Mäklare Tomas Andersson

Tomas Andersson

Om mig

Tomas Andersson älskar att göra affärer. Han går in med själ och hjärta i varje uppdrag och ger sig inte förrän affären är i mål. – Jag jobbar stenhårt för att få nöjda kunder. Det gäller att hitta lösningar på stora som små problem för att få bästa möjliga slutresultat. Tomas Andersson säljer objekt över hela Storstockholm. Med stort driv och nära till skratt kommer han att guida dig genom hela processen – oavsett om det gäller privatbostad eller nyproduktion. Han har stenkoll på båda delarna.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Emmy rappes gata 2, vån 5, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun

Emmy rappes gata 2, vån 5

Lägenhet
Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
3 595 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 5
2 268 kr/mån
105 735 kr/m²

-Föreningen godkänner uthyrning. -Går smidigt att göra om till 2 rok, se planritning. -Huset har energiklass B vilket innebär ränterabatter hos de flesta storbanker. -Fönster i två väderstreck. -Två franska balkonger. -Flexibelt med tillträde. -Wallin Bostad har tecknat en räntegaranti för föreningen vilket innebär att föreningen är skyddad mot högre räntor än de beräknade i ekonomisk plan i ca 3 år. På uppdrag av Byggnadsfirman Erik Wallin har välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor ritat Kvartetten. Fyra moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. De har fått namnen Sopranen, Alten, Tenoren och Basen precis som kvartettens fyra originalstämmor. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden. Här finner du ett modernt boende med ett modernt ägande. Till exempel finns möjligheten för både privatperson och företag att hyra ut sin bostad i andra hand. Upplåtelseavtalet tillåter uthyrning av bostadsrätten. Det ger ett oberoende av styrelsens godkännande och detta kan inte ändras över tid. Den kortaste uthyrningstiden är satt till tre månader för att undvika korttidshyrning i form av till exempel Air BnB. Området växer fram: -Garaget som blir Europas största för elbilar. I garaget finns över 1 000 platser, samtliga utrustade med laddstolpe. -Byggnaden Forskaren som är en del av Tekniska museet kommer att vara klart hösten 2023. -Tunnelbanan beräknas vara klar 2028, nedgången till tunnelbanan kommer vara två minuter från bostaden. -Hela området kommer vara helt klart 2030.

  • Hiss
  • Energieffektiv
Beckasinvägen 28, 2tr, Nacka - Saltängen, Nacka kommun
  • Sön 28 apr kl 12:45
Beckasinvägen 28, 2tr, Nacka - Saltängen, Nacka kommun, bild 2
Beckasinvägen 28, 2tr, Nacka - Saltängen, Nacka kommun, bild 3

Beckasinvägen 28, 2tr

Lägenhet
Nacka - Saltängen, Nacka kommun
MOHV Stockholm
2 495 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 308 kr/mån
43 391 kr/m²

Drömhem nära Natur och Strandliv! Välkommen till denna trevliga tvåa med balkong i skyddat läge. Unik planlösning där man fått till en öppen planlösning genom att öppnat upp mellan kök och vardagsrum. Här bor du i en stabil HSB-förening som äger marken. Föreningen investerade under förra året i solceller som ger föreningen en låg energikostnad. Till bostaden finns även även två förråd. Mycket trevliga ytor med fruktträd, grillplatser och utemöbler som boende i föreningen har tillgång till. Här erbjuds direkt närhet till både skogspromenader och stränder. Med bara några minuters promenad når du de lugna och vackra stränderna, perfekta för avkoppling eller en uppfriskande simtur. Samtidigt har du även enkelt tillgång till härliga skogspromenader där du kan njuta av naturens lugn och fridfullhet. Saltängen är en idyllisk plats med närhet till vackra omgivningar och vatten, inbäddad mellan Saltsjö-Duvnäs, Skurusundet och Ektorp. Det är ett lugnt och fridfullt område där staden, naturen och vattnet möts harmoniskt. Området är rikt på underbara promenadstråk. En kort promenad tar dig till Långsjön, där du kan njuta av en sandstrand, klippbad och en frisk luft på motionsslingan. Nära till hands finns även Nyckelviken, ett av Nackas välkända naturreservat, där besökare lockas av dess vackra vattenomgivningar, motionsslingor och utegym. Här finns också en populär lantgård med djur och trevliga rast- och grillplatser som särskilt uppskattas av barnfamiljer. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Emmy rappes gata 2, vån 1, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Emmy rappes gata 2, vån 1, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Emmy rappes gata 2, vån 1, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Emmy rappes gata 2, vån 1

Lägenhet
Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
4 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/10
3 464 kr/mån
94 245 kr/m²

-Bostaden får hyras ut enligt föreningens riktlinjer. -Räntegaranti -Energiklass B vilket innebär ränterabatter hos de flesta storbanker I syfte att säkra Föreningens framtida kostnader för räntor, har Wallin beslutat att erbjuda Föreningen ett räntekostnadsskydd som ska täcka de eventuellt förhöjda räntekostnaderna som Föreningen beräknas få under en period av cirka 3 år. Räntekostnadsskyddet träder i kraft i det fall Föreningens beräknade, framtida räntekostnader överstiger den räntekostnad som ligger till grund för årsavgifterna enligt Föreningens Ekonomiska plan. Ta chansen att att flytta in i denna mycket fina tvåa med egen uteplats! På uppdrag av Byggnadsfirman Erik Wallin har välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor ritat Kvartetten. Fyra moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. De har fått namnen Sopranen, Alten, Tenoren och Basen precis som kvartettens fyra originalstämmor. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden. Här finner du ett modernt boende med ett modernt ägande. Till exempel finns möjligheten för både privatperson och företag att hyra ut sin bostad i andra hand. Med bästa läget i området, där Norra stationsparken öppnar upp sig i syd/väst, ligger kvarteret Kvartetten. Upplåtelseavtalet tillåter uthyrning av bostadsrätten. Det ger ett oberoende av styrelsens godkännande och detta kan inte ändras över tid. Den kortaste uthyrningstiden är satt till tre månader för att undvika korttidshyrning i form av till exempel Air BnB. Wallin Bostad har tecknat en räntegaranti för föreningen vilket innebär att föreningen är skyddad mot högre räntor än de beräknade i ekonomisk plan i ca 3 år från tillträde. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Frödingsvägen 10, 1,5tr, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00
Frödingsvägen 10, 1,5tr, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun, bild 2
Frödingsvägen 10, 1,5tr, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun, bild 3

