MOHV Bromma

MOHV Bromma

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Beckomberga skogsväg 6, Beckomberga, Stockholms kommun
 • Sön 21 apr kl 13:45
Beckomberga skogsväg 6, Beckomberga, Stockholms kommun, bild 2
Beckomberga skogsväg 6, Beckomberga, Stockholms kommun, bild 3

Beckomberga skogsväg 6

Lägenhet
Beckomberga, Stockholms kommun
MOHV Bromma
3 600 000 kr
70 m²
3 rum
vån 4/5
5 634 kr/mån
51 429 kr/m²

- ACCEPTERAT PRIS - Lugnt läge längst in på återvändsgränd - Toppskick i stilfullt utförande - Stor balkong på 11 kvm i söderläge - Bredband/TV ingår i avgiften - Bra förvaringsmöjligheter - Nybyggt 2017 med hiss i huset Välkommen till en superfin 3:a med ett av områdets bästa lägen längst in på återvändsväg med skogen som granne. Fantastisk balkong på hela 11 kvm i söderläge som sätter guldkant på tillvaron med solchans hela dagen. Här bor du tryggt med Beckombergas grönskande parkmiljö som granne med möjlighet till avkopplande motion och friluftsliv. Flera skolor och förskolor finns i området samt gångavstånd till flera matbutiker. Denna lägenhet på Beckomberga skogsväg 6 är välplanerad med två sovrum och goda förvaringsmöjligheter. Ljus och trivsam med stora fönsterpartier, rymlig balkong och dessutom fransk balkong vid både matplatsen och master bedroom. Nybyggt 2017 gör att skicket är genomgående mycket fint och även extra påkostat med smakfulla materialval. Väl värd att besöka och ta en titt på. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på MOHV för mer information och intresseanmälan för visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stångjärnsvägen 13, Johannesfred, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 14:30
Stångjärnsvägen 13, Johannesfred, Stockholms kommun, bild 2
Stångjärnsvägen 13, Johannesfred, Stockholms kommun, bild 3

Stångjärnsvägen 13

Lägenhet
Johannesfred, Stockholms kommun
MOHV Bromma
3 195 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/3
5 462 kr/mån
45 643 kr/m²

- Nyligen renoverad till genomgående fint skick - Balkong i väster intill allmänning - Stabil BRF med 10 hyresrätter kvar - Tvärbana på några minuters gångväg - Övernattningslägenhet finns i föreningen - Gångavstånd till badbrygga Här saluförs nu en synnerligen trivsam 3:a som nyligen renoverats till ett genomgående fint skick. Fina trägolv, kök i tidlös stil och smakfull ljus färgsättning som präglar hela lägenheten. Den är även smart planerad och känns mycket rymlig med två ordentliga sovrum. Belägen i vackra Johannesfred med härlig närhet till vattnet och fridfulla promenad- och motionsstråk. Flera förskolor samt skola upp till årskurs 3 finns i området. På bara några hundra meters avstånd finns badbrygga samt tvärbanan för smidig access intill city på endast ca 15 minuter. BRF Myrmalmen är en mycket välskött bostadsrättförening med 10 kvarvarande hyresrätter som kan inbringa gott om kapital framöver. Dessutom är belåningsgraden per kvm bra (4 483 kr/kvm enligt årsred 2022). Så ekonomin är synnerligen god och framtidsutsikterna mycket goda då byggnaderna också är i generellt sett gott skick. Bland annat har stambyte genomförts 2002, fönsterbyte 2014, dränering runt husen 2017 och renovering av balkonger 2021. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på MOHV för mer information och intresseanmälan för visning!

 • Premium
 • Balkong
Lupingränd 7A, Stenhamra, Ekerö kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Lupingränd 7A, Stenhamra, Ekerö kommun, bild 2
Lupingränd 7A, Stenhamra, Ekerö kommun, bild 3

Lupingränd 7A

Villa
Stenhamra, Ekerö kommun
MOHV Bromma
3 995 000 kr
108 + 5 m²
4 rum
173 m² tomt

- Insynsskyddat atriumhus i soligt läge - Uteplatser med sol morgon till kväll - Ett par minuters gångväg till skola/förskola - Låg driftskostnad ger god ekonomi - Garageplats i länga ingår - Fiber finns - Gångavstånd till barnvänlig badplats Välkommen till detta välskötta enplans atriumhus i barnvänliga Stenhamra med trevligt gavelläge. På Lupingränd 7A saluförs nu ett välplanerat enplanshus som löpande underhållits till gott skick. Smart och trevlig planlösning med genomgående stora rum, två badrum och goda förvaringsmöjligheter invändigt samt extra förråd på entrésidan. Ett bra boende för såväl barnfamiljen som det äldre paret. Här bor man lugnt och trygg med kort gångavstånd till skolor, förskolor, livsmedelsbutik och kommunikationer. Buss 176 avgår regelbundet och går via Ekerö C mot Brommaplan vidare till Solna och Danderyd. Omgivningen i Stenhamra består av en fantastiskt natur med motionsmöjligheter i skog och mark samt gångavstånd till barnvänlig badplats vid Stockbybadet. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på MOHV för mer information och intresseanmälan för visning!

