Mäklare Eric Randlert

Eric Randlert

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lau Mattsarve 331, Lau - Sydöstra Gotland, Gotlands kommun

Lau Mattsarve 331

Gård/Skog
Lau - Sydöstra Gotland, Gotlands kommun
6 500 000 kr
170 + 40 m²
44,3 ha tomt

På denna 44 ha stora fastigheten i Lau hittar du ett imponerande kalkstenshus omgivet av åker- och betesmark. Gården består av 4 skiften, varav 2 ligger vid Lausviken. Boendet inkluderar en rymlig och vacker bostad om 10 rum och kök med en separat lägenhet på övervåningen. Fin gårdsbild och stora ytor i ladugård av sten med höloft under plåttak. med gårdsbutik i fd. mjölkrummet, Stor maskinhall om ca 390 m² med gårdsverkstad om 78 m². För den som vill ha hästar finns även ett stall med 3 boxar och en isolerad sadelkammare. Vid infarten ligger även ett enklare garage med 3 bilplatser och elanslutning. Unik möjlighet att äga en lantbruksfastighet i Lau! Varmt välkommen på visning.

Broderigatan 15, Visby - Terra Nova, Gotlands kommun

Broderigatan 15

Tomt
Visby - Terra Nova, Gotlands kommun
1 850 000 kr
1 217 m² tomt

Nu kan du bygga ditt drömhus på Terra Nova i nytt villaområde! Tomten har anslutning för vatten och avlopp, det är betalat och klart tillsammans med anslutning till fjärrvärme. Elanslutning och fiber tillkommer och skall beställas och betalas av köparen. GEAB samt fiberoperatör har rätt att utan ersättning säkerställa ledningar och andra installationer genom servitut eller liknande. Gällande detaljplan medger att största sammanlagda byggnadsarea är 200 m² / fastighet. Största byggnadsarea för var enskild komplementbyggnad är 40 m². Nockhöjd är max 8 meter för huvudbyggnaden och 4 meter för komplementbyggnaden. Antal våningar är inte reglerat i detaljplanen utan det är höjden som avgör. Se bilaga Detaljplan. Fastigheterna kommer att få en särskild anslutning för omhändertagande av takvatten. Kvarteret Brodösen är den första platsen i Sverige som har dubbla dagvattensystem. Mer info om detta går att ta del av under de bifogade dokumenten. För att ta del av ytterligare information angående el, fjärrvärme, fiber, detaljplan samt vatten och avlopp se bifogade dokument och länkar. Förverkliga din dröm, vi hörs!

Östra Sömmerskestigen 12, Visby - Terra Nova, Gotlands kommun

Östra Sömmerskestigen 12

Villa
Visby - Terra Nova, Gotlands kommun
3 800 000 kr
140 + 4 m²
6 rum
320 m² tomt

Välkomna till denna fristående villa i fräscht skick och tillräckligt stort för att passa den stora familjen! Bostadshus om 140 m² fördelat på 6 rum och kök varav 4 sovrum samt två nyare duschrum / badrum. Köket är stort med matplats för 6-8 personer. Trevligt vardagsrum i vinkel med braskamin samt utgång till baksidan av huset. På gaveln finns groventré till tvättstuga. Övervåningen har 3 stora sovrum och allrum. Värme via fjärrvärme. Fiber finns via Telia. Lättskött trädgård och kalkstenlagd uteplats med eldriven markis. Hela baksidan ligger i ett ogenerat och insynsskyddat läge. Huset ligger invid en lugn gårdsgata med p-platser och garage i länga, så här kan man låta barnen springa in och ut från huset utan att tänka på bilarna. Isolerat förråd med el. Här bor du med närhet till både lekplatser, sköna strövområden samt förskola och skola. Detta boende är utmärkt för barnfamiljen, en växande familj eller för dig som uppskattar att bo centralt och naturnära. Varmt välkomna till Östra Sömmerskestigen 12!