Frödingsvägen 10, 1,5tr

Lägenhet
Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
3 295 000 kr
36 m²
2 rum
vån 1,5/3
2 988 kr/mån
91 528 kr/m²

Nu ges du möjlighet att förvärva denna trevliga bostad i Fredhälls omtyckta och lugna kvarter. Med grönska och fina rekreationsområden precis intill saluförs nu denna välplanerade tvåa på Frödingsvägen 10! Bostaden har genomgående bra skick med bevarade tidstypiska detaljer. Bostadens planering är väldisponerad med sitt separata sovrum och kök samt rymliga vardagsrum med plats för både matgrupp samt tv-möblemang. En bostad som passar sig likaväl för singeln som för paret. Blomstrande närområde med närhet till bad, restauranger, caféer och butiker samt bra kommunikationer med T-bana 2 min från porten. Ett otroligt trivsamt boende väl värt ett besök! Fredhäll ligger på Kungsholmens sydvästra del och är känd för sina oerhört populära badklippor som finns i området. Husen är uppförda under 1930-talet i den typiska funkisstilen. I området finns gott om service i form av mataffärer som Ica Maxi i Stadshagen och populära Matpressen i Fredhäll, Systembolaget, Sats i både Fredhäll och Hornsbergs Strand, caféer, småbutiker, fina promenadstråk och rekreationsområden. Att rekommendera är ett besök på restaurang Solstugan som är Fredhälls hemliga oas sedan 1922. Här bor du centralt men har närheten till vatten och grönska. Sommartid är Fredhällsparken samt Fredhällsklipporna som ligger direkt utanför porten välbesökt av soldyrkare. Goda kommunikationer med bussar och tunnelbana som snabbt tar dig till b.la. Fridhemsplan, Odenplan och T-centralen. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  • Premium
Emmy rappes gata 2, vån 10, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr
Emmy rappes gata 2, vån 10, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Emmy rappes gata 2, vån 10, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Emmy rappes gata 2, vån 10

Lägenhet
Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
7 595 000 kr
61 m²
2 rum
vån 10/10
3 965 kr/mån
124 508 kr/m²

Räntegaranti på föreningens lån i tre år från när husen stod nya samt energiklass B vilket innebär ränterabatter hos de flesta storbanker! Varmt välkommen till denna fantastiska bostad belägen högst upp i huset med kungsbalkong som är infälld i fasaden och under tak om 9 kvm mot parken och vacker utsikt över Stockholm. Här bor du i välrenommerade Kvartetten med 2,7 meter i takhöjd vilket är unikt för bostäderna belägna högst upp. Bostaden är välplanerad in i minsta detalj med en genomgående, fin röd tråd. Lyxiga materialval som det sand-beigea köket från Vedum, metallfasadens beiga och bruna kulörer letar sig in i bostaden via djupa fönsternischer som går ner till golv. Vita väggar, metalldetaljer och grålaserat ekgolv förstärker det enhetliga och stilrena intrycket. Den öppna planlösning mellan köket, den stora matplatsen med matbord för plats för 8 personer och vardagsrummet skapar goda förutsättningar för middagar, bjudningar och andra festligheter. De varma tonerna återkommer i kökets sandbeiga kulör och skapar en fin kontrast mot den rostfria bänkskivan. Badrummets väggar och golv är av grå keramiska plattor i terazzomönster. Den glasade duschväggen har inbyggd smart förvaring. Vidare finner du ett stort sovrum med plats för dubbelsäng samt gott om förvaring i den platsbyggda garderoben. Både från vardagsrummet och sovrummet tar du dig ut på den skyddade balkongen. På uppdrag av Byggnadsfirman Erik Wallin har välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor ritat Kvartetten. Fyra moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. De har fått namnen Sopranen, Alten, Tenoren och Basen precis som kvartettens fyra originalstämmor. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden. Här finner du ett modernt boende med ett modernt ägande. Till exempel finns möjligheten för både privatperson och företag att hyra ut sin bostad i andra hand. Wallin Bostad har tecknat en räntegaranti för föreningen vilket innebär att föreningen är skyddad mot högre räntor än de beräknade i ekonomisk plan i ca 3 år. Hagastaden är Stockholms nya centrala stadsdel fylld av liv och rörelse med både arbetsplatser, bostäder, affärer, caféer och restauranger. Här bor du med närheten till puls i Vasastan och Stockholm city men även Hagaparkens grönska och lugn. Området växer fram: -Garaget som blir Europas största för elbilar. I garaget finns över 1 000 platser, samtliga utrustade med laddstolpe. -Byggnaden Forskaren som är en del av Tekniska museet kommer att vara klart vår/sommar 2024. -Parken framför Kvartetten beräknas vara klara under sommaren 2024 -Tunnelbanan beräknas vara klar 2028, nedgången till tunnelbanan kommer vara två minuter från bostaden. - Hela området kommer vara helt klart 2030. Läs mer om området på Stockholm stads sida: https://vaxer.stockholm/hagastaden Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka en visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 5