhet i markplan med uteplats i västligt läge. Här erbjuds du ett smakfullt och modernt boende om 55 m² fördelat på 2 rum och kök på Terra Nova. Lägenhetens kök och vardagsrum är i öppen planlösning med utgång till uteplatsen under tak. Modernt inrett kök med vit köksinredning med släta luckor och lådfronter, grått kaklat stänkskydd och möjlighet till matplats intill fönster. Duschrum med kaklade väggar och tvättmaskin. Ljust och rymligt sovrum med förvaring genom garderober. I lägenheten finns det bra plats för förvaring i klädkammaren. Den trevliga uteplatsen har trälagd altan samt tillhörande grönyta omgärdad av en låg häck. Förråd och parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Boendet har närhet till natur, promenadstråk, skola, växthus/inredningsaffär med restaurang och det växande affärsområdet Stenhuggaren. Bra bussförbindelser finns in till Visby.

 • Uteplats
Fårö Simunds 1193, Fårö, Gotlands kommun

Fårö Simunds 1193

Villa
Fårö, Gotlands kommun

4 500 000 kr

75 m²

6 rum

4 218 m² tomt

Välkomna till detta charmiga ställe på Fårö som är beläget på en stor parkliknande tomt. Här bor man med promenadavstånd till Sudersand som erbjuder restauranger och fritidsaktiviteter samt ICA. 1700-tals bulhus om ca 75 m² fördelat på 6 rum och kök varav 3-4 sovrum. Vacker Entréveranda med finsnickerier ger ett vackert intryck och välkomnande. Huset har genomgående trägolv. Nyare kök och fräscht duschrum. Huset har fyra murade öppna spisar, dock är inte alla eldningsbara samt vackra tapeter i alla rum. Övervåning med allrum och ett sovrum. Uppvärmning via elelement. Eget borrad brunn samt eget avlopp med gemensam infiltration. Vidare på fastigheten finns förråd och garage. Stor trädgårds- och naturtomt om 4 218 m² som erbjuder utrymme för t ex egna odlingar, kubb eller andra aktiviteter. Här bor man nära mataffär, bageri, restauranger och stränderna vid havet. Vakna till havets ljud och barrskogens varma, doftande toner. Vi ses på visning!

Västergarn Mafrids 311, Västergarn - Västra Gotland, Gotlands kommun

Västergarn Mafrids 311

Villa
Västergarn - Västra Gotland, Gotlands kommun

4 475 000 kr

158 m²

6 rum

1 573 m² tomt

Välkommen till Västergarn och ett vackert bostadshus med fin muromgärdad uteplats på stor grönskande tomt. Villan ligger i lantligt och lugnt läge strax intill hamn, sandstrand och Kronholmens populära golfbana. I bostadshuset om 158 m² finns sex rum och kök varav fyra sovrum. När du kliver in i den stora hallen ser du in mot vardagsrummet med den stora öppna spisen, vidare kommer du in i TV-rummet som leder dig ut till den fantastiska trälagda altanen i sydväst där du även en blåsigare dag kan finna lä intill muren. Köket är stort och bra med ljusa skåpsluckor och bardisk in mot vardagsrummet som även fungerar som matplats. Från vardagsrummet tar du trappan upp till övervåningen med tre sovrum varav två med varsin balkong i sydost samt ett duschrum med bastu! Intill bostadshuset ligger även ett dubbelgarage med tillhörande snickarbod och ett inglasat uterum för sena sommarkvällar. Läget längs den västra kusten ger fantastiska solnedgångar och möjlighet till bad varje dag! Endast 25 min in till Visby och vältrafikerade bussförbindelser in mot Visby. Varmt välkommen till Mafrids 311 på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Närgatan 6, Visby - Öster, Gotlands kommun

Närgatan 6

Villa
Visby - Öster, Gotlands kommun

4 500 000 kr

106 m²

4 rum

998 m² tomt

1,5-plansvilla om ca 130 m² fördelat på 4 rum och kök i mycket barnvänligt och lugnt bostadsområde på öster i Visby. Bottenvåning med trevligt kök med ljus inredning och öppen planlösning mot matrum och vardagsrum. Helkaklat badrum med klinkergolv, golvvärme och dusch. Bra sovrum/arbetsrum intill garaget som är vidbyggt med plats för en bil. Övervåning med 2 bra sovrum och helkaklat badrum med klinkergolv, golvvärme och dusch. Trevlig trädgårdstomt ca 998 m² i ogenerat söderläge. Uteplatsen på baksidan med tillhörande uterum i ogenerat söderläge. 400 meter till förskola och skola och promenadavstånd till det mesta kring Visby centrum.

