Mäklare Sebastian Berngarn

Sebastian Berngarn

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Furutorpsgatan 56A, Söder, Helsingborgs kommun

Furutorpsgatan 56A

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne
1 150 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 3/4
6 303 kr/mån
14 286 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och luftiga bostadsrätt på Furutorpsgatan i centrala Helsingborg! Med sina generösa 80.5 kvadratmeter och öppna planlösning erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för den stora familjen. Belägen på tredje våningen i en stabil förening med god ekonomi, är detta hemmet som erbjuder både bekvämlighet och närhet till allt du behöver. Med sin centralt läge har du nära till kommunikationer och allt som staden har att erbjuda. Den inglasade balkongen i solläge ger dig möjlighet att njuta av solens strålar och friska luft året om. Du har även möjlighet att parkera din bil i garaget under fastigheten, vilket ger dig extra bekvämlighet. Bostaden erbjuder två rymliga sovrum, men det finns även möjlighet att skapa ett tredje sovrum om så önskas. Hissen tar dig smidigt upp till lägenhetens våningsplan, vilket gör vardagen lite enklare. Badrummet är helkaklat och ger en känsla av lyx och stil. Ljusinsläppet från flera väderstreck ger en härlig atmosfär och skapar en känsla av rymd. Föreningen har dessutom en inhägnad innergård där barnen kan leka fritt och du kan koppla av i grönskan. Denna bostadsrätt har det mesta för den som söker både bekvämlighet och trivsel. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem på Söder. Kontakta oss idag för att boka en visning!

 • Balkong
 • Hiss
Vagnmakarevägen 148, Ödåkra, Helsingborgs kommun

Vagnmakarevägen 148

Villa
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne
2 495 000 kr
110 m²
5 rum
695 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och moderna hem med en lantlig touch i det eftertraktade området Fleninge i Ödåkra. Här finner du en perfekt kombination av bekvämlighet och naturnära miljö, vilket ger dig möjlighet att njuta av lugnet samtidigt som du har alla bekvämligheter inom räckhåll. Bostaden erbjuder en trevlig och solig uteplats där du kan njuta av många soltimmar tillsammans med familj och vänner. Den inhägnade trädgården ger både trygghet och integritet. Med en carport och ett garage finns det gott om plats för dina fordon och förvaringsbehov. Det renoverade bottenplanet ger en modern och ljus känsla, med generösa utrymmen och möjlighet till ett hemmakontor. Det utbyggda uterummet ger extra yta för avkoppling och rekreation året runt. Läget är privat och lugnt, samtidigt som du har närheten till Ödåkra ridhus och lekplats för barnens nöje. Med närhet till Ödåkra centrum har du också tillgång till butiker, restauranger och andra bekvämligheter. Cykelvägar och goda kommunikationer gör det enkelt att ta sig runt i området. Med låga driftkostnader och bergvärme är detta hemmet som kombinerar modernitet med hållbarhet. Eldstaden skapar en mysig atmosfär under kalla vinterkvällar. Missa inte chansen att få bo i detta ljust och luftiga hem med en härlig trädgård. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev allt detta underbara hem har att erbjuda!

