Mäklare Karin Nilsson

Karin Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skurup 484, Skurup, Skurups kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Skurup 484, Skurup, Skurups kommun, bild 2
Skurup 484, Skurup, Skurups kommun, bild 3

Skurup 484

Villa
Skurup, Skurups kommun
MOHV Hyllie
4 395 000 kr
194 + 20 m²
6 rum
750 m² tomt

Välkommen till Skurup 484 som är ett boende utöver det vanliga. Huset byggdes ursprungligen 1930, men har på senare år totalrenoverats och byggts till med hög kvalitet och genomtänkta lösningar i både funktion och material. Här bor du lantligt med en härlig trädgård, men har ändå nära till allt med läget intill tätorten med skolor, butiker och allmän service. Pågatågsstationen når ni på 10 minuter med cykel. På tomten finns en isolerad gäststuga med både uppvärmning och el. Bostadshuset har fyra sovrum, ett fantastiskt kök, stort vardagsrum, två rejäla badrum och separat tvättstuga. Det här stilrena och fantastiskt charmiga huset behöver upplevas på plats, - välkommen att kontakta oss för att boka visning.

  • Premium
Tornfalksgatan 6A, Söderkulla, Malmö kommun

Tornfalksgatan 6A

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
MOHV Malmö
2 195 000 kr
95 m²
4 rum
vån 6/8
5 094 kr/mån
23 105 kr/m²

Äntligen har vi möjligheten att erbjuda en av de eftertraktade 4:orna på hela 95 kvm i populära HSB Brf Söderkulla. Välkommen upp till sjätte våningen och en ljus och grundligt renoverad bostad (2021) med fräscha ytskikt, dörrar och golv samt ett nytt fullutrustat kök med alla bekvämligheter. Här finner du en välplanerad bostad fördelad på fyra rum och kök med både badrum och gäst-wc samt stort förråd och extra klädkammare. Perfekt för den större familjen eller dem som önskar ett boende med gott om plats. Från den rymliga balkongen på våning 6 njuter du av fina vyer. Det enda som är kvar i något äldre skick är gäst-wc och badrum. Här bor du dessutom i en stabil HSB-förening med närhet till skolor, förskolor och lokal service. Bussförbindelserna till centrum är bra och Inre ringvägen lättillgänglig om du ska ta dig vidare med bil. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sundskajen 2B, Ön, Malmö kommun

Sundskajen 2B

Lägenhet
Ön, Malmö kommun
MOHV Malmö
2 250 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/5
5 244 kr/mån
33 088 kr/m²

Nu kan vi presentera en ljus, välplanerad och rymlig hörnlägenhet om 2 rok på andra våningen med bekvämt avstånd till såväl morgondoppet som en middag på någon av de närliggande restaurangerna. Bostaden bjuder bland annat på ett fullutrustat kök, ett stort badrum med golvvärme, egen tvättmaskin och torktumlare samt en härlig balkong i nordvästläge. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök skapar en härligt social yta. Bostaden har genomgående vitmålade väggar och ekparkett samt klinker med golvvärme i hall och badrum. Brf Kronolotsen 1 erbjuder parkering och gästrum till de boende. På Ön finns en mindre matbutik, ett gym samt bra bussförbindelser med resten av Malmö. På bekvämt gångavstånd finns flera populära restauranger såsom Mastio och Dragörkajen. Limhamns service och centrala Malmö är bara en kort cykeltur bort, - här njuter du med andra ord av både hav och stad. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tessins väg 18B, Ribersborg, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 16:00
Tessins väg 18B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 2
Tessins väg 18B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 3

Tessins väg 18B

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
MOHV Malmö
1 350 000 kr
25 m²
2 rum
vån 3/5
3 471 kr/mån
54 000 kr/m²

Här finner du en totalrenoverad och ombyggd 2:a med väldisponerade kvadratmeter och ett fantastiskt läge centralt och nära havet. Lägenheten välkomnar dig med enhetligt vitlaserade askparkettgolv och en funktionell planlösning som badar i ljus och skapar en öppen och luftig känsla. Stora fönster och ljusa väggar med högt i tak bidrar också till att lägenheten känns betydligt större än sina 25 kvadrat. Nuvarande ägare har satsat på kvalitet i renoveringen och här finns ett stilrent och modernt badrum med kvalitetsdokument, ett genomtänkt och unikt designat kök i massiv bok samt ett separat sovrum med öppningsbar vägg. I hallen finns förvaring i två bevarade inbyggda garderober. Med närhet till såväl service och kommunikation som havsnära promenader, är denna charmiga 2:a en riktig pärla som måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Sergeantgatan 19, Röda Höja, Malmö kommun

Sergeantgatan 19

Lägenhet
Röda Höja, Malmö kommun
MOHV Hyllie
1 650 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
4 548 kr/mån
23 239 kr/m²

Lägenheten är registrerad som 2 rok, men används idag som en 3:a efter ombyggnation. Förutom 2 sovrum finns här ett helkaklat badrum, ett stort härligt vardagsrum, ett arbetskök samt en praktisk klädkammare. På markplan får du både inglasad balkong och en uteplats, vilket ger extra mervärde till den här trevliga bostaden i populärt område.

  • Balkong
  • Uteplats
Stadiongatan 51B, Lorensborg, Malmö kommun

Stadiongatan 51B

Lägenhet
Lorensborg, Malmö kommun
MOHV Hyllie
1 095 000 kr
28 m²
1 rum
vån 8/8
1 984 kr/mån
39 107 kr/m²

Med glädje presenterar vi den här fina lägenheten där varje kvadratmeter verkligen utnyttjats till fullo. Tidigare ägare har på ett mycket smart sätt förvandlat denna 1:a till en liten, men funktionell 2:a. Här finns ett helkaklat badrum och ett litet separat sovrum samt ett modernt öppet kök - ändå med alla bekvämligheter såsom diskmaskin och inbyggd ugn och micro. I vardagsrummet finns plats för både soffa och matbord. Här bor man bra i en stabil förening med mycket låg belåning och låga avgifter. Den perfekta första bostaden eller studentlyan!

  • Hiss

Visar alla 6