 • Uteplats
Fide Fideholm 412, Fide - Sudret, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Fide Fideholm 412

Villa
Fide - Sudret, Gotlands kommun

2 450 000 kr

67 m²

3 rum

2 120 m² tomt

Välkommen till detta trevliga enplanshus med en fantastisk vy över Burgsviken! Här bor du i ett naturskönt läge på återvändsgata på södra Gotland! Bostadshus om 67 m² fördelat på 3 rum och kök varav 2 sovrum. Du välkomnas av en ljus hall varifrån du direkt ser viken från fönster i vardagsrummet. Vardagsrummet med den värmande kaminen är i öppen planlösning mot det ljusa köket och är inrett med vita köksluckor och har en generös takhöjd. Det är även härifrån du når den stora trälagda altanen i väst där du gärna spenderar sena sommarkvällar med familj och vänner. I bostadshuset finns även 2 bra sovrum och med separat ingång från altanen finner du ett gästrum. Vidare finns även ett garage och en förrådsbyggnad / vedbod. Välkomna till Fide för att känna på lugnet på landet!

Stenkumla Bertels 178, Stenkumla - Visby Närområde, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Stenkumla Bertels 178

Villa
Stenkumla - Visby Närområde, Gotlands kommun

3 550 000 kr

152 m²

6 rum

4 167 m² tomt

Fastighet i Stenkumla med ett stort och bra planerat 1,5-plansvilla i välhållet och underhållet skick samt med stort isolerat dubbelgarage om 60 m² och gäststuga på en stor uppvuxen trädgård! Här möts man av en rymlig hall som välkomnar oss in i huset. Vidare finns ett mindre sovrum, ett stort vardagsrum med fönster i tre väderstreck, ett duschrum och ett kök med matplats som har utgång till baksidans uteplats. Det finns även en tvättstuga som har en groventré och utgång till det vidbyggda garaget. Övervåningen erbjuder även den en rymlig hall för t ex sociala ytor eller kontor Sedan finns det två mindre sovrum samt ett större sovrum med klädkammare. Övervåningen erbjuder även ett duschrum med bastu. Vattenburen värme via vedpanna och ack. tankar. Egen borrad vattenbrunn och gemensamt 3-kammaravlopp. På den stora fina uteplatsen på baksidan av huset kan man sitta och njuta med blick över den uppvuxna trädgårdstomten om 4 167 m². Här finns det stora sociala ytor och plats för egen odling. Gäststugan ger en hyresintäkt om 4 000 kr/mån. Här bor Ni på landet men med knappt 10 minuter in till Visby och dess utbud. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Vindelbosgatan 2 B, Visby - Söder, Gotlands kommun

Vindelbosgatan 2 B

Lägenhet
Visby - Söder, Gotlands kommun

1 975 000 kr

63 m²

2 rum

4 099 kr/mån

31 349 kr/m²

Ljus och bra planerad lägenhet om 63 m² fördelat på 2 rum och kök. Lägenheten är belägen högst upp i huset med en härlig balkong i sydöstligt läge. När ni kliver in i lägenheten så möts ni av en ljus och välkomnande hall. Vidare finner ni ett rymligt vardagsrum med utgång till balkongen under tak. Trevlig kök med matplats invid fönster. Nyrenoverat och fint kök ifrån IKEA. Helkaklat duschrum med tvättmaskin, infälld belysning och golvvärme. Stort och bra sovrum garderober bakom skjutdörrar. Välskött och bra bostadsrättförening. Stora renoveringar är gjorde såsom stambyte och nytt tak. Till bostadsrätten ingår bra förrådsmöjligheter via källarförråd och vindsförråd. I närområdet finns det affär, skolor, frisör, kiosk, vårdcentralen, apotek mm inom gångavstånd. Varmt välkommen på visning!