 • Uteplats
Tofta Ansarve 152, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Tofta Ansarve 152, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Tofta Ansarve 152, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Tofta Ansarve 152

Villa
Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
1 000 000 kr
40 m²
3 rum
3 850 m² tomt

Fastighet längs med gamla vägen vid Tofta kyrka med ett äldre fritidshus samt ett gästhus. Stor naturtomt om 3 850 m² med kommunalt vatten och avlopp samt el och fiber. Stor uppvuxen trädgårdstomt med stora ytor! Bra växtlighet som skapar insynsskydd. På tomten finns idag ett fritidshus och ett gästhus som är i behov av renovering. Fritidshusets (röda) entréplan erbjuder idag sovrum, vardagsrum med braskamin och ett arbetskök samt ett vidbyggt allrum med groventré. Det finns indraget el och vatten och avlopp finns till tomtgräns. Vidare på fastigheten står ett brunt gästhus. Det har ett rejält trägolv, synliga takbjälkar och potential. Fiber finns. Här bor man nära Gnisvärd som är ett riktigt smultronställe belägen längs öns västra kust med vacker natur och magiska solnedgångar. Gnisvärd har mycket att erbjuda såsom fin sandstrand, fiskeläge, småbåtshamn, kapell, bageri, restaurang, padelbanor och bangolf. Från Gnisvärd är det gångavstånd till populära Tofta strand med restauranger, livsmedelsbutik, pool, barer, after-beach och padelbanor. Närhet till Visby med god bussförbindelse. Endast några kilometer söderut finner ni den prisbelönta golfbanan Visby Golfklubb. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Appellstigen 22, Visby - Söder, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Appellstigen 22

Lägenhet
Visby - Söder, Gotlands kommun
3 200 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/5
6 059 kr/mån
32 323 kr/m²

Välkomna till denna 4:a om 99 m² i markplan med egen ingång och ett stort inglasat uterum! Trevlig planlösning med vardagsrum som har burspråk och fint ljusinsläpp. Kök med matplats och ljus skåpinredning, stort inglasat uterum med havsutsikt samt en liten grön täppa omgärdad med staket. Uterummet når man både från köket och vardagsrummet. Tre bra sovrum, ett fräscht duschrum, en mindre gästtoalett samt en klädkammare. Tvättstugan ligger finns i samma hus. Precis utanför entrén finns det ett cykelförråd. Det finns även en gästlägenheten i föreningen. Här bor man med gångavstånd till förskola, skola, livsmedelsbutik, busskommunikationer, natur- och friluftsområdet Södra hällarna, havet och hamnen.

 • Hiss
Stora Törnekvior 21 D, Visby - A7 fältet, Gotlands kommun

Stora Törnekvior 21 D

Lägenhet
Visby - A7 fältet, Gotlands kommun
1 950 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
3 313 kr/mån
35 455 kr/m²

Välkomna till denna trevliga och välplanerade bostadsrätt fördelat på 2 rum och kök med inglasad balkong med havsglimt i söderläge. Yteffektivt och modernt boende om 55 m² ifrån 2018. Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning med utgång till den inglasade balkongen. Köksinredning i smakfull ljus slät interiör med gott om skåpförvaring i öppen planlösning med vardagsrummet. Vackert ljusinsläpp och fin utsikt via stora fönster. Vidare finns ett rymligt sovrum med garderober och bra förvaring i klädkammaren i hallen samt ett förråd i trapphuset intill. Stort duschrum med kaklade väggar och tvättmaskin. Ett bekvämt boende i Visby med möjlighet till parkeringsplats. Lägenheten är belägen på A7-området som är Visbys snabbast växande nya stadsdel. Området är beläget mellan de östra delarna av Visby och handelsområdet Stenhuggaren, vilket gör det till ett centralt boende men med närhet till naturen. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Hiss
Fardhemsvägen 6 / Hagagatan 29, Hemse - Södra Gotland, Gotlands kommun
Fardhemsvägen 6 / Hagagatan 29, Hemse - Södra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Fardhemsvägen 6 / Hagagatan 29, Hemse - Södra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Fardhemsvägen 6 / Hagagatan 29

Övrigt
Hemse - Södra Gotland, Gotlands kommun
4 500 000 kr
4 411 m² tomt

Välkomna till dessa 3 st hyresfastigheter på Hemse med 1 stor hyreslokal och 6 st hyreslägenheter samt bra garage och förvaringslokaler och även en obebyggd tomt. Hemse Anden 2 har en byggnad från 1961 om 180 m² i hyreslokaler och 292 m² i hyreslägenheter samt garage och förråd i källaren. Hemse Anden 4 har en byggnad från 2003 om 390 m² i garage och förvaring och 95 m² i hyreslägenheter. Hemse Anden 13 är obebyggd fastighet med byggrätt för garageändamål, max 1 våning. Detaljplaner finns på fastigheterna. Kommunalt vatten och avlopp finns på fastigheterna. Vattenburen och elvärme finns på fastigheterna. Total hyresintäkt för 2023 - 516 800 SEK

