Mäklare Stephanie Sandstedt

Stephanie Sandstedt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kapplandsvägen 2, Ekerö Brunna, Ekerö kommun
  • Budgivning pågår

Kapplandsvägen 2

Radhus
Ekerö Brunna, Ekerö kommun
Mäklarringen Ekerö
3 850 000 kr
76,5 m²
4 rum
5 562 kr/mån
50 327 kr/m²

-4:A I ETT PLAN MED HÄRLIGT GAVELLÄGE- Välkommen in i denna snyggt ombyggda bostad där en 3:a har gjorts om till en 4:a. Bostadsrätten totalrenoverades 2022 och har ett fint hörnläge. Här möts du av 3 välplanerade sovrum, ett stort kök med öppen planlösning mot vardagsrum med burspråk och utgång till trädäckad altan i s/v-läge. Fint helkaklat badrum, kombinerat med tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Uteplatser på både fram-och baksidan, en stor härlig altan samt mindre gräsmatta finner du på baksidan med em-/kvällssol, och en stenlagd uteplats på framsidan med förmiddagssol. Förråd vid huset. Garage i länga. Centralt läge på Ekerö med gångavstånd till mataffär, buss, badhus, gym (Stc) och restaurang.

  • Uteplats
Stormansgränd 24, Ekerö Gällstaö, Ekerö kommun
  • Sön 21 apr kl 11:45

Stormansgränd 24

Radhus
Ekerö Gällstaö, Ekerö kommun
Mäklarringen Ekerö
5 995 000 kr
108 m²
4 rum
142 m² tomt

-MODERNT 1-PLANSRADHUS MED LJUSSCHAKT & SJÖUTSIKT- Välkommen in i detta fina 1-plansradhus om 108 kvm, ritat av Gert Wingårdh. Tack vare den läckra designen med stora glaspartier mellan sällskapsytorna får man ett maximalt ljusinsläpp. Här möts du av en genomgående stilren design i ljusa materialval. Radhuset har genomgått en del renoveringar under 2016-2023. Snyggt renoverat kök från 2019 med två ljusschakt som ger ett helt magiskt ljusinsläpp, tre välplanerade sovrum, två helkaklade badrum med takfönster som även här ger ett sånt fint ljusinsläpp samt har access från flera rum. Stort ljust vardagsrum med utgång till en härlig terrass med sol från tidig morgon till eftermiddag samt sjöutsikt. Huset är nästan helt insynsskyddat och har ett högt bra läge mot Mälaren. Förråd och garageplats med laddstolpe finns under huset. Gällstaö är ett mycket barnvänligt område med både vacker natur, badplatser, lekplatser och båtplatser. Nära till kommunikationer, restauranger och butiker. Kom och upplev detta coolt renoverade radhus på plats! Besiktigat!

  • Plus
Clas Horns väg 9, Ekerö Ekbacken, Ekerö kommun

Clas Horns väg 9

Lägenhet
Ekerö Ekbacken, Ekerö kommun
Mäklarringen Ekerö
2 575 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/5
5 074 kr/mån
48 585 kr/m²

-MODERN 2:A I NYSKICK - STOR BALKONG- Modern lägenhet med härligt s/v-läge två trappor upp (hiss). Stort modernt kök med köksinredning från Vedum, öppen planlösning mot vardagsrum. Fint sovrum med stor garderobsvägg. Rymligt duschrum (kakel/klinker) med både tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och flera förvaringsskåp. Källarförråd finns. Nära gångavstånd till Ekerö C, Ekebyhovsparken, pendelbåten till stan samt nära busshpl med bra busskommunikationer till Bromma, Solna C och Mörby C.

  • Balkong
  • Hiss
Farmen 1A, Ekerö Munsö, Ekerö kommun

Farmen 1A

Villa
Ekerö Munsö, Ekerö kommun
Mäklarringen Ekerö
4 495 000 kr
129 m²
5 rum
1 792 m² tomt

-SJÖNÄRA 1-PLANSVILLA- Välkommen in i denna fina 1-plansvilla, byggd 2021, belägen på natursköna Munsö. Här är det bara att flytta in och njuta! De ljusa materialvalen gör att känslan av rymd och ljus är närvarande i varje rum. Entrén är välkomnande med skjutdörrsgarderob med plats för ytterkläder och skor. Köket är stort och ljust med rymlig matplats samt utgång till en trädäckad altan med härlig kvällssol. Huset bjuder även ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp, 4 sovrum, två duschrum samt tvättstuga. Stor härlig tomt med flera uteplatser, nära till bad och möjlighet till båtplats finns mot en avgift. Underbara promenadområden samt nära till busshållplats. Kom och upplev denna villa på plats! Besiktigat!

Renfanan 2, Adelsö ringväg 19-21, Adelsö Stenby, Ekerö kommun

Renfanan 2, Adelsö ringväg 19-21

Lägenhet
Adelsö Stenby, Ekerö kommun
Mäklarringen Ekerö
1 695 000 kr
53 m²
3 rum
4 025 kr/mån
31 981 kr/m²

-LÄTTSKÖTT FRITIDSBOENDE INVID MÄLARENS STRAND- Varmt välkommen till denna trivsamma fritidsbostad i BRF Adelsön. I fantastisk miljö vid Mälarens strandkant omgiven av fina grönområden ges du möjlighet att njuta av lugnet och känna brisen från sjön. Här hittar du blåbär, hallon, smultron och kantareller alldeles runt knuten. Bostadsrätten, som totalrenoverades 2021, innehåller två bra sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt wc/duschrum. Stort altandäck med plats för loungemöbler och grill. Ägandeform är bostadsrätt med ändamålet fritidsboende. Gångavstånd till en mycket trevlig lanthandel med bra utbud som är öppet året runt! Busshållplats precis utanför området som tar dig via Ekerö Centrum till Brommaplan och city. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 5