Hörngatan 13, Klippan, Klippans kommun
 • Budgivning pågår

Hörngatan 13

Villa
Klippan, Klippans kommun
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne
2 295 000 kr
122 m²
5 rum
1 253 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska 1-plansvilla med en perfekt placering på hörntomten vid Hörngatan i Klippan. Här erbjuds du en bekväm och praktisk boendemiljö med samtliga sovrum på samma plan, vilket ger en optimal och smidig vardag. Det första som möter dig är en trevlig och solig uteplats, perfekt för avkoppling och sociala sammankomster under många soltimmar. Belägenheten är centralt och barnvänligt, med närhet till allt du behöver. Kommunikationer finns inom bekvämt räckhåll, vilket underlättar din vardag. När du kliver in i detta stora och välplanerade hem möts du av en öppen planlösning som ger en generös känsla av rymd och ljus. Den fungerande kaminen skapar en mysig atmosfär och ger extra värme under kyliga kvällar. Huset är utrustat med en ny värmepump från Samsung, vilket ger dig en kostnadseffektiv och hållbar uppvärmning. Förutom tre rymliga sovrum erbjuder huset även 1,5 badrum, vilket ger extra komfort och bekvämlighet för hela familjen. Garage, carport och en rymlig uppfart ger gott om plats för bilarna, medan det inglasade uterummet låter dig njuta av trädgården året runt. Trädgården är inhägnad och har även ett odlingsområde för den gröna tummen. Denna enplansvilla är verkligen något alldeles extra och ger dig möjligheten att skapa ditt drömhem. Flexibelt tillträde gör det enklare för dig att planera ditt nästa steg. Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara bostad med allt du kan önska dig!

Sjukhusvägen 41, Bjuv, Bjuvs kommun

Sjukhusvägen 41

Villa
Bjuv, Bjuvs kommun
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne
3 495 000 kr
124 + 124 m²
4 rum
806 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och luftiga villa belägen i en trygg återvändsgata i det naturnära och barnvänliga området Bjuv. Här erbjuds en modern och välutrustad bostad med samtliga sovrum på samma våning, perfekt för familjen. Den stora och lummiga tomten ger gott om utrymme för lek och avkoppling, med en trevlig uteplats som bjuder på generösa soltimmar. Här kan du njuta av grönskande trädgården och den vackra naturen som omger dig. Förutom det inglasade uterummet finns även ett garage med gott om plats för både parkering och förvaring. I källaren finner du ytterligare utrymme, perfekt för att skapa ett extra socialt utrymme, kontor eller hobbyrum. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ljus i hela bostaden. Här finns även en fungerande eldstad som skapar en mysig atmosfär under vinterkvällarna. Det moderna köket är nyrenoverat och har alla bekvämligheter du kan önska, inklusive nya maskiner och stilfulla detaljer. I anslutning till det stora sovrummet finns en walk-in-closet där du kan förvara alla dina kläder och accessoarer på ett organiserat sätt. Med närhet till kommunikationer är det enkelt att ta sig till både stadens puls och den vackra omgivande naturen. Missa inte chansen att bli ägare till denna familjevilla, med allt du kan önska dig och mer därtill. Välkommen hem!

Industrigatan 7B, Lomma, Lomma kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 10 dec kl 12:00

Industrigatan 7B

Lägenhet
Lomma, Lomma kommun
Mäklarringen Malmö
1 745 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
5 370 kr/mån
31 727 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och neutrala bostadsrätt på Industrigatan i centrala Lomma. Här erbjuds en trevlig 2-rumslägenhet med en total boyta på 55 kvadratmeter, belägen på andra våningen i en välorganiserad förening med stabil ekonomi. Bostaden har ett perfekt läge, bara en kort promenad från havet och nära till kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig runt både i Lomma och till omkringliggande städer. En av bostadens främsta fördelar är den inglasade balkongen som ger möjlighet till avkoppling och sociala stunder utomhus året runt. Här kan du njuta av naturligt ljusinsläpp och samtidigt beundra den vackra omgivningen. Detta bostadsalternativ passar perfekt för dig som söker ett bekvämt boende på våning 2. Med en öppen och rymlig planlösning ger bostaden möjlighet till trivsamhet och funktionalitet. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostadsrätt inte bara en attraktiv placering i centrala Lomma, utan även en stabil ekonomi, närhet till havet, kommunikationer och en trevlig inglasad balkong. En perfekt plats för dig som vill ha det bästa av två världar - stadsliv och närhet till naturen. Välkommen att boka visning redan idag!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Gruvgatan 1, Billesholm, Bjuvs kommun
 • Budgivning pågår

