Mäklare Ellinor Tärnehof

Ellinor Tärnehof

Om mig

Hej! Med ca 10 års erfarenhet av Göteborgs fastighetsbransch älskar jag yrkets sociala fördelar och att få hjälpa till att förverkliga både sälj- och köpdrömmar. Med Norban bryter vi just nu ny mark inom fastighetsbranschen med en affärsmodell som liknar e-handelsbolag. Det innebär den senaste tekniken tillsammans med expertisen som bara en lokal fastighetsmäklare kan erbjuda och att du får det bästa av båda världar när du arbetar med mig. Ser fram emot att höra från dig! Ellinor Tärnehof

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nordhemsgatan 63B, Linnéstaden, Göteborgs kommun
  • Ons 1 maj kl 12:30
Nordhemsgatan 63B, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 2
Nordhemsgatan 63B, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 3

Nordhemsgatan 63B

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Norban
3 395 000 kr
39 m²
2 rum
vån 3/4
2 540 kr/mån
87 051 kr/m²

Välplanerad lägenhet med öppen planlösning högst upp av ordinarie våningsplan! Fin kombination av gammalt och nytt så som framtaget brädgolv och hög takhöjd tillsammans med en industriglasvägg som dekorativt avskiljer sovrummet. Kvalitetskök från Ballingslöv med integrerade vitvaror, påkostat badrum med egen tvättmaskin och mysig balkong i lugnt läge mot föreningens omtyckta innergård. På Nordhemsgatan bor du i ett av gatans vackraste hus i hjärtat av Linné med närhet till naturen i Slottsskogen och Änggårdsbergen samt nöjeslivet vid Långgatorna och Linnégatan. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Lindholmshamnen 36, Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30
Lindholmshamnen 36, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lindholmshamnen 36, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lindholmshamnen 36

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Norban
3 395 000 kr
49 m²
2 rum
vån 5/5
3 232 kr/mån
69 286 kr/m²

Stilrent boende med generös takhöjd upp till fem meter och golvvärme i hela lägenheten. Här bor du högst upp på femte våningen med utsikt över granntaken och älven i expansiva Lindholmen! Precis vid kajkanten i Svanenmärkt byggnad får man ett modernt och bekymmersfritt boende med omtyckta restauranger och fik direkt runt husknuten. Med buss eller gratis båt nås centrala Göteborg och stadspulsen på bara några minuter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 2