 • Premium
Hellvi Hammarsvägen 7, Hide - Norra Gotland, Gotlands kommun
Hellvi Hammarsvägen 7, Hide - Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Hellvi Hammarsvägen 7, Hide - Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Hellvi Hammarsvägen 7

Villa
Hide - Norra Gotland, Gotlands kommun
2 100 000 kr
62 m²
2 rum
1 756 m² tomt

Här finner du en pärla vid vackra Hideviken i Hellvi. Stugan är belägen ca 400 meter från den fina sandstranden. Kök och allrum i öppen planlösning med alkov som kan delas av till ett sovrum. Allrummet har ett vackert ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Här finns en braskamin som ger skön värme och mysiga stunder. Vidare finns ett rymligt och fräscht badrum från 2007 med golvvärme och ett sovrum. Huset har en stor trälagd altan som sträcker sig runt två sidor av huset, delvis under tak. Baksidan av Stugan vetter mot skogen som är en allmänning och framsidan mot ett obebyggt markområde. Det finns många vackra ekträd på tomten som ger en skön skugga varma sommardagar. Lättskött insynsskyddad tomt med b la fruktträd som päron- och äppelträd. Vidare på fastigheten finns en gäststuga, redskapsbod och ett förråd/sommarstall. Fiber finns installerat. Stugan har genomgått omfattande renoveringar genom åren och är i gott skick. Hideviken är en ca 400m långgrund sandstrand på nordöstra Gotland. Här bor man nära både Slite och Lärbro som erbjuder b la restauranger, bränselstation, livsmedelsaffärer, apotek. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Stenkumlaväg 53 F, Visby - Söder, Gotlands kommun

Stenkumlaväg 53 F

Lägenhet
Visby - Söder, Gotlands kommun
3 300 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/4
5 883 kr/mån
45 205 kr/m²

Toppmodern 3:a i markplan med två uteplatser och fina materialval. Lägenheten är yteffektiv med rejäl takhöjd och med ett modernt ljust snitt. Varmgrått kök i öppen planlösning med vardagsrummet skapar en central och social yta. Bra med skåpförvaring och gott om plats för en större matmöbel. Vidare finns två bra sovrum, varav ett med garderobsvägg. Badrummet är helkaklat, delvis med natursten och har tvättmaskin och torktumlare. Övriga utrymmen har 1-stavigt parkettgolv och stora fönster för fint ljusinsläpp. Enklare möbleringen då lägenheterna inte har radiatorer utan uppvärmning sker via vattenburen golvvärme genom fjärrvärme. Mysig innergård med mycket växtlighet och flertalet uteplatser samt med pool. Lugnt och trivsamt bostadsområde i södra Visby med bekvämt avstånd till bl a innerstaden, hamnen, bussförbindelser, strövområden, restauranger och livsmedelsbutiker.

 • Uteplats
 • Hiss
Kyrkvägen 2 B, Lärbro - Norra Gotland, Gotlands kommun

Kyrkvägen 2 B

Lägenhet
Lärbro - Norra Gotland, Gotlands kommun
1 300 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/1
5 096 kr/mån
15 663 kr/m²

Ljus, rymlig lägenhet i nyskick mitt i centrala Lärbro! Bostadsrätten erbjuder en tilltalande planlösning med egen entré och uteplats. Hallen är rymlig med bra förvaringsmöjligheter. Kök och vardagsrum i öppen planlösning där ljuset tar plats. Köket erbjuder bra arbetsytor och mycket förvaring. Vardagsrummet har ett vackert parkettgolv och en klädkammare. Stora sovrummet är extra rymligt och har garderober. Genomgående parkettgolv och tapetserade väggar. Fräscht och rymligt duschrum med helkaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. Med närhet till norra Gotland och dess underbara miljöer såsom Hallshuk, Bläse, Stenkusten, Gotland Ring och Blå Lagunen. Lärbro erbjuder restaurang, matbutik, bränsle och en av Gotlands bäst trafikerade bussförbindelser. Det finns förskola, skola upp till åk. 6 och fritids. P-plats och fiber finns. Gemensam tvättstuga och bra förråd finns i källaren. Vattenburen värme via flisvärme.

