Mäklare Cajsa Börjesson

Cajsa Börjesson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Per albin hanssons väg 56A, Blekingsborg, Malmö kommun

Per albin hanssons väg 56A

Lägenhet
Blekingsborg, Malmö kommun
MOHV Malmö
1 695 000 kr
68 m²
3 rum
vån 3/9
5 023 kr/mån
24 926 kr/m²

Per Albin Hanssons väg 56A är en charmig och modern trea som ligger i populärt område. Denna bostad har flera attraktiva funktioner och bekvämligheter som gör den till en idealisk plats att bo. Lägenheten har tre rymliga rum och ett modernt kök med gott om plats för matlagning och umgänge. En trivsam balkong som nås från vardagsrummet ger möjlighet till avkoppling utomhus och en plats att njuta av Malmös soliga dagar. Här bor du med närhet till Mobilias köpcentrum som erbjuder alltifrån restauranger och caféer till klädbutiker och dagligvaruhandeln. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Grönalundsgatan 5C, Limhamn, Malmö kommun

Grönalundsgatan 5C

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
MOHV Malmö
1 495 000 kr
59 m²
2 rum
vån 4/4
3 785 kr/mån
25 339 kr/m²

På våning 4 av 4 möts vi av en välkomnande bostad med 59 välplanerade kvadratmeter. Det rymliga vardagsrummet välkomnar naturligt ljus genom fönstren och erbjuder en trevlig plats för avkoppling. Köket är modernt utrustat med moderna bekvämligheter och erbjuder en funktionell arbetsyta för matlagning och social samvaro. Sovrummet är generöst tilltaget och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Den inglasade balkongen i västerläge är en av bostadens höjdpunkter och erbjuder en underbar plats att njuta av kvällssolen eller koppla av med en bok. Med närhet till bekvämligheter, grönområden och goda kommunikationer är Grönalundsgatan 5C en attraktiv adress för den som söker ett lugnt boende med samtidig närhet till storstad och puls. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
John ericssons väg 55A, Pildammarna, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

John ericssons väg 55A

Lägenhet
Pildammarna, Malmö kommun
MOHV Malmö
1 695 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/3
4 276 kr/mån
26 484 kr/m²

I det eftertraktade området intill den vackra Pildammsparken finns denna smakfullt renoverade tvårumslägenhet. Här har varje detalj omsorgsfullt planerats för att skapa en modern och trivsam boendemiljö. Lägenheten är belägen i hörnläge och har en underbar balkong i sydväst, vilket ger möjlighet till härliga stunder utomhus. Det unika med denna bostad är den öppna spisen, som är den enda i föreningen och skapar en mysig atmosfär under kalla kvällar. Välkommen till visning för att uppleva allt detta och mer därtill!

  • Balkong
Sadelmakarebyn 7A, Annestad, Malmö kommun

Sadelmakarebyn 7A

Lägenhet
Annestad, Malmö kommun
MOHV Malmö
795 000 kr
40 m²
1 rum
vån 4/4
4 117 kr/mån
19 875 kr/m²

Välkommen till denna smart designade etta belägen i det charmiga området Annestad i Malmö. Denna lägenhet är genomtänkt och kvadratsmart, med en sovalkov som inte bara rymmer en bekväm säng, utan också generöst med förvaringsutrymme. Ljuset flödar in från tre olika väderstreck och fyller rummet. Njut av det praktiska och stilrena boendet med närhet till både stadens bekvämligheter och naturen omkring. Välkommen hem till ditt nya ljusa och trivsamma boende i Annestad, Malmö.

Visar alla 4