Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022

Mäklare Hans Genter

Hans Genter

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Postbacken 7F, Vistaberg, Huddinge kommun
  • Budgivning pågår

Postbacken 7F

Villa
Vistaberg, Huddinge kommun
Notar

1 995 000 kr

32,1 m²

3 rum

2 052 kr/mån

Välkommen till detta Attefallshus med ett mindre ateljéhus på totalt ca 43,5 kvm golvyta, från 2021 som erbjuder en möjlighet att bo i sitt eget hus med hög standard på en effektiv yta. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum som skapar en luftig känsla med ett sovloft en trappa upp. Vita köksluckor och med moderna vitvaror. Helkaklat marmor i duschrum med tvättmaskin. Från entrédörren tar du dig ut till den trädäckade altanen med en fantastisk utsikt över området. Här ligger också ateljéhuset som binds samman med en pergola, i direkt anslutning till entrédörren. Ett extra förråd finns samt en egen parkeringsplats i anslutning till huset. Ett läckert modernt litet hus som bara måste ses!

  • Uteplats
Ardennergatan 6, Hässelby Villastad, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 13:30

Ardennergatan 6

Radhus
Hässelby Villastad, Stockholms kommun
Notar

3 675 000 kr

94 m²

4 rum

287 m² tomt

Välkommen till detta renoverade gavelradhus på totalt 117 kvm. Ombyggt ljust kök med moderna vitvaror och utgång till uteplats i västläge med kvällssol. Vardagsrum med öppen spis med gjutjärnsinsats samt tre sovrum. Helkaklat fräscht badrum samt en renoverad helkaklad gästtoalett. Hörntomt med grovingång på baksidan. Garage i länga samt parkeringsplats på tomten. Lugnt barnvänligt område med närhet till kommunikationer, butiker, förskola, skola, idrottsplats samt natur och badplats. Ett charmigt 50-tals etage-radhus som bara måste ses!

  • Plus
Backlöksvägen 44A, Hässelby - Norra Villastad, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:15

Backlöksvägen 44A

Villa
Hässelby - Norra Villastad, Stockholms kommun
Notar

6 495 000 kr

133 m²

7 rum

715 m² tomt

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till denna 1-plans familjevilla från 2017 med flera påkostade detaljer. Modernt läckert kök med köksö och öppen planlösning mot matsal och vardagsrum. Matsal och vardagsrum med panoramafönster samt utgång till en stor trädäckad altan i sydväst läge. Fem sovrum varav en omgjord till walk in closet. Genomgående läckra golv med ektiljor. Helkaklade moderna badrum och duschrum samt även tvättstugan. En 1-plans villa som har allt som man kan önska sig av en modern bostad. En villa som måste ses!

  • Plus

Visar alla 3