 • Uteplats
Sören Norrbysgatan 11, Visby - Söder, Gotlands kommun

Sören Norrbysgatan 11

Lägenhet
Visby - Söder, Gotlands kommun
1 950 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/4
3 279 kr/mån
37 500 kr/m²

På populära Södercentrum finner ni denna välplanerade tvårumslägenhet om 52 m². Lägenheten är belägen på den tredje våningen och nås via trappa eller hiss. Genomgående väl tilltagen takhöjd och synliga betongbalkar som ger lägenheten en särpräglad och häftig karaktär. Här bor du i en stabil och välskött förening. Som medlem i denna förening har man tillgång till cykelförråd, källarförråd, övernattningslägenhet, festlokal med pentry, träningsslokal, bastu och tvättstuga. Vi möts av en välkomnande hall med plats för avhängning och gott om garderober. Direkt till vänster finner ni ett bra kök med matplats invid fönster mot trapphuset. Rymligt vardagsrum med fönster mot innergården och den väl tilltagna takhöjden ger rummet en luftig känsla. Vidare finns ett sovrum med garderobsvägg och ett badrum. Lugnt och centralt läge med gångavstånd till Visby innerstad, 200 meter till Söderport samt 400 meter till Visby hamn. I avgiften 3 279 kr, ingår parkering i garaget och fiber via Telia.

 • Hiss
Follingbo Norrbys 335 B, Follingbo - Visby Närområde, Gotlands kommun

Follingbo Norrbys 335 B

Villa
Follingbo - Visby Närområde, Gotlands kommun
4 950 000 kr
128 m²
4 rum
2 013 m² tomt

Nyare 1-plansvilla från 2021 vid Tallbacken i Follingbo ca 11 km från Visby! Villan har en boarea om 128 m² och är fördelad på 4 rum och kök varav 3 sovrum. En villa med stora sovrum och modern planlösning där kök och vardagsrum ligger tillsamman i öppen planlösning och har öppet till nock. Här finns stora fönsterpartier i söder- och västerläge samt utgång till uteplatsen. I vardagsrummet finns även en braskamin. Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar samt badrum intill sovrum 1 med både badkar och dusch. Vattenburen golvvärme i hela huset via luftvattenvärmepump. Gemensamt vatten och avlopp. Fiber finns. På taket finns också solceller installerat under 2022. Lättskött trädgårdstomt om 2 013 m². På fastigheten finns även en dubbelcarport med asfalterad uppfart och ett vidbyggt isolerat förråd om 22,4 m². Som sagt, varmt välkomna till denna nybyggda 1-plansvilla!

Högklint Rövar Liljas väg 18, Högklint - Visby Närområde, Gotlands kommun

Högklint Rövar Liljas väg 18

Villa
Högklint - Visby Närområde, Gotlands kommun
8 850 000 kr
134 m²
6 rum
2 240 m² tomt

Välkomna till denna fastighet med ett drömläge vid Högklint och en oslagbar havsutsikt i väster! Bostadshus om 89 m² med stor öppen social planlösning med kök och köksö samt allrum med utgång till uteplats i väster via stora glaspartier. Sovrum med garderobsinredning. Duschrum med klinkergolv och golvvärme samt kaklade väggar. Övervåning med "Townhouse" känsla som också har utgång till stor balkong. Vattenburen golvvärme via värmepump samt luftluftvärmepump. Trädgårds- och naturtomt om 2 240 m². På fastigheten finns det två stugor om 20 och 25 m² med egna duschrum/badrum för boende av ungdomar eller gäster till familjen. På fastigheten finns även en bastu, carport med förråd och 2 st laddstolpar för elbilar.

 • Uteplats
Bro Ljungvägen 21, Bro - Visby Närområde, Gotlands kommun

Bro Ljungvägen 21

Villa
Bro - Visby Närområde, Gotlands kommun
5 000 000 kr
149 m²
6 rum
1 744 m² tomt

Välkomna till denna moderna och välplanerade enplansvilla med öppen, ljus planlösning. Villan har en stor trälagd terrass i lugnt söderläge med många soltimmar. Boarea om 149 m² fördelat på 6 rum och kök varav 4 sovrum. Modernt snyggt kök från IKEA med bardisk och öppen planlösning mot vardagsrum med kamin som kan ses från båda rummen. 4 fina sovrum varav ett med utgång till terassen på baksidan. Helkaklat duschrum samt ett badrum med både badkar och dusch. Allrum som går att göra om till sovrum genom att sätta upp en vägg. Rymlig tvättstuga /groventré med tvättmaskin och torktumlare i pelare. Genomgående parkettgolv i alla rum. Carport med vidbyggt förråd samt en grusad infart med plats för flera bilar. Varmt välkomna på visning till Bro Ljungvägen 21!

