Mäklare Emil Sångberg

Emil Sångberg

Om mig

Vare sig det är att få din bostad såld eller hitta din nya bostad så har jag lösningen på det. Med mig är det viktigt att just dina behov och önskemål hamnar i fokus vid försäljningen, det är du som säljer och jag som förmedlar, så är ni nöjda så vet jag att försäljningsprocessen kommer att bli lyckad, utifrån rätt ställda förväntningar, timing, och min förkärlek till att vilja få ihop affärer där säljare och köpare är så pass nöjda att de rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Klintgatan 16B, Östermalm, Sundsvalls kommun
  • Tis 30 apr kl 16:30
Klintgatan 16B, Östermalm, Sundsvalls kommun, bild 2
Klintgatan 16B, Östermalm, Sundsvalls kommun, bild 3

Klintgatan 16B

Lägenhet
Östermalm, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
325 000 kr
22,6 m²
1 rum
vån 1/3
1 362 kr/mån
14 381 kr/m²

Välkommen till denna behändiga bostad där du bor både minimalistiskt och oerhört billigt. Här bor du endast en trappa upp och med fönster mot innergården. Här finns ett mindre kök med spis, ugn och kylskåp och plats för förvaring. I det kaklade badrummet som är från senaste stambytet finns allt du behöver, trots sin yta, till och med dusch. Här har du den kreativa lösningen, så kallad "Stockholmdusch". Är du student och letar en mindre bostad nära centrum, vill du komma ned i månadskostnad, eller letar du en perfekt övernattningslägenhet i Sundsvall så är det här en lägenhet för dig. välkommen på visning!

  • Premium
Fridhemsgatan 44E, Sundsvall - Skönsmon, Sundsvalls kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00

Fridhemsgatan 44E

Radhus
Sundsvall - Skönsmon, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
2 995 000 kr
121 + 22 m²
6 rum
125 m² tomt

Välkommen till detta rymliga radhus på Fridhemsgatan, endast 10 minuters promenad till centrala Sundsvall. Är ni en växande eller redan stor familj som börjar bli trångbodda och behöver fler sovrum, vill bo centralt och samtidigt minimalt med gräsmattor som behöver klippas samt inte behöva tänka på snöskottning och annat jobb som är förknippat med att bo i villa så är detta ett perfekt hem för er. Köket är renoverat och är utrustat med allt som behövs för en barnfamilj som t.ex fullstor kyl och frys, diskmaskin, mikrovågsugn, induktionshäll. På övervåningen har badrummet renoverats med klinkers och kakel på väggar och golv, badkar och golvvärme. I hallen på entréplan finns även en mindre gästtoalett. I källaren finns, förutom två sovrum, tvättstuga med dusch och en bastu. Bastun används inte idag men det är endast aggregatet som fattas. Här har du eget garage som har försetts med uttag för elbilsladdning. Här bor man billigt, lättsamt och stort, och såklart med gångavstånd till förskolor, skolor och stan. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Förrådsvägen 25, Östavall, Ånge kommun
  • Budgivning pågår

Förrådsvägen 25

Övrigt
Östavall, Ånge kommun
Norrlandsmäklarna
695 000 kr
5 260 m² tomt

På förrådsvägen 25 i Östavall finns den här lokalen, lämplig för butikslokal eller dylikt. På ovanvåningen finns idag tre lägenheter (3:a, 2:a, 1:a) samt finns möjlighet att bygga om en idag outnyttjad yta till att göra ytterligare en lägenhet (2:a eller 1:a). En strömförsörjning på upp till 200 Ampere är möjligt att få till. Hela nedre plan är en lokal med öppen planlösning som är fd livsbutik där kylrum står kvar m.m. I övrigt så är det endast fantasin som sätter gränser om man vill sätta in en port och göra garage, restaurang eller annat. Behovet och efterfrågan på en dagligvarubutik i området är stort och det finns även möjlighet att ansöka om investeringsstöd via jordbruksverket för den som vill tex startar upp en nedlagd butik kan få upp till 90% av investeringen i bidrag. Energibolaget RES Renewables har inlett arbetet med att bygga upp en av världens största vätgasfabriker i Ånge i Västernorrlands län ca 2 km från östavall. En fabrik för framställning av biokol, vätgas och el , en etablering som skulle innebära ett 100-tal nya arbetstillfällen i kommunen, samt en 300-400 arbetstillfällen under byggprocessen. Idag finns fabriken Nouryon som ligger i Alby endast någon kilometer från Östavall. Lägenheterna hyrs idag ut till företag som har arbete i området och som tillfälligt behöver bostäder, dessa betalar mycket bra, och de befintliga kontrakt är skrivna tills vidare med korta uppsägningstider. OBS! Nuvarande hyresinkomster går inte att räkna som marknadsmässiga hyror vid uthyrning till privatpersoner. För mer info gällande nuvarande uthyrning kontakta ansvarig mäklare. Välkommen in med din intresseanmälan!