Tofta Oxbärsvägen 5C, Tofta, Gotlands kommun

Tofta Oxbärsvägen 5C

Radhus
Tofta, Gotlands kommun

2 150 000 kr

52 m²

3 rum

2 415 kr/mån

41 346 kr/m²

I populära Tofta finner ni ett bekvämt boende med närhet till bad och vacker natur samt goda intäktsmöjligheter i skuldfri förening. Kvadratsmart bostadsrätt i markplan om 52 m² med uteplats i söderläge. Bostadsrätten har genomgående ekparkett och bra takhöjd via pulpettak med träpanel. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier mot uteplatsen. Uteplats delvis under tak i soligt söderläge. Två sovrum med garderober. Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Populära Tofta strand ligger inom promenadavstånd och precis intill ligger Toftagården med restaurang och pool. Tofta strand är en av Sveriges bästa sandstränder med full service sommartid såsom restauranger, barer, mataffär, paddelbanor och mycket mer. Bra bussförbindelser och till Visby är det ca 2 mil. Populära och prisbelönta golfbanan Kronholmen ligger endast ca 6 km bort. Varmt välkommen på visning.

 • Uteplats
När Hamngårdsvägen 21, När - Sydöstra Gotland, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

När Hamngårdsvägen 21

Tomt
När - Sydöstra Gotland, Gotlands kommun

1 000 000 kr

1 165 m² tomt

I fridfulla hamngården i När finns denna tomt inom detaljplanelagt område med en byggrätt som uppgår till 120 m². I närområdet finns badplatser, restauranger, fiskelägen, gårdsbutiker, matbutik, golfbana, promenadstråk och mycket mer! Fastigheten är ansluten till el och gemensamt vatten och avlopp. Vidare information finner du på mäklarens hemsida under fliken "Dokument". Vid frågor kontakta mäklaren.

 • Plus
Kappelshamn Snäckersvägen 11, Kappelshamn - Norra Gotland, Gotlands kommun
 • Tis 6 jun kl 13:00

Kappelshamn Snäckersvägen 11

Fritidshus
Kappelshamn - Norra Gotland, Gotlands kommun

2 850 000 kr

102 m²

5 rum

5 180 m² tomt

Välkommen till Kappelshamn och detta enplanshus där man inrett vinden och fått en trevlig övervåning. Huset om 102 m² ligger på en riktigt stor plan uppvuxen trädgårdstomt med fruktträd och bärbuskar. Här bor man i ett skönt lugnt läge med stjärnklara nätter när mörkret faller på. Läget ger närhet till bad och fiske i Kappelshamnsviken, möjlighet att vandra längs kusten eller kanske ge dig ut på fågelskådning. I det röda huset med vita knutar finns fem rum och kök varav tre sovrum. När du kliver in i den ljusa hallen med trägolv ser du in mot allrummet med den värmande kaminen, vidare kommer du in i vardagsrummet med fönster i burspråk och med plats för både soffhäng och matbord. Direkt till vänster när du kommer in finns stora sovrummet. Köket har en lantlig stil med svart-vit rutigt golv och vita skåpluckor här finns också plats för ett matbord intill fönstret. Duschrummet är stort och ljust med tvättmaskin. Från groventrèn kommer du ut till den inglasade verandan. Från hallen tar vi trappan som leder upp till den inredda vinden där hallen har ett målat trägolv och plats för en kontorshörna. Vidare finns två mysiga sovrum i vardera ända av ovanvåningen, båda med fönster. Intill bostadshuset ligger ett gästhus med pentry, allrum och sovrum, perfekt för dina gäster. Här finns även en liten lada. Läget vid den västra kusten ger fantastiska solnedgångar och du har endast 40 min. in till Visby. Bussförbindelse mellan Visby och Kappelshamn finns. Varmt välkommen till Snäckersvägen 11 på visning!

 • Plus
Oxelgatan 9, Visby - Östra Vi, Gotlands kommun

Oxelgatan 9

Villa
Visby - Östra Vi, Gotlands kommun

4 150 000 kr

132 m²

5 rum

406 m² tomt

Rymlig 1,5-plansvilla om 132 m² med fyra sovrum och liten behändig trädgårdstomt. Fördelat över två våningsplan där entrèplanet bjuder på goda sällskapsytor i form av mysigt ljust kök och generös yta i vardagsrummet med utgång till uterummet. Vidare på entréplanet hittar du ett sovrum, duschrum och tvättstuga. På husets övre plan finns ytterligare tre sovrum, duschrum och klädkammare. Den plattlagda uppfarten har plats för flertalet bilar, här finns även ett fristående garage med bakomliggande förråd. I söderläge längs med husets framsida kan man njuta på den trälagda altanen och i uterummet med skjutbara dörrar. Isolerad friggebod finns på tomten inredd för boende. Området är tryggt och lugnt med sina uppvuxna trädgårdar. Här leker barnen säkert på lekplatserna och tar sig tryggt runt på egen hand till kompisarna. Gångavstånd till Skarphäll med diverse shopping såsom matbutiker, möbler, restauranger, djuraffär m.m. Till Visby tar man sig med lätthet till fots eller med cykel.