Mörtvätsvägen 11, Slite - Norra Gotland, Gotlands kommun

Mörtvätsvägen 11

Villa
Slite - Norra Gotland, Gotlands kommun
2 800 000 kr
90 + 89 m²
6 rum
968 m² tomt

Välplanerad renoverad 1-plansvilla med källare, garage och fina sällskapsytor med ett bra läge i samhället. Entréplan med rymligt vardagsrum med öppen spis med insats och utgång till det trevliga uterummet som har skjutbara fönsterpartier och utgång till både altan med pool och trädgården. Köket har vit skåpinredning som bryts av med kaklat stänkskydd samt matplats. Vidare finns en gästtoalett och 3 bra sovrum. Källaren bjuder på 2 allrum, tvättstuga, pannrum samt ett nyare helkaklat duschrum. Villan har genomgående ljus interiör och gott om förvaring. i härligt söderläge kan man sola vid poolen, njuta under tak eller sitta i trädgården, många trevliga alternativ att socialisera vid. Tomten är insynsskyddad av uppvuxen häck och snyggt träplank. Gräsytan bjuder in till kubb eller lite bollspel. Vidbyggt garage som ligger i källaren på huset. Grusad uppfart med plats för flertalet bilar. Slite samhälle erbjuder det mesta av social service som skola, förskola, livsmedelsaffärer, restauranger och här finns även fin sandstrand och småbåtshamn.

 • Plus
 • Uteplats
Greta Arwidssons gata 48 C, Visby - A7 området, Gotlands kommun

Greta Arwidssons gata 48 C

Lägenhet
Visby - A7 området, Gotlands kommun
3 600 000 kr
102 m²
5 rum
vån 2/2
5 772 kr/mån
35 294 kr/m²

En nyproducerad bostadsrätt om 5 rum och kök i två plan där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Här möts du av en lägenhet som erbjuder allt man kan förvänta sig av ett modernt och bekvämt boende med sin ljusa interiör och fina stilrena ytskikt. Entré via loft som också används som balkong. Entréplan erbjuder kök med matplats, högt i tak och trappa till övervåningen, 2 bra sovrum, 1 helkaklat duschrum med egen tvättmaskin och torktumlare och hall / allrum. Genomgående snygga och kvalitativa materialval i samtliga rum. Övervåningen erbjuder vardagsrum, 2 bra sovrum och ett helkaklat duschrum. I anslutning till entrén har man en egen p-plats som tillhör denna bostadsrätt samt att det finns ett praktiskt utvändigt förråd samt ett förråd till i annan byggnad. En stenkast bort finns en stor allmän parkeringsplats. BRF Signallottan 2 ligger på det nyproducerade A7-området i Visby. Området är beläget mellan de östra delarna av Visby och handelsområdet Stenhuggaren, vilket gör det till ett centralt boende men med närhet till naturen. Lugnt och trivsamt bostadsområde med fin innergård och bekvämt avstånd till livsmedelsaffär, restauranger, träningsaktiviteter och strövområden. Varmt välkommen på visning!

Vamlingbo Nore 1:52, Vamlingbo - Sudret, Gotlands kommun
Vamlingbo Nore 1:52, Vamlingbo - Sudret, Gotlands kommun, bild 2
Vamlingbo Nore 1:52, Vamlingbo - Sudret, Gotlands kommun, bild 3

Vamlingbo Nore 1:52

Tomt
Vamlingbo - Sudret, Gotlands kommun
700 000 kr
3 073 m² tomt

Tillfälle att förvärva en fridfull tomt på sudret i Vamlingbo, Burgsvik! Tomten ligger vid vägen ned till Holmhällar dit det är ca 2 km. Skogstomt om 3 073 m², avstyckad 2007 med Fd. positivt förhandsbesked från 2006 för permanentbostad. Eget vatten och avlopp samt elanslutning skall anläggas och bekostas av köparen. Här bor man fridfullt med närhet till naturreservat, raukar, havet med härliga stränder. I Burgsvik samhälle finns livsmedelsaffär, bensinmack, restauranger, café, bibliotek m.m.

