Mäklare Ulf Block

Ulf Block

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Måsvägen 20B, Väster, Lunds kommun
 • Mån 6 feb kl 16:45

Måsvägen 20B

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
MOHV Lund

2 095 000 kr

53,4 m²

2 rum

4 090 kr/mån

39 232 kr/m²

På trevliga Väster presenteras denna fina tvåa en halvtrappa upp med stor uteplats i sydvästläge. Lägenheten är mycket välplanerad med en genomgående planlösning som erbjuder renoverat kök med matplats (2017), vardagsrum med plats för soffa och matsalsmöblemang, sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord samt gott om förvaring. Vackra originaldetaljer som brädgolv, kolmårdsmarmor och fönsterbänkar i sten har bevarats och matchas med väggar i varma toner. Under 2019 målades alla väggar och tak. Samtidigt slipades och behandlades alla trägolv. På uteplatsen njuts solen under stora delar av dagen med utsikt över föreningens grönskande innergård. Läget på Väster är utmärkt med mataffärer, gym, naturstråk och Nova i närheten, busshållsplats utanför samt en kort promenad till centrum och tågstationen. I föreningen finns stora förråd, fina gemensamma ytor och garage. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Warholms väg 6A, Tuna, Lunds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Warholms väg 6A

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
MOHV Lund

3 795 000 kr

109,6 m²

5 rum

3 327 kr/mån

34 626 kr/m²

På sjätte våningen på populära Tuna presenteras denna rymliga gavellägenhet om hela 109,6 kvm. Här erbjuds en härlig utsikt över stans takåsar, parker och Romeleåsen tack vare fönster i tre väderstreck. Lägenheten är välplanerad med bl.a. stora sällskapsrum, avskild sovrumsdel, två toaletter och gott om förvaring. På balkong med utgång från vardagsrummet njuts solen under eftermiddag och kväll. För den som önskar är det enkelt att göra om lägenheten till en fyra. I den mycket låga månadsavgiften ingår värme, vatten, p-plats, kabel-tv och schablonavgift för el. Hiss från markplan förenklar vardagen. På Tuna bor ni nära Universitetet, Ideon, sjukhuset och den populära Tunaskolan m.m. I området finns dessutom en välsorterad mataffär, gym och lekplatser samt goda kommunikationsmöjligheter till såväl Lunds centrum som Malmö. Stadskärnan nås på promenadavstånd. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Musikantvägen 12B, Östra Torn, Lunds kommun

Musikantvägen 12B

Lägenhet
Östra Torn, Lunds kommun
MOHV Lund

1 995 000 kr

80 m²

3 rum

5 224 kr/mån

24 938 kr/m²

I lugnt och lummigt område på Östra Torn välkomnar denna genomgående trerummare med balkong i sydostläge. Välplanerade kvadratmeter ger bl.a. plats åt två stora sovrum, kök med matplats, vardagsrum och rymlig klädkammare. Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som vill renovera och sätta din egen prägel. Badrummet kommer att renoveras av föreningen i samband med pågående stambyte. Välskött bostadsrättsförening med underbara grönområden nära förskola, skolor, mataffärer, Ideon m.m. Föreningen erbjuder sina medlemmar gratis parkeringsplats och möjlighet att hyra övernattningslägenhet.

 • Balkong
Scheelevägen 3E, Tuna, Lunds kommun

Scheelevägen 3E

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
MOHV Lund

3 895 000 kr

96 m²

4 rum

5 435 kr/mån

40 573 kr/m²

På populära Tuna presenteras denna fina gavellägenhet från 2021 med dubbla balkonger på högt läge. Lägenheten som byggdes av PEAB erbjuder hög standard och är inredd i en ljus skandinavisk stil med ekparkettgolv och ljusa materialval. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar stora sociala ytor. I lägenheten finns stort helkaklat badrum med tvättavdelning samt separat gästtoalett. Gott om garderober och stort källarförråd ger bra förvaringslösningar. På balkongerna njuts solen under stora delar av dagen med utsikt över föreningens vackra innergård. Föreningen använder sig av grön el och värms upp av EON Ectogrid, ett energieffektivt system. I husets källare finns garage som nås via hiss. Välkommen till ett bekvämt boende i toppklass nära mataffär, gym, park, kommunikationer och centrum!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 4