MOHV Bromma

MOHV Bromma

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Apelvägen 20D, Stenhamra, Ekerö kommun
 • Sön 4 jun kl 11:30

Apelvägen 20D

Radhus
Stenhamra, Ekerö kommun
MOHV Bromma

6 495 000 kr

143 m²

5 rum

722 m² tomt

- Totalyta på 253 kvm + loft - Fantastiskt läge intill öppet fält - Företagsdel/ateljé med egen ingång ger möjlighet till uthyrning - Huset passar såväl företagaren som den vanliga familjen - Energiklass B ger låg driftskostnad - Barnvänligt område på återvändsgata - Gångavstånd till skolor/förskolor Här erbjuds ett fantastiskt boende med möjligheter utöver det vanliga. Söker du något med möjlighet till lugn och avkoppling men på behagligt pendlingsavstånd till stan? Då är detta huset för dig! Totalt 253 kvm i genomgående toppskick och låg energiförbrukning som ger gynnsamma driftskostnader. Parhuset är arkitektritat och unikt i sitt slag. Det kan nyttjas såväl av den vanliga familjen som den egna företagaren som vill bedriva sin verksamhet på hemmaplan. Den s.k. företagsdelen lämpar sig också bra både för den egna verksamheten eller för uthyrning för dig som vill ha en extra inkomst. Läget är ett av områdets bästa med lättskött trädgård och stora altandäck som sommartid bjuder in till en avkopplande plats i solen från morgon till kväll. Spa-bad installerades 2020 och kan nyttjas året runt. Som granne har man en allmänning med liten fotbollsplan samt ett öppet fält som ger härlig utsikt. Det ligger på lugn återvändsgata och på gångavstånd till skolor, förskolor, kommunikationer och vackra strövområden som kan uppskattas av både den vanliga motionären som den sportiga familjen. Mälaröarna har ett erkänt gott rykte för den aktive i form av flera idrottsföreningar som erbjuder lek och sport för såväl unga som vuxna. Dessutom finns massor av motionsslingor, skidbacke, tre golfbanor och en mängd båtklubbar. Det är ett absolut måste att komma på visning om intresse finns för detta huset upplevs allra bäst på plats. Besiktningsprotokoll med bra resultat finns att tillgå genom mäklaren. Välkommen att kontakta Niklas Bergsten på MOHV om detta samt mer information och intresseanmälan för visning!

 • Plus
Björketorpsvägen 13, Norra Ängby Björketorp, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Björketorpsvägen 13

Lägenhet
Norra Ängby Björketorp, Stockholms kommun
MOHV Bromma

1 595 000 kr

28 m²

1 rum

1 850 kr/mån

56 964 kr/m²

- Ogenerat läge mot allmänning - Optimalt planerad med sovalkov - Källarförråd ingår - Välskött förening med god ekonomi - Möjlighet att hyra garageplats - Kort gångavstånd till tunnelbana Trivsamt ljus och mycket funktionell 1:a belägen intill allmänning. Bra förvaringsutrymmen i lägenheten samt separat förråd i källaren. Genomgående fint skick ger en god boendestandard. Lugnt och populärt område med endast 4-5 minuters gångväg till tunnelbana, gym och välsorterad, stor livsmedelsbutik. Närhet finns också till ett stort utbud av närservice vid Vällingby centrum och vackra naturområden vid Grimstaskogen och Mälarens strand. Förening med välskött ekonomi och byggnader i genomgående gott skick där hiss, cykelförråd och tvättstugor finns i huset. Garageplats kan hyras där kö-tid sällan förekommer. Anmäla gärna ditt intresse för visning eller kontakta mäklare för mer information!