Sundregatan 1, Visby - Öster, Gotlands kommun

Sundregatan 1

Villa
Visby - Öster, Gotlands kommun

4 600 000 kr

93 m²

4 rum

721 m² tomt

Enplansvilla med hel källare och vidbyggt dubbelgarage på hörntomt angränsande till parkområde. Bottenvåning med tre bra sovrum alla med garderob, rymligt kök med gott om förvaring och vardagsrum med utgång till uterum på baksidan i västligt läge med kvällssol mot grönområde. Dessutom finns både duschrum och gästtoalett. En trappa ner finner du en trevlig gillestuga med öppen spis med insats och även tvättstuga, pannrum, verkstad och en dusch. Vidbyggt dubbelgarage med asfalterad infart och en isolerad friggebod om 15 m² med indragen el. Lättskött uppvuxen trädgårdstomt med buskar, träd och avgränsande häck. Sundregatan ligger centralt i Visby och inom promenadavstånd når du både handelsområdena Östercentrum och Skarphäll och mycket mer, såsom skolor, förskolor, idrottsaktiviteter och fina strövområden! Fastigheten säljes med friskrivningsklausul.

Högklint Rövar Liljas väg 18, Högklint - Visby Närområde, Gotlands kommun

Högklint Rövar Liljas väg 18

Villa
Högklint - Visby Närområde, Gotlands kommun

9 500 000 kr

134 m²

6 rum

2 240 m² tomt

Nu har vi glädjen att förmedla denna fastighet med ett drömläge vid Högklint och en oslagbar havsutsikt i väster! Bostadshus om 89 m² med stor öppen social planlösning med kök och köksö samt allrum med utgång till uteplats i väster via stora glaspartier. Sovrum med garderobsinredning. Duschrum med klinkergolv och golvvärme samt kaklade väggar. Övervåning med "Townhouse" känsla som också har utgång till stor balkong. Vattenburen golvvärme via värmepump samt luftluftvärmepump. På fastigheten finns det två stugor om 20 och 25 m² med egna duschrum/badrum för boende av ungdomar eller gäster till familjen. På fastigheten finns även en bastu, carport med förråd och 2 st laddstolpar för elbilar. Trädgårds- och naturtomt om 2 240 m².

 • Uteplats
Ganthem Tomase 607, Ganthem - Mellersta Gotland, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ganthem Tomase 607

Gård/Skog
Ganthem - Mellersta Gotland, Gotlands kommun

3 600 000 kr

157 m²

6 rum

12,9 ha tomt

Skog- och jordbruksfastighet i Ganthem med fin gårdsbild med bostadshus, ladugård och dubbelgarage med hela 12,8 ha mark! Naturskönt läge bland vidsträckt åkermark. Här finns det plats för att driva hobbyverksamheter. Ett tillfälle för Er som söker lugnet på landet med många olika möjligheter som att meka, djurhållning (får, hästar, höns mm), odla eller starta annan sysselsättning. Här finns ett äldre Kalkstenhus från 1760 om ca 157 m² i 1,5 plan. Huset är i behov av modernisering och tillfället att skapa sitt hem som man själv önskar finns. Idag finns här stora sociala ytor fördelat på rum och kök, vara 2-3 sovrum. Nedervåningen erbjuder matsal med kakelugn, stort kök, allrum och toalett. På övervåningen möt vi av ett stor hall/passage där utgången till balkongen finns. Här finns ett badrum och 3 sovrum. Fiber är installerat. Eget vatten och avlopp på fastigheten. Flygelbyggnaden inrymmer pannrum, förråd, bryggarhus. Övervåningen är oinredd. Vid den kringbyggda gårdsbilden finns även en ladugård, äldre lada och garage. Ca 11 minuters bilfärd till Roma som erbjuder skola upp till åk 9, bra bussförbindelser till Visby, livsmedelsbutiker, gårdsbutik mm. Här ifrån har man ca 25 minuter till Visby.