Borrbodsvägen 1, Ånge - Ljungaverk, Ånge kommun
Borrbodsvägen 1, Ånge - Ljungaverk, Ånge kommun, bild 2
Borrbodsvägen 1, Ånge - Ljungaverk, Ånge kommun, bild 3

Borrbodsvägen 1

Villa
Ånge - Ljungaverk, Ånge kommun
Norrlandsmäklarna
495 000 kr
6 rum
1,7 ha tomt

Välkommen till detta vackra hus på höjden med utsikt ned över Ljungaverk. Huset är byggt tidigt 1900-tal och står på torpargrund. Här finns mycket av den gamla charmen kvar i väggarna och i de flesta rummen är det mycket gamla oljade furugolv med mycket historia. Letar du ett hus med historia, gillar äldre arkitektur, och vill bo lantligt men ändå med närhet till skolor, tågstation med mera så är det här definitivt ett hem för dig. Huset var långt tillbaka bostäder för två familjer, och det syns tydligt i entrén där det finns två dörrar in till huset med gemensam farstu. På gården finns en stor lada där tidigare ägare har haft både höns och getter, och hönsgården finns fortfarande kvar. Ljungaverk är just nu i ett skede där ett par fabriker har valt att etablera sig och detta kommer inom kort att påverkar den lilla, före detta, bruksorten. Centrala ljungaverk, med skolor, idrottsföreningar med mera är bara en kort promenad bort. Tågstation finns ca. fem minuters promenad från huset. Välkommen in med din visningsanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Ljungavägen 6, Ljungaverk, Ånge kommun

Ljungavägen 6

Övrigt
Ljungaverk, Ånge kommun
Norrlandsmäklarna
1 495 000 kr
9 690 m² tomt

Välkommen till denna unika fastighet i centrala Ljungaverk med totalt 10 lägenheter! Idag hyrs 4 av 10 lägenheter ut och uppgår till en hyresintäkt på ca.20 000 kr/mån. Husen och lägenheterna är till vissa delar i behov av renoveringar. Utrymme finns för hyreshöjningar. De stora driftkostnaderna idag är värmen. Husen värms upp med eldning av pellets och den årliga kostnaden, blev år 2021, 123 000 kr för uppvärmning. OBS! Hyresgästerna bekostar själva sin elförbrukning. Ljungaverk ligger ca.45 minuter från Sundsvall. Just nu pågår en enorm satsning i Ljungaverk då två vätgasfabriker ska öppnas och en större vindkraftpark ska byggas strax utanför och efterfrågan på bostäder kommer därmed att öka både under uppbyggnaden och när produktionen är igång. Nuvarande ägare bedriver idag, på angränsande orter, lönsamma verksamheter av uthyrning av tillfälliga "arbetarbostäder" i samband med större byggnadsprojekt. För mer information och bokning av visning kontaktas ansvarig mäklare!

  • Plus
Vikingavägen 41A, Granlo, Sundsvalls kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00

Vikingavägen 41A

Lägenhet
Granlo, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
815 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/3
3 453 kr/mån
12 538 kr/m²

Välkommen hem till den här tvåan på 1:a plan! Med stora ytor och desto större balkong, så kan du här möblera allt efter hur du vill. Här får du lättillgänglighet då lägenheten är belägen på 1:a plan, så säg hejdå till trappor! Lägenheten har även helt nytt, enhetligt, parkettgolv i alla rum. Varmt Välkomna!

  • Plus
  • Balkong
Kölsillre 209, Ånge - Östavall, Ånge kommun
Kölsillre 209, Ånge - Östavall, Ånge kommun, bild 2
Kölsillre 209, Ånge - Östavall, Ånge kommun, bild 3

Kölsillre 209

Villa
Ånge - Östavall, Ånge kommun
Norrlandsmäklarna
495 000 kr
122 + 62 m²
6 rum
1 740 m² tomt

Välkommen till Kölsillre 209 i Östavall, ett hus med nyrenoverat kök, nya fönster, stora ytor, och närhet till Ljungan. Ca.180 kvm är fördelade på 4 sovrum, vardagsrum, stora sociala ytor, rymligt kök för den större familjen, ett badrum (finns möjlighet för ytterligare ett) samt biytor i souterrängplan med garage, tvättstuga, och pannrum där pelletsbrännaren står. I Ånge, 36 km från huset, finner du skolor för allt från förskola till 9:an, där finns även matbutiker, restauranger, och andra kommunikationer som tågstation och byggvaruhandel. Huset värms idag upp med pellets och går såklart också att köra på elpatron. Eftersom huset under nuvarande ägarskap har hyrts ut till korttidsarbete på orten som t.ex vindkraftparker osv så är driftkostnaderna inte särskilt representativa för om en familj som bor här permanent. Denna fastighet hyrs idag, sporadiskt, ut via Airbnb och då till en summa av 3000 kr/dygn. Välkommen in med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Övre Raholmsvägen 124, Alnö, Sundsvalls kommun

Övre Raholmsvägen 124

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
1 750 000 kr
156 m²
8 rum
6 800 m² tomt

Välkommen till Övre Raholmsvägen 124 på vackra Alnön utanför Sundsvall! Huvudbyggnaden är byggd 1909 i nationalromantisk stil med brantare tak, spröjsade fönster, trä, och med vackra snickerier som ögat lätt fastnar på, det här är ett hus som måste upplevas i verkligheten! Här har du vackra, tidlösa, munblåsta, fönsterglas med spröjs, nyligen installerad braskamin, kakelugn, och öppenspis, välkomnande allrum, och med balkonger, verandor och altaner som alltid är nära till hands. Det här är ett hus som lever och som är byggt för att vara rogivande och stimulerande, och inte enbart för att vara så praktiskt som möjligt. På tomten finns en gäststuga, bärbuskar, fruktträd, smultron, rosor, och gamla stenfundament. Fastigheten sträcker sig en bra bit ovanför huset med en egen mindre skog och som, genom stigar, tar en längre upp på berget och erbjuder mycket bra bär- och svampmarker, samt fina promenadstigar, och badplatser. Varmt välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 8