 • Hiss
Björketorpsvägen 17, Norra Ängby Björketorp, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Björketorpsvägen 17

Lägenhet
Norra Ängby Björketorp, Stockholms kommun
MOHV Bromma

1 995 000 kr

43 m²

2 rum

2 697 kr/mån

46 395 kr/m²

- Balkong i väster med kvällssol - Bra förvaring - Diskmaskin och tvättmaskin finns - Hiss i huset - Möjlighet till garageplats som nås via hissen - BRF med god ekonomi - Fem min gångväg till tunnelbanan Här erbjuds en ljus och fin lägenhet med tilltalande läge i utkanten av Norra Ängbys villaidyll. Lugnt och omtyckt område med närhet till vackra strövområden vid Grimstaskogen och Mälaren. Balkong med eftermiddags- och kvällssol med plats för bordsgrupp som bjuder in till fina stunder i solen under sommarhalvåret. Genomgående fint skick och smart planering med bra förvaring i lägenheten samt rymligt förråd på entréplanet. Välskött förening med stabil ekonomi vars byggnader är moderna från 2009 med hiss i huset och möjlighet att hyra plats i varmgaraget i källarplanet. Dit tar man sig smidigt direkt med hissen. På gångavstånd finns välskött, stor Hemköp-butik, gym samt tunnelbana som gör kommunikationerna mot city mycket goda. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info och intresseanmälan för visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lillsjönäsvägen 55, Ulvsunda, Stockholms kommun

Lillsjönäsvägen 55

Lägenhet
Ulvsunda, Stockholms kommun
MOHV Bromma

4 995 000 kr

87 m²

3 rum

5 746 kr/mån

57 414 kr/m²

- Eftersökt 55+ boende - Nybyggt 2014 - Uteplats i söder - Bergvärme som uppvärmning - Lugnt läge på återvändsgata - Övernattningslägenhet i föreningen - Granne med vackra Lillsjön Välkommen till BRF Lillsjöparken. En mycket trevlig bostadsrättförening med ett tilltalande fint läge på lugn återvändsgata och granne med Lillsjön. Det är ett s.k. 55+ boende vilket betyder att den som förvärvar bostadsrätt här (eller åtminstone en i paret) ska ha fyllt 55 år. Ett uppskattat och eftersökt boende som stod nyproducerat och inflyttningsklart 2014. Denna trevliga 3:a har en fin planlösning med genomgående stora rum och bra förvaringsmöjligheter i lägenheten samt extra förråd i grannhuset. Uteplats i söder kan sätta guldkant på tillvaron genom att erbjuda en plats i solen under sommarhalvåret. På gården finns p-platser att hyra för medlemmarna för drygt 500 kr/mån. I övrigt är det boendeparkering på gatorna i området. I närområdet finns fina vandringsstråk vid bland annat Lillsjön och Ulfsunda slott. Gångavstånd till tunnelbanestation Abrahamsberg och tvärbanestation Johannesfred gör kommunikationerna goda. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på MOHV för mer information och intresseanmälan för visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Björketorpsvägen 13, Norra Ängby Björketorp, Stockholms kommun

Björketorpsvägen 13

Lägenhet
Norra Ängby Björketorp, Stockholms kommun
MOHV Bromma

1 675 000 kr

28 m²

1 rum

1 850 kr/mån

59 821 kr/m²

- Accepterat pris - Uteplats i väster - Optimalt planerad med sovalkov - Kort gångavstånd till tunnelbana - Välskött förening med god ekonomi - Möjlighet att hyra garageplats - Närhet till natur och Mälaren Trivsamt ljus och mycket funktionell 1:a belägen i lugnt område. Bra förvaringsutrymmen i lägenheten samt separat förråd i källaren. Genomgående fint skick ger en god boendestandard. Extra plus för den mysiga uteplatser som bjuder in till fina stunder i solen. Lugnt och populärt område med endast 4-5 minuters gångväg till tunnelbana, gym och välsorterad, stor livsmedelsbutik. Närhet finns också till ett stort utbud av närservice vid Vällingby centrum och vackra naturområden vid Grimstaskogen och Mälarens strand. Förening med välskött ekonomi och byggnader i genomgående gott skick där hiss, cykelförråd och tvättstugor finns i huset. Garageplats kan hyras där kö-tid sällan förekommer. Anmäla gärna ditt intresse för visning eller kontakta mäklare för mer information!

 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 5