Bulverksvägen 3, Tingstäde - Norra Gotland, Gotlands kommun

Bulverksvägen 3

Villa
Tingstäde - Norra Gotland, Gotlands kommun

3 650 000 kr

110 m²

5 rum

1 963 m² tomt

Välkomna till denna 1-plansvilla med källare mitt i Tingstäde på en stor trädgårdstomt om hela 1 963 m². Bra och praktisk villa om totalt 220 m² fördelat på 8 rum och kök varav 4 sovrum på både entréplan och källare. Entréplan med stort kök och öppen emot vardagsrum med matplats samt utgång till baksidan och den stora uteplatsen med pool. Vidare på entréplan finns det 3 sovrum och nyare duschrum med klinkergolv och golvvärme samt kaklade väggar. Källare med 2 allrum och öppen spis samt stort sovrum och riktigt stor tvättstuga. Vattenburen värme via värmepump från 2016. Fiber finns på fastigheten. Stor uteplats om hela 140 m² i rakt söderläge på baksidan av huset med en pool om 4 x 8 m. Vidbyggt dubbelgarage som är tillbyggt 2015 så totalt är det på 84 m² och har 3 garageportar. Säljaren skall bygga ett nytt hus och därmed att denna villa till salu. Säljarens nya hus kommer att vara klart i början av 2023, tillträde i denna affär är enligt överenskommelse. Välkomna till Bulverksvägen 3!

Hammargatan 21 - 1:22, Roma - Visby Närområde, Gotlands kommun

Hammargatan 21 - 1:22

Tomt
Roma - Visby Närområde, Gotlands kommun

850 000 kr

1 804 m² tomt

Nu finns möjligheten att förverkliga din husdröm på denna naturtomt på Hammarsgatan i Roma samhälle med närhet till natur, förskola, skola och livsmedelsaffärer. Naturtomt om 1 804 m² med ett naturskönt läge med närhet till Roma samhälle. Positivt förhandsbesked finns på tomten. I köpeskillingen ingår el anslutningsavgift tillsammans med elskåp. Möjlighet till kommunalt vatten och avlopp tillsammans med fiber finns som kommer att beställas och bekostas av köparen. Lycka till!

 • Plus
Hammargatan 23 - 1:23, Roma - Visby Närområde, Gotlands kommun

Hammargatan 23 - 1:23

Tomt
Roma - Visby Närområde, Gotlands kommun

850 000 kr

1 804 m² tomt

Nu finns möjligheten att förverkliga din husdröm på denna naturtomt på Hammarsgatan i Roma samhälle med närhet till natur, förskola, skola och livsmedelsaffärer. Naturtomt om 1 804 m² med ett naturskönt läge med närhet till Roma samhälle. Positivt förhandsbesked finns på tomten. I köpeskillingen ingår el anslutningsavgift tillsammans med elskåp. Möjlighet till kommunalt vatten och avlopp tillsammans med fiber finns som kommer att beställas och bekostas av köparen. Lycka till!

 • Plus
Lotsbacken 6, Slite - Norra Gotland, Gotlands kommun

Lotsbacken 6

Villa
Slite - Norra Gotland, Gotlands kommun

4 950 000 kr

133 m²

6 rum

889 m² tomt

Bo med havsutsikt och promenera längs vackra stråk vid havet, precis just det gör du här på Lotsbacken i Slite! Bo avskilt men centralt och nära allt med endast ca 200 m till stranden, padel- och tennisbanor mm! Tegelvilla om 1,5-plan med källare om 133 m² fördelat på 6 rum och kök varav 3 är sovrum idag. På entréplan finner ni ett vardagsrum med parkettgolv, öppen spis och utgång till uteplats, en toalett, ett kök med matplats med anslutning till groventré och utgång till baksidan med ännu en till uteplats. Vidare finns ett matrum som har en halvtrappa upp till ett sovrum med eget duschrum och utgång till takterrass. Övervåningen erbjuder havsutsikt, 2 sovrum, badrum och balkong. Villan har ett vidbyggt garage med tvättstuga. Fiber finns. Vattenburen värme via bergvärme. Gång- och cykelavstånd till förskola, skola, livsmedelsbutiker, Systembolag, Apotek, bränslestation och restauranger. Det finns faciliteter så som ishall, idrottshall, bike-park samt fotbollsplan med konstgräs. Det finns även bussförbindelse till Visby och Fårösund här ifrån. Småbåtshamnen ligger ca 3 minuters gång från villan för den som vill ha båt och tuffa runt i Gotlands enda skärgård som ligger här utanför Slites kust.

