Mäklare Malin Strender

Malin Strender

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kronetorpsgatan 96B, Segevång, Malmö kommun
 • Idag kl 14:00
Kronetorpsgatan 96B, Segevång, Malmö kommun, bild 2
Kronetorpsgatan 96B, Segevång, Malmö kommun, bild 3

Kronetorpsgatan 96B

Lägenhet
Segevång, Malmö kommun
MOHV Malmö
1 295 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
5 138 kr/mån
17 500 kr/m²

Stolt presenterar vi här Segevångs finaste lägenhet smakfullt renoverad och möjlighet att addera sovrum! Högst upp i huset finner du denna genomgående, optimalt planerade och sofistikerade bostad präglad av en smakfull känsla och hemtrevlig atomsfär in i minsta detalj. Med sina sobra färgval och eleganta stil kombineras här stor estetik med komfort. Stora sociala ytor och inglasad balkong med utsikt över den lummiga innergården ger detta boende många fördelar. Söker du ett boende utöver det vanliga i en välskött förening så är detta en bostad för dig. Välkommen att läsa mer i annonsen och boka tid för visning!

 • Premium
 • Balkong
Sergels väg 5A, Ribersborg, Malmö kommun
 • Borttagen före visning

Sergels väg 5A

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
MOHV Malmö
2 095 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4
3 752 kr/mån
39 528 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Balkong
Lervägen 86, Åkarp, Burlövs kommun
 • Idag kl 15:00

Lervägen 86

Radhus
Åkarp, Burlövs kommun
MOHV Malmö
3 795 000 kr
106 m²
4 rum
181 m² tomt

I natursköna och barnvänliga Åkarp, en kort bit från Malmö city, finns nu möjlighet att förvärva detta smakfullt renoverade och mycket välplanerade radhus! I ett idylliskt och harmoniskt kvarter finner ni detta underbara boende med en mysig trädgård med både gräsmatta, stensatt uteplats och trädäck samt garage i nära anslutning. Med öppen och genomgående planlösning, renoverat kök och badrum samt sobra färgval kombineras här hög estetik och komfort med en hemtrevlig känsla. Det här boendet har allt och lite till. Välkommen att läsa mer info i annonsen och boka visning!

 • Plus
Sveagatan 98C, Limhamn, Malmö kommun

Sveagatan 98C

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
MOHV Malmö
2 095 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 473 kr/mån
36 435 kr/m²

Stolt presenterar vi här Limhamns mest fashionabla hörnlägenhet smakfullt renoverad 2022! Med fantastisk läge mitt i Limhamns mysiga kvarter finner vi denna smakfullt renoverade bostad perfekt belägen mellan hav och stad! Högst upp i huset finner du denna genomgående, optimalt planerade och sofistikerade bostad präglad av en smakfull känsla och hög wow-faktor in i minsta detalj. Med sina sobra färgval, vackra golv och eleganta stil kombineras här stor estetik med komfort! Sociala ytor, bra förvaring och rymlig balkong med kvällssol och utsikt över den lummiga innergården ger detta boende många fördelar. Söker du ett boende utöver det vanliga i en mycket stabil och välmående förening så är detta en bostad för dig. Välkommen att läsa mer i annonsen och boka tid för visning!

 • Plus
 • Balkong
Ribevägen 20A, Pildammarna, Malmö kommun
 • Idag kl 11:30

Ribevägen 20A

Lägenhet
Pildammarna, Malmö kommun
MOHV Malmö
1 795 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 1
3 846 kr/mån
30 168 kr/m²

Stolt presenterar vi denna förtjusande lägenhet med stor charm på optimalt läge med närhet till såväl hav som stad! Här erbjuds en idealisk och genomgående planlösning, fint renoverat kök och badrum, mycket bra förvaring och insynsskyddat läge . Med bara en kort promenad till Malmös vackraste park och myllrande gator med caféer och restauranger är detta ett oslagbart läge. Söker du en varm och hemtrevlig bostad i en stabil förening på en stark adress så är detta lägenheten för dig. Får inte missas!

 • Plus
Kolsyregatan 5B, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Kolsyregatan 5B

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
MOHV Malmö
3 495 000 kr
88 m²
4 rum
vån 3
6 856 kr/mån
39 716 kr/m²

PRIVATA VISNINGAR ERBJUDS! Missa inte möjligheten att köpa denna fantastiska nyproducerade lägenhet perfekt belägen mellan hav och stad! Bostaden är ursprungligen tänkt som en fyrarumslägenhet och möjligheten att bygga till ytterligare sovrum är optimal om behovet finns. Idag har lägenheten 3 rum. Här presenteras denna välplanerade och moderna bostad präglad av en smakfull känsla och hög wow-faktor in i minsta detalj. Med sin öppna och sociala planlösning, vackra enhetliga parkettgolv och elegans kombineras här stor estetik med komfort! På den stora balkongen har du utsikt över gården och Limhamns Sjöstads omgivning samt skymtar havet i horisonten. Garagemöjlighet, övernattningslägenhet i kvarteret och nära till allt är ytterligare plus! Här bor man med havet som granne samt optimala kommunikationer till Malmös andra delar. Nya Glasbruksskolan och nyöppnade ICA Supermarket på nära avstånd samt med kort promenad till Limhamns centrum. Du finner även Ribersborgsstranden och Hylliekrokens golfbana på nära avstånd. Ta en skön promenad längs havet in mot Malmö City eller 7:ans busslinje på Limhamnsvägen, eller varför inte luncha på populära Kajutan? Söker du ett boende utöver det vanliga så är detta en bostad för dig. Välkommen att läsa mer i annonsen och boka in er på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6