Mäklare Emil Sångberg

Emil Sångberg

Om mig

Vare sig det är att få din bostad såld eller hitta din nya bostad så har jag lösningen på det. Med mig är det viktigt att just dina behov och önskemål hamnar i fokus vid försäljningen, det är du som säljer och jag som förmedlar, så är ni nöjda så vet jag att försäljningsprocessen kommer att bli lyckad, utifrån rätt ställda förväntningar, timing, och min förkärlek till att vilja få ihop affärer där säljare och köpare är så pass nöjda att de rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Förrådsvägen 25, Östavall, Ånge kommun

Förrådsvägen 25

Övrigt
Östavall, Ånge kommun
Norrlandsmäklarna
695 000 kr
5 260 m² tomt

På förrådsvägen 25 i Östavall finns den här lokalen, lämplig för butikslokal eller dylikt. På ovanvåningen finns idag tre lägenheter (3:a, 2:a, 1:a) samt finns möjlighet att bygga om en idag outnyttjad yta till att göra ytterligare en lägenhet (2:a eller 1:a). Behovet och efterfrågan på en matbutik i området är stort och det finns även möjlighet att ansöka om ekonomiskt bistånd för den som vill driva matbutik där. Det finns möjlighet att t.ex driva en obemannad matbutik. I Alby, bara 10 km bort, finns vätgasfabriken Site Alby. Lägenheterna hyrs idag ut till företag som har arbete i området och som tillfälligt behöver bostäder, dessa betalar mycket bra, och är befintliga kontrakt är skrivna tills vidare med korta uppsägningstider. OBS! Nuvarande hyresinkomster går inte att räkna som marknadsmässiga hyror. Välkommen in med din intresseanmälan!

Torps-Viken 182, Ånge - Fränsta, Ånge kommun

Torps-Viken 182

Fritidshus
Ånge - Fränsta, Ånge kommun
Norrlandsmäklarna
195 000 kr
58 m²
3 rum
1 320 m² tomt

Varmt välkommen till denna lilla idyll, sommar som vinter, i den underbara Ljungandalen i Fränsta, omgärdad av berg och natur! Letar du ett lättillgängligt fritidshus så blir det inte bättre än så här. Med E:14 endast några minuter från stugan tar du dig hit enkelt och tryggt året runt. I stugan finns fullt utrustat badrum med badkar, vattentoalett, handfat, och till och med tvättmaskin. Kök rymligt för en familj att vistas i och erbjuder allt som behövs i ett fritidshus, inklusive ett stort skafferi. Vardagsrummet med yta för större möblemang framför, den fullt fungerande, braskaminen. I vardagsrummet finns också en sovalkov. På tomten finns även en rymlig gäststuga med tre rum, isolerad och med vedspis att värma sig vid. Gäststugan går även att använda som ateljé för den konstnärlige. Det finns även ett garage med isolerad snickarbod. Fina vandrings- och skoterleder, bärmarker, samt fiskevatten finns i området. Varmt välkommen alla ni som vill ha en fristad bland vacker natur, där du kan ta skidorna direkt från stuga, bekvämligheter som vatten och avlopp året runt, säkra vägar att tas sig fram på, och avskiljt men ändå med grannar i närheten för trygghetens skull. OBS! Med anledning av att fastigheten säljs av ett dödsbo så har säljarna valt att det skall säljas med en friskrivningsklausul samt att vissa inventarier ska ingå i köpet. Välkommen med din visningsanmälan!