 • Plus
Terra Novavägen 130 (lgh 02012), Terra Nova, Gotlands kommun

Terra Novavägen 130 (lgh 02012)

Lägenhet
Terra Nova, Gotlands kommun

2 646 000 kr

81 m²

4 rum

4 654 kr/mån

32 667 kr/m²

4:a på Terra Nova i kvarteret Kopparslagaren. Lägenheten med radhuskänsla har egen uteplats på andra sidan huset sett från entrésidan. Stort förråd invid entrén. Lägenheten är yteffektiv med rejäl takhöjd och med ett modernt ljust snitt där kök och badrum ligger centralt. Badrummet är helkaklat och övriga utrymmen har trägolv med stora fönster för fint ljusinsläpp. Möbleringen blir enklare då lägenheterna inte har radiatorer utan uppvärmning och ventilation sker via luftburen värme med lägenhetsbaserade värmeväxlare. Området ligger på Terra Nova i östra Visby helt naturnära och alldeles intill Terra Novaskolan som har elever från förskola till årskurs 6. På bekvämt avstånd finns också handelsområdet Stenhuggaren med livsmedelsaffärer och övrig handel. Beräknad inflyttning är i september 2023.

 • Nyproduktion
Fole Stora Ryftes 710, Fole - Mellersta Gotland, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Fole Stora Ryftes 710

Villa
Fole - Mellersta Gotland, Gotlands kommun

3 950 000 kr

105 m²

5 rum

5 400 m² tomt

Två bostadshus i lantligt läge med pool och ekonomibyggnader. Bostadshuset är modernt inrett i ljusa harmonierande färger och vackra trägolv. Vardagsrum i fil med kamin och fint kök med vit skåpinredning som bryts av med svarta bänkskivor. Två sovrum på övervåningen samt helkaklat badrum. Även i källaren finns ett badrum som nyligen renoverats med kakel, klinker, bubbelbadkar och dubbla tvättställ. Stor grönskande trädgård med dignande fruktträd och bärbuskar väl insynsskyddad bakom grönskande ridå. Uppvärmd pool omgärdad av stort trädäck svalkar i sommarvärmen. Här finns plats för egen odling med bevattning på flera ställen i trädgården. Trevligt vinterbonat annex som hyser släkt och vänner eller så hyr man ut och får bra hyresintäkter. Annexet består av två rum och kök med helkaklat duschrum. Avdelat med häck mot bostadshuset så man får en egen trädgårdsdel med uteplats till annexet. Äldre lada med goda förvaringsutrymmen eller plats för verkstad. Inom närområdet finns affär, skola och gårdsförsäljning och in till Visby är det ca två mil.

Franska vägen 1, Norra Gotland, Gotlands kommun

Franska vägen 1

Övrigt
Norra Gotland, Gotlands kommun

6 500 000 kr

1 469 m² tomt

Industrifastighet med produktionslokaler med dithörande utrymmen om ca 800 m² i markplan, ytterligare ca 800 m² i källarplan som utgör lager-och förrådsutrymme samt en lägenhet om ca 140 m² på övervåning. Byggnaden används idag för tillverkning av knäckebröd. Bra in-och utlastningsmöjligheter via lastbrygga under tak. Lägenheten utgör idag personalutrymmen och kontor men ställs enkelt om till 5 sovrum, vardagsrum, kök, två duschrum samt tvättstuga med separat entré. Parkeringsmöjligheter för 12-14 bilar i anslutning till byggnaden. Fastigheten är belägen på Kustartilleriets gamla område i Fårösunds samhälle på norra Gotland. Nuvarande ägare vill fortsätta att hyra del av bottenvåningen om ca 480 m² och därmed får en köpare tillgång till del av bottenvåningen om ca ca 304 m², övervåningen om ca 140 m² samt källaren om ca 800 m². Övervåningen görs lätt om till lägenhet/lägenheter med separat entré och källare lämpar sig t.ex. för uthyrning av förråd. Nuvarande ägare vill hyra ca 480 m² för 240 000 kr per år fram till dec 2026 och betalar då även el, värme, sophämtning och vatten för hela fastigheten. Därefter önskas förlängning i 2 år med hyra 300 000 kr per år. Idag hyrs 5 förråd ut i källaren och där finns ca ca 100 m² kvar att hyra ut.

