Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Jaqueline Elveljung

Jaqueline Elveljung

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vänortsgatan 1, Lillhamra, Västerås kommun
  • Mån 8 apr kl 17:30
Vänortsgatan 1, Lillhamra, Västerås kommun, bild 2
Vänortsgatan 1, Lillhamra, Västerås kommun, bild 3

Vänortsgatan 1

Lägenhet
Lillhamra, Västerås kommun
2 495 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/5
4 714 kr/mån
31 582 kr/m²

- Gaveltrea med stor inglasad balkong - Rikligt med ljusinsläpp genom fönster i flera väderstreck - Genomgående stilfulla ytskikt - Eftersökt område Nu ges möjligheten att förvärva denna synnerligen trevliga gaveltrea om 79 kvm välplanerade kvadratmeter! Lägenheten karaktäriseras av väldisponerade ytor, generöst ljusinsläpp via fönster i tre väderstreck samt en rymlig inglasad balkong med härlig utsikt. Modernt och stilrent kök, två rogivande sovrum och ett helkaklat badrum med full maskinell utrustning. Genomgående parkettgolv med ljusa väggar. Här återfinns exemplariska förvaringsmöjligheter via flertalet garderober och förråd i bostaden. Belägen på Lillhamra i trevliga kvarter med närhet till det mesta. Goda kommunikationer och omringad av grönområden samt villor/radhus. I närområdet finner ni även förskola och skola. Några minuter från bostaden finner ni motionsspår, trivsamma promenadstråk samt lekplatser. Enkel access till E18 och butiker/matbutiker på Hälla. Kontakta gärna fastighetsmäklare Jaqueline Elveljung för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Floravägen 17B, null, Fagersta kommun

Floravägen 17B

Lägenhet
Fagersta kommun
100 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 581 kr/mån
1 626 kr/m²

- Välplanerad bostad högst upp i huset - Balkong med fri utsikt - Stabil och välmående förening Hjärtligt välkomna till denna välplanerade lägenhet belägen på våning 3! Boendet karaktäriseras av härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, trevligt kök samt insynsskyddat läge. Vidare erbjuder lägenheten ett stort och lättmöblerat vardagsrum, sovrum med gott om förvaringsmöjligheter samt balkong med fri utsikt. Här bor du i en stabil och välmående förening. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Bomansgatan 22D, Kristiansborg, Västerås kommun
  • Mån 1 apr kl 16:00
Bomansgatan 22D, Kristiansborg, Västerås kommun, bild 2
Bomansgatan 22D, Kristiansborg, Västerås kommun, bild 3

Bomansgatan 22D

Lägenhet
Kristiansborg, Västerås kommun
925 000 kr
38,5 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 038 kr/mån
24 026 kr/m²

- Insynsskyddat läge högst upp - Stor balkong i soligt läge - Närhet till City likväl som till grönområden och promenadstråk på Rocklunda - Gångavstånd till Mälardalens universitet Välkommen till denna hemtrevliga lägenhet med insynsskyddat läge högst upp i huset. Lägenheten har ett härligt ljus, är mycket välplanerad och har genomgående fina ytskikt med ekparkett i alla rum utom kök. Det trevliga köket har ett intilliggande matrum där det finns utrymme för både matplats och förvaring samt en praktisk arbetshörna. För den som önskar kan matrummet även göras om till ett sovrum. I hallen finns två inbyggda garderober och plats för hatt- och skohylla samt sittbänk. I det ljusa och rymliga vardagsrummet finner du en sovalkov med plats för en större säng. Vidare återfinns helkaklat badrum och stor balkong i soligt läge. Med sina 38,5 välplanerade kvadratmeter ryms full möblering utan problem. Brf Kullen är en stabil förening med god ekonomi och många utförda renoveringar. Föreningen erbjuder tillgång till gym, bastu och relaxavdelning, cykelförråd, hobbyrum och gemensamhetslokal. I den låga avgiften ingår bredband, kabel-TV, vatten och värme. I avgiften ingår även bostadsrättstilläggsförsäkring. Utomhus finns en grönskande innergård med trevliga sittplatser och grillmöjligheter. Till lägenheten hör två källarförråd; ett stort förråd och en matkällare. Det finns hiss i trappuppgången. Här i det attraktiva och populära Kristiansborg bor du i en lugn och grönskande miljö samtidigt som du har promenadavstånd till Västerås City med dess stora utbud av butiker, restauranger och en mängd andra bekvämligheter. Du är endast ett stenkast bort från Mälardalens universitet och på ca 9 min med cykel kommer du till centralstationen. Med sina trevliga ytskikt kombinerat med ett ypperligt läge erbjuder denna lägenhet det bästa av två världar, en lugn och harmonisk närmiljö med närhet till det mesta!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ankargatan 27, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Ankargatan 27