Gruvgatan 1

Villa
Billesholm, Bjuvs kommun
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne
2 695 000 kr
175 + 25 m²
8 rum
1 579 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa med ett perfekt läge för den stora familjen. Här får du inte bara en rymlig och väldisponerad bostad, utan även en stor och lummig tomt som erbjuder gott om plats för lek och rekreation. Belägen i ett barnvänligt område och med närhet till kommunikationer är detta verkligen ett drömhem för den aktiva familjen. Det generösa boendet sträcker sig över 175 kvadratmeter och erbjuder möjlighet till fler sovrum om så önskas. Den öppna planlösningen ger en luftig och modern känsla, perfekt för umgänge och gemensamma aktiviteter. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en fin kontakt med den grönskande trädgården. Bostaden har även en imponerande uppfart med carport samt möjlighet till garage för den bilintresserade. Här finns gott om plats för både vardagens behov och förvaring av hobbyfordon. Ett extra plus är det stora inglasade uterummet på hela 40 kvadratmeter, där du kan njuta av utomhuskänslan året om. Det helkaklade badrummet är också en trevlig detalj som bidrar till lyx och komfort. Denna villa har genomgått en omfattande renovering under 2000-talet, vilket innebär att du kan flytta in utan att behöva tänka på stora renoveringsprojekt. Här finns verkligen alla förutsättningar för att skapa ett drömhem för hela familjen. Välkommen till Gruvgatan i Billesholm!

Murargränden 3, Landskrona, Landskrona kommun

Murargränden 3

Villa
Landskrona, Landskrona kommun
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne
4 200 000 kr
170 + 99 m²
12 rum
276 m² tomt

Denna centralt belägna villa är perfekt för den familj som söker ett bekvämt och barnvänligt boende. Med närhet till kommunikationer och ett trevligt läge blir vardagspusslet enklare att lösa. Den generösa uteplatsen erbjuder soliga stunder under många timmar, perfekt för avkoppling eller umgänge med vänner och familj. Med tre lägenheter och en intäkt på cirka 25 000 kr per månad ger denna fastighet också möjlighet till extra inkomst. Dessutom finns det två separata tvättstugor för bekvämlighet och smidighet i vardagen. Här finns även potential att göra om fastigheten till ett rymligt familjehus. Med sina 170 kvadratmeter och tomtarea på 276 kvadratmeter finns gott om utrymme för att skapa sitt drömhem. Fastigheten är utrustad med fjärrvärme och separata elcentraler för varje lägenhet. Dessutom finns dubbla förråd på baksidan samt dubbla uteplatser under tak med tillhörande trädgård. En del renoveringar har gjorts genom åren, inklusive taket 2016, våtutrymmen av varierande ålder och fönster från samma år. Fiber installerades 2015 och trädgården och uteplatserna renoverades 2019 för att skapa en trivsam utemiljö. Detta är verkligen en unik möjlighet att äga en fastighet med stor potential i en attraktiv del av Landskrona. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem och njuta av alla fördelarna med detta centralt belägna och barnvänliga läge.

Lidéns väg 2, Jonstorp, Höganäs kommun

Lidéns väg 2

Villa
Jonstorp, Höganäs kommun
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne
5 795 000 kr
380 m²
9 rum
1 138 m² tomt

Nu kan vi med stolthet presentera denna pampiga villa om 380kvm men en hörntomt på1138kvm inhägnad av en putsad mur i vackra Jonstorp! Ni möts av en ståtlig fastighet med dubbla balkonger, dubbla verandor och stora fönsterpartier runt hela bostaden. En stor tomt som erbjuder plats för att bygga dubbelgarage, attefalls hus eller verkstad om så önskas. Här är valet helt och hållet er! Ni tar er upp på den upphöjda och stenlagda verandan under tak och når de vackra pardörrarna som öppnar in till b.la 3meter takhöjd, kök om ca 30kvm, öppna sociala ytor, sex sovrum, gediget badrum och dubbla allrum m.m. Nuvarande ägare har börjat skapa en unik, pampig och vacker fastighet som passar den familj som vill sätta extra lyx i vardagen. Det bästa är att det finns möjlighet att skapa ert egna drömkök, yttligare badrum, yttligare sovrum m.m. Låt er fantasi flöda! Lockar denna bostad er? Kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information, Här öppnas dörren till ert framtida hem!

