Mäklare Tomas Andersson

Tomas Andersson

Om mig

Tomas Andersson älskar att göra affärer. Han går in med själ och hjärta i varje uppdrag och ger sig inte förrän affären är i mål. – Jag jobbar stenhårt för att få nöjda kunder. Det gäller att hitta lösningar på stora som små problem för att få bästa möjliga slutresultat. Tomas Andersson säljer objekt över hela Storstockholm. Med stort driv och nära till skratt kommer han att guida dig genom hela processen – oavsett om det gäller privatbostad eller nyproduktion. Han har stenkoll på båda delarna.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mölndalsbacken 118, Stureby, Stockholms kommun
 • Sön 10 dec kl 12:00
Mölndalsbacken 118, Stureby, Stockholms kommun, bild 2
Mölndalsbacken 118, Stureby, Stockholms kommun, bild 3

Mölndalsbacken 118

Radhus
Stureby, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
6 995 000 kr
97,5 + 49 m²
5 rum
6 340 kr/mån
71 744 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska gavelradhus beläget på lugn och mysig återvändsgata. Här bor du med närhet till skog och natur och bostaden erbjuder en perfekt kombinationen av charm och praktiskt boende med en optimal planlösning. Eget garage i direkt anslutning till bostaden! Perfekt planerad med tre sovrum samlade på samma våning, perfekt för barnfamiljer. Dessutom imponerar den inredda källaren med extra utrymme för hobbyrum eller gästrum, anpassat efter dina behov samt en rejält tilltagen tvättstuga. Ett steg ut i den avskilda trädgården och låt dig omfamnas av grönska, olika växter och möjligheten att odla dina egna favoritgrönsaker. Trädgården är smyckad med ett stort träd från byggåret, vilket vackert ramar in den nybyggda altanen – en plats att njuta av lugna kvällar och sociala stunder. Området erbjuder en fantastisk livsstil med många parklekar för barn och närhet till naturen. Med tunnelbanan tar det endast 15 minuter att nå Stockholm C, vilket gör detta till en perfekt plats för den som söker det bästa av två världar – naturro och stadspuls. Missa inte chansen till detta drömboende i mycket populärt område! Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Hagaesplanaden 73, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
Hagaesplanaden 73, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Hagaesplanaden 73, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Hagaesplanaden 73

Lägenhet
Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
3 850 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/10
2 974 kr/mån
83 696 kr/m²

Säljs på ritning med tillträdet från 2024-02-13 samt räntegaranti på föreningens lån! Bostaden är belägen på våning 1 och hamnar högt från gatan då det är butiksplan i botten med hög takhöjd. Underbar bostad med vackra materialval i trä göra att lägenheten direkt känns inbjudande, ljus och luftig. Bostaden vetter mot lugn gata med begränsad trafik. Fastän du är mitt i stan känns bruset avlägset. Allt är bekvämt och genomtänkt i minsta detalj, som gjort för att trivas i. Lägenheterna är moderna och möter de höga krav som boende i området ställer. Bland annat har lägenheterna gott om förvaring. Stor vikt har också lagts på de gemensamma ytorna där det sociala rummet vardagsrum-kök är hemmets varma hjärta. Cederhusen i Hagastaden kommer att bli Stockholms första stora flerbostadshus i massivträ, vilket blir ett av de största trähusprojekten i världen i innerstadsmiljö. Cederhusen är ännu mer, det är ett unikt boende att leva i. Läget i Hagastaden löser mycket av livspusslet. Här har du nära till allt! Kommunikationer, butiker, uteliv och träning. En skön promenad bort väntar Hagaparken, sommar som vinter, med natur, motionsspår, tennisbanor och båtklubbar. Husen har vunnit de prestigefyllda "Årets Stockholmsbyggnad". Föreningen har genom Folkhem en räntegaranti för etapp 3 och 4 i Cederhusen, bostadsrättsföreningen Pilastern i Haga. Räntegarantin gäller bostadsrättsföreningens lån och sträcker sig tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar slår igenom i höjda månadsavgifter och syftar till att öka tydlighet och trygghet för de som köper en nyproducerad bostad. Med garantin garanterar Folkhem att föreningen betalar en ränta på sitt lån på 3,25 procent och skyddar därigenom kunder från mycket av den räntehöjning som redan skett, och från framtida räntehöjningar under garantiperioden. Hagastaden är Stockholms nya centrala stadsdel fylld av liv och rörelse med både arbetsplatser, bostäder, affärer, caféer och restauranger. Här bor du med närheten till puls i Vasastan och Stockholm city men även Hagaparkens grönska och lugn. Området växer fram: -Garaget som blir Europas största för elbilar. I garaget finns över 1 000 platser, samtliga utrustade med laddstolpe. -Byggnaden Forskaren som är en del av Tekniska museet kommer att vara klart hösten 2023. -Parken framför Kvartetten beräknas vara klara under sommaren 2023 -Tunnelbanan beräknas vara klar 2028, nedgången till tunnelbanan kommer vara två minuter från bostaden. -Hela området kommer vara helt klart 2030. Läs mer om området på Stockholm stads sida: https://vaxer.stockholm/hagastaden

