Mäklare Karin Linnerborg

Karin Linnerborg

Om mig

Engagerad, lyhörd, resultatinriktad och glad” är ord som beskriver mig bra! Jag har en stark passion för mitt yrke som fastighetsmäklare, ger aldrig upp, finns alltid tillgänglig och drivs av professionellt genomförda och lyckade affärer. Våra hem är bland det mest personliga och viktiga vi har. Försäljning och köp av dessa är oftast den största affären vi gör i livet. Då är det viktigt att det blir bra! Tveka inte att höra av dig till mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stjernströms väg 5, 5 tr, Örnsberg, Stockholms kommun

Stjernströms väg 5, 5 tr

Lägenhet
Örnsberg, Stockholms kommun
Mäklarringen Hägersten/Skärholmen/Älvsjö
4 195 000 kr
71,7 m²
3 rum
vån 5/5
5 306 kr/mån
58 508 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Vänligen kontakta mäklare Karin Linnerborg för visning! 070-710 44 22 Välkommen till denna charmiga och välplanerade 3:a, belägen högst upp i huset! Ljus och genomgående lägenhet med fri grönskande utsikt, generösa ytor för stora sällskap och flertalet fönster samt fransk balkong vilket ger lägenheten ett härligt ljusinsläpp. Här erbjuds optimal och social planlösning med öppet mellan stort lättmöblerat vardagsrum samt stilfullt inrett och påkostat kök. Två bra och väldigt trivsamma sovrum utan insyn, generöst helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och fönster. Här finns även gott om utrymme för förvaring i stor klädkammare samt separata garderober. Bostadsrättsföreningen är välskött och erbjuder sina medlemmar en rad förmåner. Du har tillgång till en härligt takterrass, där du kan njuta av panoramautsikten över omgivningen. Dessutom finns det ett garage för bekväm och säker parkering. Här finns även cykel-och barnvagnsrum, förråd samt bra sopsorteringsrum. Axelsberg/Mälarhöjden är känt för sin charmiga atmosfär med närhet till vackra grönområden, trevliga promenadstråk, Mälarens vatten och Vinterviken. Här är det härligt att ta sig ett kvällsdopp under sommarhalvåret. Stjernströms väg 5 har ett utmärkt läge, centralt i Axelsberg, ett stenkast från Mälarhöjdens villaidyll och med bara några minuters gångväg till väldigt goda kommunikationer (t-banestation Axelsberg, Mälarhöjden, Hägerstensåsen eller Örnsberg samt bussar). Dessutom närhet till flera omtalade och populära skolor som till exempel Mälarhöjdsskolan, Hägerstenshamnens skola, Hägerstensåsens skola, Lögarbergets privata skola samt flertalet bra förskolor.

  • Hiss
Ålgrytevägen 122, 12 tr!, Bredäng-Skärholmen, Stockholms kommun

Ålgrytevägen 122, 12 tr!

Lägenhet
Bredäng-Skärholmen, Stockholms kommun
Mäklarringen Hägersten/Skärholmen/Älvsjö
2 695 000 kr
43,9 m²
2 rum
vån 12/16
2 782 kr/mån
61 390 kr/m²