Rönnebergsgatan 55, Landskrona, Landskrona kommun
 • Budgivning pågår

Rönnebergsgatan 55

Villa
Landskrona, Landskrona kommun
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne
2 795 000 kr
113 + 64 m²
4 rum
350 m² tomt

Denna centralt belägna villa är den perfekta bostaden för den barnfamiljen som vill ha närhet till både stadens puls och grönskande naturområden. Med en kort promenad når du kommunikationer som tar dig till både skolor och arbetsplatser. Uteplatsen är verkligen något utöver det vanliga. Här kan du njuta av många soltimmar vid poolkanten eller koppla av i det charmiga lusthuset. Den stenlagda uppfarten ger dig gott om plats för flera bilar och de två förråden ger extra utrymme för allt du behöver förvara. När kvällarna blir svala kan du tända upp braskaminen och njuta av en varm och mysig atmosfär. Luftvärmepumpen håller temperaturen behaglig året runt. Inomhus hittar du tre rymliga sovrum, två stilfulla badrum och en delvis inredd källare som ger dig extra utrymme för hobbyrum eller extrarum. Denna villa är verkligen något utöver det vanliga och erbjuder en härlig kombination av komfort, funktionalitet och stil. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem på Rönnebergsgatan i Landskrona!

Diakongatan 5, Pålsjö, Helsingborgs kommun

Diakongatan 5

Lägenhet
Pålsjö, Helsingborgs kommun
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne
3 995 000 kr
118 m²
3 rum
vån 1/5
8 728 kr/mån
33 856 kr/m²

Välkommen till denna moderna och nyproducerade marklägenhet i det naturnära området Pålsjö i Helsingborg. Med närhet till kommunikationer och omgiven av vackra promenadstråk och cykelbanor kan du njuta av både stadens puls och naturens lugn. Denna påkostade bostad, perfekt för dig som fyllt 55, är helt nybyggd och har en yta på imponerande 118 kvadratmeter. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ljusinsläppet skapar en harmonisk atmosfär. Här finns två uteplatser där du kan njuta av både morgonsolen samt koppla av i eftermiddags- och kvällssolen. På entreplan finner du den här lägenheten, vilket ger en bekväm och enkel tillgång. Dessutom ingår ett lägenhetsförråd i källarplanet. Ta chansen att bo i denna välplanerade och moderna bostadsrätt med neutrala färger och stilrena materialval. Här kan du verkligen känna dig hemma. Missa inte möjligheten att bli en del av denna exklusiva gemenskap och detta 55+ boende!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Örja byväg 17, Örja Kyrkby, Landskrona kommun

Örja byväg 17

Gård/Skog
Örja Kyrkby, Landskrona kommun
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne
6 500 000 kr
368 + 37 m²
14 rum
4 864 m² tomt

Örja byaväg 17 - En oas lite utanför stan! Här presenteras en gedigen fastighet med typkod 220 som fördelar sina 14 rum över 368 kvm. Fastigheten har löpande renoverats och underhållits av nuvarande ägare. Utöver den gedigna fastighet får ni ordentligt med tomt och en trädgård som grönskar över ca 4800kvm. Idagsläget har nuvarande ägare etablerat upp en ordentlig uthyrningsdel med stabila intäkter, detta är något som nästa ägare kan fortsätta med om så önskas. Detta är dock inget krav! Invändigt får man stora sociala ytor för härliga middagar med familj och vänner. Runt fastigheten så klär den parkliknande och grönskande trädgården som absolut måste upplevas på plats för sin fulla charm. I trädgården har nuvarande ägare förberett för en pool om 8*4m som nästa ägare kan fortsätta att bygga klart om önskan finns. På tomten finns idag b.la två ihopmonterade attefallshus om ca 87 kvm, stor uppfart för parkering och möjligheter att fortsätta byggnation på tomten. Mer information eller önskar visning på plats kontakta ansvarig mäklare Sebastian Berngarn på 0700 512 111, Här öppnas dörren för ert framtida hem!