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Hiss
Emmy rappes gata 2, vån 1, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
Emmy rappes gata 2, vån 1, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Emmy rappes gata 2, vån 1, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Emmy rappes gata 2, vån 1

Lägenhet
Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
4 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/10
3 268 kr/mån
94 245 kr/m²

-Bostaden får hyras ut enligt föreningens riktlinjer. -Räntegaranti -Energiklass B vilket innebär ränterabatter hos de flesta storbanker I syfte att säkra Föreningens framtida kostnader för räntor, har Wallin beslutat att erbjuda Föreningen ett räntekostnadsskydd som ska täcka de eventuellt förhöjda räntekostnaderna som Föreningen beräknas få under en period av cirka 3 år. Räntekostnadsskyddet träder i kraft i det fall Föreningens beräknade, framtida räntekostnader överstiger den räntekostnad som ligger till grund för årsavgifterna enligt Föreningens Ekonomiska plan. Ta chansen att att flytta in i denna mycket fina tvåa med egen uteplats! På uppdrag av Byggnadsfirman Erik Wallin har välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor ritat Kvartetten. Fyra moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. De har fått namnen Sopranen, Alten, Tenoren och Basen precis som kvartettens fyra originalstämmor. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden. Här finner du ett modernt boende med ett modernt ägande. Till exempel finns möjligheten för både privatperson och företag att hyra ut sin bostad i andra hand. Med bästa läget i området, där Norra stationsparken öppnar upp sig i syd/väst, ligger kvarteret Kvartetten. Upplåtelseavtalet tillåter uthyrning av bostadsrätten. Det ger ett oberoende av styrelsens godkännande och detta kan inte ändras över tid. Den kortaste uthyrningstiden är satt till tre månader för att undvika korttidshyrning i form av till exempel Air BnB. Wallin Bostad har tecknat en räntegaranti för föreningen vilket innebär att föreningen är skyddad mot högre räntor än de beräknade i ekonomisk plan i ca 3 år från tillträde. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Anna steckséns gata 15, vån 4, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
Anna steckséns gata 15, vån 4, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Anna steckséns gata 15, vån 4, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Anna steckséns gata 15, vån 4

Lägenhet
Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
3 395 000 kr
30 m²
1 rum
vån 4/13
1 897 kr/mån
113 167 kr/m²

Mycket fin etta med möjlighet till uthyrning enligt föreningens riktlinjer! Huset har energiklass B vilket innebär ränterabatter hos de flesta storbanker. De varma tonerna återkommer i kökets sandbeiga kulör och skapar en fin kontrast mot den rostfria bänkskivan. Badrummets väggar och golv är av grå keramiska plattor i terazzomönster. Den glasade duschväggen har inbyggd smart förvaring. Vidare finns en fin sovalkov med plats för säng samt gott om förvaring i den platsbyggda garderoben. På uppdrag av Byggnadsfirman Erik Wallin har välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor ritat Kvartetten. Fyra moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. De har fått namnen Sopranen, Alten, Tenoren och Basen precis som kvartettens fyra originalstämmor. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden. Här finner du ett modernt boende med ett modernt ägande. Till exempel finns möjligheten för både privatperson och företag att hyra ut sin bostad i andra hand. Wallin Bostad har tecknat en räntegaranti för föreningen vilket innebär att föreningen är skyddad mot högre räntor än de beräknade i ekonomisk plan i ca 3 år. Hagastaden är Stockholms nya centrala stadsdel fylld av liv och rörelse med både arbetsplatser, bostäder, affärer, caféer och restauranger. Här bor du med närheten till puls i Vasastan och Stockholm city men även Hagaparkens grönska och lugn. Området växer fram: -Garaget som blir Europas största för elbilar. I garaget finns över 1 000 platser, samtliga utrustade med laddstolpe. -Byggnaden Forskaren som är en del av Tekniska museet kommer att vara klart hösten 2023. -Parken framför Kvartetten beräknas vara klara under sommaren 2023 -Tunnelbanan beräknas vara klar 2028, nedgången till tunnelbanan kommer vara två minuter från bostaden. - Hela området kommer vara helt klart 2030. Läs mer om området på Stockholm stads sida: https://vaxer.stockholm/hagastaden Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Emmy rappes gata 3, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
Emmy rappes gata 3, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Emmy rappes gata 3, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Emmy rappes gata 3