Västerhejde Ygnevägen 11, Västerhejde, Gotlands kommun

Västerhejde Ygnevägen 11

Villa
Västerhejde, Gotlands kommun

1 900 000 kr

29 m²

1 rum

2 558 m² tomt

Fantastiskt ‘Tiny House’ med supereffektiv halvöppen planlösning, helrenoverad till modern standard. Huset är beläget på insynsskyddad tomt, med stor härlig gräsmatta, bakom 4 meter bred stålgrind. En liten pärla med stor potential! Nästan off-grid, med riklig vattentillgång från egen borrad brunn på 34 meter. Svensktillverkad urinseparerande toalett med fläkt, och dubbla 500 liter kommunalt godkända kompostanläggningar. Låg energiförbrukning med ledbelysning, isolerad Gotlandsdörr med nyckelfritt lås och stora trippelglasfönster i tre väderstreck. Vardagsrummet har vacker öppet spis, och ny Mitsubishi A+++ värmepump med AC. Nätt badrum med duschkabin och handfat. Helrenoverat kök med matbord för sex vuxna och mycket förvaring. 160 c, bred säng och Norell soffa framför brasan ingår i köpet. Energisnål Bosch kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Sköna heltäckningsmattor för barfota vinterdagar och intill finns även ett inbyggt skrivbord med förvaring perfekt för hemmakontor samt en infälld 65 tums UHD Samsung TV för vilodagar. Grusad infart med gott om parkering. Tomten är förbered med stolpar för stängsel - perfekt för stora hundar. Rymlig 32 m² altan för fester och trevlig gemenskap som ligger i anslutning till veranda under tak om 8 m² på husets framsida. Nio meter tält för vattenpump och Huskvarna trägårdstraktor. Finns även en 20 fots container med verkstan o säker förvaring, plus en fristående förrådsbyggnad som inrymmer en extra urin-separerande toalett för sommarbesökare. Detta par-paradis — eller mansgrotta — ligger bara 10 minuter söder om ringmuren, 9 minuter till färjeterminalen, och 15 minuter norr om en av Sveriges populäraste badstränder; Tofta. Dessutom intill cykelbanan, busshållsplats, och inom promenadavstånd finns Ygne fiskeläge och Högklints utsiktsplats.

 • Uteplats
Kustparksvägen 17 B, Fårösund - Norra Gotland, Gotlands kommun

Kustparksvägen 17 B

Lägenhet
Fårösund - Norra Gotland, Gotlands kommun

495 000 kr

97,5 m²

5 rum

1 300 kr/mån

5 077 kr/m²

En andelsrätt i fantastiskt läge med utsikt över havet. En andel ger dig tillgång till fem veckor per år. Vackert arkitektritat parhus med hög standard och skön golvvärme. Gotländsk marmor och ljusa sobra färger ger ett välkomnande intryck. Generöst med plats för familj och vänner med tre bra sovrum samt en gäststuga med sovrum och duschrum. Stor tomt med goda solchanser då huset långsida ligger i sydväst. Två uteplatser varav en i lä med inramad innergård samt altan mot havet. Vid stranden nedanför finns bad med brygga och gemensam bastu. I närområdet finns även sim- och sporthall, gym padelbanor och bra cykelvägar. Veckor tillgängliga för en köpare: 2023: Vecka 16, 19, 29, 42 och 51. 2024: Vecka 9, 14, 29, 37 och 52. Laddning av elbil 200 kr/vecka. Upplåtelseform är andelsrätt (ej bostadsrätt) och går ej att belåna.

 • Uteplats
Terra Novavägen 72 (lgh 10024), Terra Nova, Gotlands kommun

Terra Novavägen 72 (lgh 10024)

Lägenhet
Terra Nova, Gotlands kommun

2 754 000 kr

81 m²

4 rum

4 654 kr/mån

34 000 kr/m²

4:a på Terra Nova i kvarteret Kopparslagaren. Lägenheten med radhuskänsla har egen uteplats vid entrén som ligger ovanpå det rymliga förrådet. Lägenheten är yteffektiv med rejäl takhöjd och med ett modernt ljust snitt där kök och badrum ligger centralt. Badrummet är helkaklat och övriga utrymmen har trägolv med stora fönster för fint ljusinsläpp. Möbleringen blir enklare då lägenheterna inte har radiatorer utan uppvärmning och ventilation sker via luftburen värme med lägenhetsbaserade värmeväxlare. Området ligger på Terra Nova i östra Visby helt naturnära och alldeles intill Terra Novaskolan som har elever från förskola till årskurs 6. På bekvämt avstånd finns också handelsområdet Stenhuggaren med livsmedelsaffärer och övrig handel. Beräknad inflyttning är i maj 2023.