Edward lindahlsgatan 12C, Fågelbacken, Malmö kommun

Edward lindahlsgatan 12C

Lägenhet
Fågelbacken, Malmö kommun
Mäklarringen Malmö
2 295 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/4
2 571 kr/mån
45 900 kr/m²

Vill ni också bo i en av Malmös mest välskötta föreningar med gångavstånd till b.la Pildammsparken och city! Här är en kvadratsmart tvåa med genomgående ljusinsläpp och charmig känsla. Lägenheten ger er en lagom hall med förvaringsmöjligheter, ett lättmöblerat sovrum perfekt för dubbelsäng med tillhörande möbler. Ett välskött kök med utrymme för ett matbord eller bardisk. Helkaklat badrum utrustat med dusch och ljusa toner. Ett luftigt vardagsrum som enkelt kan stängas igen med en smakfullt skjutdörr i trä som inger en vacker detalj till rummet. Vardagsrummet erbjuder plats för såväll soffgrupp och matbord, härifrån når vi den soliga balkongen perfekt för morgonkaffet eller mysiga sensommarkvällar! Sammantaget får ni ett boende i en välskött förening med friköpt mark och låg boendekostnad. Utöver detta får ni promenadavstånd till allt vardagen kräver såsom matbutiker, service, kommunikationer och fritidsaktiviteter. Har ni frågor, vill komma på visning eller behöver värdering på er egen bostad kontakta ansvarig mäklare Sebastian Berngarn på 0700512111 redan idag!

 • Plus
 • Balkong
Agatvägen 6, Östra Karup, Båstads kommun

Agatvägen 6

Villa
Östra Karup, Båstads kommun
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne
4 395 000 kr
119 m²
4 rum
1 131 m² tomt

Nu kan vi med glädje presentera detta nyproducerade 1,5-plans hus i barnvänliga Östra Karup! Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Villa Lekeryd är en av Smålandsvillans mest populära husmodeller tack vare sina gedigna ytor, smakfulla materialval och stora möjligheter till att sätta sin egna prägel på bostadens ovanvåning. Till bostaden får man en stor tomt, härligt trätrall, isolerat garage och en bra uppfart för bilarna. Just denna villan har de valt en stående panel med liggande detaljer och svart tak. Invändigt har man verkligen valt att skapa känslan av lyx och bekvämlighet genom den öppna planlösningen, höga standarden och stilrena ekparkettgolv. Bottenvåningen är hela 119kvm inrett med hela 4 rum och kök, stort badrum och en stor tvättstuga med separat ingång från uppfarten. Väljer ni sedan att sätta tänderna i att färdigställa det oinredda ovanvåningen får ni en total boyta om 195kvm och upp till hela 10rum. Ovanvåningen är även förberedd för att kunna installera ett rymligt badrum. Är detta ert drömhus? Härligt! Då kontaktar ni ansvarig mäklare för intresseanmälan eller boka in dig på visning. Och ni, eftersom SmålandsVillan är en del av OBOS: passa på att bli OBOS-medlem om ni inte redan är det. Medlemmar får ju förtur till köp, och dessutom massor av fina förmåner för husägare och blivande sådana. Förturen gäller även vid budgivningar, som OBOS-medlem har ni möjlighet att matcha det högsta budet. **Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma. Trädgården kommer grovplanerad, så detta är endast ett förslag på vad man kan göra.**

 • Nyproduktion

Visar alla 13