Lägenhet
Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
6 795 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/12
4 615 kr/mån
104 538 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska gavelbostad belägen mot parken. Bostaden är välplanerad in i minsta detalj med en genomgående, fin röd tråd vad gäller färgsättningen. Lyxiga materialval som det sand-beigea köket från Vedum, metallfasadens beiga och bruna kulörer letar sig in i bostaden via djupa fönsternischer som går ner till golv. Vita väggar, metalldetaljer och grålaserat ekgolv förstärker det enhetliga och stilrena intrycket. Halvöppen planlösning mellan köket och vardagsrummet skapar goda förutsättningar för middagar, bjudningar och andra festligheter. Nuvarande ägare har låtit bostaden byggas om till en välplanerad trea där vardagsrummet har delats upp med en snygg, industriglasvägg. Två franska balkonger. Uthyrning enligt föreningens riktlinjer tillåten! De varma tonerna återkommer i kökets sandbeiga kulör och skapar en fin kontrast mot den rostfria bänkskivan. Badrummets väggar och golv är av grå keramiska plattor i terazzomönster. Den glasade duschväggen har inbyggd smart förvaring. Vidare finner du ett stort sovrum med plats för dubbelsäng samt gott om förvaring i den platsbyggda garderoben. På uppdrag av Byggnadsfirman Erik Wallin har välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor ritat Kvartetten. Fyra moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. De har fått namnen Sopranen, Alten, Tenoren och Basen precis som kvartettens fyra originalstämmor. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden. Husen vann under 2021 plåtpriset och blev även nominerade till årets Stockholms byggnad. Här finner du ett modernt boende med ett modernt ägande. Till exempel finns möjligheten för både privatperson och företag att hyra ut sin bostad i andra hand så länge man följer föreningens riktlinjer för uthyrning. Föreningen har en av områdets lägsta belåningar om ca 14 000 kr / kvm. Hagastaden är Stockholms nya centrala stadsdel fylld av liv och rörelse med både arbetsplatser, bostäder, affärer, caféer och restauranger. Här bor du med närheten till puls i Vasastan och Stockholm city men även Hagaparkens grönska och lugn. Området växer fram: -Garaget som blir Europas största för elbilar. I garaget finns över 1 000 platser, samtliga utrustade med laddstolpe. -Byggnaden Forskaren som är en del av Tekniska museet kommer att vara klart hösten 2023. -Parken framför Kvartetten beräknas vara klara under sommaren 2023 -Tunnelbanan beräknas vara klar 2028, nedgången till tunnelbanan kommer vara två minuter från bostaden. -Hela området kommer vara helt klart 2030. Läs mer om området på Stockholm stads sida: https://vaxer.stockholm/hagastaden Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Ninni kronbergs gata 22, vån 6, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
Ninni kronbergs gata 22, vån 6, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Ninni kronbergs gata 22, vån 6, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Ninni kronbergs gata 22, vån 6

Lägenhet
Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
4 250 000 kr
41 m²
2 rum
vån 6/10
2 713 kr/mån
103 659 kr/m²