 • Nyproduktion
Gothem Tummungsvägen 13, Åminne - Östra Goland, Gotlands kommun

Gothem Tummungsvägen 13

Tomt
Åminne - Östra Goland, Gotlands kommun

825 000 kr

2 821 m² tomt

Förverkliga din husdröm på denna naturtomt i Gothem. Stor naturtomt om 2 821 m² med ett naturskönt läge med närhet till havet och stränderna vid Vitviken och Åminne. På tomten finns en tillåten byggnadsarea om 250 m² med högst en huvudbyggnad per tomt inrymmande en lägenhet. Högsta taknockshöjd är 6,2 meter. Till Fastigheten finns gemensamt vatten och avlopp i tomtgräns, El och fiber finns framdraget till området. Alla anslutningsavgifter skall beställas och bekostas av köparen. Lycka till!

Skjutbanevägen 3, Fårösund - Norra Gotland, Gotlands kommun

Skjutbanevägen 3

Övrigt
Fårösund - Norra Gotland, Gotlands kommun

2 000 000 kr

4 363 m² tomt

Industrifastighet i Fårösund med kontor, lager, verkstad, personalutrymmen och bra parkering. Byggnaden omfattar 216 m² varav kontor utgör 33 m² och lager 183 m² enligt taxeringen. Kontor med personalutrymme och bakom det lager med duschrum och två toaletter. Separat ingång till lägenhet med två mindre rum, enklare kök, dusch och toalett. Bra garage/verkstad samt vidbyggt finns två förråd. På baksidan av byggnaden finns fjärrvärmecentralen. Ventilationsaggregat ca 10 år gammalt med värmeåtervinning. Fastigheten ligger på gamla kasernområdet och har bra parkering dels på asfalterad yta framför byggnaden men även stor asfalterad parkering precis söder om byggnaden.

Artillerigatan 29 P, Visby - Öster, Gotlands kommun

Artillerigatan 29 P

Lägenhet
Visby - Öster, Gotlands kommun

2 000 000 kr

32 m²

1 rum

2 500 kr/mån

62 500 kr/m²

På tredje våningen med bästa solläge finner ni denna välplanerade och yteffektiva bostadsrätt om 32 m². Här erbjuds du ett boende i ett mycket trevligt område och med egen entré via loftgång som vetter mot poolområdet. Det är tillåtet att hyra ut lägenheten och det finns en förmedling för uthyrning under sommarperioden och resterande del av året. Bostadsrätten är praktisk och välutrustad med det mesta du behöver på liten yta. Genomgående fräscha och snygga ytskikt i hela lägenheten. Det helkaklade duschrummet har förberetts för egen tvättmaskin och torktumlare om så önskas. Ljust kombinerat sovrum/vardagsrum med en liten arbetsplats i direkt anslutning vilket gör detta till ett utmärkt studentboende. I området finns fri parkering i mån av plats. Här har du möjlighet att påverka din boendekostnad genom uthyrning delar av året. Gemensam uppvärmd pool att nyttja sommartid, tillgång till gemensam tvättstuga och ett bra centralt läge i lugna kvarter nära Östercentrum. Goda hyresintäkter och smidig uthyrning via Visby lägenhetshotell. Lägenheten är uthyrd fram till den 31 maj 2023, hyresgästen följer med i köpet och samtliga inventarier ingår i köpet.

 • Hiss
Hejdeby Bolarve, Hejdeby - Visby Närområde, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hejdeby Bolarve

Gård/Skog
Hejdeby - Visby Närområde, Gotlands kommun

975 000 kr

5,5 ha tomt

Skogsfastighet nära Visby där det byggts en ekonomibyggnad i form av en jaktstuga i fornnordisk stil. Stugan som har byggyta på 15 m² är uppförd i trä och har ett stort fönsterparti på baksidan samt två loft till vilka ​man tar sig via stege. Intill finns även en torrtoa i liknande stil som huset. Skogsfastighet om ca 5,5 ha mest bestående av gran och tall i olika ålder varav en del nyligen är återplanterat, ca 2 500 plantor. Mindre myrmark i västra delen av fastigheten. Ett ypperligt tillfälle att bedriva småskaligt skogsbruk eller fritidsintressen som jakt.

Visar alla 50