 • Premium
Korslötsvägen 17, Hilleshög, Ekerö kommun
 • Imorgon kl 11:30
Korslötsvägen 17, Hilleshög, Ekerö kommun, bild 2
Korslötsvägen 17, Hilleshög, Ekerö kommun, bild 3

Korslötsvägen 17

Radhus
Hilleshög, Ekerö kommun
MOHV Bromma
2 995 000 kr
95,3 m²
4 rum
5 800 kr/mån
31 427 kr/m²

- Barnvänligt läge på återvändsgränd - Totalyta på ca 120 kvm - Möjlighet till 6 rum - Uteplatser med sol morgon till kväll - Garageplats i länga ingår - Laddstolpe finns Välkommen till detta välplanerade parhus i suterräng på Korslötsvägen 17 på Färingsö. En lantlig idyll omgärdad av vacker natur med fina strövområden som bjuder in till avkopplande motion. Här bor man lugnt och tryggt långt in på återvändsgata. Perfekt för barnfimljen. Huset är mycket välskött med övervåning som rymmer kök med matplats och stort vardagsrum varifrån utgång finns till den stora balkongen med grymt solläge. Här finns även en WC med dusch och en tvättstuga. I källaren finns badrum samt två ordentliga sovrum med fint ljusinsläpp. Här finns också två extra rum som kan användas som sovrum eller arbetsrum. Sammantaget mycket välplanerat. Utvändigt finns en stor träaltan på baksidan som har ett skyddat läge intill skogsdunge. Framsidan har även den en träaltan plus liten gräsmatta med plats för lekytor. Tillgång till garageplats i länga som ligger precis intill där även laddbox finns installerad. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på MOHV för mer information och intresseanmälan för visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Björketorpsvägen 13, Norra Ängby Björketorp, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Björketorpsvägen 13

Lägenhet
Norra Ängby Björketorp, Stockholms kommun
MOHV Bromma
2 150 000 kr
57 m²
2 rum
vån 4/5
3 925 kr/mån
37 719 kr/m²

- Balkong i väster med kvällssol - Öppen planlösning - Diskmaskin och tvättmaskin finns - Hiss i huset - Möjlighet till garageplats - Förening med god ekonomi - Kort gångavstånd till tunnelbana Tilltalande ljus lägenhet med högt läge på fjärde våningen i lugnt område i utkanten av Norra Ängby. Här bor du tryggt med närhet till naturområden och Mälaren på cykelavstånd. På endast några minuters gångavstånd från lägenheten finns tunnelbana, välsorterad livsmedelsbutik, café, gym mm. Lägenheten är väl underhållen och har ett genomgående fint skick. Stor balkong i väster som sommartid bjuder in till fina stunder i solen från eftermiddag till sen kväll. Köket har precis fått ny diskbänk, diskmaskin samt att golv i vardagsrum/hall slipats och väggarna här vitmålats. Mycket välskött förening med god ekonomi som löpande amorterar flitigt på sina lån och dessutom förfogar över 28 hyresrätter i egen byggnad som hyrs ut och ger goda intäkter. Möjlighet att hyra garageplats där kö-tid sällan förekommer. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten för mer info och intresseanmälan för visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Follingbogatan 22, Beckomberga, Stockholms kommun

Follingbogatan 22

Lägenhet
Beckomberga, Stockholms kommun
MOHV Bromma
Pris saknas
23 m²
1 rum
vån 2/4
2 611 kr/mån

Toppfräsch och stilren 1:a som stod nyproducerad och inflyttningsklar 2018. Därefter har den uppgraderats och vårdats med omsorg. Huset byggdes ursprungligen i början av 30-talet och bjuder på smakfulla detaljer som har bevarats. Exempelvis de djupa fönsternischerna och höga takhöjden. Välplanerad och ljus med bra förvaringsutrymme i lägenheten samt extra förråd i källarplanet. Belägen i populära Beckomberga där du bor lugnt och tryggt med närhet till vacker natur i parkmiljö. Som boende i BRF Klockhuset finns tillgång till mycket gemensamma utrymmen. Här finns bland annat stort gemensamt kök, sällskapsrum, hobbyrum, festlokal, övernattningsrumlägenhet, bastu och gemensamma balkonger. Möjlighet finns också att hyra garageplats där kö-tid sällan förekommer. Beckomberga är ett nytt bostadsområde som vuxit fram de senaste 10 åren. Här ges en hög boendestandard som ger möjlighet till en god livskvalitet. Området präglas mycket av sin parkmiljö och den grönska som finns här. Närhet finns till livsmedelsbutik, kommunala kommunikationer, skolor och förskolor samt vårdcentral som finns lokalt här. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten för mer information och intresseanmälan!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6