Borrbodsvägen 1, Ånge - Ljungaverk, Ånge kommun
Borrbodsvägen 1, Ånge - Ljungaverk, Ånge kommun, bild 2
Borrbodsvägen 1, Ånge - Ljungaverk, Ånge kommun, bild 3

Borrbodsvägen 1

Villa
Ånge - Ljungaverk, Ånge kommun
Norrlandsmäklarna
495 000 kr
6 rum
1,7 ha tomt

Välkommen till detta vackra hus på höjden med utsikt ned över Ljungaverk. Huset är byggt tidigt 1900-tal och står på torpargrund. Här finns mycket av den gamla charmen kvar i väggarna och i de flesta rummen är det mycket gamla oljade furugolv med mycket historia. Letar du ett hus med historia, gillar äldre arkitektur, och vill bo lantligt men ändå med närhet till skolor, tågstation med mera så är det här definitivt ett hem för dig. Huset var långt tillbaka bostäder för två familjer, och det syns tydligt i entrén där det finns två dörrar in till huset med gemensam farstu. På gården finns en stor lada där tidigare ägare har haft både höns och getter, och hönsgården finns fortfarande kvar. Ljungaverk är just nu i ett skede där ett par fabriker har valt att etablera sig och detta kommer inom kort att påverkar den lilla, före detta, bruksorten. Centrala ljungaverk, med skolor, idrottsföreningar med mera är bara en kort promenad bort. Tågstation finns ca. fem minuters promenad från huset. Välkommen in med din visningsanmälan!

 • Premium
 • Uteplats
Ljungavägen 6, Ljungaverk, Ånge kommun

Ljungavägen 6

Övrigt
Ljungaverk, Ånge kommun
Norrlandsmäklarna
1 495 000 kr
9 690 m² tomt

Välkommen till denna unika fastighet i centrala Ljungaverk med totalt 10 lägenheter! Idag hyrs 4 av 10 lägenheter ut och uppgår till en hyresintäkt på ca.20 000 kr/mån. Husen och lägenheterna är till vissa delar i behov av renoveringar. Utrymme finns för hyreshöjningar. De stora driftkostnaderna idag är värmen. Husen värms upp med eldning av pellets och den årliga kostnaden, blev år 2021, 123 000 kr för uppvärmning. OBS! Hyresgästerna bekostar själva sin elförbrukning. Ljungaverk ligger ca.45 minuter från Sundsvall. Just nu pågår en enorm satsning i Ljungaverk då två vätgasfabriker ska öppnas och en större vindkraftpark ska byggas strax utanför och efterfrågan på bostäder kommer därmed att öka både under uppbyggnaden och när produktionen är igång. Nuvarande ägare bedriver idag, på angränsande orter, lönsamma verksamheter av uthyrning av tillfälliga "arbetarbostäder" i samband med större byggnadsprojekt. För mer information och bokning av visning kontaktas ansvarig mäklare!

 • Plus
Vikingavägen 41A, Granlo, Sundsvalls kommun
 • Sön 10 dec kl 15:00

Vikingavägen 41A

Lägenhet
Granlo, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
840 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/3
3 453 kr/mån
12 923 kr/m²

Välkommen hem till den här tvåan på 1:a plan! Med stora ytor och desto större balkong, så kan du här möblera allt efter hur du vill. Här får du lättillgänglighet då lägenheten är belägen på 1:a plan, så säg hejdå till trappor! Lägenheten har även helt nytt, enhetligt, parkettgolv i alla rum. Varmt Välkomna!

 • Plus
 • Balkong
Ytterturingen 160, null, Ånge kommun
 • Budgivning pågår

Ytterturingen 160

Fritidshus
Ånge kommun
Norrlandsmäklarna
295 000 kr
3 310 m² tomt

Letar du en gammal byggnad att göra om till ditt drömhus så är det här helt rätt. Timmerstomme som består av vackert och torrt kärnvirke gör det här huset enkelt att plocka ned och flytta för den som endast är ute efter en byggnadsstomme i bästa skick. Skolbyggnaden har stora öppna ytor med högt till tak, och kan utgöra ett perfekt kök/vardagsrum. Byggnaden är idag helt kallställd. I köpet ingår även helt nya 3-glas fönster till hela huset! Välkommen in med din intresseanmälan!