 • Premium
Vamlingbo Nore 1:51, Vamlingbo - Sudret, Gotlands kommun

Vamlingbo Nore 1:51

Tomt
Vamlingbo - Sudret, Gotlands kommun
650 000 kr
3 064 m² tomt

Tillfälle att förvärva en fridfull tomt på sudret i Vamlingbo, Burgsvik! Tomten ligger vid vägen ned till Holmhällar dit det är ca 2 km. Skogstomt om 3 064 m², avstyckad 2007 med Fd. positivt förhandsbesked från 2006 för permanentbostad. Eget vatten och avlopp samt elanslutning skall anläggas och bekostas av köparen. Här bor man fridfullt med närhet till naturreservat, raukar, havet med härliga stränder. I Burgsvik samhälle finns livsmedelsaffär, bensinmack, restauranger, café, bibliotek m.m.

Södra Murgatan 5, Visby innerstad, Gotlands kommun

Södra Murgatan 5

Lägenhet
Visby innerstad, Gotlands kommun
5 500 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/4
2 046 kr/mån
69 620 kr/m²

Nu har vi möjlighet att erbjuda denna spektakulära 3:a i Visby innerstad med havsglimt! Lägenheten är om 79 m², fördelat på 3 rum och kök med stort allrum som har utgång till den stora takterrassen i söderläge. Lägenheten har en öppen och trevlig planlösning och sovrummen ligger skiljda från varandra. Riktigt snyggt 1-stavigt parkettgolv i hela lägenheten. Marbodalkök i grått med bänkskiva och stänkskydd i kvartskomposit. Duschrum med kaklade väggar, klinkergolv med golvvärme samt egen tvättmaskin och torktumlare. Intill matplatsen finns det en luft/luftvärmepump, används mest för kyla i lägenheten. Nyare föreningen i Visby innerstad med möjlighet till uthyrning, ska godkännas av styrelsen. Väldigt låg månadsavgift om 2 046 kr, vilket är 311 kr/m² och år. Hiss finns i huset.

 • Hiss
Burs Allmunde 121, Burs - Sydöstra Gotland, Gotlands kommun

Burs Allmunde 121

Villa
Burs - Sydöstra Gotland, Gotlands kommun
6 500 000 kr
175 + 40 m²
7 rum
9 318 m² tomt

Fastighet i Burs på sydöstra Gotland med stort bostadshus och flera uthyrningshus på en stor uppväxt trädgårdstomt i lugnt läge och vackra vyer. Stort bostadshus om 175 m² - fördelat på 7 rok varav 4 sovrum. Trevligt vardagsrum och kök i öppen och modern planlösning. Braskamin och vedspis. Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Äldre hus som är tillbyggt i olika omgångar och renoverat under de senaste 20 åren. 4 st uthyrningshus om 55 m², 105 m², 105 m² och 15 m² för sommar- och Åretrunt uthyrning. Uppvärmning via luftluftvärmepumpar eller oljefyllda elelement. Eget vatten och avlopp. Fiber finns. Vidare på fastigheten finns det ett stort nyare dubbelgarage samt mindre garage och grillhus samt ett växthus. Uthyrningen av hus har under åren varit: 2022 - 23 veckor 2021 - 19 veckor + 4 månader långtidsuthyrning 2020 - 19 veckor

Gothem Tummungsvägen 13, Åminne - Östra Goland, Gotlands kommun

Gothem Tummungsvägen 13

Tomt
Åminne - Östra Goland, Gotlands kommun
825 000 kr
2 821 m² tomt

Förverkliga din husdröm på denna naturtomt i Gothem. Stor naturtomt om 2 821 m² med ett naturskönt läge med närhet till havet och stränderna vid Vitviken och Åminne. På tomten finns en tillåten byggnadsarea om 250 m² med högst en huvudbyggnad per tomt inrymmande en lägenhet. Högsta taknockshöjd är 6,2 meter. Till Fastigheten finns gemensamt vatten och avlopp i tomtgräns, El och fiber finns framdraget till området. Alla anslutningsavgifter skall beställas och bekostas av köparen. Lycka till!

Förrådsvägen, Fårösund - Norra Gotland, Gotlands kommun

Förrådsvägen

Övrigt
Fårösund - Norra Gotland, Gotlands kommun
800 000 kr
4 028 m² tomt

Nyavstyckad fastighet i Fårösund vid dess industriområde med en platta på mark om ca 640 m² (40 x 16 m). Fastigheten / tomten är 4 028 m². Kommunalt vatten och avlopp kommer att finnas möjlighet att få till fastigheten som tidigast 2025 efter att Region Gotland har renoverat och utfört tillbyggnad av reningsverket i Fårösund. Pris 800 000 kr.

Visar alla 22