Accepterat pris! Belägen högt upp i huset på vån 6 av 7! Säljs på ritning med tillträdet från 2023-12-15 samt räntegaranti på föreningens lån! När du kliver över tröskeln till ditt egna hem i stan kommer detta fina gavelläge med fönster i två väderstreck i kombination med de vackra materialvalen i trä göra att lägenheten direkt känns inbjudande, ljus och luftig. Bostaden vetter mot lugn gata med begränsad trafik Fastän du är mitt i stan känns bruset avlägset. Allt är bekvämt och genomtänkt i minsta detalj, som gjort för att trivas i. Lägenheterna är moderna och möter de höga krav som boende i området ställer. Bland annat har lägenheterna gott om förvaring. Stor vikt har också lagts på de gemensamma ytorna där det sociala rummet vardagsrum-kök är hemmets varma hjärta. Cederhusen i Hagastaden kommer att bli Stockholms första stora flerbostadshus i massivträ, vilket blir ett av de största trähusprojekten i världen i innerstadsmiljö. Cederhusen är ännu mer, det är ett unikt boende att leva i. Läget i Hagastaden löser mycket av livspusslet. Här har du nära till allt! Kommunikationer, butiker, uteliv och träning. En skön promenad bort väntar Hagaparken, sommar som vinter, med natur, motionsspår, tennisbanor och båtklubbar. Husen har vunnit de prestigefyllda "Årets Stockholmsbyggnad". Föreningen har genom Folkhem en räntegaranti för etapp 3 och 4 i Cederhusen, bostadsrättsföreningen Pilastern i Haga. Räntegarantin gäller bostadsrättsföreningens lån och sträcker sig tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar slår igenom i höjda månadsavgifter och syftar till att öka tydlighet och trygghet för de som köper en nyproducerad bostad. Med garantin garanterar Folkhem att föreningen betalar en ränta på sitt lån på 3,25 procent och skyddar därigenom kunder från mycket av den räntehöjning som redan skett, och från framtida räntehöjningar under garantiperioden. Hagastaden är Stockholms nya centrala stadsdel fylld av liv och rörelse med både arbetsplatser, bostäder, affärer, caféer och restauranger. Här bor du med närheten till puls i Vasastan och Stockholm city men även Hagaparkens grönska och lugn. Området växer fram: -Garaget som blir Europas största för elbilar. I garaget finns över 1 000 platser, samtliga utrustade med laddstolpe. -Byggnaden Forskaren som är en del av Tekniska museet kommer att vara klart hösten 2023. -Parken framför Kvartetten beräknas vara klara under sommaren 2023 -Tunnelbanan beräknas vara klar 2028, nedgången till tunnelbanan kommer vara två minuter från bostaden. -Hela området kommer vara helt klart 2030. Läs mer om området på Stockholm stads sida: https://vaxer.stockholm/hagastaden

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Hiss
Lidköpingsvägen 6, vån 1, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Lidköpingsvägen 6, vån 1, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Lidköpingsvägen 6, vån 1, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Lidköpingsvägen 6, vån 1

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
MOHV Stockholm
2 395 000 kr
21 m²
1 rum
vån 1/4
1 440 kr/mån
114 048 kr/m²

Andrahandsuthyrning enligt föreningens riktlinjer tillåten samt balkong bland trädtopparna! Husen är belägna i suterräng vilket i praktiken innebär att bostaden ligger på våning 3 mot slänten. Husen har energiklass B vilket innebär att vissa banker erbjuder ränterabatter via grönt bolån. Wallin Bostad har tecknat en räntegaranti för föreningen vilket innebär att föreningen är skyddad mot högre räntor än de beräknade i ekonomisk plan i ca 3 år från tillträde. Belägen högt upp bland trädtopparna finner du denna mycket fina och helt nybyggda etta med balkong i fritt samt skyddat läge. Ta chansen att flytta in i denna påkostade bostad med genomgående fina materialval som fönsterbänkar i kalksten. På golvet ligger ett vitlaserat ekgolv och väggarna målade i vitt. Köket från Vedum går i vitt med en vacker bänkskiva i stenkomposit och med maskinell utrustning som diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll, bänkkyl med frysfack. Vidare finner du ett påkostat badrum i modern tappning med klinker samt kakel i kalkstensdesign. Från bostaden har du Hammarbyhöjdens mysiga centrum samt tunnelbana på några minuters promenad. I Hammarbyhöjdens centrum finner du matbutik, blomsteraffär, apotek, caféer och restauranger. Med tunnelbana tar du dig till Södermalm på endast fem minuter samt centralen på tretton minuter. Mycket smidigt att även cykla in till Södermalm, City och Hammarby sjöstad. För den som tycker om friluftsliv och att röra på sig finns ett stort utbud med närhet till både Nacka naturreservat och Hammarbybacken som precis utökat sitt utbud från enbart skidåkning till cykling, sommarskidåkning, klätterpark samt cykling. Föreningen har cykelförvaring för cirka 150 st cyklar i förråd och på gård. Ladduttag för elcyklar i begränsat antal samt cykelverkstad finns. Här har du tunnelbanan en minut bort där du tar dig till Södermalm på endast fem minuter samt centralen på tretton minuter. Mycket smidigt att även cykla in till Södermalm och Hammarby sjöstad. I närområdet finner du mataffärer, gym och restauranger. Runt omkring bostaden finns fina grönområden som Nytorps gärde och ett stenkast bort finner du arenaområdet vid Globen. Som en liten oas nära till staden, naturen och kommunikationer ligger omtyckta Hammarbyhöjden. En stadsdel känd för sitt lugn. Hammarbyhöjden började byggas i början på 30-talet som en förlängning av Södermalm. Området blev snabbt populärt och många Södermalmsbor flyttade ut till Hammarbyhöjden. Många som bor i området idag har bott där länge och vill gärna kunna bo kvar. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer att boka en visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 7