 • Plus
Kölsillre 209, Ånge - Östavall, Ånge kommun
Kölsillre 209, Ånge - Östavall, Ånge kommun, bild 2
Kölsillre 209, Ånge - Östavall, Ånge kommun, bild 3

Kölsillre 209

Villa
Ånge - Östavall, Ånge kommun
Norrlandsmäklarna
495 000 kr
122 + 62 m²
6 rum
1 740 m² tomt

Välkommen till Kölsillre 209 i Östavall, ett hus med nyrenoverat kök, nya fönster, stora ytor, och närhet till Ljungan. Ca.180 kvm är fördelade på 4 sovrum, vardagsrum, stora sociala ytor, rymligt kök för den större familjen, ett badrum (finns möjlighet för ytterligare ett) samt biytor i souterrängplan med garage, tvättstuga, och pannrum där pelletsbrännaren står. I Ånge, 36 km från huset, finner du skolor för allt från förskola till 9:an, där finns även matbutiker, restauranger, och andra kommunikationer som tågstation och byggvaruhandel. Huset värms idag upp med pellets och går såklart också att köra på elpatron. Eftersom huset under nuvarande ägarskap har hyrts ut till korttidsarbete på orten som t.ex vindkraftparker osv så är driftkostnaderna inte särskilt representativa för om en familj som bor här permanent. Denna fastighet hyrs idag, sporadiskt, ut via Airbnb och då till en summa av 3000 kr/dygn. Välkommen in med din intresseanmälan!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Övre Raholmsvägen 124, Alnö, Sundsvalls kommun
 • Sön 3 dec kl 12:00

Övre Raholmsvägen 124

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
1 750 000 kr
156 m²
8 rum
6 800 m² tomt

Välkommen till Övre Raholmsvägen 124 på vackra Alnön utanför Sundsvall! Huvudbyggnaden är byggd 1909 i nationalromantisk stil med brantare tak, spröjsade fönster, trä, och med vackra snickerier som ögat lätt fastnar på, det här är ett hus som måste upplevas i verkligheten! Här har du vackra, tidlösa, munblåsta, fönsterglas med spröjs, nyligen installerad braskamin, kakelugn, och öppenspis, välkomnande allrum, och med balkonger, verandor och altaner som alltid är nära till hands. Det här är ett hus som lever och som är byggt för att vara rogivande och stimulerande, och inte enbart för att vara så praktiskt som möjligt. På tomten finns en gäststuga, bärbuskar, fruktträd, smultron, rosor, och gamla stenfundament. Fastigheten sträcker sig en bra bit ovanför huset med en egen mindre skog och som, genom stigar, tar en längre upp på berget och erbjuder mycket bra bär- och svampmarker, samt fina promenadstigar, och badplatser. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Medborgargatan 77, vån 4 av 6!, Sundsvall - Korsta, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår
 • Ons 6 dec kl 17:00

Medborgargatan 77, vån 4 av 6!

Lägenhet
Sundsvall - Korsta, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
545 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 4/6
5 953 kr/mån
7 124 kr/m²

Unik möjlighet att flytta in i denna rymliga och mycket trivsamma lägenhet! Stambyte kommer att göras under juni 2023 och badrummet kommer att vara helt nyrenoverat med kakel/klinker och golvvärme! På våning 4 av 6 kan man njuta av en milsvid utsikt och från balkongen kan du njuta av kvällssolen! Lägenheten har mycket förvaringsutrymmen samt genomgående fina ytskikt där flera renoveringar är gjorda. Bekvämt belägen med insynsskyddat läge och med hiss i huset. Här finner ni ett rymligt och luftigt sällskapsrum, rymligt sovrum med nya golv och målade väggar , stort kök med side by side kyl/frys, samt ett badrum precis blivit renoverat och utrustat med kakel och klinkers, golvvärme, samt förberett för att sätta in egen tvättmaskin. Bostaden erbjuder ett perfekt och lugnt läge med gångavstånd till både mataffärer och natur och endast 3 km från centrala Sundsvall. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 9