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
3 650 000 kr
87,1 m²
3 rum
vån 1
4 859 kr/mån
41 906 kr/m²

- Attraktivt belägen med Mälarutsikt - Rymlig inglasad uteplats - Eftertraktat område - Välskött förening Nu ges chansen att förvärva denna trevliga trea om 87,1 kvm välplanerade kvadratmeter! Lägenheten karaktäriseras av väldisponerade ytor, generöst ljusinsläpp samt en rymlig inglasad uteplats med härlig Mälarutsikt. Nyrenoverat kök, två rogivande sovrum, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare utöver detta påträffas även en nyrenoverad gäst-WC. Gott om förvaring via rymlig klädkammare. Genomgående parkettgolv med ljusa väggar. Välskött förening med rogivande innergård. Attraktivt belägen på lugna Öster Mälarstrand som är ett av Västerås mest attraktiva områden där Västerås city nås på behagligt cykelavstånd samtidigt som ni bor granne med Mälaren och har närhet till omåttligt populära Steam Hotel samt actionbadet Kokpunkten. Denna unika miljö ligger endast tre km från city! Välkommen på visning!

  • Uteplats
Hallsta gårdsgata 20, lokal nr 14, Erikslund, Västerås kommun

Hallsta gårdsgata 20, lokal nr 14

Lägenhet
Erikslund, Västerås kommun
425 000 kr
24,3 m²
1 rum
1 664 kr/mån
17 490 kr/m²

- Flertalet användningsområden - Godkänd andrahandsuthyrning - Låg månadsavgift - Flexibelt tillträde Ta tillfället i akt att förvärva denna lokal med många möjligheter. I en inhägnad fastighet finner du denna lokal om 24,3 kvadratmeter som är upplåten med bostadsrätt och har en låg månadskostnad. I dagsläget används lokalen som en relax där det påträffas stort spabad, varumaskin samt wc. Detta kan lämnas kvar till köparen som med enkelhet kan fortsätta driva verksamheten. Önskas det att inventarierna tas bort finns möjligheten att nyttja detta som garage, lager eller annat. Föreningen godkänner även uthyrning i andra hand och accepterar juridisk person som ägare. Köparen måste vara momsregistrerad. Lokalen är väl utrustad och innehar följande utrustning: Fjärrstyrd garageport med separat Entrédörr - Golvbrunn med olje- och sandavskiljare - Betongplatta med epoxigolv - El: 3-fas uttag - Belyst och asfalterad gård - Mekanisk frånluftsventilation - Lysrörsbelysning LED - Möjlighet till Internet. Kontakta ansvarig mäklare Jaqueline Elveljung för visning.

Hästskoböjen 10, null, Heby kommun

Hästskoböjen 10

Tomt
Heby kommun
500 000 kr
3 103 m² tomt

Har du alltid drömt om att om att bygga eget? Nu finns möjlighet att förvärva denna lantligt belägna fastighet om hela 3103 kvadratmeter. Här har du gott om utrymme att skapa din egen trädgårsidyll med plats för odling och för barnen att leka. Hörntomt beläget vid återvändsgränd med närhet till naturen och för den hästintresserade bara ett stenkast från Julmyra Horse Center. Vatten och avloppsanläggning finns färdigt på tomten. Vid Siggeforasjön som ligger ca sju km bort från fastigheten finns ett fint bad med sandstrand och en mysig campingplats med restaurang och kiosk. För er som gillar långa promenader, löp- eller cykelturer i vackra miljöer finns Upplandsleden som börjar vid Siggefora Camping. Till Heby centrum är det cirka 15 minuters bilresa, där finns bland annat förskola, skola, sporthall, matbutiker, bageri samt god buss- och tågkommunikation för den som pendlar. Varmt välkommen att kontakta mäklaren!

Visar alla 6