Mäklare Robert Salmi

Robert Salmi

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Celsiusgatan 4D, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Celsiusgatan 4D

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Norban
2 845 000 kr
90 m²
2.5 rum
vån 2/4
5 443 kr/mån
31 611 kr/m²

Inbjudande tvårummare med generösa kvadratmeter och härligt ljusinsläpp. Här finns gott om plats för att inreda och forma sitt drömboende. En härligt balans mellan välbevarad charm möter moderna och stilrena lösningar. Vardagsrummet har stora fönster i tre vädersträck. Den möblerbara inre hallen är centrum i lägenheten och kan inredas efter behov. Helkaklat snyggt badrum i varma toner. Läget är perfekt för pendlare – närmsta buss, linje nr 6, stannar nästan vid dörren och Värnhemstorget med sina busslinjer ligger bara tre kvarter bort. För den som söker citypulsen är det bara en kort promenad till Gustav Adolf Torg.

Västanväg 49A, Limhamn, Malmö kommun

Västanväg 49A

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Norban
2 650 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/3
4 234 kr/mån
40 152 kr/m²

Välkomna till denna topprenoverade lägenhet med rymlig inglasad balkong i sydvästläge! Här kombineras fin design, genomgående vitpigmenterat ekparkettgolv och stora fönster som ger dagsljus från hela tre väderstreck. Optimalt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, bra förvaringsutrymmen och ett rymligt badrum med egna tvättmöjligheter. På Limhamn bor man riktigt bra beläget med närhet till Limhamn Centrum, havet och olika parkområden, samt bra busskommunikationer.

  • Plus
  • Balkong
Stadiongatan 55C, Lorensborg, Malmö kommun

Stadiongatan 55C

Lägenhet
Lorensborg, Malmö kommun
Norban
1 300 000 kr
53 m²
2 rum
vån 9/9
3 318 kr/mån
24 528 kr/m²

Högst upp i fastigheten ligger denna trivsamma tvårummare med stor, inglasad balkong med fantastisk utsikt över takåsarna och Öresund! Här är möjligheterna många med ett unikt originalkök från 1959, vardagsrum och sovrum med vackert parkettgolv, fina tidstypiska garderober i hallen samt ett badrum med extra rymligt badkar! Föreningen är välskött med inhägnad innergård med grillplatser, cykelparkering och boulebana samt gym, övernattningslägenhet och festlokal. Populär adress med Pildammsparken och Stadion som närmsta grannar och cykelavstånd till Hyllie/Emporia eller Triangelns Shoppingcenter. Stadsbussen går precis utanför gården som tar dig till både Malmö C, Hyllie, Möllevångstorget och Sibbarp.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Karolingatan 12, Vita Höja, Malmö kommun

Karolingatan 12

Lägenhet
Vita Höja, Malmö kommun
Norban
1 195 000 kr
65 m²
2 rum
vån 8/9
3 826 kr/mån
18 385 kr/m²

Välkommen till denna 2:a på 8:e våningen med en inglasad balkong i västerläge med fantastisk utsikt över Malmö! Med stora fönster i både vardagsrum och sovrum, strömmar det in massor av naturligt ljus som ger en härlig rymd och atmosfär. Ett bekvämt boende med praktiska förvaringslösningar samt fräscht kök och badrum. Omtyckt förening som erbjuder både eget gym, möjlighet till parkeringsplats och föreningens fritidskommitté arrangerar ett flertal aktiviteter varje år som t.ex. bussutflykter samt dans-och allsångskvällar. Dessutom finns bra kommunikationer från området; buss nummer 5 som går ner till centrala Malmö har en hållplats precis utanför huset likt pendelbuss till Lund och Hyllie. För den som använder bil nås enkelt både inre och yttre Ringvägen.

  • Balkong
  • Hiss
Lovartsgatan 13, Dockan, Malmö kommun

Lovartsgatan 13

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Norban
2 295 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2
3 983 kr/mån
48 830 kr/m²

I ett av Malmös mest attraktiva områden, granne med sandstrand, hav och city, ligger denna nyproducerade lägenhet med balkong! Bo bekvämt med öppen, social planlösning, stilfull interiör och hög standard samt otroligt ljusinsläpp från det generösa balkongpartiet med glas från golv till tak. Byggnaden är svanenmärkt och byggd med ett stort fokus på hållbarhet, tillgänglighet och en enkel vardag. Här bor man med havet på ena sidan, city på andra och mitt emot en kommande park. Inom promenadavstånd finns matbutik, träningscenter såväl som Dockplatsen med bland annat café, frisör, apotek, vårdcentral och folktandvård. En bit längre bort nås allt från Scaniabadet, Varvsparken, Kockum Fritid, Stapelbäddsparken samt vackra Ribersborgsstranden.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5