Mäklare Caroline Ahlén

Caroline Ahlén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tunnlandsvägen 86, Ekerö, Ekerö kommun
 • Idag
Tunnlandsvägen 86, Ekerö, Ekerö kommun, bild 2
Tunnlandsvägen 86, Ekerö, Ekerö kommun, bild 3

Tunnlandsvägen 86

Radhus
Ekerö, Ekerö kommun
Norban
3 750 000 kr
107 m²
3 rum
7 896 kr/mån
35 047 kr/m²

Välkomna till omtyckta Ekerö och detta fantastiska BR-gavelradhus, lugnt beläget med uteplats på både fram- och baksida samt tillgång till trädgårdsland och gräsmatta. Här erbjuds sociala ytor med halvöppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum på bottenplan, privat ovanvåning med två sovrum, samt två fräscha badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Ett perfekt hem för den som söker villakänsla men vill ha bekvämligheten att bo i ett bostadsrättstadhus! Idylliskt och lugnt område för familjen med närhet till busshållplats, förskolor och skolor samt mataffärer. I närheten finns också fina grönområden och promenadstråk samt simhall, idrottsplats och gym.

 • Premium
 • Uteplats
Igeldammsgatan 22A, Kungsholmen, Stockholms kommun
Igeldammsgatan 22A, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Igeldammsgatan 22A, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Igeldammsgatan 22A

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Norban
9 450 000 kr
92 m²
3 rum
vån 2/5
5 148 kr/mån
102 717 kr/m²

Fantastisk lägenhet attraktivt belägen i en av Industriverkets anrika fabrikslokaler som omvandlades till moderna bostäder 2017. En lägenhet utöver det vanliga med genomgående hög standard och delvis uppdaterade ytskikt 2022. Exklusiva materialval som kök från Kvänum, nytt trägolv och modernt inredd med välbevarad industrikänsla. Här kombineras en otrolig takhöjd på över 4 meter med enorma spröjsade fabriksfönster vilket tillsammans skapar ett fantastiskt ljusinsläpp och härlig rymd. Eftertraktat läge med grönområdet S:t Göransparken utanför porten och både vardaglig service, shopping, restauranger och caféer inom bekvämt gångavstånd. I närheten finns också vackra promenadstråk längs kanalen med ca 200 meter till närmsta badbrygga, Kungsholms strand samt bra kommunikationer från knutpunkten Fridhemsplan.

 • Premium
 • Hiss
Krakel Spektakels Gata 2, Annedal, Stockholms kommun

Krakel Spektakels Gata 2

Lägenhet
Annedal, Stockholms kommun
Norban
2 695 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/5
3 288 kr/mån
51 827 kr/m²

Ljus och väldisponerad tvårummare med balkong! Här finner man en yteffektiv och ljudisolerad lägenhet med sociala ytor, fantastiska förvaringsmöjligheter samt en härlig balkong med eftermiddagssol. Trivsamt område med närhet till härliga grönområden och promenadavstånd till Sundbyberg station/centrum med tillgång till tunnelbana, pendeltåg och allservice. Ytterligare kommunikationer finns med flertalet bussar från Mariehällskyrkan och just nu byggs en ny station på tvärbanan vid Solvalla. Lägg där till en välskött förening med stabil ekonomi - bara att flytta in!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Polhemsgatan 38, Kungsholmen, Stockholms kommun
Polhemsgatan 38, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Polhemsgatan 38, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Polhemsgatan 38

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Norban
3 495 000 kr
44,2 + 5,7 m²
2 rum
vån -1/5
2 825 kr/mån
79 072 kr/m²

På ett av Kungsholmens bästa lägen ligger denna helt nyrenoverade lägenhet om totalt 50 kvm! Här erbjuds öppna, sociala ytor mellan kök och vardagsrum, bra förvaring i både hall och sovrum samt ett stort badrum med egna tvättmöjligheter. Bo bekvämt i en modern lägenhet som är topprenoverad från golv till tak. Stabil och välskött förening attraktivt belägen med närhet till såväl Västermalmsgallerian, Kronobergsparken som Fridhemsplan. Väldigt bra kommunikationer med tunnelbana från Fridhemsplan eller Rådhuset samt buss utanför huset som går genom hela staden.

 • Premium
Polhemsgatan 38, Kungsholmen, Stockholms kommun
Polhemsgatan 38, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Polhemsgatan 38, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Polhemsgatan 38

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Norban
4 195 000 kr
53,3 + 4,6 m²
2 rum
vån -1/5
3 277 kr/mån
78 705 kr/m²

På ett av Kungsholmens bästa lägen ligger denna helt nyrenoverade lägenhet om totalt 58 kvm! Här erbjuds öppna, sociala ytor mellan kök och vardagsrum, bra förvaring i både hall och sovrum samt ett stort badrum med egna tvättmöjligheter. Bo bekvämt i en modern lägenhet som är topprenoverad från golv till tak. Stabil och välskött förening attraktivt belägen med närhet till såväl Västermalmsgallerian, Kronobergsparken som Fridhemsplan. Väldigt bra kommunikationer med tunnelbana från Fridhemsplan eller Rådhuset samt buss utanför huset som går genom hela staden.

 • Premium
Valhallavägen 49, Östermalm, Stockholms kommun

Valhallavägen 49

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Norban
6 500 000 kr
62 m²
3 rum
vån 2/5
3 355 kr/mån
104 839 kr/m²

Accepterat pris! Belägen i fin 30-tals fastighet finns denna 3:a med genomgående planlösning, stilrena materialval och bevarade originaldetaljer! Bostaden erbjuder väldisponerade kvadratmeter med kök och vardagsrum i härlig öppen planlösning och balkong i söderläge. Dessutom finns två sovrum, riktigt bra förvaringsmöjligheter och helkaklat badrum samt egna tvättmöjligheter. Optimalt läge med promenadavstånd till Odenplan, Östermalmstorg och Karlaplan samt riktigt goda kommunikationer i form av T-bana och innerstadsbussar utanför porten.

 • Balkong
 • Hiss
Thorildsvägen 5, Kungsholmen, Stockholms kommun

Thorildsvägen 5

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Norban
5 700 000 kr
71 m²
2 rum
4 823 kr/mån
80 282 kr/m²

Accepterat pris! På eftertraktat läge intill Thorildsplan ligger denna ljusa och fina tvåa i en vacker tegelbyggnad med mysig innergård! Ett trivsamt hem med bevarade detaljer från byggåret såsom spröjsade fönster, samtidigt som bostaden har stilfullt renoverats med genomgående fina ytskikt. Perfekt planlösning med öppna, sociala ytor mellan kök och vardagsrum. Här finns så mycket som tre fönster i fil mot en lugn, enkelriktad gata. De stora, djupa fönsterna och det fantastiska ljusinsläppet förstärker i sin tur takhöjden på närmare tre meter. Lägenheten erbjuder god garderobsförvaring i både hall och sovrum samt ett stort badrum med egna tvättmöjligheter och plats för badkar. I närområdet finns ett flertal grönområden där Rålambshovsparken bara är ett stenkast bort samtidigt som du finner vatten i tre väderstreck på bara en kort promenad. Runt hörnet ligger tunnelbanan och inom bekvämt gångavstånd nås även Fridhemsplan som erbjuder ett brett utbud av kommunikationer, restauranger och affärer.

 • Hiss

Visar alla 7