Välkomna att kontakta mäklare Karin Linnerborg, 070-710 44 22, för visning! Välkomna till denna högt och ljust belägna 2:a med hisnande och fri utsikt över Mälaren. Gott om ljusinsläpp från flertalet stora fönster, välplanerad och genomtänkt planlösning samt påkostade materialval. Lägenhet är belägen på12:e våningen och helt utan insyn. Stor härlig balkong med gott om plats för utemöbler milsvid utsikt som är något utöver det vanliga. Påkostat och stilfullt inrett kök i sober färg, med öppen social planlösning mot trevligt vardagsrum. Fönster längs en hel vägg samt fascinerande utsikt alla årstider på året. Rymligt, ljust och insynsskyddat sovrum med utgång till balkong. Gått om förvaring ryms i två klädkammare som nås från sovrummet. Exklusivt helkaklat och smakfullt badrum som är inrett med dusch bakom glasad vägg samt kombinerad tvättmaskin med torkfunktion. Nyproducerade lägenheter som är belägna i en välskött bostadsrättsförening. Här finns trivsam, fin innergård, fräsch tvättstuga samt övernattningslägenhet att hyra. Även garage- samt utomhusplatser finns att hyra för föreningens medlemmar. - Brf har en fin innergård, tvättstuga och övernattningslägenhet. Föreningen äger marken, dvs ej tomträtt. Läget är perfekt för dig som vill bo nära naturen och samtidigt ha nära till city. Här finns det gott om grönområden, promenadstråk och badplatser, samtidigt som du bara är en kort tunnelbaneresa till Stockholms innerstad. En kort promenad bort finner du Mälarhöjdsbadet, ångbåtsbrygga samt natursköna Sätraskogen och Mälarens vatten. I Bredäng centrum finns all nödvändig service och närliggande Skärholmen finns ett stort utbud av butiker och restauranger. I närheten ligger även Kungens Kurva med IKEA, Heron City, restauranger och biograf. Från lägenheten är det kort promenad till t-bana vid Bredäng som tar dig in till city på ca 20 minuter. Här finns även flertalet bussförbindelser. Missa inte denna chans!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Stjernströms väg 5, 4 tr, Örnsberg, Stockholms kommun

Stjernströms väg 5, 4 tr

Lägenhet
Örnsberg, Stockholms kommun
Mäklarringen Hägersten/Skärholmen/Älvsjö
5 095 000 kr
78,8 m²
4 rum
vån 4/5
5 831 kr/mån
64 657 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta gärna mäklaren Karin Linnerborg för visning, 070-710 44 22! Högt läge - Stor balkong med kvällssol - Centralt belägen! Välkomna till denna välplanerade och ljusa 4:a som är perfekt för en familj med generösa ytor och härliga umgängesytor. Här finner du en smakfullt inredd och påkostad lägenhet med stilfulla detaljer och modern inredning. Mycket ljus från två väderstreck och trevlig, rymlig balkong utan insyn! Rymligt och trevligt vardagsrum med öppen planlösning mot både matsalsdel samt det fina välutrustade köket. Från vardagsrum och matsalsdel nås även den fina balkongen. Gott om plats för stora sällskap. Tre bra sovrum och bra med ytor för förvaring. Lägenheten erbjuder även ett stort stilfullt inrett badrum med dusch samt tvättmaskin/torktumlare. Bostadsrättsföreningen är välskött och erbjuder sina medlemmar en rad förmåner. Du har tillgång till en härligt takterrass, där du kan njuta av panoramautsikten över omgivningen. Dessutom finns det ett garage för bekväm och säker parkering. Här finns även cykel-och barnvagnsrum, förråd samt bra sopsorteringsrum. Axelsberg/Mälarhöjden är känt för sin charmiga atmosfär med närhet till vackra grönområden, trevliga promenadstråk, Mälarens vatten och Vinterviken. Här är det härligt att ta sig ett kvällsdopp under sommarhalvåret. Stjernströms väg 5 har ett utmärkt läge, centralt i Axelsberg, ett stenkast från Mälarhöjdens villaidyll och med bara några minuters gångväg till väldigt goda kommunikationer (t-banestation Axelsberg, Mälarhöjden, Hägerstensåsen eller Örnsberg samt bussar). Dessutom närhet till flera omtalade och populära skolor som till exempel Mälarhöjdsskolan, Hägerstenshamnens skola, Hägerstensåsens skola, Lögarbergets privata skola samt flertalet bra förskolor. För barnfamiljer finns Arken parken och den mycket populära Aspuddsparken inom gångavstånd. Populära Aspudden med dess stora utbud av allmän service, restaurangliv och kulturkänsla finns ett par hundra meter bort. Det är även kort promenadavstånd till Telefonplan med Konstfack, SATS gym, serviceutbud såsom apotek, livsmedelsaffär, flertalet restaurangr, jourlivs m.m.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3