Mäklare Katarina Bajric

Katarina Bajric

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Håkanstorpsvägen 37, Håkanstorp, Malmö kommun
Håkanstorpsvägen 37, Håkanstorp, Malmö kommun, bild 2
Håkanstorpsvägen 37, Håkanstorp, Malmö kommun, bild 3

Håkanstorpsvägen 37

Radhus
Håkanstorp, Malmö kommun
MOHV Malmö

5 495 000 kr

185 m²

7 rum

378 m² tomt

I hjärtat av gamla Håkanstorp finns nu möjligheten att förvärva ett charmigt parhus byggt 1905 med stora möjligheter att skapa sitt drömboende. Den gedigna byggnaden på hela 185 kvadratmeter byggdes ursprungligen som en bostad med 2 separata lägenheter med vardera kök och badrum på respektive våningsplan men används idag som en stor gemensam bostad. Utöver finns här en källare om 91kvm med generösa utrymmen och bra takhöjd. Detta hem bjuder på en unik karaktär, tidstypisk stuckatur, höga golvlister, spröjsade fönster samt dörrkarmar i original. Inte nog med det så erbjuder detta hus flera rum i fil tidstypiska för det årtalet, två kök, två badrum, en balkong och 7 sovrum, vilket är perfekt för den större familjen. Tar vi oss ut i den stenbelagda trädgården möts vi av en stor yta som bjuder in till bus och lek. Här vill man gärna spendera grillkvällarna på sommaren med familjen och avnjuta kvällssolen. Trädgården bjuder på en del grönska, flera förråd samt en egen ingång till källaren där vi finner tvättstuga, pannrum samt ytterligare rum för förvaring. På framsidan finner vi en stenlagt uppfart med plats för en bil. Här finns många möjligheter! Perfekt för att skapa sitt drömboende i hela eller delar av det stora huset. Generationsbo, hyr ut eller nyttja alltihop för dig själv - det blir inte bättre än så här! Här bor du centralt i kulturhistoriska kvarter med närhet till matbutiker, gym, skolor, förskolor och goda busskombinationer både in och ut från stan. Detta unika boende vill du inte missa, varmt välkomna med ert intresse!

  • Premium
Västra Skrävlingevägen 67D, Videdal, Malmö kommun
Västra Skrävlingevägen 67D, Videdal, Malmö kommun, bild 2
Västra Skrävlingevägen 67D, Videdal, Malmö kommun, bild 3

Västra Skrävlingevägen 67D

Lägenhet
Videdal, Malmö kommun
MOHV Malmö

3 150 000 kr

89 m²

3 rum

4 901 kr/mån

35 393 kr/m²

Nu finns snart möjlighet att förvärva ett av de populära enplans-parhusen på Videdal. Parhuset erbjuder inget mindre än 2 rum som enkelt kan göra om till 3, rymligt kök, luftigt vardagsrum, stort badrum samt egen tvättavdelning. För att göra det hela lite lyxigare så bjuder huset på fantastiska fönsterpartier som erbjuder ett otroligt ljusinsläpp och från vardagsrummet når vi ut till den enastående uteplatsen där vi möts av inget mindre än ett inglasat uterum, trädäck samt en påkostad jacuzzi där vi gärna spenderar kvällar med vännerna och familj. Uteplatsen vetter ut mot sydost, vilket är perfekt för den morgonpigge att avnjuta dagens första kopp eller lunchen i solen. Inte nog med det så har vi ett eget garage samt uppfart med plats för ytterligare en bil. Här bor du med närhet till skolor och förskolor, massor av grönska där man gärna tar en mysig promenad med hunden samt närhet till handlingsområdet Toftanäs och Jägersro där vi hittar bekvämligheterna för vardagen. För pendlaren så har vi goda busskombinationer som tar dig in och ut från stan på nolltid samt ett stenkast ifrån inre ringvägen. Varmt välkomna att höra av ert intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Karolingatan 12, Vita Höja, Malmö kommun

Karolingatan 12

Lägenhet
Vita Höja, Malmö kommun
MOHV Malmö

1 795 000 kr

85 m²

3 rum

4 730 kr/mån

21 118 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en rymlig och genomgående 3:a belägen på våning sju med inglasad balkong! Utsikt över den gröna innergården med fint ljusinsläpp från tre väderstreck samt hiss från markplan ger fin bekvämlighet. Här finns möjligheter att skapa ett hem utefter smak och tycke i en stor och stabil förening, bland grönskande omgivningar. Närhet till serviceutbud samt kommunikationer in till city såväl som kranskommunerna, tack vare närliggande ringvägarna gör att du bor lugnt men med närhet till det mesta! Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kvartettgatan 48, Högaholm, Malmö kommun
  • Sön 26 mar kl 11:00

Kvartettgatan 48

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
MOHV Malmö

1 150 000 kr

80 m²

3 rum

5 750 kr/mån

14 375 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en genomgående trerummare med balkong i soligt västerläge, perfekt att avnjuta sommarkvällarna på! Bostaden erbjuder två rymliga sovrum, ett badrum med badkar, en gäst-WC, väl tilltaget vardagsrum som bjuder in till sociala tillställningar och kök med goda förvaringsmöjligheter. Här finns möjlighet att renovera och sätta sin egna prägel på lägenheten eller flytta in direkt om så önskas. Vi befinner oss i ett grönskande och barnvänligt område med närhet till såväl skolor, barnomsorg, mataffärer, kommunikationer som grönskande områden. Vi kan snabbt ta oss ut på ringvägen för att ta oss vidare till kranskommunerna och på få minuter med bil eller buss nås också Hyllieområdet med både Emporia shoppingcenter och tågstation som tar oss till Köpenhamn på 20 min. Varmt välkomna med ert intresse!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 4